Eşim boşanmak istiyor

evet haberi gelirdi mutlaka..gerçi 5 yıldır evladını görmüyor,yine bir şekilde haber gelmesi gerekirdi,yani ortak tanıdık da olduktan sonra..
hayırlısı cute,korkma bence..ancak oğlunun bir şekilde öğrenmesi lazım diye düşünüyorum gerçekleri..dava sürecinde veya başkalarından duyması iyi olmaz..yoksa davanın sonucu belli bana göre..eşine vereceklerdir.

eşinde rızası aranıyormus ama hakım ıkna edılebılırse rızası aranmıyormus
maddı manevı sorumluluklarını yerıne getırmedıgı ıcınde rıza aranmayabılırmıs
ama net bısey yok cok tuhaf
Aara ara oyle sehır efsanesı gıbı duyduk, büyüyünce arayacaklarına dair, veyahut büyüyünce oglum onları bulacağına dair.
öyle ortada pek laf söz yok ne evlendim ne bişey hiç
sanırsın biz iki sevgili 3 kere görüştük ayrıldık

bu kadar seneden sonra adam yolda görse tanımaz oğlunu,hakimi ikna etmek zor olmasa gerek..
oldu canım büyüyünce arayacakmış,başka?ben bile çok sinirleniyorum cute,Allah senin yardımcın olsun..

bu kadar seneden sonra adam yolda görse tanımaz oğlunu,hakimi ikna etmek zor olmasa gerek..
oldu canım büyüyünce arayacakmış,başka?ben bile çok sinirleniyorum cute,Allah senin yardımcın olsun..
Aslında bilmiyorlar oda bir ana evladı ve anasına sıgındı, benim evladımda bir ana evladı onlaramı sıganacak.
bilseler kendime aşık bir oğlan yetiştiriyorum g.tlerinden alev çıkar
eger bu sekilde düşünüyolarsa
ama ben bütün olayın içinde olan kişi olarak hiç bişey düşündüklerini düşünmüyorum.

buarada 19 aylıkken aramıştı ama cocuk onları tanımadıgı ıcın cok agladı ve istemedi haliyle tanımadığı için , ayrıca götüren aracılar yani yengem babam vs , aralarında kavgaya tutuşmuşlar çocugun yanında. ben böyle bişeye izin verirmiyim ayol ben cocuga burnunu kırdırmış yanında aglayamamış biriyim korkmasın diye.
yanı muhtemelen benım cocuga acayıp duskun oldugumu anlıyolardır ama gerısını dusunemıyolardır.
mutlaka evlendıgımı duymuslardır teyzelerı keske bıraz daha bekleseydı demısler.

Bişeyi bağlamak için değil o an hissettiklerimi yazıyorum sadece ve keşke evli olmasaydım..

Candan erçetin dinliyorum şimdi..git şarkısının bi gün benim için bir anlam ifade edeceğini hiç düşünmezdim..güzel şarkı..

Bu şarkı, bu albüm benim yaralandığım günlerde çıkmıştı. Senin konun kabuk bağlayan yaralarımı sızlatıyor.
Öylesine benzer bir durumdu ki.

Ama geçip gidiyor işte. Unutuluyor.
Yepyeni bir hayat başlıyor. Geçmişe takılıp kalmazsan yeni ufuklar, yeni mutluluklar yakalanıyor.

Allah yardımcın olsun.

Âmin...teşekkür ederim

Dün halasıyla paylaştım durumu bir yakını olarak paylaşmak istedim..bir anne gibi dinlesin istedim beni dinledi hak verdi yer yer ama bana ne dedi biliyormusunuz sende mutluluğu bulamayınca başkalarında aramış..bu son nokta oldu yani aslında olabilir böyle şeyler...tamam ben anladım demek istediğini dedim..babamlada konuştum anlattım durumu canım babam benimle birlikte oda ağladı dayanamadım kapattım onuda çok üzdüm..

o evli kadın kişisi yanına gidip nasıl günlerce
gelmiyor eve benim onu aklım almadı..
bence bu başka bir kadın....
Diğer teldeki noyla şu an kullandığı teldeki No aynı ve Okulu'ndan..tabiki her dışarıda kaldığında onunla görüşemiyordur evli olduğu için ama oda bir bahane uydurup dışarı çıkıyordur yani sürekli onunla kalmıyor..ama artık bunların da bir önemi yok..yarın dilekçeyi veriyorum avukat anlaşmalılarda aynı gün bile boşanılabiliyor dedi yani bitti herşey..

Tahmin edebiliyorum babanın ses tonunu, yıkılıyorlar ama sen unuttukça mutlu oldukça onlarda mutlu olacak, sende bulamadığı mutluluğu evli bir ..... Bulmuş eşşek kadar insanlar bari hak verseler, anlasalar . Ay sinir oldum .

Ablacım basından beri konunu takip ediyorum o kadar çok şey yazılıp cızıldı ki o kadar baska yöne cekildi ki konu ne diyecegimi bilemedim acıkcası.Hala seviyor olman dogal bir şey bence insan heöen vazgecdbiliyor mu sanki ben de bunu anlamıyorum tamam adam aldatmıs olabilir ama kalp bu bizim elimizde degil ki hala sevebiliyor istemesek de tepki gösterenleri anlamadım valla
Allah yardımcın olsun ,bi gün buraya 'cok mutluyum ' diye konu acman dilegiyle

Cok pisman olacaksin cokkkk. Ben ne yaptim diyecegine garanti veriyorum. Sen gururlu, mağrur ,belki hatasini anlar da geri doner diye düşünüyorsun ; anlasmali bosanalim ki cirkeflesmedigimi!! görüp ne kaybettiğini anlasın, benim degerimi bilsin derdindesin.

Cok pisman olacaksın adam geri donmeyecek sen onla ilgili umut ettigin surece mutlu olamayacaksin. O belki de o buyukkk askiyla!!! evlenecek.

O kadar laf söylenmiş biraz mantıklı dusunmeye çalış ve adamin donuna kadar al madde kullandığını bildir.

Yoksa ileride burda herkes ettigini bulur mu diye cok konu acarsin

Paylaştın ya aileden birileriye, omuzlarındaki yükün paylaşılmasına izin ver kardeşim. Düşününce yaşadukşarını, çok ağır. Ama seni seven annen, baban, ailen ve öğrencilerin var. Güçlü ol ayakta kal...

Burada eşinle yüzleştiğinde başın dimdik nasıl da konuştun. Böyle devam et. O seni dik gördükçe affalayacak. Zaten hataların en büyüğünü, zina yapmış. Karşısında ağlayan yağmuru değil, güçlü kadını görecek.

Yuva yıkanın yuvası olmaz. Bırak ne halleri varsa görsünler. İkisi de tiksinç. Senin öküzün midesi geniş ki kadını kocasıyla paylaşıyor.

Bildiklerini paylaşma onunla. Mahkemede otursunlar g.tlerinin üstüne. Dünya alem duysun rezilliklerini. Alabileveğin ne varsa al. Tazminat senin hakkın. İzin verme daha fazla senin paranı yemelerine...

Allah yar ve yardımcın olsun. Burda sana destek olan kk üyeleri var. Paylaş, rahatla. İyi gelenlerle konuş. İçine atma. Zor ama güleceğin günler pek yakın..son gülen sen ol, hep mutlu ol. ..

Halasına dedimki ben bunları sana sadece sana zor günler geçirdiğimi belirtmek için anlatıyorum aslında...ona bu konuşmadan bahsetmeyeceğine ve onu aramayacağına söz ver dedim oda tamam dedi ikimiz arasında kalacak dedi...bugün aramış direk sen evde kalmıyormusun diye oda bi sorun yok demiş önce sonra biz denedik olmadı onunla anlaştık avukata gidicez üzülmeyin ve araya girmeyin demiş...avukata onun nosunu verdim protokol için ..sonra eve geldi sen nezaman gittin avukata dedi bugün dedim ne konuştunuz sana ne dedim..geçen hesap ekstresinde bi yerde yemek yenilmiş tek kişi için fazla bir fiyat ozaman demiştimki sen yemeği kimle yiyorsun dedim oda sevgililerimle demişti...bügünde bana seni aradığımda hep birileriyle konuşuyorsun dedi kimle konuşuyorsun dedi önce sana ne dedim sonra senin deyiminle sevgililerimle dedim...bana dediki herşey bir yana senden birşey rica edebilirmiyim hayır dedim lütfen dedi hayır dedim..bugün beraber uyuyalım dedi ne değişti dedim ..ben burda iki aydır senin bana sıcak bir sarılmanı bekledim elini tutmak istediğimde elimi tutmadın dedim şimdi bitti herşey dedim ve dayanamayıp ağladım oda bana gelip sarılıp ağladı dokunma dedim bana..kara kızım dedi..hiçbirşeyin değilim dedim sen benim güzel yüzlü karakızımsın dedi..sen bende derin yaralar açtın değermiydi dedim sen bizim yuvamızı yıkıyorsun dedim kim için ne için ...sonra kolundaki saati gördüm bu ne dedim arkadaşlar doğum günüm için almışlar dedi arkadaşların ne çabuk öğrendiler senin doğum gününü ben evdeyken sen arkadaşlarınla doğum gününümü kutladın sana demedilermi doğum gününde karın niye yok yanında diye...semineri vardı dedim dedi vay be dedim ne kıymetli seminerim varmış senden üstün tutmuşum..arkadaşların adını söyle dedim tanımazsın dedi sen söyle ben hepsini tanıyorum dedim sonra kolundan saati çıkarttım bu saati takmayacaksın dedim..sonra yere fırlattım ayıp ediyordun dedi oda almadı tutup çöpe attım sen değil benimi ayıp ediyorum dedim sonra sen beni neyle suçluyorsun dedi ben bu eve niye geldim ya dedi sonra her zaman yaptığı gibi sıkışınca çıkıp gitti

Daha cok onu dedi ben bunu dedim sunu yapti diye yazacaksin gibi duruyor. Hakkında hayırlısı olsun ama gel dinle bizi tazminatı tekrar düşün. Bak adam gününü gun ediyor zaten seni de amam da ne gururlu kadın diye yucelttigi yok.

Herkes ne yapiyorsa sonuclarina katlanmali. Ben senin yerinde olsam kocami ayri perisan edee o kadini ayri perisan ederdim.

Benim şimdiki halim:). Bende aç karnıma çocuk emzirdiğimi biliyorum:)

Bekleseydin barışırdınız demeye mi getiriyorlar delirmişler. Allah nazarlardan saklasın yaşantını cute idolümsün

kusura bakma ama sen eşinin totişini kaldırmışsın,, gerçekten,, ,
aileden olna sorunlar evliliği gerçekten çok geriypr çünkü hepimi insanoğluyuz illaki başka konularda geriliypruz ama aileler yüzünden hep bir gerginlik varsa gerilen ipler en ufak bir tartışmada titremeye hatta kopmaya başlıyor,,,, onun için hep derim ki bu aileler ile ilgili olan şeykere yorum yapılmayacak ve biraz kalın derili olunucak onların söylediklerini umursamayacaksın,,, yalnızca çok nadir tırnaklarını göstericeksin o da zamanı geldiğinde ben 19 aylık evliyim hala yutuyorum ama benim de zamanım gelicek,,, bir çift laf için,,, bu arada eşin ailesi ile ilgii sana dert yansa bile yorum yapmayacaksın,,,
benim de evliliğimin ilk dönemlerinde ailesi yüzünden özellikle görümcelerim yüzünden çok kavga ettik ji boşanmaya kadar gitti bu kavgalar benimde eşim boşanmak istediğini söyledi ama bizim aramızda ailesi dışında bir problem olmadığını bildiğim için kabul etmedim,,, direttim,,, şimdi herşey yolunda çok şükür,,,
bu arada bir gün eşim beni gene ayrılmakla tehdit etti,, bende şimid bavulun topla istemiyorum seni bu evde dedim,,, bir daha da ağzında boşanma kelimesi çıkmadı,,,
demek istediğim,,, gerçekten olan problemi bulman,,,,
acaba eşinde seni beğenmeme oluşmuş olabilir mi?? anlattıklarından onu çıkarttım,, daha kendine güvenen bir kadın mı istiyor ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…