Eşim boşanmak istiyor

Ben soylediginiz her seye jatiliyorum, bence bu herif bastan asagi somuru yapiyor, para vermeden kurtulmak icin. Aglama sizlama falan hepsi hikaye.

Bence hala içinşzde bir umut taşıyorsunuz , dönmesini istiyorsunuz, o yüzden hiç bir talebiniz yok yani ben böyle düşünğyorum tabiki. Tazmşnat açsanız , hakkınız olanı talep etseniz döneceği varsada asla dönmemesinden korkuyorsunuz

Bence yanlis yapiyorsun tazminatini iste sevgilisiyle keyif catacak durumu olmasin
Zaten maddi olarak sikisirsa kadin cekmez bu durumu bitirir buyuk bi ihtimal buda ona guzel bir darbe olur surunsun biraz

Ne bulduğunu duymak ağır geliyor açıkçası sende bulmadığımı der belkide...ama bildiğimi söyleyeceğim bir şekilde..

Ne bulduğunu duymak ağır geliyor açıkçası sende bulmadığımı der belkide...ama bildiğimi söyleyeceğim bir şekilde..

Bak sekerim , soylesen ne olacak ? Inkar etse inanacak misin ? Eve derse kaldirabilecek misin ? Yani hicbir karin olmayacak, sadece kendini uzmus olacaksin. Yuzune vurdugunuzda tek derdi alacaginiz tazminatin artacagi olur, bu kadar.

Adam coktan sizden gitmis, kavgasini , mucadelesini verebileceginiz bir durum yok ki. Uzulmeyin diye daha once acikca yazmadim ama bu herif sizi sevmiyor.

Bir sey soylemeyin ki elinizde kanit oldugunu bilmesin (insallah kanitlari toplamissinizdir). Adam elnizdeki kozlari anlarsa yandiniz demektir, bu sefer bedavaya bosanmak icin elinden geleni yapar, surunen taraf siz olursunuz. Elinizi belli etmeyin, ne bildiginizi caktirmayin

Metresi de parasiz kalinca tekmeyi koyar zaten, herif de dimdizlak ortada kalir. Pismanlik neymis o zaman anlar.

Ya guclen artik bu durumun sana zarardan başka bir şey verdiği yok. Seni istemeyen gidip baskasinin tenine dokunan adami nasil seviyorsun hala ya.

Çok sevdiniğ
Kimse kimseden ustun değildir. O kadinda olupta sende olmayan diye bir şey yok. Neden kendini küçük görüyorsun? Sen boyle ezilip buzulursen tabiki adam seni parmaginda oynatir.
öyle değil...üstünlüktende değil hele benden asla üstün değil..o namussuzun teki...şöyle çılgın böyle içiyor tam benim istediğim kadın ve onu seviyorum demesi yaralar beni bir kez daha..

Önce su tazminat isine karar ver ki alman gerek tazminati. Hala almicam diyorsanda bildiğini soyle hatta gidip o kadinin kocasinada soyle. Ailelere durumu bildir gerçek yüzünün ne olduğunu herkese DUYUR. Ayrıca eve geliyormu hala? Eve de sokma onu.

Haklısınız belkide...seviyorum onu hala..
HAYIR ! HAYIR ! HAYIR ! ONU SEVDİĞİNİZ İÇİN DEĞİL, KENDİNİZİ DEĞERSİZ HİSSETTİĞİNİZ İÇİN BÖYLE DAVRANIYORSUNUZ.. TAZMİNAT ALMAYARAK ONUN GÖZÜNDE DE, KENDİ GÖZÜNÜZDE DE DEĞERİNİZİN YÜKSELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ, YİNE DÖNMESİNİ DE BU YÜZDEN İSTİYORSUNUZ DÖNERSE İKİ KADIN ARASINDAKİ BU SAVAŞI KAZANDIĞINIZ İÇİN KENDİNİZİ DEĞERLİ HİSSEDECEKSİNİZ !

YANİ TEK SORUN BU ! KENDİNİZİ DEĞERLİ HİSSEDEBİLMEK İÇİN SAÇMA OLAN NE VARSA YAPMAYA HAZIRSINIZ !

AMA ŞUNA %100 EMİN OLUN Kİ ; BÖYLE BİR ADAMI SEVMENİZ NORMAL ŞARTLARDA VE NORMAL BİR KAFAYLA MÜMKÜN DEĞİL !

LÜTFEN PSİKOLOJİK DESTEK ALIN !!!!

Eşiniz sizi yıllardır tanıymamış üzülerek söylüyorum ki sevmemişte siz sözde asaletli bir şekilde boşanıncamı sizi sevecek dönecek ki dönse kabul edebilecek misiniz?kabul edermisinis etmezmisiniz bilemiyorum ama diğerlerinin olabileceğine ihtimal yok

Benim anlamadigim hala sevmesi değil. Anlamadığım bir öğretmen uyuşturucu kullanan başka bir öğretmenin çocuklara ders vermeye gitmesine nasıl izin verir. Bu ahkam kesmek değil böyle bir şey yaşasam şikayette bulunur soruşturma geçirmesini sağlarım. Bunu yapmayan o çocukları velileri böyle bir durumda bile isteye bırakan biri tazminat almamış içki içmemiş çılgın değilmiş falan hiç gözümde olmaZ. Keşke kocanın istediklerini yapsaydın bari yaptıklarına da göz yumduğuna göre. Ne kadar da fedakâr göstetmişsin kendini gerçekten de öylesin ama kendi değerlerini değil onun değerini seçmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…