Esim bosanmak istiyor..

Eee hala aynı evdemisiniz . Üstelik ev sizin beyfendi boşanmak istiyor ama hala aynı evde mi kalıyor sizinle ?

O evdeydi en son ben biraktigimd ben sabahinda is seyaheti icin sehir disina ciktim dondugumde orda olur mu bilemem benim de donesim hic yok direk annemin evine gitmek istiyorum

O evdeydi en son ben biraktigimd ben sabahinda is seyaheti icin sehir disina ciktim dondugumde orda olur mu bilemem benim de donesim hic yok direk annemin evine gitmek istiyorum
Ev sizin dirwk evinize gidin bence . Aglamayı , üzülmeyi bırakın . 35 yaşında olgun bi kadınsınız . Eve gittiğimizde hala evdeyse sen hala burdamısın neden toparlanıp gitmedin diyin . Cok ciddiyim bak aynen böyle diyin , taviz vermeyin madem bosanmak istiyor evde yokaa bile eşyalarını koyın bavula kapıın önüne koyun kilidide değiştirin . Hiç korkmayın zaten ciddiyse dava acar ama blöf yapıp ailsinin derdine cektirmek için ugrasıyorsa cekin resti bakın nasılsa kedi gibi oluyor. Ya 35 yaşında bi erkek nası ailemde ailem der üç ayda nası boşanmak ister anlamıyorum . Boşanmak isteyen anında evi terk eder .

Bana dedigi sey uymuyormusuz. O ailesiyle drvamli vakit gecirmek istiyormus. Ailesiyle ben iyi degilmisim birsey demesem de yuzlerine ona demisim o bunlari biliyormus. Ve sonra da ikimizin de karsisina baskalari cikacak unutacaksin sen de felan dedi
madem ailesiyle zaman geçirecekmiş neden evlenmiş o zaman otursaymış annesinin dizinin dibine. hiç bir kadında bunu kabul etmez o hayal aleminde yada anacığı ona gelecek planı hazırlamış sanırım. ay çok sinirlendim ya resmen sömürü başka birşey değil bu ya.ailesiylemi evlenmişsin sen evlilik cüzdanını göster ona unuttu herhalde orda iki kişi var.ay mahkemeye gitse gülerler buna ya. üstüne suçlu çıkar tazminatı öder döner arkasına gider.

evine git eşyalarını kapının önüne falan koyma evden de kovma çünkü bunu kullanabilir beni kovdu diyip üste çıkmasına fırsat verme. sen sakın bir dille kabullenmiş gibi . ben düşündüm ve haklı olabiliceğine karar verdim uyuşmadığımız konusunda boşanmak için işlemlere başlayabilirsin dersin. zaten gider herhalde yüzsüz değildir o kadar. annesi merak eder onu gider anacığına.

Döndüğünde onu evde görünce ''Sen hala gitmedin mi? Madem boşanmak istiyorsun neden hala burdasın?'' de direk. Bakalım gerçekten mi boşanmak istiyor, blöf mü yapıyor gör. Gerçekten boşanmak istiyorsa, seni istemeyene sen de yalvarma.

Hatta de ki bi de ''sen daha olgunlaşamamışsın bile, sen daha bana kocalık yapamıyorsun ki senden nasıl baba olacak, ben senin gibi birine nasıl ''evimin direği kocam'' diyebileceğim? Senin gibi ilk anlaşmazlıkta boşanmak isteyen birine nasıl güvenip sırtımı yaslayabileceğim? Senin olduğun eve nasıl 'yuva' diyeceğim? Git ananın dizinin dibinde otur sen, büyüyene kadar da tekrar evlenme, başkasına da yazık etme'' de. Allah aşkına şu cümleyi eksiksizce kur ona, benim de içim soğusun burda. Sinir oldum.

Seyahatten ne zaman döneceksin? Gelişmeleri merak ediyorum..

Valla avukatlık yapıyorum, sırası geliyor hergün bir kaç boşanma davasının tarafı oluyorum. Sizin kuzeniniz seviyormuş evet ama karşı taraf sevmiyormuş. Seviyor olsaydı 2 ay sonra nişanlanmazdı herhalde değil mi? İşte bu durumda da gurur devreye giriyor, beni sevmeyen insanın eteğine neden yapışayım ki? Bir de neden hep boşanınca kadının hayatı bitmiş muamelesi yapıyorsunuz ki? Neden yani, olan kadına oluyor falan diyorsunuz? Evet pembe hayallerle, umutlarla yapılan bir evliliğin sona ermesi mutlaka üzücü, fakat gördüğünüz üzere erkek hayatına devam ediyor kadın yıllarca ah vah diyor.

Konu sahibine gelince, bana zaten konuda eksik anlatılan birşeyler varmış gibi geldi. Yani kendisi bir avukat olarak bana gelseydi ve bunları anlatsaydı ,davayı kabul etmeden önce karşı tarafla da görüşmek isterdim. Sadece anlatılanları baz alırsak, "seni artık sevmiyorum" demiş adam, varsayın ki boşanmadılar; açıkçası ben bir kadın olarak "ailesinin dolduruşuyla beni sevmediğini ve boşamak istediğini" söyleyen bu adama nasıl güveneceğim, ona nasıl çocuk vereceğimi düşünürdüm.

Iste sorun ben bir o kadar gucsuz kaldim pnun karsisinda aglayinca da sanki o bosanmak istiyor ben de ona musallat olmus biri bunu hazmedemiyorum (
hersey nasıp kendını bos yere uzme o adi için. henuz 3 aylık evlyken bunları yasamıssın. daha ne olsun. guclu dur her zaman guclu kal. o anda yapamadysan sımdıden ıtıbaren yap lütfen.

Her iki kisiden biri bosaniyor ne demek yahu sacmalamis
Sen israr etme yuzsuzluk de yapma
Madem oyle bosanin, tazminat davasi ac Mutlaka

cocuk oyuncagi sanki canim istedi evlendim canim istedi bosandim bu ne ya

Zaten tazminat davasını duyunca paragöz bir ailesi varsa onlar vaz geçirir.
Bu arada benim bildiğim zaten 1 yıl dolmadan boşamiyorlar.

Ben de gururum kirilinca once kendim mi acsam diye dusundum davayi ama bu sefer de nasil olur bilemedim

Avukata git. Paragoz bir adam ve ailesiyle karşı karşıyasin canım. Yani açıkça seni kandırmis. Yıllarca ailesine tüm gelirini gonderen adamın bunu kesebilecegine inanmak biraz saflık. Ya ailesinin gerçekten çok ihtiyacı var. Ya da somurmeyi seviyorlar. İki türlü de aile bu işe çok tepki gösterir. O da işte onların tepkisine karşı koyamamis. Neyse boşanmak istemiyorsan para göndermesine engel olmaman lazım ama sınırlama getiren lazım. Mesela eşinin maasindan evin kirası ve faturaları ödedikten sonra kalan paranın yarısını gönderebilirsiniz. Sen de çalışıyorsun diye dusuyorum. Aslında bütün masraflari yarı yarıya paylaşın o ne istiyorsa göndersin diyeceğim ama bi ev arkadaşlığı değil. Evlilik herseyden önce ekonomik bir kurumdur. Dolayısıyla kendi kazandığı para da olsa senin o para üzerinde tasarrufun söz konusu ama ailesinin değil. Aynı şekilde karşılıklı tabi.
Ama eşin parasini ailesine gonderiyorsa olur da ihtiyac aninda bile bir kuruş para vermemeni öneririm. Çünkü yeni bir aile ortak hedefler, hayaller ve bunlar için birlik olup beraberce çalışma söz konusu değil. Burada bir evlilikten ziyade ev arkadaşlığı söz konusu.

Malesef eşinin bu davranışı sürerse boşanmak en doğru secenek. Tabii öncesinde bir aile terapisine gitmek faydali olacaktır.

Bu arada avukata danışmadan karar alma. Ailesi ve kendisi çok cimri veya paragöz. Bilemiyorum. Belki ihtiyaçtan öyle davranıyorlardir. Bu adam senden altınlarını varsa onları sızdırmazlık çalışabilir veya nafaka talep eder gibi geldi.

Yorumların hepsini okumadım ama çok afedersiniz de kız ailesi kızım rahat yaşasın diye düşünsün kızın parasını pulunu ellemesin kız parasıyla gelin olsun adam evlensin evinin parasını anasına babasına versin.Kendine güvenmeyen evladını evlendirmesin ya bu kadar basit.O para işleri de bu kadar basit şeyler değil.Kadın evde tasarruf yaparken koca ailesine maaşını falan gönderemez.Ha özel bir durum olmuştur paraya sıkışmışlardır eşine anlatır açıklar yardım edilir destek çıkılır diğer türlüsü sizin dediğiniz olmaz yani.

Iste sorun ben bir o kadar gucsuz kaldim pnun karsisinda aglayinca da sanki o bosanmak istiyor ben de ona musallat olmus biri bunu hazmedemiyorum (

Tatlım saçmalama. Aglayacaksin tabii ki. ne ümitler ile kurdun sen bu evliliği. Sakın sakın agladim güçsüzlük gösterdim deme. Zaten aksi olamaz. Utanma göz yaşlarından. O utansın. Sen seviyorsun o sevmiyor. Göz yaşlarını dürüst ve açık olduğun için akitiyorsun. Sen samimi ve iyi niyetle ile evlendin. Kendi duyguların asil olan duygular.

O işten pazarlıkli ve yalanci olduğu için sen niye utanıyorsun. Bağıra bağıra ağla yanında hiç ama hiç umursama. Senin hakkında ne düşünmüş be hissetmis. Musallat olmak istersen de olursun. İstediğini düşüşün yapsın konuşsun. Sallama

2 sene evlilik oncesi beraberligimiz.

Konusmaya calistim ama o konusacak birsey yok ben kararimi verdim dedi

Evlenirken nasıl tek başına karar alıp evlenmediyse bu işi birlikte yaptıysaniz. Boşanırken de aynı şekilde olmalı

Ev senin evin ise sen niye terk etmeyi
Taki konusunu sormadi bile kendisi oyle seyleri hic konusmadik. Tazminat felan isteyemem gibi geliyor ayrixa kendisi soyle dedi sen zaten cok guclu bir bayansin kazanxin sa iyi aenin benim patama ohtiuacin yok ki

Olsun tazminat yasadığın zararı tazmin etmeye yönelik. İhtiyaçtan değil yani. İhtiyaç olsa nafaka alırsın.

Arkadaşım paragöz bir aileye denk gelmisin. Olur böyle şeyler. Allah yardımcın olsun.

Tamına tenezzül etme gazlarına gelme sakin. Sen burada ciddi bir zarar görüyorsun hem maddi hem manevi. Bunların tazminini istemek en doğal hakkın.

Evden çıksın davasını açsın sen de avukata ver hiç muhattap olma. Allah senin kabininde güzelliğini görecek ve hak ettiğin sevgiyi sana verecek bir kısmet nasip eder insallah

seni sevmiyosa zorlama ve evet madem hemen bosanamiyosunuz en azindan evden gitsin belki biraz kiymetini anlar gerci anlasa ne faydada belki hatasini anlar

Amin canim insallah. Destegin icin cok tesekkur ederim

Ayni seyi defalarca soyledim ihtiyaclari olsa veya bir hastalik olsa ben sana ihtiyac olmadan ben gonderirim dedim..

Ama kesinlikle ihtiyaclari yok evleri yazliklari ve standart ustu arabalari var. benim bozuldugum konu oydu hep.

Yarin donecegim keske bu yazdiklarinizi soyleyebilecek kadar guclu olsam keske. Ki zaten kac gun oldu seyahette oldugumu biliyor ne arama ne bir mesaj pisman olmus olsa coktan yazardi arardi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…