severek mi evlendiniz? bi de profilinize baktım 35 yaşında gözüküyosunuz, ikinci evliliğiniz mi ya da eşinizin 2. evliliğimi?
ailesine evlendikten sonra da düzenli para göndermeye devam etti mi? ne iş yapıyor ki? hem ev gecindirip hem ailesine nasıl para gönderiyor? maaşı ne kadar?
Hangi ara oldu bu olaylar?
Bırak boşver bekarlik daha güzel valla bak
yol yakindayken cocugun yokken birak daha iyilerini mutlaka bulursun bu kadar cabuk vazgeciyosa mutlaka baskasida vardir tek aile sorunu degildir
(ay bugünde avukatlığım tuttu her yazdığım yorumda)
1. 3 ay gibi kısa bir sürede anlaşamıyorum ben diye boşanamaz. hakim boşamaz bir kere en az 6 ay evli olmanız gerek ve karşılıklı anlaşma olması gerek. aile terapisti önerebilir size.
2. yüz kızartıcı bir sebep olmadan boşanmak daha zor.
3. seni sevmediğini söyleyen biri için ağlama değmez çünkü. gururunuda verme bu adama belliki kafasını karışmış bunun.ben düşündüm tamam boşanalım diyip bir rest çekmeni ve izlemeni isterim doğrusu yapabiliceğini düşünmüyorum. birşeyleri sana kabul ettirmeye çalışıyor gibi geldi bana ya da seni zaten hiç sevmemiş.
Çocuk oyuncağımı evlilik . Eskiden seviyordum . 3 ay geçti . Sevgim bitti . Hayatını altüst ettim . Artık istemiyorum . Bu mudur . Allah hepsini bildiği gibi yapsın
Muhtemelen barışacaksınız.
Bari barıştıktan sonra çocuk için acele etmeyin.
terbiyesiz bir adammış bu ya. bırak ya boşver gitsin evden hala senin yanında mı o? tamam boşanalım dersin sorarsa git hadi dersin. defolsun gitsin. boşanmayı kolay sanıyor o. bir bilse neler olacak? manevi tazminattan tut tüm haklarını iste tabi blöf yapmayıp dava açarsa.Ayni seyi soyledim cocuk oyuncagi mi flort diil bu ya da soz nisan evlilik dedim.. Bana duygu somurusu laflari etme dedi sustum..
Evi umarim evlenmeden once almissinizdir. Evlendikten sonra alindoysa acaba evden pay almayi mi dusundu ki? Evlenmeden once alindiysa hak iddia edemez.
Ikincisi henuz evliliginiz bir yillik olmadigi icin bildigim kadariyla anlasmali bosanamiyorsunuz. Cekismeli bosanirsiniz. Bir avukat bulun. O sizi yonlendirir. Takilarinizi ve tazminatini isteyin, haklarinizdan vazgecmeyin. Bosanalim diyen adami hic ikiletmeyin ki totosu kalkmasin. Bulunmaz hint kumasi degil sonucta. Baskalarinin akliyla hareket edenden koca olmaz zaten. Dava cekismeli olacagi icin iki imzayla evliligin bitmedigini de gorsun ki bunu baskalarina da yapmasin. Tum haklarinizi alin lutfen.
terbiyesiz bir adammış bu ya. bırak ya boşver gitsin evden hala senin yanında mı o? tamam boşanalım dersin sorarsa git hadi dersin. defolsun gitsin. boşanmayı kolay sanıyor o. bir bilse neler olacak? manevi tazminattan tut tüm haklarını iste tabi blöf yapmayıp dava açarsa.
Evi umarim evlenmeden once almissinizdir. Evlendikten sonra alindoysa acaba evden pay almayi mi dusundu ki? Evlenmeden once alindiysa hak iddia edemez.
Ikincisi henuz evliliginiz bir yillik olmadigi icin bildigim kadariyla anlasmali bosanamiyorsunuz. Cekismeli bosanirsiniz. Bir avukat bulun. O sizi yonlendirir. Takilarinizi ve tazminatini isteyin, haklarinizdan vazgecmeyin. Bosanalim diyen adami hic ikiletmeyin ki totosu kalkmasin. Bulunmaz hint kumasi degil sonucta. Baskalarinin akliyla hareket edenden koca olmaz zaten. Dava cekismeli olacagi icin iki imzayla evliligin bitmedigini de gorsun ki bunu baskalarina da yapmasin. Tum haklarinizi alin lutfen.
ne demek isteyemem istiyceksin. karşına geçipte sen ağlarken geniş geniş konuşmayı biliyor ama gurunla oynuyor farkında mısın? istiyceksin herşeyin bir bedeli olduğunu anlıycak o. zaten dava açabiliceğini pek düşünüyorum.Taki konusunu sormadi bile kendisi oyle seyleri hic konusmadik. Tazminat felan isteyemem gibi geliyor ayrixa kendisi soyle dedi sen zaten cok guclu bir bayansin kazanxin sa iyi aenin benim patama ohtiuacin yok ki
ne demek isteyemem istiyceksin. karşına geçipte sen ağlarken geniş geniş konuşmayı biliyor ama gurunla oynuyor farkında mısın? istiyceksin herşeyin bir bedeli olduğunu anlıycak o. zaten dava açabiliceğini pek düşünüyorum.
hayatında biri olabilir mi yani ne biliyim ne sebepten boşanmak istiyor sen ne yapmışssın ona?Cok haklisin gururum cok incindi oylesine kirginim ki soylediklerinden dolayi
hayatında biri olabilir mi yani ne biliyim ne sebepten boşanmak istiyor sen ne yapmışssın ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?