Eee hala aynı evdemisiniz . Üstelik ev sizin beyfendi boşanmak istiyor ama hala aynı evde mi kalıyor sizinle ?
Ev sizin dirwk evinize gidin bence . Aglamayı , üzülmeyi bırakın . 35 yaşında olgun bi kadınsınız . Eve gittiğimizde hala evdeyse sen hala burdamısın neden toparlanıp gitmedin diyin . Cok ciddiyim bak aynen böyle diyin , taviz vermeyin madem bosanmak istiyor evde yokaa bile eşyalarını koyın bavula kapıın önüne koyun kilidide değiştirin . Hiç korkmayın zaten ciddiyse dava acar ama blöf yapıp ailsinin derdine cektirmek için ugrasıyorsa cekin resti bakın nasılsa kedi gibi oluyor. Ya 35 yaşında bi erkek nası ailemde ailem der üç ayda nası boşanmak ister anlamıyorum . Boşanmak isteyen anında evi terk eder .O evdeydi en son ben biraktigimd ben sabahinda is seyaheti icin sehir disina ciktim dondugumde orda olur mu bilemem benim de donesim hic yok direk annemin evine gitmek istiyorum
madem ailesiyle zaman geçirecekmiş neden evlenmiş o zaman otursaymış annesinin dizinin dibine. hiç bir kadında bunu kabul etmez o hayal aleminde yada anacığı ona gelecek planı hazırlamış sanırım. ay çok sinirlendim ya resmen sömürü başka birşey değil bu ya.ailesiylemi evlenmişsin sen evlilik cüzdanını göster ona unuttu herhalde orda iki kişi var.ay mahkemeye gitse gülerler buna ya. üstüne suçlu çıkar tazminatı öder döner arkasına gider.Bana dedigi sey uymuyormusuz. O ailesiyle drvamli vakit gecirmek istiyormus. Ailesiyle ben iyi degilmisim birsey demesem de yuzlerine ona demisim o bunlari biliyormus. Ve sonra da ikimizin de karsisina baskalari cikacak unutacaksin sen de felan dedi
Hersey gurur değil ki kuzenim gerçekten sevmişti eşini ama eşinin ailesi yüzünden ayrıldılar detayları bilmeden konuşmak gereksiz. Evlilik için elinden geleni yapmalı bence insan 3 ayda mahkeme bile anlaşmalı bosamiyo hanfendi öyle kolay değil yuva kurup yıkmak siz hiç almayın esinizin soyadını insanlar boşanınca hemen yoluna bakmıyor kaç kere bosandiniz da yolunuza baktınız dışardan konuşmak çok kolay konu sahibi kocasını seviyo başkasını. Doldurusu yüzünden bosaak ne kadarkolayolmis kendini istedikleri ile de evlendirirler olan kadına olur
hersey nasıp kendını bos yere uzme o adi için. henuz 3 aylık evlyken bunları yasamıssın. daha ne olsun. guclu dur her zaman guclu kal. o anda yapamadysan sımdıden ıtıbaren yap lütfen.Iste sorun ben bir o kadar gucsuz kaldim pnun karsisindaaglayinca da sanki o bosanmak istiyor ben de ona musallat olmus biri bunu hazmedemiyorum (
Her iki kisiden biri bosaniyor ne demek yahu sacmalamis
Sen israr etme yuzsuzluk de yapma
Madem oyle bosanin, tazminat davasi ac Mutlaka
cocuk oyuncagi sanki canim istedi evlendim canim istedi bosandim bu ne ya
Arkadaslar merhaba,
Buradaki samimi ortama o kadar inaniyorum ki uye olup yazmaya ve sizden fikirlerinizi almaya karar verdim.
3 aylik evliyim.
Esimle evlilik oncesinde de onun ailesiyle ilgili sorunlarimiz vardi ben ona hicbir zaman yalan soylemedim ailesi hakkindaki dusuncelerimi soyledim direk. O ise bana hersey icin soz verdi.
Sorunumuz ailesinin hep para istemesi onunsa bunu normal karsilamasiydi ama evlebmedeb once her turlu benim istedigimin olacagi seklinde soz verdi yeminler etti.
Evleneli 3 ay oldu ve esimle yine ailesi yuzunden tartismalarimiz oldu ben bazen hakliyken o kafar fevri davraniyorum ki haksiz duruma dusurebiliyorum kendimi. Sadece bu konuda diil her tartismamizda.
Ve esim 2 gun once bana beni artik sevmedigini cok dusundugunu ayrilmak istedigini soyledi. O gune kadar da kendisi ailesinin memleketine gitmisti izninde 10 gune yakin birbirimizi gormemistik ve geleli de konusmuyorduk ayni evde iki yabanciydik. Ben tabii agladim. Aglarken de beni simdi agliyorsun ama gececek her iki kisiden biri bosaniyor diye avuttu...
Dünde buna benzer bir konu vardı ama sizin'ki baya ciddileşmiş. Seni istemeyeni sen zaten hiç isteme aslında sana başta ne olacaklarin birazini göstermiş ama gönül işte sevince görmüyor..
Eşini annesi doldurmuş belli'ki
Anne lafi dinleyen birisinide ikna etmek zor olur, genelde hep erkek uzerinde psikolojik baski kurarlar annelik hakki gibi... sonuç boyle oluncada mağlum eşinin dediği gibi her iki kişiden birisi boşaniyor oluyor.
Ben de gururum kirilinca once kendim mi acsam diye dusundum davayi ama bu sefer de nasil olur bilemedim
Ne yapmaliyim peki? Evden ayrilayim mi bir muddet kafam allak bullak
Yorumların hepsini okumadım ama çok afedersiniz de kız ailesi kızım rahat yaşasın diye düşünsün kızın parasını pulunu ellemesin kız parasıyla gelin olsun adam evlensin evinin parasını anasına babasına versin.Kendine güvenmeyen evladını evlendirmesin ya bu kadar basit.O para işleri de bu kadar basit şeyler değil.Kadın evde tasarruf yaparken koca ailesine maaşını falan gönderemez.Ha özel bir durum olmuştur paraya sıkışmışlardır eşine anlatır açıklar yardım edilir destek çıkılır diğer türlüsü sizin dediğiniz olmaz yani.Birincisi adam yeterince kazanıyorsa ailesine para vermesi seni ilgilendirmez evlattır yapar
İkincisi karşınızdaki de bir insan, höt dediniz mi oturacak köpek falan değil, ne demek her türlü benim dediğim olacak, yok güzelim öyle bi dünya uyan...
Üçüncüsü evet kesinlikle geçiyor, İlk başta üzülürsün tabi de her dakka etrafında senin sözünden çıkıp sinirini hoplatan biri olmayınca daha rahat edersin, belki bi de fino alırsın değme keyfine
Iste sorun ben bir o kadar gucsuz kaldim pnun karsisindaaglayinca da sanki o bosanmak istiyor ben de ona musallat olmus biri bunu hazmedemiyorum (
2 sene evlilik oncesi beraberligimiz.
Konusmaya calistim ama o konusacak birsey yok ben kararimi verdim dedi
Acikcasi ev gecindirme gibi bir durumu yok ki kiramiz yok aidat fatiral bende otomatik odemeydi oyle devam etti. Cok sukur 15 yila yakin is tecrubemiz var ikimizin de. Kazancimiz normalin biraz ustu. Ayrixa nisanliyken daha cok harcamasi vardi kendisinin kirasi vardi beni gormeye geliyor gidiuorsu yemege gotururdu haftada bir simdi onlar zaten yok..
Taki konusunu sormadi bile kendisi oyle seyleri hic konusmadik. Tazminat felan isteyemem gibi geliyor ayrixa kendisi soyle dedi sen zaten cok guclu bir bayansin kazanxin sa iyi aenin benim patama ohtiuacin yok ki
Evlenirken nasıl tek başına karar alıp evlenmediyse bu işi birlikte yaptıysaniz. Boşanırken de aynı şekilde olmalı
Ev senin evin ise sen niye terk etmeyi
Olsun tazminat yasadığın zararı tazmin etmeye yönelik. İhtiyaçtan değil yani. İhtiyaç olsa nafaka alırsın.
Arkadaşım paragöz bir aileye denk gelmisin. Olur böyle şeyler. Allah yardımcın olsun.
Tamına tenezzül etme gazlarına gelme sakin. Sen burada ciddi bir zarar görüyorsun hem maddi hem manevi. Bunların tazminini istemek en doğal hakkın.
Evden çıksın davasını açsın sen de avukata ver hiç muhattap olma. Allah senin kabininde güzelliğini görecek ve hak ettiğin sevgiyi sana verecek bir kısmet nasip eder insallah
Yorumların hepsini okumadım ama çok afedersiniz de kız ailesi kızım rahat yaşasın diye düşünsün kızın parasını pulunu ellemesin kız parasıyla gelin olsun adam evlensin evinin parasını anasına babasına versin.Kendine güvenmeyen evladını evlendirmesin ya bu kadar basit.O para işleri de bu kadar basit şeyler değil.Kadın evde tasarruf yaparken koca ailesine maaşını falan gönderemez.Ha özel bir durum olmuştur paraya sıkışmışlardır eşine anlatır açıklar yardım edilir destek çıkılır diğer türlüsü sizin dediğiniz olmaz yani.
Aynen beni sevmedigibi istemedigini soyleyen bir erkege ne diyebilirim kiseni sevmiyosa zorlama ve evet madem hemen bosanamiyosunuz en azindan evden gitsin belki biraz kiymetini anlar gerci anlasa ne faydada belki hatasini anlar
Döndüğünde onu evde görünce ''Sen hala gitmedin mi? Madem boşanmak istiyorsun neden hala burdasın?'' de direk. Bakalım gerçekten mi boşanmak istiyor, blöf mü yapıyor gör. Gerçekten boşanmak istiyorsa, seni istemeyene sen de yalvarma.
Hatta de ki bi de ''sen daha olgunlaşamamışsın bile, sen daha bana kocalık yapamıyorsun ki senden nasıl baba olacak, ben senin gibi birine nasıl ''evimin direği kocam'' diyebileceğim? Senin gibi ilk anlaşmazlıkta boşanmak isteyen birine nasıl güvenip sırtımı yaslayabileceğim? Senin olduğun eve nasıl 'yuva' diyeceğim? Git ananın dizinin dibinde otur sen, büyüyene kadar da tekrar evlenme, başkasına da yazık etme'' de. Allah aşkına şu cümleyi eksiksizce kur ona, benim de içim soğusun burda. Sinir oldum.
Seyahatten ne zaman döneceksin? Gelişmeleri merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?