- 8 Kasım 2014
- 157
- 159
- 133
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Destek almak istiyorum zaten çok yoruldu beynim...bedenim...HAYIR ! HAYIR ! HAYIR ! ONU SEVDİĞİNİZ İÇİN DEĞİL, KENDİNİZİ DEĞERSİZ HİSSETTİĞİNİZ İÇİN BÖYLE DAVRANIYORSUNUZ.. TAZMİNAT ALMAYARAK ONUN GÖZÜNDE DE, KENDİ GÖZÜNÜZDE DE DEĞERİNİZİN YÜKSELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ, YİNE DÖNMESİNİ DE BU YÜZDEN İSTİYORSUNUZ DÖNERSE İKİ KADIN ARASINDAKİ BU SAVAŞI KAZANDIĞINIZ İÇİN KENDİNİZİ DEĞERLİ HİSSEDECEKSİNİZ !
YANİ TEK SORUN BU ! KENDİNİZİ DEĞERLİ HİSSEDEBİLMEK İÇİN SAÇMA OLAN NE VARSA YAPMAYA HAZIRSINIZ !
AMA ŞUNA %100 EMİN OLUN Kİ ; BÖYLE BİR ADAMI SEVMENİZ NORMAL ŞARTLARDA VE NORMAL BİR KAFAYLA MÜMKÜN DEĞİL !
LÜTFEN PSİKOLOJİK DESTEK ALIN !!!!
Vur k.cina tekneyi al tazminatini bak yasantina. Bizim içinde iyilik yap sikayet et madde bagimliligini öğretmenlikte yapamasin.
onu savunmak için yazmıyorum bunları zira böyle böyle bir durumun savunulacak yanı olmaz ama, tekrar bir arya geldiğimizde daha doğrusu gelme aşamadındayken bir kere gördüm kullandığını daha öncesinde görmedim 5yıllık evliliğimiz boyuncada görmedim olsa bir şekilde hissederdim ..sonrasında böyle birşeyi kabul edilir değil çok üzüldüğümü söyledim oda bağımlı değilim dedi olsun bunun için tartıştık ama sonrasında ben bir daha görmedim kullandığını..öyle bir durumda anlar insan davranışlarından..yine söylüyorum onu savunmak için söylemiyorum bana yaptıkları bir tarafa iyi fedakar ve öğrencilerini çok seven görevini iyi yapan bir öğretmen o..Hiç cevap da vermiyor konu Sahibi uyuşturucu olayina niye şikayet etmediğine. Çok sinirlendim ya okulda böyle meslektaşlarla çalışma ihtimalime bile. Ama konu sahibi sadece asil görünme derdinde. Ne dersen de ceketimi alıp çıkıcam derdinde ya. Olamaz böyle bişey
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ama sizin yerinizde olsam hakkım olan herşeyi alırım sizin bunca yıllık emeğiniz var geçiminize katkıda bulundunuz aldığınız eşyaların yarısını siz ödediniz. Adam aldatıyor sizde hiç bi şey almayarak üstüne bide hediye veriyorsunuz . O ikisinede tazminat davasıda açardım hiç bi şey kanıtlayamasam bile cümle aleme rezil olurlardı madde kullanıyorsa eşiniz onuda ilgili yerlere şikayet ederdim. Yani elimden ne gelirse ardıma koymazdım. Siz sanıyormusunuzki hiç bi şey istemediğinizde size "aferin ne gururlu kadın" diyecekler. Tam tersine hem aldattım hem tüm parasını yedim hemde tazminat ödemedim deyip üstüne bide dalga geçecekler.Geldi eve ..naptın dedi Avukatla konuştum Çarşamba günü için bana randevu verdi dedim yalnızmı gideceksin dedi evet dedim neden yalnız dedi önce ben konuşmak istiyorum davayı ben açıyorum dedim olsun beraber gidelim anlaşmalı olmayacak mı dedi evet dedim ama önce ben konuşmak istiyorum dedim ne söyleyeceksin dedi bende bişey söylemeyeceğim sadece konuşmak istiyorum korkma dedim...ben küs ayrılmak istemiyorum dedi sen benim kıymetlimsin dedi ben senin hiçbirşeyin değilim dedim düşmanmıyız dedi sen benim için düşman bile değilsin artık dedim niye böyle ters ters konuşuyorsun dedi sen böyle konuşmalardan hoşlanıyorsun dedim ..dışarı çıkarıyım mı seni dedi hayır dedim gerek yok dedim..ne yapacaksın ayrıldıktan sonra nerede kalacaksın dedi seni ilgilendirmez dedim..niye böyle kendini beğenmiş gi bi konuşuyorsun dedi ben sana naptım dedi görmüyormusun bana naptın dedim...ailene haber verdin mi dedi hayır dedim sen niye vermiyorsun korkma engel olmazlar bize dedim..yaşadığın hayata engel olmalarındanmı korkuyorsun yoksa dedim ...ne diyeceksin ailene dedim geçinemedik diyicem dedi..geçinemedik dimi dedim...ben senin sırtında kamburum dedi yok hayır ben kamburum dedim.merak etme etme özlediğin hayal ettiğin düşlediğin hayata kavuşacaksın dedim...yüzüne bakmadan konuştum elini tutabilirmiyim dedi hayır dedim sen o eli bırakalı çok oldu dedim...sonra bana yaslanıp ağladı özür dilerim dedi ne için dedim ses çıkmadı
kıme gore neye gore basıt ve cahıl ?Ne kadar cahilce yazılmış bir yazı nekadar basitsiniz
konuyu okuduğunuza eminmisiniz nasıl aldatmamış ??? Aldatmış ball gibikıme gore neye gore basıt ve cahıl ?
agzını topla bence
konu sahıbı evlenmıs ısler yolunda gıtmeyınce ama alevıydı zatennn dıyor asıl cahıllık terbıyesızlık bu anladınmı adam aldatmamıs ınsan gbı ayrılmak ıstemıs bunu anlayamayacak kdr safmısıız
konunun baslarında baska bırseyı tartısıyorduk oradan alıntı yapılmıs bnde ona gore cvp verdımkonuyu okuduğunuza eminmisiniz nasıl aldatmamış ??? Aldatmış ball gibi
Tek bir yerde aleviydi diyor oda konuya başladiginda anlatmak için senden başka kimse vurgu yapmamis iyiki savundun.. nasıl bitmez tükenmez bir ego savaşı var sendekıme gore neye gore basıt ve cahıl ?
agzını topla bence
konu sahıbı evlenmıs ısler yolunda gıtmeyınce ama alevıydı zatennn dıyor asıl cahıllık terbıyesızlık bu anladınmı adam aldatmamıs ınsan gbı ayrılmak ıstemıs bunu anlayamayacak kdr safmısıız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?