Eşim boşanmak istiyor

anlatmıycak bu kdr basıt ,
evlenmeseymıs alevıyse
gelıp burda alevılerı karalamasın
Ya sen hastamisin kim karaliyor böylelikle asıl sen karaliyorsun sana baktıkça nefret edecekler rica ederim Alevilerin adını ağzına alma kapat konuyuda saptirma onların sana hiç ihtiyacı yok sen dön kendine bak

Ya sen hastamisin kim karaliyor böylelikle asıl sen karaliyorsun sana baktıkça nefret edecekler rica ederim Alevilerin adını ağzına alma kapat konuyuda saptirma onların sana hiç ihtiyacı yok sen dön kendine bak
cahıl olmasan bu kdr terbıyesızce konusamazsın hasta sensın ,
alevılerı korumakta sana kalmadı cok sukur

Hakatten haddinizi asiyorsunuz artik... Konusahibi esim alevi oldugu icin ailem karsiydi yazdi ve bende cok savastim ve evlendik yazdi, nerenizden uyduruyorsunuz acaba... Ayrica Konuyu tam okusaydiniz keske takmissiniz bi alevi tarafina, esi konusahibini evli bi ögretmen kadinla aldatiyor, nasilda insan gibi ayrilmak ama... Anlayipta cevap verseniz keske...

haddımı asıp asmadıgımı senmı soyleyeceksın bana ?
kım olarak ?

cahıl olmasan bu kdr terbıyesızce konusamazsın hasta sensın ,
alevılerı korumakta sana kalmadı cok sukur
Senin sorunun ney, neyin kafasıni yaşıyorsun neden kendini bukadar ezik görüyorsun hemen savunma moduna girdin çokmu dislandin neyse ya senden daha önemli işlerim var

Senin sorunun ney, neyin kafasıni yaşıyorsun neden kendini bukadar ezik görüyorsun hemen savunma moduna girdin çokmu dislandin neyse ya senden daha önemli işlerim var
cok komıksın
ne oldu dun aksam esınle kavga mı ettın gelıp burda mılletten cıkarma hırsını

Neyseya uzun süre oldu buraya bakardim artık buranin sokak kızları ile kavgaları sıktı beni. şimdi üyeliğimi iptal ettircem yolda belki yüzüne bakmayacan insanlarla burada muhattap oluyorsun uzatmaya gerek yok

evlenmeseymıs alevıyse
alevileri karalamadı. bunu sadece belirtti.
mesela kendi inancının dışından biriylede evlenseydi bunu yazabilirdi. eşim ateist,eşim hristiyangibi. ki bunun için konu çok açılır burada. buda sorun çünkü. keşke olmasa ama bazı aileler bunu kabul edemiyor.

bısey soylemeseydın eksık kalırdı cunkı ,

Alevi konusunu mu diyorsunuz? Bani kalkinca bidaha cevap yazinca biri,yeniden patladi...
hayır hayatım ya mune bu konuyu kapatmamış mıydı yoksa o arkadaşın saldırdığı diğer konu muydu haaaaaaaa evet diğer konuydu....
fakat seviye öyle bir indi ki...
Pıçak olsam saplanmayacağım insanlar var Allah cezamı vermesin deyip tırnaklarımı yiyerek okumaya devam edecem.

evlenmeseymıs alevıyse

Hiçbir yerde alevileri karalamadı konu sahibi. Sadece ailesinin evlenmesine neden karşı çıktığını belirtmek için kullandı Alevi sözcüğünü.

Bence konunun tamamını okursan adamı da bu kadar masum görmezsin okusan iğrenirsin adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…