Eşim boşanmak istiyor

Ben parayı söyledikten sonra dediki limon satar yine veririm dedi çok inandırıcı değildi ama .....ben senin parana muhtaç değilim dedim ...

Yalan yalan, parayi duyunca etekleri tutusmus, 180 derece donmus Parayi sirf bu herife inat alin, sonra isterseniz gider bagislarsiniz.

bence yavas yavas pisman olucak sen bol bol dua et cnm insallah hatasinin farkina varir ve sana geri doner

Ben parayı söyledikten sonra dediki limon satar yine veririm dedi çok inandırıcı değildi ama .....ben senin parana muhtaç değilim dedim ...
Tazminatini al lutfen sakin gereksiz gurur yapayim deme
o alcak seni aldatirken gururunu ayaklar altina aldi ama degilmi
benimde bosanma davam basladi ve ben avukatima ne gerekiyorsa yapin dedim.Hem aldatildim hem siddet onca yalan dolan uzulen cocuklariim, benim avukatim 400000 istedi
Esim tabi kudurdu simdi metresiyle oyunlar pesinde beni suclu duruma dusurmek icin
Ama inaniyorum rabbimden onlari tepetaklak edicek
sende uzulme derim hakkini al simdi daha hersey yeni acin taze ama hakkini ara yanlarina birakma bedelini odesin

Iyi yapmis avukatiniz , 400 000 tl evalt acisi gibi koyar insallah :)

Bence kimseyi dinleme evlenen kadının geri dönmesine kimse iyi gözle bakmaz eger ailen gerçekten sahip çıkıcaksa ve sen kendine yeticek parayı kazanabiliceksen ve en önemlisi o haysiyetsiz kocana karşı hala sevgin kalmadıysa boşannnnnn ne evlenip boşananlar ikincide çok mutlu oldu

efendim boşanın siz de daha fazla ezdirmeyin kendinizi. bir ilişkide kadın bitti dese de devam edebilir. ama erkek dedi mi bitmiştir. belli ki aldatıyor ya da aklında biri var bu kadar basit. ama öncelikle fazla kilolardan kurtulun kendinize her türlü bakımı yapın güzel sofralar kurun ateşli görünün davranın rol yapın son şansınız bu. olmadı bitirin.

Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm. Her türlü iftiraya hazırlıklı ol. Arada 3. şahıs olunca onlar pek kıymetli oluyor. Adamların gözleri çocuklarını bile görmüyor.

Ne fazla kilosu bu konuya yazdiginiza eminmisiniz?

Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm. Her türlü iftiraya hazırlıklı ol. Arada 3. şahıs olunca onlar pek kıymetli oluyor. Adamların gözleri çocuklarını bile görmüyor.
Sagol canim
aynen dedigin gibi yuvasini dagitan kadin cok kiymetli esim onun kapisinda kpk olmus her dedigini yapiyor.Cocuklari zaten umurunda degil.
Ne gibi iftiralar atabilir canim nedense icim daraldi birden
neyle suclayabilir lurfen bilgi ver bana gercekten ihtiyacim var hatta ozelden yazabilirsin.
Neye karsi tedbirli olmam lazim bilemiyorum inanki
Malesef ortada buyuk bir mal var bu yuzdende onlardan her kotulugude iftira yalani bekliyorum ama neler olabilicegini kestiremiyorum

Bu nasıl bir yürek bu.....hala niye yanıyorum,neden ağlıyorum neden dayanamıyorum allahım....çok kötüyüm çok kötüyüm...onunla doğum gününü kutlayacak ben mahvaluyorum ....

Canım kimle nd yaparsc yapsın onu düşünme kafanı meşgul edecek şeyler yap. Çık yakındaki bir sehri ya da turistik bir yeri günlük gezmeye git yada film izle dizi izle. Boşver onu üzme kendini değmez onun için hiç değmez

Kendi günahlarında boğulsunlar, yansınlar kendi cehennemlerinde tek isteğim bu...
Bu nasıl bir yürek bu.....hala niye yanıyorum,neden ağlıyorum neden dayanamıyorum allahım....çok kötüyüm çok kötüyüm...onunla doğum gününü kutlayacak ben mahvaluyorum ....
yagmurlu biliyorum ne desek bos ne desek kalbin sogumuycak
uzuluceksin ,agliycaksin,yureginde tas oturucak
ama inanki bir sure sonra azalicak hep boyle kalmiycak
ben senin yasadiklarinin 10 katini yasadim belki daha da fazla
hala icim aciyor ,hala bogazim da dugum kalbimde yumruk var sanki
ama kendini birakma
git bir dra sakinlestirici al kendine gel biraz
dua et rahatlarsin cik dolas biraz
ve o kocanin karsinsinda asla ama asla zayifligini uzuldugunu belli etme
dik ol ,guclu ol kendini birsey sanmasin ,onemsemesin
insallah hepsi gecicek ,yinede haline sukret isin var
ben yana yana is ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…