Eşim boşanmak istiyor

İçimin yağları eridi resmen. #

Kendimi çok kötü hissediyorum...biliyormusunuz kadın face sindeki isminden kocasının soyadını kaldırmış yalnız kendi soyadı yazıyor..aynı anda hareket ediyorlar..mutlu olacak onlar bu kadar çabuk...ben kahrolurken..

Yuh yani ... kadının çevresinde tanıdığın kimse yok mu? Ve sen bu adamdan 5 kuruş tazminat almadan ayrılcaksın.. Peki o zaman bu adamın seninle konuşmak istediği ne olabilir. Bir de kadının çocuğu var mı? Peki sen nerede kalıyorsun?

Ah be güzelim. Bırak mutlu olsunlar. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Takip etme, kendini bu konuda zorla. Kendine odaklan. Bu saatten sonra sen önemlisin.

Madem dava acmadiniz o zaman simdi hic üzülmeyin, isteseydiniz huzurlarini bi güzel boza bilirdiniz, ikisinide cümle aleme rezil edebilirdiniz, ama siz sessiz gitmeyi tercih ettiniz... Ama buda güzel merak etmeyin, onlar simdilik mutlu olabilir ama ilersi icin bi gelecek göremiyorum ben onlar icin... Adamda kadinda serefsizlerin önde gideni, benim tek merak ettigim, acaba ilk hangisi aldatacak? Yani hamurlarinda var, iliskileri aldatmalarla olacak buna eminim ve sonunda kopacak, insallah kari adami bi güzel boynuzlarda oda görür gününü...

Teşekkür ederim biliyormusunuz telefonu açmam için hiçbirşeye eyvallahı olmayan adam bana "yalvarırım bir kere aç teli diye "mesaj attı..

O

eee bunları "doğal öc hakkın"dan feragat etmeden düşünecektin !

Mutlu olamayacaklar ki onlar..
Üstlerinde bunca ahh varken mutlu olacaklarını mı sanıyorsun..
Allah aynılarını yaşatmadan can almazmışş..

Kadının çocuğu yok..protokol imzalanırken ben yan yana olmak istemedim avukata söyledim oda tamam demişti ben sonra imzalayacaktım avukat protokole altın parasınıda eklemiş...oda imzalamış sonra bana söylendi ben istemiyorum dedim ve bunu onda mesajla bildirdim bişey söylemedi bir haftadır aramasının nedeni vicdan bile değilmiş sadece protokolde bir değişiklik varmı bundanmış ben açmayınca mesaj yazdı dün..

telefonu hiç açmayın.
muhtemelen ne bildiğinizi , nerden öğrendiğinizi, ne kadarını bildiğinizi öğrenmek için ağzınızı arayacak.
bir de inkar yoluna gidecek muhtemelen.
hiç sinirlerinizi yıpratmayın boşu boşuna.

anlaşmalı dava için bir şey demeyeceğim.
daha önce de yazmıştım ama siz kararınızı vermişsiniz, daha huzurlu olacağınıza inandığınız şeyi yapmışsınız.

ama şundan emin olun ki mutlu o-la-ma-ya-cak-lar!!!!
belki 3-5 ay mutluyuz havasında gezerler.
ama ilahi adalet bırakır mı yanlarına?
kimin yuva yıkıp üstüne yuva kurup mutlu olduğu görülmüş??

hiç bir şeyine cevap vermeyin ya, telefonu değiştirin hatta. hiç ulaşamasın pislik!
protokolü soracaksa avukatınızı arasın.

Başkası olmasa bile seni mutlu edebilecek bir erkek değilmiş. Sen alkol kullanmıyorsun, alkole düşkün, gece hayatını, barlarda eğlenmeyi, özgür yaşamı sevdiği ortada. Böyle biriyle ancak dünya görüşü hayatı yaşama biçimi aynı olan biri mutlu olabilir. Baştan yanlışmış evliliğin işe bu açıdan bak bence başka bir kadın olmasını bırak, kendini boşa üzüyorsun. Sanki sana uygun, mükemmel erkek mi vardı karşında Allah aşkına gözlerini kör etme.

Bende neden arayıp durduğunu merak etmiştim canım sen cok pişman olcaksın yalnız yol yakınken tazminata çevşr derim lütfen ama lütfen

Kendine kötülük ediyorsun su durumda tazminat tan vazgeçerek. Onların onunu aciyorsun. Belki kadin da boşanmak üzeredir eşinden bari eşini haberdar et kadininda o surundurur onlari belki.
Tazminat tan vazgeciyorsanda donup arkana bakma unut o adiyi... Üzülerek düşünerek kendine yeni bir hayat kuramazsin. Geleceğine ilgili planlar yap birak pisliklerinde bogulsunlar. Kendi kazdiklari kuyuya düşerler elbet.

keske dediginiz gibi olsa
mutlu olamasalar ,birbirini yeseler
Ama malesefki buna katilmiyorum
Cok goruyorum cevremde yuvayi yikipta mutlu mesut yasayanlari
Hatta bu rezil kocalar ilk eslerine hayati dar ederken ,sonra karisini aldattigi kadina kul kole oluyorlar.
Butun kotu huylarini birakiyorlar biranda
ben buna adalet diyemiyorum ,icim aciyor bunlari dusundukce
O yuzden konu sahibine mutlu olmayacaklar diyemiyorum cunki bende ayni seyleri yasiyorum cevremde cok yasayanlarida goruyorum
malesef ,hersey bana artik cok anlamsiz geliyor

Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim

Sevgi öyle kolay bitebilen birşeymiymiş?
Sebebini sormadınız mı?
Durduk yere bir sevgi neden bitsin ki?
Karşısında ki kişinin birşey yapması gerek bitmesi için.
İki medeni insan gibi konuşun.
Ama asla kendinizi küçültmeyin, karşısında dik durun.
Olmaz boşanamayız ben sensiz yapamam vs demeyin.
Herşey bir yana sevgi bitiyorsa o evlilikte kurtarılacak birşey kalmamış demektir
Umarım mutlu olursunuz ..

bir şekilde çıkar canım merak etme.
kimsenin ahı kimsede kalmaz.
kolay mı, sen bir insanı günlerce ağlat, hayallerini, geleceğini yık...
sonra mutlu mesut yaşa.
ben inanıyorum hemen değil belki ama eden buluyor..

senin de aynı şeyleri yaşamana çok üzüldüm, umarım yaşadığın her neyse bir şekilde karşına çıkar mutsuzluklarını görürsün sen de....

canım konunun ilerleyen bölümlerinde aldatma var maalesef

Ben de meliSSAnil a katılıyorum bence aşıklar ve mutlu olacaklar gibi gözüküyor sizin konunuza çok üzüldüm çünkü bir noktası çok dikkatimi çekmişti ama azminattan vazgeçmeniz çok büyük hata. Yani bozuk plak gibi bunu söylüyoruz ama gerçekten gerçekler böyle ancak tazminatla onların önünü biraz kesebilir ve evlilik kurumunda başkasına aşık olmanın en azından maddi bir bedeli olduğunu hatırlatabilirdiniz.

adam protokoldeki altınları istiyor musunuz diye soracakmış demek ki
ondan yalvarmış telefonu açmanız için
bu adamın canını yakmadan ayrılıyorsunuz ya çok pişman olacaksınız

canım konunun ilerleyen bölümlerinde aldatma var maalesef

Aaa ciddi mi
Zaten tahmin etmiştim ama konu sahibinin aklını karıştırıp üzmek istemedim.
Kahretsin böyle adamlıktan nasibini almamış karaktersizleri ya.
Bir kadında kendi hemcinsine bu kötülüğü nasıl yapabilir?
Hiç mi vicdanları yok?
Hiç mi Allah korkuları yok bilmiyorum
Allah yardımcısı olsun valla, nasıl onur kırıcı can yakıcı birşey tahmin edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…