Esim bosanmak istiyor..

Evi umarim evlenmeden once almissinizdir. Evlendikten sonra alindoysa acaba evden pay almayi mi dusundu ki? Evlenmeden once alindiysa hak iddia edemez.
Ikincisi henuz evliliginiz bir yillik olmadigi icin bildigim kadariyla anlasmali bosanamiyorsunuz. Cekismeli bosanirsiniz. Bir avukat bulun. O sizi yonlendirir. Takilarinizi ve tazminatini isteyin, haklarinizdan vazgecmeyin. Bosanalim diyen adami hic ikiletmeyin ki totosu kalkmasin. Bulunmaz hint kumasi degil sonucta. Baskalarinin akliyla hareket edenden koca olmaz zaten. Dava cekismeli olacagi icin iki imzayla evliligin bitmedigini de gorsun ki bunu baskalarina da yapmasin. Tum haklarinizi alin lutfen.

(ay bugünde avukatlığım tuttu her yazdığım yorumda)
1. 3 ay gibi kısa bir sürede anlaşamıyorum ben diye boşanamaz. hakim boşamaz bir kere en az 6 ay evli olmanız gerek ve karşılıklı anlaşma olması gerek. aile terapisti önerebilir size.
2. yüz kızartıcı bir sebep olmadan boşanmak daha zor.
3. seni sevmediğini söyleyen biri için ağlama değmez çünkü. gururunuda verme bu adama belliki kafasını karışmış bunun.ben düşündüm tamam boşanalım diyip bir rest çekmeni ve izlemeni isterim doğrusu yapabiliceğini düşünmüyorum. birşeyleri sana kabul ettirmeye çalışıyor gibi geldi bana ya da seni zaten hiç sevmemiş.

ailesine evlendikten sonra da düzenli para göndermeye devam etti mi? ne iş yapıyor ki? hem ev gecindirip hem ailesine nasıl para gönderiyor? maaşı ne kadar?

Acikcasi ev gecindirme gibi bir durumu yok ki kiramiz yok aidat fatiral bende otomatik odemeydi oyle devam etti. Cok sukur 15 yila yakin is tecrubemiz var ikimizin de. Kazancimiz normalin biraz ustu. Ayrixa nisanliyken daha cok harcamasi vardi kendisinin kirasi vardi beni gormeye geliyor gidiuorsu yemege gotururdu haftada bir simdi onlar zaten yok..

Ben sevmedigini dusunuyorum cunku bunu hissettim konusurken ne yazik ki

Çocuk oyuncağımı evlilik . Eskiden seviyordum . 3 ay geçti . Sevgim bitti . Hayatını altüst ettim . Artık istemiyorum . Bu mudur . Allah hepsini bildiği gibi yapsın

Ayni seyi soyledim cocuk oyuncagi mi flort diil bu ya da soz nisan evlilik dedim.. Bana duygu somurusu laflari etme dedi sustum..

Muhtemelen barışacaksınız.
Bari barıştıktan sonra çocuk için acele etmeyin.

Barismak mi.. Bana seni sevmiyorum istemiyorum diyen bir adamla barismayi dusunmuyorum ki 35 yasindayim yani 20 li yaslarda olsam sonra ozur dilese toyluguna vereyim. Ama tabii ki bu islerde yine de buyuk konusmamak lazim.

Ayni seyi soyledim cocuk oyuncagi mi flort diil bu ya da soz nisan evlilik dedim.. Bana duygu somurusu laflari etme dedi sustum..
terbiyesiz bir adammış bu ya. bırak ya boşver gitsin evden hala senin yanında mı o? tamam boşanalım dersin sorarsa git hadi dersin. defolsun gitsin. boşanmayı kolay sanıyor o. bir bilse neler olacak? manevi tazminattan tut tüm haklarını iste tabi blöf yapmayıp dava açarsa.

Taki konusunu sormadi bile kendisi oyle seyleri hic konusmadik. Tazminat felan isteyemem gibi geliyor ayrixa kendisi soyle dedi sen zaten cok guclu bir bayansin kazanxin sa iyi aenin benim patama ohtiuacin yok ki

Ben sehir disindayim is seyaheti denk geldi tam ustune yani o konusmadan sonra henuz gormedim. Aylardir is icin seyahet etmiyorum tam denk geldi

Bu arada evi 2 sene once almistim evlenmeden cok once yani.

Taki konusunu sormadi bile kendisi oyle seyleri hic konusmadik. Tazminat felan isteyemem gibi geliyor ayrixa kendisi soyle dedi sen zaten cok guclu bir bayansin kazanxin sa iyi aenin benim patama ohtiuacin yok ki
ne demek isteyemem istiyceksin. karşına geçipte sen ağlarken geniş geniş konuşmayı biliyor ama gurunla oynuyor farkında mısın? istiyceksin herşeyin bir bedeli olduğunu anlıycak o. zaten dava açabiliceğini pek düşünüyorum.

Cok haklisin gururum cok incindi oylesine kirginim ki soylediklerinden dolayi

Eee hala aynı evdemisiniz . Üstelik ev sizin beyfendi boşanmak istiyor ama hala aynı evde mi kalıyor sizinle ?

hayatında biri olabilir mi yani ne biliyim ne sebepten boşanmak istiyor sen ne yapmışssın ona?

Bana dedigi sey uymuyormusuz. O ailesiyle drvamli vakit gecirmek istiyormus. Ailesiyle ben iyi degilmisim birsey demesem de yuzlerine ona demisim o bunlari biliyormus. Ve sonra da ikimizin de karsisina baskalari cikacak unutacaksin sen de felan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…