- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
İçimin yağları eridi resmen.Evden ayrıldım bir hafta oldu ayrılırken herşeyi bildiğimi,bana yaşattıklarını anlatan uzun bir mektup yazdım..protokolü imzaladıktan sonra..o günden sonra sürekli aradı msj attı açmadım konuşmamız gerekiyor diyor avukata vekalet vermeden mutlaka diyor..dün anneside aradı çok ama yine açmadım..olmadı bizde isterdik gibi bişeyler söyleceklerdi belkide bunları duymak istemedim
Kendimi çok kötü hissediyorum...biliyormusunuz kadın face sindeki isminden kocasının soyadını kaldırmış yalnız kendi soyadı yazıyor..aynı anda hareket ediyorlar..mutlu olacak onlar bu kadar çabuk...ben kahrolurken..
Ah be güzelim. Bırak mutlu olsunlar. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Takip etme, kendini bu konuda zorla. Kendine odaklan. Bu saatten sonra sen önemlisin.Kendimi çok kötü hissediyorum...biliyormusunuz kadın face sindeki isminden kocasının soyadını kaldırmış yalnız kendi soyadı yazıyor..aynı anda hareket ediyorlar..mutlu olacak onlar bu kadar çabuk...ben kahrolurken..
Teşekkür ederim biliyormusunuz telefonu açmam için hiçbirşeye eyvallahı olmayan adam bana "yalvarırım bir kere aç teli diye "mesaj attı..
Kendimi çok kötü hissediyorum...biliyormusunuz kadın face sindeki isminden kocasının soyadını kaldırmış yalnız kendi soyadı yazıyor..aynı anda hareket ediyorlar..mutlu olacak onlar bu kadar çabuk...ben kahrolurken..
Mutlu olamayacaklar ki onlar..Kendimi çok kötü hissediyorum...biliyormusunuz kadın face sindeki isminden kocasının soyadını kaldırmış yalnız kendi soyadı yazıyor..aynı anda hareket ediyorlar..mutlu olacak onlar bu kadar çabuk...ben kahrolurken..
Kadının çocuğu yok..protokol imzalanırken ben yan yana olmak istemedim avukata söyledim oda tamam demişti ben sonra imzalayacaktım avukat protokole altın parasınıda eklemiş...oda imzalamış sonra bana söylendi ben istemiyorum dedim ve bunu onda mesajla bildirdim bişey söylemedi bir haftadır aramasının nedeni vicdan bile değilmiş sadece protokolde bir değişiklik varmı bundanmış ben açmayınca mesaj yazdı dün..Yuh yani ... kadının çevresinde tanıdığın kimse yok mu? Ve sen bu adamdan 5 kuruş tazminat almadan ayrılcaksın.. Peki o zaman bu adamın seninle konuşmak istediği ne olabilir. Bir de kadının çocuğu var mı? Peki sen nerede kalıyorsun?
Kadının çocuğu yok..protokol imzalanırken ben yan yana olmak istemedim avukata söyledim oda tamam demişti ben sonra imzalayacaktım avukat protokole altın parasınıda eklemiş...oda imzalamış sonra bana söylendi ben istemiyorum dedim ve bunu onda mesajla bildirdim bişey söylemedi bir haftadır aramasının nedeni vicdan bile değilmiş sadece protokolde bir değişiklik varmı bundanmış ben açmayınca mesaj yazdı dün..
keske dediginiz gibi olsatelefonu hiç açmayın.
muhtemelen ne bildiğinizi , nerden öğrendiğinizi, ne kadarını bildiğinizi öğrenmek için ağzınızı arayacak.
bir de inkar yoluna gidecek muhtemelen.
hiç sinirlerinizi yıpratmayın boşu boşuna.
anlaşmalı dava için bir şey demeyeceğim.
daha önce de yazmıştım ama siz kararınızı vermişsiniz, daha huzurlu olacağınıza inandığınız şeyi yapmışsınız.
ama şundan emin olun ki mutlu o-la-ma-ya-cak-lar!!!!
belki 3-5 ay mutluyuz havasında gezerler.
ama ilahi adalet bırakır mı yanlarına?
kimin yuva yıkıp üstüne yuva kurup mutlu olduğu görülmüş??
Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
keske dediginiz gibi olsa
mutlu olamasalar ,birbirini yeseler
Ama malesefki buna katilmiyorum
Cok goruyorum cevremde yuvayi yikipta mutlu mesut yasayanlari
Hatta bu rezil kocalar ilk eslerine hayati dar ederken ,sonra karisini aldattigi kadina kul kole oluyorlar.
Butun kotu huylarini birakiyorlar biranda
ben buna adalet diyemiyorum ,icim aciyor bunlari dusundukce
O yuzden konu sahibine mutlu olmayacaklar diyemiyorum cunki bende ayni seyleri yasiyorum cevremde cok yasayanlarida goruyorum
malesef ,hersey bana artik cok anlamsiz geliyor
Sevgi öyle kolay bitebilen birşeymiymiş?
Sebebini sormadınız mı?
Durduk yere bir sevgi neden bitsin ki?
Karşısında ki kişinin birşey yapması gerek bitmesi için.
İki medeni insan gibi konuşun.
Ama asla kendinizi küçültmeyin, karşısında dik durun.
Olmaz boşanamayız ben sensiz yapamam vs demeyin.
Herşey bir yana sevgi bitiyorsa o evlilikte kurtarılacak birşey kalmamış demektir
Umarım mutlu olursunuz ..
adam protokoldeki altınları istiyor musunuz diye soracakmış demek kiKadının çocuğu yok..protokol imzalanırken ben yan yana olmak istemedim avukata söyledim oda tamam demişti ben sonra imzalayacaktım avukat protokole altın parasınıda eklemiş...oda imzalamış sonra bana söylendi ben istemiyorum dedim ve bunu onda mesajla bildirdim bişey söylemedi bir haftadır aramasının nedeni vicdan bile değilmiş sadece protokolde bir değişiklik varmı bundanmış ben açmayınca mesaj yazdı dün..
canım konunun ilerleyen bölümlerinde aldatma var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?