Eşim boşanmak istiyor

Çok haklısın. Sana katılıyorum.
Zaten "Adalet" diye bir kavram bu dünyada olsaydı, dünya bu halde olmazdı !

Kocasıda artık face de görünmüyor dondurmuş sanırım...

adam protokoldeki altınları istiyor musunuz diye soracakmış demek ki
ondan yalvarmış telefonu açmanız için
bu adamın canını yakmadan ayrılıyorsunuz ya çok pişman olacaksınız

eee adamda alacağı "karı" ya masraf etcek tabi. Her türlü gideri kısmalı demi ?!!???
(kızgınım)

Kadın kocasından ne alıyor acaba hiç sanmam bedava boşanacağıni yazık belki kocasının bişeyden haberi yok.Bari onu öğrenseydiniz.Kocasının haberi OL MA LI.

Bence sizi protokol için aramadı baska bir şey söyleyecekti siz acmayınca gururunu kurtarmaya calıstı ,degisiklik olup olmadıgını her halukarda avukatlardan şurdan burdan ögrenebilirdi bence arama nedeni o degildi
Valla ablacım ben evli degilim o yüzden pisman olup doner mi yoksa mutlu mesut yasarlar mı bilemem ana şöyle bir gerçek vardır ki 'kimsenin ahı kimse de kalmaz' buranın öteki tarafı da var sen içini ferah tut.
Allah yardımcın olsun

al benden de o kadar.. Tamamen katılıyorum. Sen onların mutsuz olmasını bekleme (çünkü onların mutlulukları her geçen gün artar.) sen öyle bir hayat yaşa ki onlar aklına bile gelmesin

al benden de o kadar.. Tamamen katılıyorum. Sen onların mutsuz olmasını bekleme (çünkü onların mutlulukları her geçen gün artar.) sen öyle bir hayat yaşa ki onlar aklına bile gelmesin
Sender neden bunlari yazdim tahmin edersin.Konu sahibide bos umitlere kapilsin istemiyorum.Ben ilk ayrildigimda nerdeyse herkes beni teselli etmek icin ayni seyleri soyledi.Ben esimi cok sevip onsuz olamam derdim.bana hep bak gorursun 3-5 aya kalmaz soyle surunur boyle helak olur yok pisman olur yanlarina kalmaz eden bulur oda aynini yasar ...... ya neler demedilerki
Ister istemez beklenti icine girdim icim kan aglarken hep birgun esimle beni aldattigi kadinin kotu haberleri gelir diye umitlendim.Ama yok bu beklenti beni daha cok harap etti.
Artik boyle dusunmek yerine onume bakmaya calisiyorum yapmak istediklerimi siraliyorum.Ama yinede onlarin bana yasattilarini yasayip o acilari onlarda ceksin cok isterdim.Dunya cok adaletsiz uzulen haksizliga ugrayan oluyor.Yapanin yanina kaliyor.
Onlar keyfinde ben ise yikilan dunyami toparlamaya calisiyorum.

Sen bebişlerine sarıl canım. Banada çok diyen oldu, hala oluyorda. Boşanma davası açılalı 2 yılı geçti. Onlar 3 yıldır beraberler. 10 gün filan önce kursa giderken bir aile büyüğümüzle karşılaştım (evden çıkmıyorum diye bana zamanında arsız demişti bu şahıs). 50-55 yaşlarında. Yolda beni gördü koşarak sarıldı. Ne olduğunu anlayamadım. Bana kaldırdı diyor ki siz barışırsınız o kadın geçici heves. Deli mi ne. Çıkıyor arada densizler. Oğlumun babasıyla sevgilisi şuan paristeler. O kadar beddua nereye gidiyorsa.işin özü kimsenin mutsuz olmasını beklememeliyiz. Kendi mutluluğumuza bakmalıyız.
Bi de kötülere harbiden bir şey olmaz ben buna inanıyorum.

ahaha kıyamam sana çok samimi yazmışsın :))

Nasıl almazsin nasıl bu kadar ekmeklerine yağ sürüyorsun aklım almıyor

valla şimdi keyiflendim bak kahvemi yapıp kitap okuyasım geldi şöyle sıcacık koltuğa uzanıp
moralim bozuktu yorumundan önce
Tatlım senin konunu da çok iyi biliyorum. Sen bi kere Allah'ın sevgili kulusun . Ya çocuğun olsaydı. Al kitabını yap kahveni moralin hiç bozulmasın.

O eyfel kulesi baslarina yikilsin
insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…