Esim bosanmak istiyor..

Iste oyle guclu duramadim hemen aglamaya basladim ben agladikxa da o kararliyim ben bitti felan dedi
Ay şunun totosunu kaldırma nolursun. Evet gencim güzelim daha iyisini de bulurum ama bunun bedeli olmalı tazminat istiyorum de. Ama mahkemede boşanmak istemiyorum de. Dangoza bak kolaydı kızı böyle ortada bırakmak

Ay şunun totosunu kaldırma nolursun. Evet gencim güzelim daha iyisini de bulurum ama bunun bedeli olmalı tazminat istiyorum de. Ama mahkemede boşanmak istemiyorum de. Dangoza bak kolaydı kızı böyle ortada bırakmak
Bence de yani o öyle dedigi zaman evet haklısın elimi sallasam ellisi deyip ona atmak lazım asıl golü .
dengesiz şey yahu

Valla kv kp bilmem ama ALLAH akıl vermiş fikir vermiş.
Şahsen beni kv'nin ettiklerin ziyade eşimin tutumu ilgilendirir..
Eğer olgunlaşmamış bir armutsa zaten gerisi laf-u güzaf
Doğru söylüyorsun arkadaşım. Konu sahibi kv filan deyince direk içim cız etti. On günlük bebeğimle boşatmaya kalkınca kv milletine olan nefretimi birkez daha anladım. Süründürmesi mantıklı. Eşi bu kadar ucuz kurtulamaz.

kesinlikle çok doğru ve takdire şayan bir tespit. Yaşadım bende ordan biliyorum.Daha öncelerde bir konuda da bahsetmiştim ben bilmeden becerdim bunu, kapının açık olduğunu boşanabileceğimi, olmuyorsa zorlamayacağımı, ama onunda öyle evcilik oynar gibi en ufak problemde boşanalım isteğini çekemeyeceğimi, tazminatı nafakamı verdiği takdirde 5 dk bile durmaması gerektiğini söylemiştim.Esip gürleyen adam gidip yerine kaybetme korkusuyla çırğınan biri gelmişti.

Tabiki kurtulmasın maddi manevi olarak mahkemenin verebildigi bütün haklarını kullanmasından yanayım
Şahsım adına diyorum ki ben öyle hıhı tamam kib byeeee diyerek dönüp arkamı gidemezdim
Anası babası gelecek şahit olacak ''ayyy bunlar hiç aile olamadılar hakim bey/hanım '' diyecek ben de bön bön bakacagım..Ih bana göre degil.

Bu adamın en yumuşak karnı madem para, para ile vuracaksın

Güçlü dur aglama hatta mutlu görün. Ciddi soyluyorum şaşırt onu . giyin süslen bu surecte telefonda bı arkadasınla konus.. bişeyler den bahsetsin sureklı gül ... evet herkesıun basına gelıyor fakat bnunla avutması biraz komık olmus . 3 ayda bunu soyluyorsa. ustelık hıc aglamayn. daha kotusu olabılırdı.. cocugunuz da olabılırdı . cocuk varjken bosanmak tık daha zordur.. bıraz surundurun bakalım .Ama bu surecte sağlam durun lütfen.. Hiç bişey bıtmıs değil. anladıgım kadaryla henuz cok gencsınız.. Hersey olacagına varır .. Lafını esırgeme bu surecte ıcınde ne varsa da dök ki bişey kalmasın.. sonradan apse yapmasın.

Iste sorun ben bir o kadar gucsuz kaldim pnun karsisinda aglayinca da sanki o bosanmak istiyor ben de ona musallat olmus biri bunu hazmedemiyorum (

Evlilik birligi kurulamadi diyeceklermis heralde onu o an soramadim bile..

Dugunumuz ailesi icin cenaze ile esdegermis cok uzulmusler aglamislar sonrasinda..
Allahım yarabbim nolmuş da bu kadar üzülmüşler. Allahını seversen bırak bi gram da üzülme. İğrendim resmen anasından da babasından da

Para olayi da soyle bana diyor ki sen cok iyi kazaniyorsun senin bana bu konusa ihtiyacin yok ki yani bunu soyleyecektir mahkemede eminim.

Allahım yarabbim nolmuş da bu kadar üzülmüşler. Allahını seversen bırak bi gram da üzülme. İğrendim resmen anasından da babasından da
Ve inan bir gune bir gun onlara saygisizlik etmedim tamam esime yanlis bulduklarimi soyledim ama asla yuzlerine ne terbiyesizlik yptim ne birsey dedim hep hurmetle karsiladim agirladik evimizde

Ve inan bir gune bir gun onlara saygisizlik etmedim tamam esime yanlis bulduklarimi soyledim ama asla yuzlerine ne terbiyesizlik yptim ne birsey dedim hep hurmetle karsiladim agirladik evimizde
Canım onların senle zoru varmış zaten ilk baştan bişey yapmana gerek yokmuş ki. İstenmeyen gelin olmak yeterli. Bi silkelen kalk yerinden üzülüp ağlama da. Kalpsiz resmen ailecek. Onlar kendilerince mahkeme kurup boşamışlar bile sizi. Sen onların planını boz, sok çomağını. Gerçekten süründür. Resmen yetim hakkına giriyorlar ve Allah yetim hakkını yiyenlerin cezasını öbür tarafa bırakmazmış merak etme. İnsancıl duygularla da yaklaşma olaya. İnsan değiller karşındakiler belli ki

Biz o kadar iyi anlasiriz ki ailesi disindaki konularda hatta kendisi hep iyi ki hem sevgilim hem en yakin arkadasimsin derdi. Ama bunlari soylediginde icindeb basimdan kaynak sular dokuldi sanki
Hayret gercekten ne istiyorlar bunlarki tam okumaidm konunu bukadr iyiyken onlarin agzina bakarak insan vazgecermi karisindan sevdiginden insanlar neler yasiyior yine ayrilamiyor,sogmusmu gercekten senden bukadr basit seyler yuzunden

Hersey gurur değil ki kuzenim gerçekten sevmişti eşini ama eşinin ailesi yüzünden ayrıldılar detayları bilmeden konuşmak gereksiz. Evlilik için elinden geleni yapmalı bence insan 3 ayda mahkeme bile anlaşmalı bosamiyo hanfendi öyle kolay değil yuva kurup yıkmak siz hiç almayın esinizin soyadını insanlar boşanınca hemen yoluna bakmıyor kaç kere bosandiniz da yolunuza baktınız dışardan konuşmak çok kolay konu sahibi kocasını seviyo başkasını. Doldurusu yüzünden bosaak ne kadarkolayolmis kendini istedikleri ile de evlendirirler olan kadına olur

Su an o kadar gucsuzum ki aklima geldikce agliyor uzuluyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…