Eşim boşanmak istiyor

umarim güclü durmayi ögrenirsiniz birgün
seviyorsunuz,sevginiz bir günde bitemez ama bari karsinda güclü durun aglamayin

şimdi en son yazdıklarını okudu,, sen bu adamı istiyor musun? istemiyor musun????
eğer istiyorsan ona dünyayı dar et ama öyle ağlayarak bağırarak değil,,,,
dik dur,, kendini baştan sona yenile,,,, ve her zaman için karşısında dik ve kararlı dur,,,
eğer istemiyorsan da ne kendine nede ona çok fazla eziyet etme ver dilekçeyi hemen boşan,, çekişmeli yaparsan olan sana olur,, zaman geçer,,, aynı yaşdayız genciz ama çekişmeli bir boşanma için harcayacağın 4-5 yılın yok,,,,,, kendine yeni birrini bul ,, bu defteri de kapat,,,

canım neden öyle yapıosun sorunmu var
Boşanıyorum bende:). Oğlum 1 aylıktı ayrıldığımda, 2 yaşına girmek üzere şuan. İlk başkasına aşık olduğunu duyduğumda öyleydim. Zamanla tabi geçiyor. Ama ben ne evlilik bildim ne de anne olduğumu. Tamamen boşanmayı bekliyorum aile olmak için oğlumla:)

aynen canım bende bilmedim
ama aslan gibi bir oğlun var.
artık hayatta iki kişisin.
hiç üzülme tertemiz bir hayat seni bekliyor.
ne ilk sin boşanan nede son.

aynen canım bende bilmedim
ama aslan gibi bir oğlun var.
artık hayatta iki kişisin.
hiç üzülme tertemiz bir hayat seni bekliyor.
ne ilk sin boşanan nede son.
Böylesi inanki çok daha iyi. Huzurum yerinde şuan:). Ah bi evim işim de olsa, benden iyisi yok:)

Yağmurlu arkadaşım bugün beraber avukata gidecektiniz ne yaptınız?

Yani şu evlilik de kurtulursa hayattan hiç umudumu kesmeyeceğim.
Adam yapmadığını bırakmıyor siz hala yeni sevgili gibi trip atıyorsunuz.

Hirsimdan aglicam. Yemin ederim o imkanım olsa bulabilsem bir yerlerden ben olayın içine giricem ben rezil edicem onları. Bak zerre kadar alakam yok olayla düşünüp düşünüp buna sinirleniyorum. Ablacim sen normal misin ? Ya ne demek sessiz sedasız çekilip gitmek. Böyle bir şey var mı bu asıl olmak değil enayi olmak

ilk sayfayı açtım önce kocam benden boşanmak istiyordu , sonra son sayfayı açtım aldatıyormuş , sizi yoran ,hayatınızı etkileyen bu hayat hikayenizi yalnızca iki sayfa açarak görüyoruz biz. en iyi kararı siz vereceksiniz , en iyi siz tutunursunuz en iyi siz bırakırsınız , belki azııckta olsa yardımımız olur ama oturun ve düşünün lütfen , hangisi iyi gelir size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…