- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Net bir cevap vermedin .bir şey talep etmeden mi ayrılacaksin?Candan erçetin dinliyorum şimdi..git şarkısının bi gün benim için bir anlam ifade edeceğini hiç düşünmezdim..güzel şarkı..
Bana çok kızacaksınız belki o kadar boşa mı konuştuk diyeceksiniz ....ama tazminat açmıycamNet bir cevap vermedin .bir şey talep etmeden mi ayrılacaksin?
Siz belki sevginizden ve saskinliiginizdan olayin farkinda degilsiniz ama burada sayfalarca yazi yazdilar. Sizi uyandirmaknl icin. Mesele zaten sizin paraya ihtiyacinizin olmasi degil. Onlar askini haykircak ve siz buna zemin hazirliyorsunuz. Alin bakalim parasini kadin bakiyor mu bu adamin yuzune? Lutfen kendinize gelinm guclu kadin olmak suan size bisey kazandrmaz. Adamin istedigini yapiyorsunuz. Siz harap olurken onun mutlu olmasi sevgilisiyle rahat yasamasi icin zemin hazirliyorsunuz. Basinizi taslara vurursunuz yapmayin..Bana çok kızacaksınız belki o kadar boşa mı konuştuk diyeceksiniz ....ama tazminat açmıycam
Siz kendiniz daha cok yorulmayacaksaniz tazminati talep edin, umarim yaptiklari yanlarinda kar kalmaz. oyle ya da boyle...Bana çok kızacaksınız belki o kadar boşa mı konuştuk diyeceksiniz ....ama tazminat açmıycam
Dava açılınca söyleyeceğim...onun ailesinden birine bu kadın meselesini söylemelimiyim sizce
inanın kendimle çok savaşıyorum onu sevmemek için ama beceremiyorum...ve beni rahatlatacağını bilsem benim için iyi kadın deyip dememesi önemli değil hiç düşünmeden açardım...yapamıyorum bu bana dahada acı vericek biliyorumtazminat istemiyor olmanız onu hala seviyor olduğunuz anlamına gelir !
onu hala severek siz de kendinize, benliğinize ihanet etmiş oluyorsunuz ! lütfen tazminat isteyerek kendinize onu sevmediğinizi ispatlayın !
tazminat ; bir ihtiyaç değil, bir TOKATtır !!! LÜTFEN SİZ DE O ADİ ADAMIN GELMİŞİNE GEÇMİŞİNE OKKALI BİR TOKAT ATIN !!!
Her tartışmayı geçerim kabuk bağlar ileride unutulur ya da izi kalır adam sizi aldatıyor karı-kız gününü gün ediyor böyle bir yara olmaz bu koca bir karadeliktir siz hala sevmemek için savaşıyorum diyorsunuz emin olun O KARADELİK GÜN GELİR SİZİ YUTARinanın kendimle çok savaşıyorum onu sevmemek için ama beceremiyorum...ve beni rahatlatacağını bilsem benim için iyi kadın deyip dememesi önemli değil hiç düşünmeden açardım...yapamıyorum bu bana dahada acı vericek biliyorum
Öteki kadınlar ne olacak pekikendini salma. öncelikle onun sevmediği fikrini düşünmekten vaz geç. hatta hiç düşünme. eğer sen boşanmak istemiyorsan yapacağın tek şey onu kıskandırmak. aynı evdeyseniz hala. giyinip süslenip akşamın ona nereye gideceğini söylemeden çık bir arkadaşına git mesela. seni merak etmesini sağla. bir spor külübüne git. bu sana mutluluk hormonu olarak geri dönecek. onunla hiç ilgilenme evdeyken bir kitap al oku, mutfakta şarkı söyleyerek kek yap veya bir müzik açıp dans ederek kek yap. biraz aşüfte ol. ama ona hiç pas verme. üzerine mini bir şort giy ve o şekilde temizlik yap. ama ona yaklaşma. ondan sonra hala boşanmak istiyorsa yapacak bir şey yok demekki.
Şöyle bir gerçek var, boşanma arifesindeki kadınlar bir yuvanın dağılmasının acısıyla duygusal karar verebilirler.Bana çok kızacaksınız belki o kadar boşa mı konuştuk diyeceksiniz ....ama tazminat açmıycam
Âmin....Hiç sanmıyorum boşanmak istemediğini..bana bütün yaptıklarına rağmen ondan nefret edemiyorum lanet olsun..
Öteki kadınlar ne olacak pekiAdamın oynaşı var tatlım
allah belaları versin...Tazminattan vazgeç tabi düğün yaparken ihtiyaçları olur !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?