- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
alıntıladığım mesaja bakamayacak kadar körmüsün aldatmamış yazmış bende aldatmış diye açıkladım buraya gelip birbirinizi savunmak adına küçülmeyin lorin ve sen körler sağırlar oynayın benide alıntılama bidaha az ötede oynaTamam adam aldatmis.adami öldürelim o zaman.adam bosanmak istedigini soylemis..neyi ısrarı bu.biraz gurur yahu..pes diyorum artik..
Tamamen yanlış anladığını düşünüyorum, boşuna alınganlık yapıyorsun. Ben de aleviyim, konu sahibinin zaten aleviydi demek istemediğini biliyorum. Kadıncağız kendisini aldatan boşanmak isteyen eşinin arkasından gözyaşı döküp sevdiğini söylüyor. Gerçekten yanlış anlamışsın sen. Eşim aleviydi ailem istemedi demek istiyor. E benim eşim de sünni benim ailem de onu istemedi, bu hakaret değil ki durumu anlatıyor konu sahibi :kıme gore neye gore basıt ve cahıl ?
agzını topla bence
konu sahıbı evlenmıs ısler yolunda gıtmeyınce ama alevıydı zatennn dıyor asıl cahıllık terbıyesızlık bu anladınmı adam aldatmamıs ınsan gbı ayrılmak ıstemıs bunu anlayamayacak kdr safmısıız
Aldatmmissa aldatmis..adam bosanmak istiyir..bu evliligi konu sahibi bitirsin o zaman dedik...lorini korumak icin demedim bu fikrim..tek tarafli evlilik yurumez..seni istemeyeni sende istemeyeceksin..alıntıladığım mesaja bakamayacak kadar körmüsün aldatmamış yazmış bende aldatmış diye açıkladım buraya gelip birbirinizi savunmak adına küçülmeyin lorin ve sen körler sağırlar oynayın benide alıntılama bidaha az ötede oyna
adamı öldürelimmi falan yazmışsın ben adam aldatmış boşanma süründür demişim gibi cevap verme o zamanAldatmmissa aldatmis..adam bosanmak istiyir..bu evliligi konu sahibi bitirsin o zaman dedik...lorini korumak icin demedim bu fikrim..tek tarafli evlilik yurumez..seni istemeyeni sende istemeyeceksin..
Zerrin istemiyor mu aldatıyor mu ? Gerçekten evliliğe bakış açın bu mu evli değilsin sanırım evlilik kutsaldır verilen sözler vardır, emek harcanır, kaldı ki konu sahibi boşanıyor adamın paçasına yapışmıyor..Adam istemiyor diye kötü olmus..istemeyeni niye istiyorlar ki..nikah olunca sanki ömür boyu bir kadini yada adami cekmek zorundayiz..
terbıyenı takın bence ,alıntıladığım mesaja bakamayacak kadar körmüsün aldatmamış yazmış bende aldatmış diye açıkladım buraya gelip birbirinizi savunmak adına küçülmeyin lorin ve sen körler sağırlar oynayın benide alıntılama bidaha az ötede oyna
bu mesajı sanamı yazmışımki üstüne alındın hayırdır ?? sana kör diyenmi oldu .. ne yapışkansınız ya yapışınca insanlar kurtulamıyor sizden boşuna alıntı yapma seviyemi düşürüp cevap dahi vermicemterbıyenı takın bence ,
sen korsunkı okudugunu anlamamıssın hala sacmalıyosun , ben konunun basında bu sekılde bı mevzudan dolayı tartıstık dedım 50 sayfa olmus gtmıs ler 20 sayfadakı msjımı alıntılamıslar ısım gucum yok konuyumu takıp etcem
Evlilik araya baska kadin girerse biter..kutsaldir zarttir zurttur diye kimse kimseyi cekmek zorunda degil.bu adam insan olsa karisini aldatilmaz..boyle adamlarida cekmek zorunda degiliz..evli olmamam bu gercegi degistirmiyor.Zerrin istemiyor mu aldatıyor mu ? Gerçekten evliliğe bakış açın bu mu evli değilsin sanırım evlilik kutsaldır verilen sözler vardır, emek harcanır, kaldı ki konu sahibi boşanıyor adamın paçasına yapışmıyor..
ama üzülüyor acı çekiyor,bunu da burada paylaşmak istemiş. ,oda boşanacak zaten. derdini yazmış buraya. tıpkı aldatılan kocasından sorunu olan diğer üyeler gibi.Evlilik araya baska kadin girerse biter..kutsaldir zarttir zurttur diye kimse kimseyi cekmek zorunda degil.bu adam insan olsa karisini aldatilmaz..boyle adamlarida cekmek zorunda degiliz..evli olmamam bu gercegi degistirmiyor.
yazdgın msjda bnm nıckım gecıyorbu mesajı sanamı yazmışımki üstüne alındın hayırdır ?? sana kör diyenmi oldu .. ne yapışkansınız ya yapışınca insanlar kurtulamıyor sizden boşuna alıntı yapma seviyemi düşürüp cevap dahi vermicem
Eee bende onu diyorum sorun ne ? Sanki konu sahibi adamdan asla boşanmam diyor gibi yazmışsın.Evlilik araya baska kadin girerse biter..kutsaldir zarttir zurttur diye kimse kimseyi cekmek zorunda degil.bu adam insan olsa karisini aldatilmaz..boyle adamlarida cekmek zorunda degiliz..evli olmamam bu gercegi degistirmiyor.
Ayruca konunun basligi aldatti değil..benden bosanmak istiyor diyor..
süper ikili :)alıntıladığım mesaja bakamayacak kadar körmüsün aldatmamış yazmış bende aldatmış diye açıkladım buraya gelip birbirinizi savunmak adına küçülmeyin lorin ve sen körler sağırlar oynayın benide alıntılama bidaha az ötede oyna
E yazsin ona birsey demiyoruz.bizde zamanında sevdiklerimizden vazgectik...maalesef hayat böyle aci...sevdigin adam seni yari yolda birakip gidebiliyor...ama üzülüyor acı çekiyor,bunu da burada paylaşmak istemiş. ,oda boşanacak zaten. derdini yazmış buraya. tıpkı aldatılan kocasından sorunu olan diğer üyeler gibi.
Unutmuşum konu sahibi aldattığını sonradan öğreniyor zaten, sanırım okumadın konuyu.Evlilik araya baska kadin girerse biter..kutsaldir zarttir zurttur diye kimse kimseyi cekmek zorunda degil.bu adam insan olsa karisini aldatilmaz..boyle adamlarida cekmek zorunda degiliz..evli olmamam bu gercegi degistirmiyor.
sen burda ölürken milleti de birbirine öldürtüyorsun konu sahibi..Off..ölüyorum ben..
Evlilik araya baska kadin girerse biter..kutsaldir zarttir zurttur diye kimse kimseyi cekmek zorunda degil.bu adam insan olsa karisini aldatilmaz..boyle adamlarida cekmek zorunda degiliz..evli olmamam bu gercegi degistirmiyor.
ne yapsın kadın seni memnun etmek için söyle barisen burda ölürken milleti de birbirine öldürtüyorsun konu sahibi..
bir adım atacak mısın yoksa buraya her gün günde iki kez ben ölüyorum mu yazacaksın..
delili bol icraatı sıfır konu artık yazmaya bile gerek yok.
sensör mü taktın bana bilmiyorum ama kaç senedir az çok konuları tecrübe etmişizdir biz sen dert etme anlaşırız biz konu sahibiyle olur mu canım seni memnun edebildim mine yapsın kadın seni memnun etmek için söyle bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?