Eşim boşanmak istiyor

beni gözardı eder misin çok rica ediyorum .görme beni ya bakma görmezden gel acık

Bence yeni degil..imagemaker mi ne bu o uye...cift karekter kullaniyor..ozelden arkadasima benim eski konumu yazmis.yeniyse bir ay onceki konuyu nerden biliyor sorarim bunu...

Bence yeni degil..imagemaker mi ne bu o uye...cift karekter kullaniyor..ozelden arkadasima benim eski konumu yazmis.yeniyse bir ay onceki konuyu nerden biliyor sorarim bunu...
senle mutabaka varacağımız aklımın ucundan geçmemişti zerrin ama haklısın ..neyse ben gözardı ettim zaten üyeyi yazsada göremem artık ,üzüldüm onun adına

Yıl 2004 kucağımda cocuğum 7-8 aylık var yok.
sürekli hasta oluyor.
benım ex başka bir kıza aşık olmuş cocuğu benı doktora bile götürmüyor.
sürekli şiddet işkence.
en son kız bunu terk etti diye evi mezbahaneye ceviriyor.
benım parmaklarımı kırıyor
kendi eline tornavida saplıyor
yıl 2014
4 yıl evvel boşandılar.
kız şimdi kim bilir kimin yuvasını yıkıyor ortada perişan bir cocuk daha...
benım exi aldatmış.
bir güzel dövdürmüş bir güzel boşamış.
eeeeeee nolmuş ?
bırak sevsin başka birini bırak ayrılsın senden
bende hayat bitti demiştim 2004 yılında aslında hayatım o zaman başlamış
sakın üzülme.

“Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler; onsuz yaşayamam deme, seni onsuzda yaşatırım.
Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur. Aklın şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur.
Öyle garip bir Dünya…
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya; Öldüm der durur yine de yaşarsın.” Mevlana…

Son düzenleme:
Hadi eski konularima bakti diyelim o konu benim konum degildi...farkli vir konuydu..benim yazdiklarimi kopyalayip gondermis ozelden taa kac zaman onceki konuyu okumus benim yorumunu bulmus gondermis yeni uye olarak hadi canim yemesin beni kimse....bu kadin imagemaker...

Yarın için psikiyatristten randevu aldım...eridim çünkü benden kalmadı ..
psikiyatrist anca ilaç verecek sersem sersem yaşamak çok yanlış(antidepresan kullanmış biri olarak söylüyorum)
ama o acıyı yaşaman lazım ,sen hapla unutmayacaksın,öteleyeceksin ve ilaçları bıraktığın an gümleyeceksin ondan sonra her şeye sil baştan..
psikolog randevusu almalısın kesinlikle...psikiyatrist değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…