- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Nasıl yani bir haftada boşanma mı olur?hala boşanmadınız mı yahu ?
beni gözardı eder misin çok rica ediyorum .görme beni ya bakma görmezden gel acıkgeldin bana sataştın alıntı yapıp sonra cevapları alınca mı ayıptır oldu çok hoşsun hakikaten,yerni üyesin öğreteyim benim nickimin üstüne tıkla sağda göz ardı et yazıyor..onu tıkla gittiğim topiklerde de bana alıntı yapıp şansımızı zorlatma ablacım..hayırlı günler.
valla üyenin biri 4 günde boşanma rekoru kırdıydı bu bdv de.Nasıl yani bir haftada boşanma mı olur?
Çok acı çekiyorum nasıl bir acı bu böyle....aldatılma acısı...keşke beni istemediği için gittiğini bilerek gitseydim...başka birini,sevdiğini istediğini öğrenmeseydim..bu kadar kötü olurmuydum ozaman...sen yardım et kurtar beni allahım
Bence yeni degil..imagemaker mi ne bu o uye...cift karekter kullaniyor..ozelden arkadasima benim eski konumu yazmis.yeniyse bir ay onceki konuyu nerden biliyor sorarim bunu...geldin bana sataştın alıntı yapıp sonra cevapları alınca mı ayıptır oldu çok hoşsun hakikaten,yerni üyesin öğreteyim benim nickimin üstüne tıkla sağda göz ardı et yazıyor..onu tıkla gittiğim topiklerde de bana alıntı yapıp şansımızı zorlatma ablacım..hayırlı günler.
senle mutabaka varacağımız aklımın ucundan geçmemişti zerrin ama haklısın ..neyse ben gözardı ettim zaten üyeyi yazsada göremem artık ,üzüldüm onun adınaBence yeni degil..imagemaker mi ne bu o uye...cift karekter kullaniyor..ozelden arkadasima benim eski konumu yazmis.yeniyse bir ay onceki konuyu nerden biliyor sorarim bunu...
hala dedikodu .Çok günah ve ayıp.Bence yeni degil..imagemaker mi ne bu o uye...cift karekter kullaniyor..ozelden arkadasima benim eski konumu yazmis.yeniyse bir ay onceki konuyu nerden biliyor sorarim bunu...
Çok acı çekiyorum nasıl bir acı bu böyle....aldatılma acısı...keşke beni istemediği için gittiğini bilerek gitseydim...başka birini,sevdiğini istediğini öğrenmeseydim..bu kadar kötü olurmuydum ozaman...sen yardım et kurtar beni allahım
Dedikodu arkadan yapılır, sen bura dayken yazıyoruzhakkımda dedikodu yapmayın ayıptır
1 günde bile olur anlaşmalı olursa.Nasıl yani bir haftada boşanma mı olur?
Yarın için psikiyatristten randevu aldım...eridim çünkü benden kalmadı ..Geçecek artık yiyip bitirme kendini bir psikolgla mı görüşsen acaba ?
Sen bence sevila34 sun uslup ayni uslup cunkuyazdgın msjda bnm nıckım gecıyor
unutkanlık var sende galıba 2 dk once yazdgın msjı hayırlayamıyorsun
sen bok bocegı gbı yapısıp saldırmasaydın muhattap olmazdık defol sımdı
bence değmez . o adam için psikiyatriste verdiğin paraya acı.Yarın için psikiyatristten randevu aldım...eridim çünkü benden kalmadı ..
valla üyenin biri 4 günde boşanma rekoru kırdıydı bu bdv de.
psikiyatrist anca ilaç verecek sersem sersem yaşamak çok yanlış(antidepresan kullanmış biri olarak söylüyorum)Yarın için psikiyatristten randevu aldım...eridim çünkü benden kalmadı ..
ha ben cidden sordun sandım ne kızıyonne kadar boş şeylere takılıyorsunuzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!! orda demek istediğim farklıydıöfffffffffffffff
ha ben cidden sordun sandım ne kızıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?