- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
tepkinin padişahını yedim hem de gökten zembille indi baksana konuya ,ve konuya yorum yapanlara..bence sen takılma:) hayır oakdr küçük şeylere takılıyorlar ki hemen birbirine tepki veriyor burdki kadınlar . üzülüyorum böyle olunca.
bence değmez . o adam için psikiyatriste verdiğin paraya acı.
Canım sen nece konuşuyorsun ?bence şu bu bu şu .Fal bilim merkezi filan kursanıza .
bir de beğeniyo yazdıklarınızı konudan saptırdı hatun biziCanım sen nece konuşuyorsun ?
psikiyatrist ilaç verip gönderiyor .kadın neden ilaç bağımlısı olsunnasıl değmez yahu kadının hayatı tümden değişiyor psikoloğa veya psikiyatra verilecek paranın hesabı mı olur bu dönemde.
konu sahibi acil bir uzmandan destek al, kendine zindan etme hayatı
Kız ben sordum bir haftada boşanma mı olur diye:))tepkinin padişahını yedim hem de gökten zembille indi baksana konuya ,ve konuya yorum yapanlara..bence sen takılmaöncene bakmadım direkt bu kadar çabuk boşanma olur mu dediğinden bodoslama 4 günde boşanan üyeyi söyledim
ha noluyo leynKız ben sordum bir haftada boşanma mı olur diye:))
Daha onceki uyeliginde evliydi simdi bekar yazmis..hangisi gercek kisiligi acabasenle mutabaka varacağımız aklımın ucundan geçmemişti zerrin ama haklısın ..neyse ben gözardı ettim zaten üyeyi yazsada göremem artık
psikiyatrist ilaç verip gönderiyor .kadın neden ilaç bağımlısı olsun
insanca .Canım sen nece konuşuyorsun ?
hayvanca karşılık vermek istiyorum;amca biz misket oynuyoruz GİDER MİSİN?insanca .
ilaç vermeden gönderen doktora rastlamadım .Psikolog daha iyi bir seçenek kanımcacanım her ilaç bağımlılık yapmıyor ki ben de uzun zaman evvel antidepresan kullandım hiçte bağımlı falan değilim ilaç tedavisi bitincede dertlerim geri falan gelmedi
bazen kendi kendimize aşamıyorsak sorunları destek almalıyız. bu benim fikrim. zaten doktor durumu atlatabilir gibiyse ilaç vermeyecektir yada daha yan etkisi az bir ilaç verir
Ha tamam demekki ben bilmiyorum o dili!!!insanca .
hayvanca karşılık vermek istiyorum;amca biz misket oynuyoruz GİDER MİSİN?
ilaç vermeden gönderen doktora rastlamadım .Psikolog daha iyi bir seçenek kanımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?