Eşim boşanmak istiyor

Valla konu sahibesi çok garip geliyor bana..

Biz mi çok aormaliz bilmiyorum ki.

Gerçekten mesajlarını bile okurken çok hissiz buldum seni..sanki kocan seninle sen de bizimle kafa buluyorsun gibi..Ne bileyim belkide evli bile değilsin..

O kadar şey yazılmış çizilmiş hala bik bik bik seviyorum,ölüyorum,bitiyorum diye baglanıyor konunun içerigi..

yasadıklarını anlıyorum
bunu bana nasıl yapar nasıl ben bu soruların cevabını 5 sene olacak ayrılalı bılmıyorum
3 sene evlı kaldık, aldatıldım terk edıldım.
3 sene evlı kaldıgım adamımı tanımadım yoksa 5 senedır ortada olmaamsından dolayı hayat onu cokmu degıstırdı ınan bılmıyorum
ama boyle boyle alıstım bu duruma.
bır sure benı nasıl aldatır, bır sure ben nasıl aldatılırım dıye kendımı yedım.
sımdı herkez aldatılabılır kabullendım

o evli kadın kişisi yanına gidip nasıl günlerce
gelmiyor eve benim onu aklım almadı..
bence bu başka bir kadın....

büyük konuşmıyım ama bende okadar şeyler yaşıyorum bu evlilik denilen bokta eşimi seviyorum ! . amaa aldatılmak çok başka. birdaha değemem ben ona kabullenemem affedemem heralde. çok zor . 1 kere yapan bidaha yapar bence

Yarın için psikiyatristten randevu aldım...eridim çünkü benden kalmadı ..

Senin ilacın antidepresan değil sadece bir süre acını çekip yeni hayatını kabullenmek.
Burada kaç kişi hissettiklerin normal ama unutacaksın psikolog yardımı al dedi. Dinlemiyorsun sanki.

İnsanlar evlat acısı çekip hayatına devam edebiliyor. Onlardan biri de ablam. Bence onun üstüne acı yok.
Geçecek sadece zamana bırak.

Gözlerim doldu yemin ederim tüylerimi diken diken ettiniz

fallen içime işledi yazdıkların,işyerinde ağladım .senin yaşadıklarına ayrı,altında yazanlara ayrı ağladım..
Allah evladımızla sınamasın bizleri....diğer sevgilerin hiçbiri vazgeçilmez değil neticede..

konu sahibi eşi ile yüzleşti mi,adam eve geliyor mu o kısımları kaçırdım ben galiba?
adam ne diyor yani,kadının öğrendiğini biliyorsa ne tepki verdi?bazısı son dakika pişman oluyor ya o yüzden mi aklı karıştı konu sahibinin?

evet canımmmmm benımmmm 40 kg ya kadar düşmüştüm
3 gün hiç yemek yemeden kızımı emzdirdiğimi hatırlıyorum.
hayat insana herşeyi yaşatıyor , sınıyor,
alıştırıyor.
zaten yavrularımız için değilmi bunca taviz.

cute konudan farklı olacak ama,adamın yaşadığına emin misin? yani nerde napıyor hiç haber aldın mı?eşinin nüfusuna almak için dava açacaktınız,o dava açılınca bellii olur heralde nerde olduğu?

Aynen öyle...
Umarım şimdi çok iyisinizdir ve yavrunuzla çok mutlu olursunuz inşallah siz ve sizin gibi olan herkes..
Rabbime ne kadar şükür etsem azdır.
Çok iyiyim.
kızımda 12 yaşına geldi
genç kız oldu :)
aminnnn rabbim kimseyi evladıyla sınmasın canım.

ölseydi bence duyardım diye düşünüyorum
çünkü onun teyzesiyle annemin öz dayısının oglu evli izmirde oturuyor onlar. mutlaka laf gelir giderdi.
ama nerede nasıl bilmiyorum . Hiç öğrenmekte istemiyorum.
biz insanlar belkide kötüyüz iyi zamanda hepimizin iyi olmasının belki inan bir önemi yok.
davaya gelince deli gibi korkuyorum

katılıyorum sana , ınsanları bırbırıne dusurmeye cok meraklı banada ozelden msj atmıs zerrınle ılgılı bıde konu eklemıs ona neyse =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…