- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Evden ayrıldım bir hafta oldu ayrılırken herşeyi bildiğimi,bana yaşattıklarını anlatan uzun bir mektup yazdım..protokolü imzaladıktan sonra..o günden sonra sürekli aradı msj attı açmadım konuşmamız gerekiyor diyor avukata vekalet vermeden mutlaka diyor..dün anneside aradı çok ama yine açmadım..olmadı bizde isterdik gibi bişeyler söyleceklerdi belkide bunları duymak istemedim
Teşekkür ederim biliyormusunuz telefonu açmam için hiçbirşeye eyvallahı olmayan adam bana "yalvarırım bir kere aç teli diye "mesaj attı..Madem donuna kadar almiyorsunuz, o zaman böyle dik durun.... Bu sessizliginizlede ona cok büyük darbe vurursunuz...Allah yardimciniz olsun....
ne diyeceği belliTeşekkür ederim biliyormusunuz telefonu açmam için hiçbirşeye eyvallahı olmayan adam bana "yalvarırım bir kere aç teli diye "mesaj attı..
Eminim iciniz gidiyor, ne diycegini merak ediyorsunuz, ama bosverin, kurtaracak bi tarafi kalmadi serefsizliginin... Size yaptiklarini düsünüp cevap vermeyin, bu ona en güzel cevap bu asamada...Teşekkür ederim biliyormusunuz telefonu açmam için hiçbirşeye eyvallahı olmayan adam bana "yalvarırım bir kere aç teli diye "mesaj attı..
Evet tek derdi kendi vicdanını rahatlatmak bu fırsatı ona vermeyeceğim...ne bencil bir adam!!! vicdanını rahatlatma peşinde hala
Bana da öyle geliyor peşine düşecek konu sahibinin. Umarım affetmez konu sahibi.Baştan sona kadar bütün yazdıklarınızı okudum ve yemin ederim, kalbinize,kişiliğinize,sabrınıza hayran kaldım. O kadar çok pişman olacak ve peşinizden koşacak ki bundan sonra olacakları izleyin diyorum sadece.
Evden ayrıldım bir hafta oldu ayrılırken herşeyi bildiğimi,bana yaşattıklarını anlatan uzun bir mektup yazdım..protokolü imzaladıktan sonra..o günden sonra sürekli aradı msj attı açmadım konuşmamız gerekiyor diyor avukata vekalet vermeden mutlaka diyor..dün anneside aradı çok ama yine açmadım..olmadı bizde isterdik gibi bişeyler söyleceklerdi belkide bunları duymak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?