- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
bence çok da uzatma ,,,, ki hemen sende haytaına yön verebilesin,,,Dün avukata gittik işlemleri başlattık hafta içi duruşma günü belli olacak kendi hakkım dışında bişey talep etmedim kızanlar olacak ama durum böyle barışma falan yok ....
Yaşadıklarım,içinde bulunduğum ruh hali sağlıklı düşünmemi engelledi belki...günün birinde pişman olurmuyym onuda bilmiyorum ama böyle oldu..ben hem kendim düştüm hemde ağladım..halada ağlıyorum tek istediğim bana açtığı derin yaraların iyileşmesi..İyi kendi dusen aglamazmis. Sen o surt.....e kosmasi için elinden geleni yapmis bulunuyorsun.
Cok safsın beee guzelımmmmYaşadıklarım,içinde bulunduğum ruh hali sağlıklı düşünmemi engelledi belki...günün birinde pişman olurmuyym onuda bilmiyorum ama böyle oldu..ben hem kendim düştüm hemde ağladım..halada ağlıyorum tek istediğim bana açtığı derin yaraların iyileşmesi..
Aynen..Ve bizim kadınlarımız bu kafadayken hep erkekler kazanacak..Çok fazla türk filmi izliyoruz çook..Ve birkez daha Erkek kazandi...
Canım tahmin edemeyeceğiniz kadar çok yanıyor ve haklısınız bir kadın bu kar sessiz gitmezdi..herşeye rağmen canını yakamadım ilk öğrendiğimdeki hırsla herkese rezil edecektim onları o yüzden avukata gittim ve bildiklerimi anlattım tazminat açacağımı söyledim her ikisine dedim..ama sonra yapamadım bunun için bir çok kişi yazdı çizdi ama ben yapmadım yapamadım...içimdeki ses izin vermedi..bu bir zayıflıkmıdır bilmiyorum o bana çok zarar verdi ben ona veremedim..Hani hiç dava açmasanız da uğraşmak istemiyorum demenizi onaylamasam da anlarım. Ancak davayı açıp hiçbir şey talep etmemenizi anlamlandıramadım doğrusu..
İçinizde hala barışma ümidi olduğu kanısındayım.. yoksa kesinlikle bbirkadın bu kadar sessiz gitmez.. canı yandığı için can yakmak ister en azından..
Yine de geçmiş olsun umarm en kısa sürede hayatınızı düzene koyarsınız..
hala umitlisin ,olurda hatasini anlar diye dusunuyorsun ,belki geri donerCanım tahmin edemeyeceğiniz kadar çok yanıyor ve haklısınız bir kadın bu kar sessiz gitmezdi..herşeye rağmen canını yakamadım ilk öğrendiğimdeki hırsla herkese rezil edecektim onları o yüzden avukata gittim ve bildiklerimi anlattım tazminat açacağımı söyledim her ikisine dedim..ama sonra yapamadım bunun için bir çok kişi yazdı çizdi ama ben yapmadım yapamadım...içimdeki ses izin vermedi..bu bir zayıflıkmıdır bilmiyorum o bana çok zarar verdi ben ona veremedim..
Canım tahmin edemeyeceğiniz kadar çok yanıyor ve haklısınız bir kadın bu kar sessiz gitmezdi..herşeye rağmen canını yakamadım ilk öğrendiğimdeki hırsla herkese rezil edecektim onları o yüzden avukata gittim ve bildiklerimi anlattım tazminat açacağımı söyledim her ikisine dedim..ama sonra yapamadım bunun için bir çok kişi yazdı çizdi ama ben yapmadım yapamadım...içimdeki ses izin vermedi..bu bir zayıflıkmıdır bilmiyorum o bana çok zarar verdi ben ona veremedim..
sen süründürmedin adamı bari Allahından bulsun pislik herifDün avukata gittik işlemleri başlattık hafta içi duruşma günü belli olacak kendi hakkım dışında bişey talep etmedim kızanlar olacak ama durum böyle barışma falan yok ....
Canım bak, sana bu kadar kişi ısrarla mutlaka tazminatını al, hem hakkın senin, hem de onun bu yaptığı yanına kar kalmasın dedi. Sen ise kahramanı oynamayı tercih ettin. N'olcak biliyormusun; iki ay geçsin burada kimse senin konunu hatırlamayacak ama bu yanlış kararın yirmi yıl sonra bile senin içinde bir yumruk gibi oturacak.Canım tahmin edemeyeceğiniz kadar çok yanıyor ve haklısınız bir kadın bu kar sessiz gitmezdi..herşeye rağmen canını yakamadım ilk öğrendiğimdeki hırsla herkese rezil edecektim onları o yüzden avukata gittim ve bildiklerimi anlattım tazminat açacağımı söyledim her ikisine dedim..ama sonra yapamadım bunun için bir çok kişi yazdı çizdi ama ben yapmadım yapamadım...içimdeki ses izin vermedi..bu bir zayıflıkmıdır bilmiyorum o bana çok zarar verdi ben ona veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?