Eşim boşanmak istiyor

Konunuzu açıldığından beri takip ediyorum bence bu olay sizin için her açıdan milad olacak. Şimdi doğal olarak üzülüyosunuz ama bi süre sonra iyiki diyeceksiniz. Kararlı olun alabildiğiniz toz zerresini bile alın, ağlamalarınız da emin olun şaşkınlıktan yani şoktasınızhafiften şoku atlattığınızda emin olun sevgi zerresi bile hissetmeyeceksiniz.eminim herşey sizin için çok güzel olacak. Süreçte size sabır ve çelik gibi sinirler diliyorum.elbette manevi yaranız maddiyatla asla kapanmaz ancal neredeyse kesin olarak kazanacağınız şeyler bağış bile yapabilirsiniz. Kesinlikle yanına bırakmayın ama başkasına aşık oldum deseydi siz ne kadar harab ettiniz kendinizi ne kadar üzüldünüz

Bir şey talep etmiycem diyo ya . Çok yanlış yapıyor aklının başına gelmesi lazım. O kadına bile dava açması lazım
Malesef oyle.. disardan bakinca konusmasi daha mi kolay diye dusunuyorm. Ama eminim ben olsam tabirdeki gbi donuna kdr alirdim. Ihtiyac olma meselesi degil bu. Zaten biliyor olaylari kanitlayabilecek o yuzden elinden geleni ardina koymamali konu sahibi

aslında almak tazminat istememe nedenlerinden biride dediğiniz gibi olmaması,yani kendi vicdanını bu şekilde rahatlatmasını istememem...gerçi onda vicdan da yok ama

Canım inan alırsan vicdanı daha çabuk sızlar bu tür erkeklerin mekanizması böyle işliyor hem maddi hem manevi kaybetmek onu daha çabuk çökertir. Üstelik gözünde hakkını arayan gördüğü ihaneti karşılıksız bırakmayan güçlü bir kadın haline gelirsin hani çılgın bir eş istiyormuş ya ona çılgınlığın dibini yaşat...

Ayrıca meslekten bile alınabilirler. Herkesin özel hayatı tabi ki de kensine ancak öğrentmenlik o kadar hassas bir meslekki hepimizin karakterinin oluşumunda çok etkililer. Çocuğum yok ancak küçük kardeşim var ve o iki ahlahsızdan asla öğrenim almalarını istemezdim. Böyle yanlarına bırakırsanız ahlaksızlıklarına devam edecekler mesleklerine devam edecekler çok başka başka yerleri bile etkileyecek.

Benım cok arkadasım var bosanırken gurur yapıp, cocuklu oldukları halde nafaka talep etmeyen ..Onlar sayesınde ben nafakamı aldım sen de asla vazgecme..Her yol senın lehıne ve sen bu aldatmayı kanıtladıgın an ıkısı de rezıllıgını haykıracak...!!! Bgn geldı mı kocan konustunuz mu

Ben size katiliyorum, herif kivirdikca kiviriyor, bebelere de mi kivirmayi ogretsin ?

Geldi eve ..naptın dedi Avukatla konuştum Çarşamba günü için bana randevu verdi dedim yalnızmı gideceksin dedi evet dedim neden yalnız dedi önce ben konuşmak istiyorum davayı ben açıyorum dedim olsun beraber gidelim anlaşmalı olmayacak mı dedi evet dedim ama önce ben konuşmak istiyorum dedim ne söyleyeceksin dedi bende bişey söylemeyeceğim sadece konuşmak istiyorum korkma dedim...ben küs ayrılmak istemiyorum dedi sen benim kıymetlimsin dedi ben senin hiçbirşeyin değilim dedim düşmanmıyız dedi sen benim için düşman bile değilsin artık dedim niye böyle ters ters konuşuyorsun dedi sen böyle konuşmalardan hoşlanıyorsun dedim ..dışarı çıkarıyım mı seni dedi hayır dedim gerek yok dedim..ne yapacaksın ayrıldıktan sonra nerede kalacaksın dedi seni ilgilendirmez dedim..niye böyle kendini beğenmiş gi bi konuşuyorsun dedi ben sana naptım dedi görmüyormusun bana naptın dedim...ailene haber verdin mi dedi hayır dedim sen niye vermiyorsun korkma engel olmazlar bize dedim..yaşadığın hayata engel olmalarındanmı korkuyorsun yoksa dedim ...ne diyeceksin ailene dedim geçinemedik diyicem dedi..geçinemedik dimi dedim...ben senin sırtında kamburum dedi yok hayır ben kamburum dedim.merak etme etme özlediğin hayal ettiğin düşlediğin hayata kavuşacaksın dedim...yüzüne bakmadan konuştum elini tutabilirmiyim dedi hayır dedim sen o eli bırakalı çok oldu dedim...sonra bana yaslanıp ağladı özür dilerim dedi ne için dedim ses çıkmadı

Gel git yasıyor. Bir heves uğruna girdiği yoldan dönemiyor ama boşanmak da istemiyor.

Allah yardımcınız olsun

Âmin....Hiç sanmıyorum boşanmak istemediğini..bana bütün yaptıklarına rağmen ondan nefret edemiyorum lanet olsun..
Nefret etmeye calısma zaten. Bunca yıllık sevgi bir günde nefrete dönüşmez. Mümkün değil.

Nedense ben boşanmak istemediğini hissettim.

Arkadaşım emin ol 'timsah göz yaşları' bunlar.
Eşiniz (dilim varıyor ama)anlaşmalı boşanma ile bir an evvel bu işi bitirmek istiyor.

Keşke ansızın uyansam bu kabustan .....biri beni uyandırsa ...bunu okadar çok isterdim ki...

Yaşadıklarını yaşadım. Gerçekten. Yastıktan basımı kaldıramıyordum ben de, tek istediğim uyumaktı. Sürekli hap icip ölü gibi gezdim bir yıl boyunca.

Hep Allaha senin kurduğun cümleyi kurdum, uyansam ve bitse. Bir yıl sonra uyandım. Kimilerine göre gurursuz oldu adım, kimilerine göre aciz... Aldatıldığım icin boşanmıştım ben de. Sonra yeniden barıştık. Ama nedense senin konunu okudukca yaram sızladı

boyle devam et sakın iradeni bozma,sadakatsiz kocan geri donmenin yolları nı arıyor bence
sakın affetme sakın

Bu nedir ya, herif ya cidden hasta, ya vicdan azabi cekiyor......Cidden cok dengesiz bu ehrif, 2 gun once sokaga ciksan daha iyisini bulurdun diyordu, ne oldu, simdi elini tutatyim bilmem ne....Bosanmadan gozu korktugu icin kuzu ayaklarinda sanirim.

Neyse de, avukata beraber gitmeyin, kac para isteyeceginizi anlamaya calisiyor akli sira. Anlasmali bosanmicak miydik= sen hani para istemicektin ?

Avukatla ben konuşmuştum zaten...avukata haber vericem protokol için onu arasın diye...dengesizdi hep...vicdanı sızlıyor mu bilmiyorum..

Candan erçetin dinliyorum şimdi..git şarkısının bi gün benim için bir anlam ifade edeceğini hiç düşünmezdim..güzel şarkı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…