Esim bosanmak istiyor..

evlenmeden flört döneminiz ne kadar sürdü? 3 ayda kavga olması normal ve sizin istemiş olduğunuz şeyde çok normal sürekli aileye para verilmesine bende karşıyım.sizi avutma şeklide çok iğrenç.şans vermek istiyorsanız alın karşınıza konuşun baktınız istemiyor sizde onu istemeyin.

2 sene evlilik oncesi beraberligimiz.

Konusmaya calistim ama o konusacak birsey yok ben kararimi verdim dedi

Güzel sende 2 tane şahit bulursun daha güzel olur. Mahkemede eşinin ailesinin psikolojisini bozduğunu falan söyle belli ki bir dr ihtiyacı var kendisinin . Bence boşanmamalısın .

2 sene evlilik oncesi beraberligimiz.

Konusmaya calistim ama o konusacak birsey yok ben kararimi verdim dedi
eşinizin ruh hali bence normal değil.2 yıllık bir beraberlik ardından evlilik onca masraf masrafı boşver hadi maneviyat çok daha önemli.terapiste gitsin dicem ama sanmıyorumki gitsin.boşanmaktan çare yok gibi.hakkınızda hayırlısı.

Bu noktaya varmasında kendinizi hatalı görüyormusunuz peki?yani sizden kaynaklımı sizce?

Evet benim hatam ben cok fevriyimdir hakliyken bile oyle davranabiliuorum ki isleri aleyhime cevirebiliyorum

Bir de kendisini ailesi oyle ama o farkli oldugunu dusuneeek kendimi ikna etmeye calistim ve sozlerine inandim..

Gitmez hicbir yere o aksam bu cocuk oyuncagi diil ki dedim bana uzatmamami beni istemedigini tekrarlayip durdu

Gitmez hicbir yere o aksam bu cocuk oyuncagi diil ki dedim bana uzatmamami beni istemedigini tekrarlayip durdu
Bakın hiçbir evlilik de kararlı bir şekilde, tek taraflı hemen bitsin! denmez yani;ne yaptın bu adama ki, bu kadar net ve acele bir şekilde karar vermiş,dövdünmü,sövdünmü,bir erkeği rencide edecek ne yaptın ki bitsin diyor!Bence kendini suçlamadan objektif olmaya çalış.....

Tesellıye bak tesellıye ! ne anaymış 10 gınde yıkamıs beynını 3 aylık taze gelını bsatıyr nasıl vazgecrdı acaba esını bırak ana kızusu anasının dıbınde dursun sen hayatına bak bu gdsle o daha coook karı bsar. aman benı bırakma falan deme bıraksın daha uc ayda bu haldeyse uc sene snra anasının tek lafıyla sana sıddet uygular senı anasına hızmetcı yapmaya kalkar

Bırak anasıyla yaşasın o zaman.Hiç uzatma bence ileride de değişmeyecek bu aileci tavrı

Bu yoruma katılıyorum konu sahibi, ev zaten senin birde, ayrılmak istiyorsa güle güle gitsin , çok zor ama dik dur kendinden emin dur.

ailesine evlendikten sonra da düzenli para göndermeye devam etti mi? ne iş yapıyor ki? hem ev gecindirip hem ailesine nasıl para gönderiyor? maaşı ne kadar?

Yaa arkadasim okurjen sok oldum bu herif Afedersiniz bilmem ne icinmi evlenmis uc ayda sevmiyorum ne bu yaa cocuk oyuncagimi ne bicim insan bu ailesi fitlemistir yeni evlisin sen adam nereye giditisun esinle zaman gecirsene ama yok ailesine gitmis jarin nerde evde yuzune tukurnek istedim resmen

severek mi evlendiniz? bi de profilinize baktım 35 yaşında gözüküyosunuz, ikinci evliliğiniz mi ya da eşinizin 2. evliliğimi?

Evlilikte ilk aylar boyle gecer ama anne sevgisi malesef bu raddeye kadar getirebiliyor bi sure alttan alin bence ailesinin doldurusuna gelmis belliki en azindan bosansaniz dahi ben elimden geleni yaptim dersiniz

Küfür etmek istemiyorum gitsin ailesinin Fonuna girsin bundan sana koca olmaz güzelim onları beslemede devam etsin

Dedim simdi anladim seni istemedigimi dedi eskiden seviyordum o yuzden flort ederken veya nisanliyken ayrilamadim dedi
Çocuk oyuncağımı evlilik . Eskiden seviyordum . 3 ay geçti . Sevgim bitti . Hayatını altüst ettim . Artık istemiyorum . Bu mudur . Allah hepsini bildiği gibi yapsın

yol yakindayken cocugun yokken birak daha iyilerini mutlaka bulursun bu kadar cabuk vazgeciyosa mutlaka baskasida vardir tek aile sorunu degildir

Esin kendisinden vazgecemeyecegini dusundugu icin boyleyapiyor bilse ki git dediginde gidiceksin emin ol onu soylemezdi seninle ayni durumdayim hemen hemen ki esimle bosanma dilekcemizi bile yazip imzaladik bi adliyeye vermedi cunku o zamana kadar bana heo seni istemiyorum vs dedi ailesi yuzunden ben de tamam bosanalim diyip dilekceye kadar yazdirinca sonra goturup vermedi ama ben hala atanip cekip gitmeyi dusunuyorum Allah senin de yar ve yardimcin olsun bir defa geliyoruz bu dunyaya degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…