- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Gun gelir insallah bende boyle dusunebilirimoh hayat bize mis kurtulduk =)
Gun gelir insallah bende boyle dusunebilirim
Aman salla canımO eyfel kulesi baslarina yikilsin
insallah
ya senderr bayiliyorum sana ,cok tatlisinAman salla canım. Dün itibariyle icra gönderdim bende . Alacağım rakam küçük deil geldiklerinde süprizim hazır
Şube kapatıyorlar. Araştırmamıza göre maddi olarak kötüler şuanda (daha beter olsunlar, parayla yalancı şahit tutmayı bilmişti). Babası şimdi daha iyi bağrına bassın sevgili gelininiya senderr bayiliyorum sana ,cok tatlisin
Iyi yapmissin .Rahatlari bozulsun biraz.
Böyle bir pisligin yolunu nasil acarsiniz, aklim almadi, geri dönüs varsa lütfen su pislige tazminat davasi acin. Hani kimse demedi kimse uyarmardi acmadiniz desem yine neyse, bu kadar insan size yol gösterdi, siz hala ceketimi alir giderimi oynuyorsunuz.dün akşam aradı açmadım kaç kere sonra avukatı aramış vekaleti verdim mi diye ardından bana şöyle bir mesaj yazdı 'evet senin gözyaşlarının üstüne mutlu olamayacağım...bir haftadır her şey çok kötü ,ters her şey..nerde kalıyorsun,vekaleti vermemişsin.....'sonra cevap vermeyince lütfen sana ne kadar ödeyeceğimi söyler misin demiş.. :) ne denir ki...
dün akşam aradı açmadım kaç kere sonra avukatı aramış vekaleti verdim mi diye ardından bana şöyle bir mesaj yazdı 'evet senin gözyaşlarının üstüne mutlu olamayacağım...bir haftadır her şey çok kötü ,ters her şey..nerde kalıyorsun,vekaleti vermemişsin.....'sonra cevap vermeyince lütfen sana ne kadar ödeyeceğimi söyler misin demiş.. :) ne denir ki...
canım uzun zamandır konunu okuyorum cook uzuldum senın ıcın ama ex eşin karaktersınz bı ınsanmıs ınan ılerde hersey daha guzel olucak unutucaksın zamanla bak burda bosanan bayanlar var hepsı sana yapman gerekenı soylemıs neden hala ınat edıyorsun allah askına senı aldattıgını ıspatlayıp alsana herseyı elınden yazık degılmı kenıdıe uzulmuyormusun hıc hayallerın umutların bu adam yuzunden yerle bır oldu 3 yıllık evlıydın sanırım 3 yılın zından oldu hayatından 3 yıl caldı bu adam senın lutfen ınat etme boyle paracı senı degıl ıstegecegın mıktarı soran bı ınsan gurur yapma ıhtıyacın yoksa bıle aldatıldıgını soyle al mahkemde maddı manevı tazmınat bıle acabılrısın tmm ıhtıyacın yok ıstemoyorsun parasını al felan yetıstırme yurduna felan bagısla senın ıstemedıgın oparayı o kadınla veya kadınlarla catır catır yıyecek yazık gunah emeklerıne vallahı ya....dün akşam aradı açmadım kaç kere sonra avukatı aramış vekaleti verdim mi diye ardından bana şöyle bir mesaj yazdı 'evet senin gözyaşlarının üstüne mutlu olamayacağım...bir haftadır her şey çok kötü ,ters her şey..nerde kalıyorsun,vekaleti vermemişsin.....'sonra cevap vermeyince lütfen sana ne kadar ödeyeceğimi söyler misin demiş.. :) ne denir ki...
Kadının çocuğu yok..protokol imzalanırken ben yan yana olmak istemedim avukata söyledim oda tamam demişti ben sonra imzalayacaktım avukat protokole altın parasınıda eklemiş...oda imzalamış sonra bana söylendi ben istemiyorum dedim ve bunu onda mesajla bildirdim bişey söylemedi bir haftadır aramasının nedeni vicdan bile değilmiş sadece protokolde bir değişiklik varmı bundanmış ben açmayınca mesaj yazdı dün..
Korkmuyormuydun buna. Cocugunu almakla tehdit ediyordu ya.Aman salla canım. Dün itibariyle icra gönderdim bende . Alacağım rakam küçük deil geldiklerinde süprizim hazır
Kadının çocuklarını kocası almış. Kadın ben hiç çocuk doğurmadım diyormuş. Artık napsınlar oğluşumu:)Korkmuyormuydun buna. Cocugunu almakla tehdit ediyordu ya.
Umarim bu dunyada zevk suremez o pislik ex kocan.
Bknz ali şen-begün şen. Adamın günahını o güzel anne begüm sen de çekti. Kalmıyor canım.Çok saçma gerçekten. Yok mutlu olmazmış. Yok sürünürmüş vs. Tamam bunlar da olabilir olmaz diye bişey yok şu dunyada. Ama şöyle de bir şey var herkesin etrafında vardır böyle yakından uzaktan tanıdığı. Aldatır pislik yapar vicdansızlığın dibine vurur ama sonra yeni eşi veya sevgilisiyle çok da mutlu olur. Sen iki seçeneği de düşünüp süründür. Bırak geç kurtulsun esaret olarak gördüğü evlilikten. Bırak ikisi bı durumdan huzursuz olsun. Bırak versin cebinde bankasında ne varsa. İki aylık tatiller nde gezip tozacaklarına sen al o parayı. Git kimsesizler yurduna bağışla sevap kazan hem onum iç huzıruyla daha mutlu olursun. Ben çok sinir oldum bu konuya adamın pişkinliğine sizin gururlu mağrur kadın duruşunuza. Çünkü bu iki insan da evlilik kurumuna hiç saygısı olmayan iki evli insan. Nerden tutsan elinde kalıyo. En çok da buna sinir oldum heralde
dün akşam aradı açmadım kaç kere sonra avukatı aramış vekaleti verdim mi diye ardından bana şöyle bir mesaj yazdı 'evet senin gözyaşlarının üstüne mutlu olamayacağım...bir haftadır her şey çok kötü ,ters her şey..nerde kalıyorsun,vekaleti vermemişsin.....'sonra cevap vermeyince lütfen sana ne kadar ödeyeceğimi söyler misin demiş.. :) ne denir ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?