Eşim boşanmak istiyor

:) hayır oakdr küçük şeylere takılıyorlar ki hemen birbirine tepki veriyor burdki kadınlar . üzülüyorum böyle olunca.
tepkinin padişahını yedim hem de gökten zembille indi baksana konuya ,ve konuya yorum yapanlara..bence sen takılma öncene bakmadım direkt bu kadar çabuk boşanma olur mu dediğinden bodoslama 4 günde boşanan üyeyi söyledim

nasıl değmez yahu kadının hayatı tümden değişiyor psikoloğa veya psikiyatra verilecek paranın hesabı mı olur bu dönemde.
konu sahibi acil bir uzmandan destek al, kendine zindan etme hayatı
psikiyatrist ilaç verip gönderiyor .kadın neden ilaç bağımlısı olsun

Kız ben sordum bir haftada boşanma mı olur diye:))
ha noluyo leyn
off kafa bırakmadılar rüzgarım baksane şuraya..konu sahibine acını yaşa ama dik dur güçlü olacaksın geçecek diyoruz ipleyen yok...
psikiyatra değil psikoloğa git sersemleşme diyoruz takan yok
çıktı köşeden biri aa yıp vaaa ayıp takıldı peşimize durduramıyoz
bizde akıl mı kaldı.

psikiyatrist ilaç verip gönderiyor .kadın neden ilaç bağımlısı olsun

canım her ilaç bağımlılık yapmıyor ki ben de uzun zaman evvel antidepresan kullandım hiçte bağımlı falan değilim ilaç tedavisi bitincede dertlerim geri falan gelmedi
bazen kendi kendimize aşamıyorsak sorunları destek almalıyız. bu benim fikrim. zaten doktor durumu atlatabilir gibiyse ilaç vermeyecektir yada daha yan etkisi az bir ilaç verir

kendine acıma canım, acınacak birisi varsa o da eşindir eğer o kadınla bir araya gelirse ömür boyu aldatılma korkusuyla yaşayacak kadın kocasını benimle aldatıyor, beni de başkasıyla aldatırsa diye korkularla geçecek, içip,eğlenmek bir yere kadar sonuçta. Eşin hem kendi yuvasını hem de başka bir adamın kurduğu yuvayı düşünmeyecek kadar bencil birisi. Ve kusura bakma ama aptal hem evli erkeklerle bile isteye beraber olan kadınlar hem de evli bir kadınla bile bile ilişki yaşayan erkekler ahlaksızlıktan önce aptallar.

Profilinde yazdığına göre 33 yaşındasın hayatının 6 yılını bu adamla geçirdin yıprandın, ama iyi ama kötü günleriniz oldu ve bitti artık bunu kabullen. Gencecik kadınsın mesleğin var sorumluluğunu taşıdığın öğrencilerin ve ailen var, kendini bırakmamaya çalış psikologla konuş dertleş at sıkıntını, gelecek sene bu zamanları düşün, bu adamdan inşallah kurtulmuş olacaksın, toparlanmış olacaksın, ailenle, arkadaşlarınla, öğrencilerinle mutlu bir dünyan olacak belki yeniden sevecek ve sevileceksin, korkma herşey senin için daha iyi olacak

ilaç vermeden gönderen doktora rastlamadım .Psikolog daha iyi bir seçenek kanımca

Konusahibi anliyorum kabullenemiyorsunuz, kendinizi yenilmis, kullanilmis, kenara firlatilmis hissediyorsunuz... Böyle durumlarda ona olan sevginizi degil, size yaptiklarina bakip kinlenin, kinlenin ki güclene bilesiniz... Bu süreci yanliz atlatmak zorunda degilsiniz, ailenize artik durumu aciklayin, kim müsaitse gelsin yaniniza size destek olsun... Ayrica böyle yapmakla hicbirsey elde edemezsiniz, gecen ki konusmanizi hatirlayin, biraz diklenince nasilda sasirdi serefsiz esiniz, peki o zaman bu tavirlar neden? Iciniz kan aglasada dik durun, ona degmedigini gösterin, kendini begenmis, ukala olun... Sizin icinizin yagi nezaman eriycek? O pisman olunca! Böyle pisman edemezsiniz, kendinize güvenin, dik durun, ona muhtac olmadiginizi gösterin... Hem kendinize geleceksiniz, hemde onu düsündürüp pisman edeceksiniz ve onu affetmemekle ömür boyu bi aci vereceksiniz... Basit aslinda, biraz cesaret... O akillimi siz daha akilli olun...artik cikin su ölüyorum tribinden, bi kendinize gelin... Babanizimi kaybediyorsunuz? Ananizimi? Kardesinizimi? Evladinizimi? Alt tarafi serefsizin biri...

Insanin sevdiginden ayrilmasi cok fena birsey.seni anliyorum bosanmadim ama sevdigim insandan onun yalanlari yüzünden severek ayrildim...insan alisiyor zamanla.verdigin emeklere uzuluyorsun haklisin ama kimsenin ahi kimsede kalmaz unutma..

Eve geliyormu? Yoksa tamamen gitti mi şu an ne durumdasın? Ailene söyledinmi? Söyle artık. Anlayamıyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…