Eşim boşanmak istiyor

Destek almak istiyorum zaten çok yoruldu beynim...bedenim...

Vur k.cina tekneyi al tazminatini bak yasantina. Bizim içinde iyilik yap sikayet et madde bagimliligini öğretmenlikte yapamasin.

Ben hep diyorum, ben olsam kopekler gibi suruyup ocum alirdim. Herif madde bagimlisi, kendi gibi icen, ceken biriyle olmak istiyor, icmemek , tutturmemek eksiklik mi Allah askina konu sahibesi ? Kendinizi eksik goruyorsaniz alin bir sise votka icin, degeriniz yukselsin.

Hiç cevap da vermiyor konu Sahibi uyuşturucu olayina niye şikayet etmediğine. Çok sinirlendim ya okulda böyle meslektaşlarla çalışma ihtimalime bile. Ama konu sahibi sadece asil görünme derdinde. Ne dersen de ceketimi alıp çıkıcam derdinde ya. Olamaz böyle bişey

Kizlar konu sahibine ne derseniz bis kendi duygulariyla hareket ediyor hepimiz bir dusunuyoruz ayni fikirdeyiz bir tek konu sahibi farkli dusunuyor kafasi karismis korkarim duygularina gore hareket edecek
KONU sahibi lutfen arkadaslarimizin soylefiklerinide dikkate alin lutfen lutfen

Vallah kimse kusura bakmasin, ben esimede diyorum, eger beni aldatirsan ve ben bunu ögrenirsem, hemen bosarim, ama emin ol hayatinida felc ederim, seninde o silliginda, donuna kadar alirim onuda kendime temizlik bezi yaparim, parani citir citir harcarim, tüm dünyaya rezilligini duyururum, cocuklarimida göstermem, ne sana ne ailene, kullanmaksa kullanmak cocuklari... Simdi cocuklarin ne günahi var diyecekler olucak, evet ne günahlari varda babalari böyle serefsizlik yapiyor, iyi baba olsa dürüst olur ve isler cevirmeden ayrilir... Esimde, bunlari bildigim icin aklimdan bile gecirmem zaten böyle bisey der.... Yani aaaa esim yapmaz diye yazmadim, benim neler yapicagimi oda cok iyi biliyor diye yazdim, yani bekara kari bosamak olayi degil.... Süründürürüm valla...

Ne tazminat talep ediyorsun, ne madde bağımlılığını ihbar ediyorsun, ne de adamın rezilliğini yüzüne haykırıp bütün herkese ilan ediyorsun.
Allah aşkına sen ne istiyorsun?
Adamın hayatından sessizce gidip ona huzur mu vermek istiyorsun?
Tazminat ihtiyaç sahibine para yardımı gibi bir şey değil. Bir zararın maddi bedelidir. Bu adam sana zarar vermedi mi yani?

Anlamsız gurur yapıyorsun. Karşında ki bunu anlayabilecek vicdan ve mantığa sahip değil.

Senin yüzüne karşı bile bu kadar pislik yapan biri için hala nasıl sevgi sözcüğü çıkıyor ağzından?

Yalnız kalmaktan mı korkuyorsun? Bir daha asla onun gibi birini bulamayacağını mı düşünüyorsun ya da ona karşı hissettiklerini başka birine hissedemeyeceğini mi?

Şu adamdan bir kereliğine de olsa ona bırakmadan kendi isteğinle bir uzak durabilsen içinde bulunduğun tabloya uzaktan şöyle bi kerecik bakabilsen emin ol duyguların 180 derece değişecek. Böyle davranarak o adamın gözünde de daha fazla alçalıyorsun.

Sen olsan aldatmana, aklını bedenini ruhunu başkasına vermene rağmen evde karalar bağlayarak senin bir lafına seni affedecek birini sevebilir miydin? Sen olsan seni sever miydin?

Bu kadar ağır konuştuğum için özür dilerim ama konunun başından beridir herkes sana yumuşatarak bişeyleri anlatmaya çalıştı duymadın anlamak istemedin. Burada seni tanımayan bizler bile seni kocan daha çok düşünüyoruz.

Çık artık şu enkazdan topla kendini yeni bir sayfa aç mutlu ol güçlü ol.

onu savunmak için yazmıyorum bunları zira böyle böyle bir durumun savunulacak yanı olmaz ama, tekrar bir arya geldiğimizde daha doğrusu gelme aşamadındayken bir kere gördüm kullandığını daha öncesinde görmedim 5yıllık evliliğimiz boyuncada görmedim olsa bir şekilde hissederdim ..sonrasında böyle birşeyi kabul edilir değil çok üzüldüğümü söyledim oda bağımlı değilim dedi olsun bunun için tartıştık ama sonrasında ben bir daha görmedim kullandığını..öyle bir durumda anlar insan davranışlarından..yine söylüyorum onu savunmak için söylemiyorum bana yaptıkları bir tarafa iyi fedakar ve öğrencilerini çok seven görevini iyi yapan bir öğretmen o..

TE="yagmurlu333, post: 37998264, member: 636471"]onu savunmak için yazmıyorum bunları zira böyle böyle bir durumun savunulacak yanı olmaz ama, tekrar bir arya geldiğimizde daha doğrusu gelme aşamadındayken bir kere gördüm kullandığını daha öncesinde görmedim 5yıllık evliliğimiz boyuncada görmedim olsa bir şekilde hissederdim ..sonrasında böyle birşeyi kabul edilir değil çok üzüldüğümü söyledim oda bağımlı değilim dedi olsun bunun için tartıştık ama sonrasında ben bir daha görmedim kullandığını..öyle bir durumda anlar insan davranışlarından..yine söylüyorum onu savunmak için söylemiyorum bana yaptıkları bir tarafa iyi fedakar ve öğrencilerini çok seven görevini iyi yapan bir öğretmen o..[/QUOTE]
Evet uyuşturucu da zaten bi kere kullanılıp bırakılan bişey onun için görmemişsinizdir.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ama sizin yerinizde olsam hakkım olan herşeyi alırım sizin bunca yıllık emeğiniz var geçiminize katkıda bulundunuz aldığınız eşyaların yarısını siz ödediniz. Adam aldatıyor sizde hiç bi şey almayarak üstüne bide hediye veriyorsunuz . O ikisinede tazminat davasıda açardım hiç bi şey kanıtlayamasam bile cümle aleme rezil olurlardı madde kullanıyorsa eşiniz onuda ilgili yerlere şikayet ederdim. Yani elimden ne gelirse ardıma koymazdım. Siz sanıyormusunuzki hiç bi şey istemediğinizde size "aferin ne gururlu kadın" diyecekler. Tam tersine hem aldattım hem tüm parasını yedim hemde tazminat ödemedim deyip üstüne bide dalga geçecekler.
Yapmayın açın tazminat davasını onlara bırakmayın hakkınızı ekmeklerine yağ sürmeyin bu pisliklerin.

Y yagmurlu333 yorumlarını okuyunca hem çok üzüldüm hemde çok kızdım.Adamın karşısına geçip azcık konuşunca hemen kendini beğenmiş gibi konusuyosun demiş dikkatini çekmiş..Boşuna dmeiyoruz dik dur kendine güven korkma allah yardımcısı olur masum insanın..O adam o kadar adi ki sen tazminat konusunu çıtlatınca ödü kopmus..Sana ılımlı yaklaşması bu yüzden sırf para kaptırmamak için barısmak isteyip yalavaracağına eminim..Aklını kullan o adam ve kadını ezik diye arkandan konuşturma..Hala barışma umudu tasıyosun bu adam senle ancak tazminat ödememek için barısır..Bu yüzden hiç konusma onla evden gitmesini iste yada sen ayrıl kendini bırakma bakımını makyajını yap eve gelince ağla gerekirse ama onlara bu zevki yasatma....Davayı aç tazminattan bahsetme..Hiç bişeyden kadından falanda bahsetme sakın ..Mahkemede saf olmadını öğrensin asıl tokat o olur ona ve hiiç bi zaman seni unutamaz ve okadar kıymetli olursun ki inanamazsın..Zaten bosandıktan sonra üstünden yük kalkacak ve sen onu istemiyceksin..

Ne kadar cahilce yazılmış bir yazı nekadar basitsiniz
kıme gore neye gore basıt ve cahıl ?
agzını topla bence
konu sahıbı evlenmıs ısler yolunda gıtmeyınce ama alevıydı zatennn dıyor asıl cahıllık terbıyesızlık bu anladınmı adam aldatmamıs ınsan gbı ayrılmak ıstemıs bunu anlayamayacak kdr safmısıız

konuyu okuduğunuza eminmisiniz nasıl aldatmamış ??? Aldatmış ball gibi

Tek bir yerde aleviydi diyor oda konuya başladiginda anlatmak için senden başka kimse vurgu yapmamis iyiki savundun.. nasıl bitmez tükenmez bir ego savaşı var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…