Eşim boşanmak istiyor

işi kolay kapatmamanı öneririm... sonuçta sen üzülürken o elini koluu sallaya sallaya gezmesin... ne labiliyorsan al!!!
gurur değil almamak!!! bana göre...

İyi kendi dusen aglamazmis. Sen o surt.....e kosmasi için elinden geleni yapmis bulunuyorsun.
Yaşadıklarım,içinde bulunduğum ruh hali sağlıklı düşünmemi engelledi belki...günün birinde pişman olurmuyym onuda bilmiyorum ama böyle oldu..ben hem kendim düştüm hemde ağladım..halada ağlıyorum tek istediğim bana açtığı derin yaraların iyileşmesi..

Cok safsın beee guzelımmmm

Hiç birşey yapmayacaktınki sadece madde kullandığını dosyana ekletmen yeterliydi. Gerisi adliye ve onun çalıştığı yer arasında hallolucaktı. Yazık çok yazık.

Hani hiç dava açmasanız da uğraşmak istemiyorum demenizi onaylamasam da anlarım. Ancak davayı açıp hiçbir şey talep etmemenizi anlamlandıramadım doğrusu..

İçinizde hala barışma ümidi olduğu kanısındayım.. yoksa kesinlikle bbirkadın bu kadar sessiz gitmez.. canı yandığı için can yakmak ister en azından..

Yine de geçmiş olsun umarm en kısa sürede hayatınızı düzene koyarsınız..

Canım tahmin edemeyeceğiniz kadar çok yanıyor ve haklısınız bir kadın bu kar sessiz gitmezdi..herşeye rağmen canını yakamadım ilk öğrendiğimdeki hırsla herkese rezil edecektim onları o yüzden avukata gittim ve bildiklerimi anlattım tazminat açacağımı söyledim her ikisine dedim..ama sonra yapamadım bunun için bir çok kişi yazdı çizdi ama ben yapmadım yapamadım...içimdeki ses izin vermedi..bu bir zayıflıkmıdır bilmiyorum o bana çok zarar verdi ben ona veremedim..

Sen duygusal olarak hareket etmissin unutmaki duygular isin icine girdimi mantik gider
Insallah pisman olmayacazsin onu gorsen yada mutlu bir hayati oldugunu duysan emin ol ki pisman olacaksin

hala umitlisin ,olurda hatasini anlar diye dusunuyorsun ,belki geri doner
bence sen ona tum kapilari kapatmak istemiyorsun
Tabiki zor gunler yasiyorsun ama sana yasattiklarini onlarda yasar insallah ,yanliz cogumuz ayni fikirdeyiz ki bu kadar kolay olmasaydi keske.Esinin sana gelip duygu somurusu yapmasi da bu yuzdendir emin ol.Yoksa icinden mutludur ozgur olucakya .Neyse zaten kararini vermissin.Insallah pisman olmazsin ilerde.
birsey istememenin tek iyi yani ise dava cabuk biter .fazla ugrasmazsin
Hayatini daha cabuk toparlarsin

Allah böyle erkeklerin cezasını versin tez zamanda. Böyle bir durumda bile herşeyi yakıp yıkamayan eşlerine nasıl bunu yaparlar anlayamıyorum!

Bildiklerinizi mahkemede kullanmayı düşünüyor musunuz yoksa hiçbir şey söylemeyip anlaşmalı mı boşanacaksınız?

Ne güzel iş valla. Ya evlilik bu. Bakın ben oldukça "geniş " bir insanım. Zaman zaman zihnime tek eslilik insan doğasına aykırıdır gibi düşünceler de geliyor. Aldatan insanlara da empati yapabiliyorum ama bu konu çok çok farklı. Evlilik çok farklı bir kurum evli bir insan başkasına aşık olamaz. Evlilik sadece aşk üzerine kurulu olamaz.saygi güven sadakat vs. Vs. Kişi tek başına evliliğin Sona ermesine karar verebilir. Ama insan olacak karşı tarafı salak yerine koymayacak. Alınan kararlar 2 tarafı ilgilendiriyorsa buna uygun davranilacak. Sizin bosanmanizda bu şartların hangisi sağlandı.olayin arka tarafında evli adamla birlikte olan bir surtuk var ve bu olayın kazanani o. Ne güzel dunyaymis valla biz o zaman okumayalim calismayalim bulalım "asil " karısı olan bir adam kadının tüm emeklerinin üzerine konalim. Çok pişman olacaksin. Bak yapma

Merhabalar yagmurlu. Ben de geçen yol aralik sonunda anlasmali bosandim haklarmin hiçbirini talep etmeden bir hafta içinde kurtuldm eski eşten. Bizde aldatma yoktu ama olsa farkli davranrmydm bilmyorm ama benm durumumda hc pişman olmadim. Bursa konu acmstm bak istersen bi. Anlasmali bosanmanin güzel yani bittiğini kabullenip yeni hayat kurmak için daha güçlü devam edebiliyorsun .. Ben hala birkaç milyar para için o adamin soyadini tasidigimi, onlarla muhattap olmak zorunda kaldigimi düşünmek bile istemiyorum .simdi onunla ilgili hic bisey yok hayatin da, ondan önce de yasiyordum, ondan sonra da yasiyorum. Rabbim kolayca atlatmayi nasip etsin size de.

Yuva yıkanın yuvası olmaz arkadasım sabret o kocan er gec surunerek sana donecek sende ona hadı baska kapıya diyeceksin bu iş boyle !

Canım bak, sana bu kadar kişi ısrarla mutlaka tazminatını al, hem hakkın senin, hem de onun bu yaptığı yanına kar kalmasın dedi. Sen ise kahramanı oynamayı tercih ettin. N'olcak biliyormusun; iki ay geçsin burada kimse senin konunu hatırlamayacak ama bu yanlış kararın yirmi yıl sonra bile senin içinde bir yumruk gibi oturacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…