Eşim boşanmak istiyor

Ne bekliyordun ki canım. ? Senin dava acmaman sadece islerini kolaylastirdi. Daha cabuk kavusacaklar.

Sen artik onları unutmaya calisacaksin. Hiç takip etme facebook tan falan gormemek en iyisi

Son düzenleme:
ya senderr bayiliyorum sana ,cok tatlisin
Iyi yapmissin .Rahatlari bozulsun biraz.
Şube kapatıyorlar. Araştırmamıza göre maddi olarak kötüler şuanda (daha beter olsunlar, parayla yalancı şahit tutmayı bilmişti). Babası şimdi daha iyi bağrına bassın sevgili gelinini

Bu hayat erkeksiz daha katlanılabilir bence ya. Ailesiydi, gecimiydi, siniriydi, aldatma ihtimaliydi, telefonuydu internetiydi, kimle konustugu neden soguk davrandıgıydı, gönlünü hoş etmesiydi derken evde koca bebeklere bakar oluyoruz zamanla.
Kimi der; yemek yaparim bir tesekkur etmez, kimi der esim benden sogudu mu beni istemez oldu, kimi der esimin arkadasi kocamdan hoslaniyor ama esim farkinda degil deliriyorum.. o kadar sey siralanirki saka maka dunyaya tur attiririz bu sikintilarla.
En iyisi erkeksiz yasam, kafan rahat anacim. Kaza bela bosanirsam sonuna kadar freedom diye dolanacagim belimde kilicim elimde kalkanim cesur yurek 2yi cevirecegim kendi capimda.

dün akşam aradı açmadım kaç kere sonra avukatı aramış vekaleti verdim mi diye ardından bana şöyle bir mesaj yazdı 'evet senin gözyaşlarının üstüne mutlu olamayacağım...bir haftadır her şey çok kötü ,ters her şey..nerde kalıyorsun,vekaleti vermemişsin.....'sonra cevap vermeyince lütfen sana ne kadar ödeyeceğimi söyler misin demiş.. :) ne denir ki...

Böyle bir pisligin yolunu nasil acarsiniz, aklim almadi, geri dönüs varsa lütfen su pislige tazminat davasi acin. Hani kimse demedi kimse uyarmardi acmadiniz desem yine neyse, bu kadar insan size yol gösterdi, siz hala ceketimi alir giderimi oynuyorsunuz.

Geri dönüp ayaklarına pişmanım diye kapanacağına, benden 5 kuruş bile almadın, ne gururlu kadındın seeeen diye böğüreceğine gerçekten inanıyor musun?

Hayır, gerçekte hayat böyle işlemiyor da, ondan merak ettim....

Aldatan erkek surunmeli bence...Gercekten zor durum seni anliyorum canim

canım uzun zamandır konunu okuyorum cook uzuldum senın ıcın ama ex eşin karaktersınz bı ınsanmıs ınan ılerde hersey daha guzel olucak unutucaksın zamanla bak burda bosanan bayanlar var hepsı sana yapman gerekenı soylemıs neden hala ınat edıyorsun allah askına senı aldattıgını ıspatlayıp alsana herseyı elınden yazık degılmı kenıdıe uzulmuyormusun hıc hayallerın umutların bu adam yuzunden yerle bır oldu 3 yıllık evlıydın sanırım 3 yılın zından oldu hayatından 3 yıl caldı bu adam senın lutfen ınat etme boyle paracı senı degıl ıstegecegın mıktarı soran bı ınsan gurur yapma ıhtıyacın yoksa bıle aldatıldıgını soyle al mahkemde maddı manevı tazmınat bıle acabılrısın tmm ıhtıyacın yok ıstemoyorsun parasını al felan yetıstırme yurduna felan bagısla senın ıstemedıgın oparayı o kadınla veya kadınlarla catır catır yıyecek yazık gunah emeklerıne vallahı ya....

İlerde o kadından hevesi geçip de aklı başına geldiğinde tazminat almadan ayrıldığın için gözünde yücelip pişmanlığını katlayacağını sanıyorsun. Yanılıyorsun. Eşin bunları düşünebilecek vicdana ve ahlaka sahip biri değil. Sadece kendi evliliğini yıkmadı başkasının evliliğini de hiçe saydı bu adam. Zaten sen bu kadar verici olduğun için onun gözünde değersizsin ve vermeye devam ediyorsun. Bağıra bağıra kendini aşağılatmaya devam ediyorsun. Şu an daha kötü bir durumdasın. Adam aldatıldığını bildiğini biliyor ve hiçbirşey almayarak boşanmaya razı olan haklarından vazgeçerek hala yine yeniden kendisi için fedakarlık yapan bir kadın var karşısında.. Sen bu halinle sevilmedin zaten. Bu halinle başkasına tercih edildin. Keşke bunların farkına varabilseydin..

Çok pişman olacaksın. Umarım hakkında hayırlısı olur ne diyim.

Ben herkese inat çok zor ama iyi yapıyorsunuz diyeceğim
Evet karşınızdaki karaktersiz bir pislik
Evet şu an mutlu
Havalı
Egosu şişmiş
Hayatında herşey yolunda
Bir an önce herşeyden kurtulup yeni aşkının kollarına koşmak istiyor
Hatta sizi hiç sevmediğini çok yanlış yaptığını ve bunu sürdürmeyerek doğru yaptığını düşünüyor.
Sizin halinize gülüyor
Amaaa herkesin unuttuğu bir şey varki
Allah sabredenlerle beraber.
Eğer bu sizin seçiminizse, sakin kalmak suskun kalmak istiyorsanız sonuna kdr arkadasında durun.
Ama inancınızdan asla vazgeçmeyin bu günlerin biteceğini böyle yanlış bir insandan kurtulduğunuzu bilin.
Öyle seviyorum aman kötüyüm şöyle mutlular diye kendinize acımayı bırakın.
Yarın kim hayatında ne olacağını biliyor.
O gözyaşlarının hepsi onun sırtına taş, yoluna engel.
Zannetmeki çok daha iyi bir yaşama koşuyor
Zannetmeki onun seni yoksaymasıyla yok oldun.
Senin bile hayalini kuramayacağın mucizeler olabilir yaşamında.
Bilemezsin.
Yarın kaygısını bırak, bir an önce kurtul boşan ve yavas yavas toparlan
Elindeki veriler sadece, acaip saçma yalan yanlış bir ilişkiden kurtulduğunu gösteriyor.
Eğer çekişmeli dava olursa daha kötü olacağınızı düşünüyorum süreç uzun sürebilir sizin ise biraz uzaklaşmaya ihtiyacınız var.
Halinize çok üzülüyorum bu konuya ilk msjım
lütfen lütfen artık kendinize acımayın onunla doğmadınız onsuz ölmeyeceksiniz.
Allah bu dünyaya sizi başka kullları üzsünde sizde kendinzi yiyin diye göndermedi
Elbet herşey bir dengededir, bırakın dalgalar yatışsın sular durulsun yeni hayatınızı kucaklayın artık.
Çok değil 1 sene sonra herşey bambaska olacak..

Duygularini incitmek istemem. Ama pisman olucaksin icin sogudugunda. 5 kurus almadan bosandigin icin.
Adam hayatini karartti sense herseyi altin tepside verdin.

Çok saçma gerçekten. Yok mutlu olmazmış. Yok sürünürmüş vs. Tamam bunlar da olabilir olmaz diye bişey yok şu dunyada. Ama şöyle de bir şey var herkesin etrafında vardır böyle yakından uzaktan tanıdığı. Aldatır pislik yapar vicdansızlığın dibine vurur ama sonra yeni eşi veya sevgilisiyle çok da mutlu olur. Sen iki seçeneği de düşünüp süründür. Bırak geç kurtulsun esaret olarak gördüğü evlilikten. Bırak ikisi bı durumdan huzursuz olsun. Bırak versin cebinde bankasında ne varsa. İki aylık tatiller nde gezip tozacaklarına sen al o parayı. Git kimsesizler yurduna bağışla sevap kazan hem onum iç huzıruyla daha mutlu olursun. Ben çok sinir oldum bu konuya adamın pişkinliğine sizin gururlu mağrur kadın duruşunuza. Çünkü bu iki insan da evlilik kurumuna hiç saygısı olmayan iki evli insan. Nerden tutsan elinde kalıyo. En çok da buna sinir oldum heralde

Bknz ali şen-begün şen. Adamın günahını o güzel anne begüm sen de çekti. Kalmıyor canım.

adamın sizi düşündüğü falan yok.gözyaşıymış üzmekmiş umrunda değil.o işlerinin derdinde.sizde hala ekmeğine bal sürüyosunuz şu mesajlarına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…