Eşim boşanmak istiyor

Off..ölüyorum ben..
Ölme. Kocan daha önce ailesinin yanına gitmişti seni yalnız bırakmıştı, ailesinin yanında sana hakaret etmişti, sen en başından beri yalnız değil miydin bu evlilikte zaten ? Arkadaşlarını da sana tercih etmişti, ailesini de ve şimdi başka bir kadını tercih ediyor . Şimdi neden bu kadar korkuyorsun sen başından beri yalnızdın boşanınca senin hayatında değişcek tek şey nüfus kütüğün ve kimlik kartın olacak neden bu korku ?

sensör mü taktın '
arkadaş yeni üye safer ayında 350.000 bela iner dedim direk merhaba mesajı saydın mı olmuş (çok polemikvari gelmedi mi sana da ) şimdi de bu mesaj..
adama demezler mi üyelik amacın ne senin diye
bildiğin sensör takmışlar buldukları yerde bip bu ne ya

kariyerimi düşünme buradaki boşver de kadın derdini yazmış sen dizi tadında bir şeyler istiyorsun sanırım .

Valla ilk defa senle hemfikirim..

Arkadaş üyeliği sırf sana sataşabilmek için açmış gibi :))))

Birinle evlendi diye ömür boyu onla olcak diye birsey yok.belki anlasamiuor...ne yani..bu kadar kati olunmamali..

kariyerimi düşünme buradaki boşver de kadın derdini yazmış sen dizi tadında bir şeyler istiyorsun sanırım .
sizin kk ya üye olup yorumlara kota koyacağınızı bilseydim yılllar önce hiç üyelik yapmazdım ablacım,nasıl hoşuna gitti mi
yapabilmeme müsaade ettiğiniz yorumlarıda yazın bir kağıda konu başlıklarına göre de ayırın bir zahmet,hıh teşekkür ederim ablacım

Çok acı çekiyorum nasıl bir acı bu böyle....aldatılma acısı...keşke beni istemediği için gittiğini bilerek gitseydim...başka birini,sevdiğini istediğini öğrenmeseydim..bu kadar kötü olurmuydum ozaman...sen yardım et kurtar beni allahım

yok bana da sataşıyor yok şöyle yok böyle .Kendinizi fasülye gibi nimetten saymayın bu kadar .

acını yaşa,ama hayat devam ediyor. bir gün seni sevecek değer verecek biri mutlaka çıkacak bunu unutma.

Arkadaşlar bırakın benimle uğraşmayı konuyu sabote etmeyin .Ayıptır

Geçecek artık yiyip bitirme kendini bir psikolgla mı görüşsen acaba ?

Canım kendine gel, eşimin bir lafı var kimse vazgeçilmez değil bende inanıyorum artık, güzel bir işin var sadece zaman gerekiyor sana ya mesleğin olmasaydı bu adamı çekmek zorunda kalsaydın , bazı şeyler dahada zor olacaktı. Kıymetini bilen bir insan çıkar karşına inş.

Arkadaşlar bırakın benimle uğraşmayı konuyu sabote etmeyin .Ayıptır
geldin bana sataştın alıntı yapıp sonra cevapları alınca mı ayıptır oldu çok hoşsun hakikaten,yerni üyesin öğreteyim benim nickimin üstüne tıkla sağda göz ardı et yazıyor..onu tıkla gittiğim topiklerde de bana alıntı yapıp şansımızı zorlatma ablacım AYIPTIR..hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…