Eşim boşanmak istiyor

En baştan beri bütün yorumları okudum ne denir hiç bilemedim Allahım yardımcın olsun inşallah

Nasıl oldun merak ediyorum. İnşallah biraz daha iyisindir. Her ne karar verdiysen senin için hakkında en hayırlısı olsun. Biraz okudum yorumları sanırım sadece anlaşmalı boşanma olacakmış karşı taraftan tazminat almayacakmışsın.Kim ne derse desin senin kafanın ve iç huzurun daha önemli. Böyle mutlu olacaksan o zaman bu şekilde boşan.Gerisi İlahi adelet zaten. Haksızlığa uğrayanların hakkı bir şekilde çıkar ben buna çok inanıyorum.Sen yüreğini ferah tut.

Rabbim yar ve yardimcin olsun boşanma süreci zor ve sancılı bir süreç ama malesef bazı insanların sevgisi bu kadar basit olabiliyor.ÜZÜLMEYİN demiyecegim elbette uzuleceksiniz ama bunun sizin için en hayırlısı olduğunu düşünün ve bu hayatta sizden bir tane daha olmadığını sizin hayatanizin herkes den daha değerli oldugunu unutmayin

Evden ayrıldım bir hafta oldu ayrılırken herşeyi bildiğimi,bana yaşattıklarını anlatan uzun bir mektup yazdım..protokolü imzaladıktan sonra..o günden sonra sürekli aradı msj attı açmadım konuşmamız gerekiyor diyor avukata vekalet vermeden mutlaka diyor..dün anneside aradı çok ama yine açmadım..olmadı bizde isterdik gibi bişeyler söyleceklerdi belkide bunları duymak istemedim

Kafanda bitirmişsin anlaşılan ..
Çok sevindim senin adına güçlü kararlı dik duruşuna ..

Madem donuna kadar almiyorsunuz, o zaman böyle dik durun.... Bu sessizliginizlede ona cok büyük darbe vurursunuz...Allah yardimciniz olsun....
Teşekkür ederim biliyormusunuz telefonu açmam için hiçbirşeye eyvallahı olmayan adam bana "yalvarırım bir kere aç teli diye "mesaj attı..

Teşekkür ederim biliyormusunuz telefonu açmam için hiçbirşeye eyvallahı olmayan adam bana "yalvarırım bir kere aç teli diye "mesaj attı..
ne diyeceği belli
seni aldatmadım vs vs
bu yalanları hiçç dinlemeyin
kendi vicdanını rahatlatma peşinde,telefonu açıpta rahatlamasına izin vermeyin

Eminim iciniz gidiyor, ne diycegini merak ediyorsunuz, ama bosverin, kurtaracak bi tarafi kalmadi serefsizliginin... Size yaptiklarini düsünüp cevap vermeyin, bu ona en güzel cevap bu asamada...

Yagmurlu,
Dik duruşuna bayıldım.acma boşver takma kafana,yoluna bak..
hayallerini gerceklestir eger varsa .
sehri terket.maddi durumun varsa.
tatile cık yada ne bileyim işte
kısacası siktiret..

Baştan sona kadar bütün yazdıklarınızı okudum ve yemin ederim, kalbinize,kişiliğinize,sabrınıza hayran kaldım. O kadar çok pişman olacak ve peşinizden koşacak ki bundan sonra olacakları izleyin diyorum sadece.

Bana da öyle geliyor peşine düşecek konu sahibinin. Umarım affetmez konu sahibi.

Sende ki peygamber sabrı...

Ex kişiyle tartışma sonrası boşanmak istediğini söyledi. Güya beni tehdit ederek ailesinin dediklerini yapacak onun da sözünden çıkmayacak kukla gibi olacaktım. Blöf yapmıştı, rest çekeceğimi hiç düşünmedi. İlk 3 gün ayrılmak istiyorum dedikçe emin misin diye sordum ona. Hatta bak aklını başına al yazık edersin dedim. Eminim dedi. Avukat bile tutmadık. Anlaşmalı dilekçe verdik, 3 ay sonra dediler. Bekleyemem dedim. Ben kimliğimi bilmeliyim. Bekleriz ne acelen var dedi. Biten bitti dönüşü yok dedim. Hiçbir şey istemedim. Hakimle görüşüp 15 gün sonraya aldık mahkeme gününü. Mahkeme 1 (bir) dakika sürdü. Anlaşmalı ve talepsiz olduğundan...
Yalnızken ağladım, sadece yalnızken. Kimseye üzüntümü belli etmedim. Bir kere kuzenimle dertleşmek istedim.. Beni silkeledi. Kendine gel, sakın kendine acıma güçlü ol dedi. Haklıydı, fark ettim ki yalnızken ağlamamın nedeni kendime acımaktı. Ben bunu hak edecek ne yaptım? sorusu bile bunu ispatlıyordu.
Sonra ne oldu biliyor musunuz? Mahkeme kararını elimize aldıktan sonra yaklaşık 1 ay sonra yani.. Her gece gelip ağladı. At beni balkondan, öldür beni, ailemin bencilliği için bizi yaktım, dizlerime sarılıp çöktü, saatlerce öyle ağladı. O an bile eğilmedim.. vs vs.. Ona hep geçer dedim üzülme. O bana öyle demişti...O gidince ağladım, çok seviyordum. Deli gibi aşıktım. Ama hiç eyvallah etmedim.
Sonra kardeşiyle konuşmalarımızda anlattıklarından onun bana yalvarmalarını sanki ben ona yalvarmışım gibi ima ediyormuş.

Ben daha sonra bir evlilik yaptım. Şimdi eşimle mutluyum. Huzurluyum. Minik bir kızımız, candostu bir köpeğimiz var..
O hala perişan, ailesiyle de görüşmüyor.. Çünkü gerçekten ailesi hatalıydı. O da onlara hak verdiği için hatalıydı...
Sonradan fark ettim ki, hayat ondan ayrıldıktan sonra başladı..

Neden yazdım. Tek değilsin Y yagmurlu333 .. olmayacaksın da.. Hayat güzel... Bir süre sonra aslında ne kadar özgür ve huzurlu olduğunu fark edeceksin. Kendini şımart.. Eminim bunu unutmuşsundur.. Ve asla cevabı olmayan soruları sorma...

Bunu hak edecek ne yaptım?
Yazık değil mi?
Ama şöyleydi..
Ama böyleydi...
Seviyorum demişti, inanmıştım..
Yalancıymış..

Bırak.. Sadece kendine odaklan. Hayat yeni başlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…