- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
evet haberi gelirdi mutlaka..gerçi 5 yıldır evladını görmüyor,yine bir şekilde haber gelmesi gerekirdi,yani ortak tanıdık da olduktan sonra..ölseydi bence duyardım diye düşünüyorum
çünkü onun teyzesiyle annemin öz dayısının oglu evli izmirde oturuyor onlar. mutlaka laf gelir giderdi.
ama nerede nasıl bilmiyorum . Hiç öğrenmekte istemiyorum.
biz insanlar belkide kötüyüz iyi zamanda hepimizin iyi olmasının belki inan bir önemi yok.
davaya gelince deli gibi korkuyorum
eşinde rızası aranıyormus ama hakım ıkna edılebılırse rızası aranmıyormusevet haberi gelirdi mutlaka..gerçi 5 yıldır evladını görmüyor,yine bir şekilde haber gelmesi gerekirdi,yani ortak tanıdık da olduktan sonra..
hayırlısı cute,korkma bence..ancak oğlunun bir şekilde öğrenmesi lazım diye düşünüyorum gerçekleri..dava sürecinde veya başkalarından duyması iyi olmaz..yoksa davanın sonucu belli bana göre..eşine vereceklerdir.
bu kadar seneden sonra adam yolda görse tanımaz oğlunu,hakimi ikna etmek zor olmasa gerek..eşinde rızası aranıyormus ama hakım ıkna edılebılırse rızası aranmıyormus
maddı manevı sorumluluklarını yerıne getırmedıgı ıcınde rıza aranmayabılırmıs
ama net bısey yok cok tuhaf
Aara ara oyle sehır efsanesı gıbı duyduk, büyüyünce arayacaklarına dair, veyahut büyüyünce oglum onları bulacağına dair.
öyle ortada pek laf söz yok ne evlendim ne bişey hiç
sanırsın biz iki sevgili 3 kere görüştük ayrıldık
Aslında bilmiyorlar oda bir ana evladı ve anasına sıgındı, benim evladımda bir ana evladı onlaramı sıganacak.bu kadar seneden sonra adam yolda görse tanımaz oğlunu,hakimi ikna etmek zor olmasa gerek..
oldu canım büyüyünce arayacakmış,başka?ben bile çok sinirleniyorum cute,Allah senin yardımcın olsun..
buarada 19 aylıkken aramıştı ama cocuk onları tanımadıgı ıcın cok agladı ve istemedi haliyle tanımadığı için , ayrıca götüren aracılar yani yengem babam vs , aralarında kavgaya tutuşmuşlar çocugun yanında. ben böyle bişeye izin verirmiyim ayol ben cocuga burnunu kırdırmış yanında aglayamamış biriyim korkmasın diye.bu kadar seneden sonra adam yolda görse tanımaz oğlunu,hakimi ikna etmek zor olmasa gerek..
oldu canım büyüyünce arayacakmış,başka?ben bile çok sinirleniyorum cute,Allah senin yardımcın olsun..
Bişeyi bağlamak için değil o an hissettiklerimi yazıyorum sadece ve keşke evli olmasaydım..Valla konu sahibesi çok garip geliyor bana..
Biz mi çok aormaliz bilmiyorum ki.
Gerçekten mesajlarını bile okurken çok hissiz buldum seni..sanki kocan seninle sen de bizimle kafa buluyorsun gibi..Ne bileyim belkide evli bile değilsin..
O kadar şey yazılmış çizilmiş hala bik bik bik seviyorum,ölüyorum,bitiyorum diye baglanıyor konunun içerigi..
Candan erçetin dinliyorum şimdi..git şarkısının bi gün benim için bir anlam ifade edeceğini hiç düşünmezdim..güzel şarkı..
Âmin...teşekkür ederimBu şarkı, bu albüm benim yaralandığım günlerde çıkmıştı. Senin konun kabuk bağlayan yaralarımı sızlatıyor.
Öylesine benzer bir durumdu ki.
Ama geçip gidiyor işte. Unutuluyor.
Yepyeni bir hayat başlıyor. Geçmişe takılıp kalmazsan yeni ufuklar, yeni mutluluklar yakalanıyor.
Allah yardımcın olsun.
Diğer teldeki noyla şu an kullandığı teldeki No aynı ve Okulu'ndan..tabiki her dışarıda kaldığında onunla görüşemiyordur evli olduğu için ama oda bir bahane uydurup dışarı çıkıyordur yani sürekli onunla kalmıyor..ama artık bunların da bir önemi yok..yarın dilekçeyi veriyorum avukat anlaşmalılarda aynı gün bile boşanılabiliyor dedi yani bitti herşey..o evli kadın kişisi yanına gidip nasıl günlerce
gelmiyor eve benim onu aklım almadı..
bence bu başka bir kadın....
Tahmin edebiliyorum babanın ses tonunu, yıkılıyorlar ama sen unuttukça mutlu oldukça onlarda mutlu olacak, sende bulamadığı mutluluğu evli bir ..... Bulmuş eşşek kadar insanlar bari hak verseler, anlasalar . Ay sinir oldum .Dün halasıyla paylaştım durumu bir yakını olarak paylaşmak istedim..bir anne gibi dinlesin istedim beni dinledi hak verdi yer yer ama bana ne dedi biliyormusunuz sende mutluluğu bulamayınca başkalarında aramış..bu son nokta oldu yani aslında olabilir böyle şeyler...tamam ben anladım demek istediğini dedim..babamlada konuştum anlattım durumu canım babam benimle birlikte oda ağladı dayanamadım kapattım onuda çok üzdüm..
Dün halasıyla paylaştım durumu bir yakını olarak paylaşmak istedim..bir anne gibi dinlesin istedim beni dinledi hak verdi yer yer ama bana ne dedi biliyormusunuz sende mutluluğu bulamayınca başkalarında aramış..bu son nokta oldu yani aslında olabilir böyle şeyler...tamam ben anladım demek istediğini dedim..babamlada konuştum anlattım durumu canım babam benimle birlikte oda ağladı dayanamadım kapattım onuda çok üzdüm..
Benim şimdiki halim:). Bende aç karnıma çocuk emzirdiğimi biliyorum:)evet canımmmmm benımmmm 40 kg ya kadar düşmüştüm
3 gün hiç yemek yemeden kızımı emzdirdiğimi hatırlıyorum.
hayat insana herşeyi yaşatıyor , sınıyor,
alıştırıyor.
zaten yavrularımız için değilmi bunca taviz.
Bekleseydin barışırdınız demeye mi getiriyorlarbuarada 19 aylıkken aramıştı ama cocuk onları tanımadıgı ıcın cok agladı ve istemedi haliyle tanımadığı için , ayrıca götüren aracılar yani yengem babam vs , aralarında kavgaya tutuşmuşlar çocugun yanında. ben böyle bişeye izin verirmiyim ayol ben cocuga burnunu kırdırmış yanında aglayamamış biriyim korkmasın diye.
yanı muhtemelen benım cocuga acayıp duskun oldugumu anlıyolardır ama gerısını dusunemıyolardır.
mutlaka evlendıgımı duymuslardır teyzelerı keske bıraz daha bekleseydı demısler.
kusura bakma ama sen eşinin totişini kaldırmışsın,, gerçekten,, ,Aslında her evde olan kavgalar..çok ciddi boyutlu kavgalarımız yoktu..ben alkol almıyorum oruç tutuyorum bunuda biliyordu zaten bunu hep sorun yaptı sonra benim çılgın biri olmamamamdan şikayet etmeye başladı oysa ben hep aynıydım onunla evlenmeden öncede sonrada..Eylül döneminde okullar açılmadan seminerlerimiz oluyor okulda benim okulum oturduğumuz yere 1 saat uzaklıkta okuldan çıktıktan sonra ben eve gelirken o arkadaşlarıyla kaldığı yerden devam etti bir günde değil sık oluyordu ben bunu biraz sorun yaptım ama bağırıp çağırmadım,zaten okulda birliktesiniz birde bu kadar sıklıkla niye gidiyorsun dedim mesala başka birgün 15 dk sonra geliyorum diyor 2 saat sonra geliyordu problemler bunlar en azından tekrar bir araya geldikten sonra yaşadığımız sorunlar bunlardı Bayram öncesi zamanlarda beni sevdiğini söyledi dışardayken beni özlediğini söyleyen mesaj atmıştı.. Bunları ona söylediğimde yalan söylemişim dedi..bayramda ailesinin yanına gittik öğrencileri mesaj atmış bende gülerek sen niye öğrencilerine numaranı veriyorsun bakayım dedim kardeşinin ve kuzenin yanında bana ne salak salak konuşuyorsun dedi bozuldum hemde bu bayramın 1. Günü oldu sonra gönlümü de almadı bu yüzden canım sıkıldı ve durgunlaştın ailemin yanında asık suratlı durdun dedi oysa ailesi konuyu biliyordu onlara surat yapmadığımı da biliyorlardı sonra ordan döneceğimiz gün artık oyun bitti seni istemiyorum sevmiyorum dedi ben bir karar aldım dedi bu kararımdan da dönmeyeceğim dedi biraz zaman verelim dedim kaç kez vericez dedi o günden sonrada çoğunlukla gelmedi geldiğinde de geç geldi arkadaşında kuzeninde kaldı evde tek başıma kaldım hergün ağlayarak hafta sonları gemedi eve aramadıda geçen cuma arkadaşım gelecek dedi sabah çıktı dün akşam geldi..bu gün yine gelmedi...bütün bunlara rağmen ben bir umut bekliyorum öylesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?