- 23 Ağustos 2012
- 51.894
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.762
- 898
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Yasca senden buyugumdur bak ablacim
Bu adam iki yalan gozyasi doktu diye hemen yumusama.Sonucta yillarin verdigi bir aliskanlik var belkide biranlik vicdan yapti.Inanma derim.Ona inaip belki yuvami kurtarayim diye dusunuceksin ama asla sevgilisinden vazgecmez.Tamamen yasamak istedigini yasar ama hevesi gecer diye onu birakir,yoksa senin icin degi
Benimkide bir gece eve alkollu gelip onumde hungur hungur aglamisti.
Beni cocuklarini cok sevdigini asla vazgecmeyecegini soylemisti.
Biran inandim, inanmak istedim, yumusadim hatta sanki biran gozumde zorla bastan cikarilmis masum bir koca canlandi.Ben bu bdv ye takildigimdan bu yana cok seyler ogrendim .Keske diyorum onceden bilseydim .Bence tavsiyeleri dikkate al ,tekrar ona guvenmen tekrar yikilman anlamina gelicek emin ol.
Tazminatini al,kocanin vicdan yapicagini sanma
Istersen bir sure hic kullanma ama al onlara birakma ,maksat para degil birazda onlar bedel odesin
Bence hala içinşzde bir umut taşıyorsunuz , dönmesini istiyorsunuz, o yüzden hiç bir talebiniz yok yani ben böyle düşünğyorum tabiki. Tazmşnat açsanız , hakkınız olanı talep etseniz döneceği varsada asla dönmemesinden korkuyorsunuz
Ne bulduğunu duymak ağır geliyor açıkçası sende bulmadığımı der belkide...ama bildiğimi söyleyeceğim bir şekilde..Tamam tazminat almayacaksin. Seviyorsunda hala. O zaman neden oturup konuşmuyor sun? Her şeyi bildiğini o kadinda ne bulduğunu ne zamandır birlikte olduklarini onu çok mu sevdiğini sorsana ? Belki duyduklarin aklini basina getirir.
Ne bulduğunu duymak ağır geliyor açıkçası sende bulmadığımı der belkide...ama bildiğimi söyleyeceğim bir şekilde..
Çok sevdiniğNe bulduğunu duymak ağır geliyor açıkçası sende bulmadığımı der belkide...ama bildiğimi söyleyeceğim bir şekilde..
öyle değil...üstünlüktende değil hele benden asla üstün değil..o namussuzun teki...şöyle çılgın böyle içiyor tam benim istediğim kadın ve onu seviyorum demesi yaralar beni bir kez daha..Kimse kimseden ustun değildir. O kadinda olupta sende olmayan diye bir şey yok. Neden kendini küçük görüyorsun? Sen boyle ezilip buzulursen tabiki adam seni parmaginda oynatir.
Bilmiyorum lanet olsun..Ya guclen artik bu durumun sana zarardan başka bir şey verdiği yok. Seni istemeyen gidip baskasinin tenine dokunan adami nasil seviyorsun hala ya.
Dese ne olacak ki? O kadin onunla sonsuza kadar takilacakmi sanki? O da postayi vuracak senin kiymetlinin totosuna. O zaman görür cilgini.
HAYIR ! HAYIR ! HAYIR ! ONU SEVDİĞİNİZ İÇİN DEĞİL, KENDİNİZİ DEĞERSİZ HİSSETTİĞİNİZ İÇİN BÖYLE DAVRANIYORSUNUZ.. TAZMİNAT ALMAYARAK ONUN GÖZÜNDE DE, KENDİ GÖZÜNÜZDE DE DEĞERİNİZİN YÜKSELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ, YİNE DÖNMESİNİ DE BU YÜZDEN İSTİYORSUNUZ DÖNERSE İKİ KADIN ARASINDAKİ BU SAVAŞI KAZANDIĞINIZ İÇİN KENDİNİZİ DEĞERLİ HİSSEDECEKSİNİZ !Haklısınız belkide...seviyorum onu hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?