- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.727
- 898
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Ben parayı söyledikten sonra dediki limon satar yine veririm dedi çok inandırıcı değildi ama .....ben senin parana muhtaç değilim dedim ...
Tazminatini al lutfen sakin gereksiz gurur yapayim demeBen parayı söyledikten sonra dediki limon satar yine veririm dedi çok inandırıcı değildi ama .....ben senin parana muhtaç değilim dedim ...
Tazminatini al lutfen sakin gereksiz gurur yapayim deme
o alcak seni aldatirken gururunu ayaklar altina aldi ama degilmi
benimde bosanma davam basladi ve ben avukatima ne gerekiyorsa yapin dedim.Hem aldatildim hem siddet onca yalan dolan uzulen cocuklariim, benim avukatim 400000 istedi
Esim tabi kudurdu simdi metresiyle oyunlar pesinde beni suclu duruma dusurmek icin
Ama inaniyorum rabbimden onlari tepetaklak edicek
sende uzulme derim hakkini al simdi daha hersey yeni acin taze ama hakkini ara yanlarina birakma bedelini odesin
sagol canim insallahIyi yapmis avukatiniz , 400 000 tl evalt acisi gibi koyar insallah :)
Allah yardımcın olsun. Çok üzüldümTazminatini al lutfen sakin gereksiz gurur yapayim deme
o alcak seni aldatirken gururunu ayaklar altina aldi ama degilmi
benimde bosanma davam basladi ve ben avukatima ne gerekiyorsa yapin dedim.Hem aldatildim hem siddet onca yalan dolan uzulen cocuklariim, benim avukatim 400000 istedi
Esim tabi kudurdu simdi metresiyle oyunlar pesinde beni suclu duruma dusurmek icin
Ama inaniyorum rabbimden onlari tepetaklak edicek
sende uzulme derim hakkini al simdi daha hersey yeni acin taze ama hakkini ara yanlarina birakma bedelini odesin
efendim boşanın siz de daha fazla ezdirmeyin kendinizi. bir ilişkide kadın bitti dese de devam edebilir. ama erkek dedi mi bitmiştir. belli ki aldatıyor ya da aklında biri var bu kadar basit. ama öncelikle fazla kilolardan kurtulun kendinize her türlü bakımı yapın güzel sofralar kurun ateşli görünün davranın rol yapın son şansınız bu. olmadı bitirin.
lafın gelişi yazdım hani olabilir çoğumuzda var :)Ne fazla kilosu bu konuya yazdiginiza eminmisiniz?
Adam evli kadinla birlikte konu sahibi aldatiliyor kilo diyorsunuz sofra diyorsunuz ateşli olmaktan bahsediyorsunuz.
Sagol canimAllah yardımcın olsun. Çok üzüldüm. Her türlü iftiraya hazırlıklı ol. Arada 3. şahıs olunca onlar pek kıymetli oluyor. Adamların gözleri çocuklarını bile görmüyor .
Kendi günahlarında boğulsunlar, yansınlar kendi cehennemlerinde tek isteğim bu...
yagmurlu biliyorum ne desek bos ne desek kalbin sogumuycakBu nasıl bir yürek bu.....hala niye yanıyorum,neden ağlıyorum neden dayanamıyorum allahım....çok kötüyüm çok kötüyüm...onunla doğum gününü kutlayacak ben mahvaluyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?