Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

siyahbeyaz2012

SiL BaŞTaN BaŞLaMaK GeReK BaZeN...
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.647
842
198
Selam kızlar,

Konum kapatıldığı için aynı başlıkla tekrar açıp konuyu bilmeyenlere özetlemeye
karar verdim.

Eşim 2 ay önce 8aylık olan bebeğimle evi terk etmişti ..

Bir mesaj atarak gidip,benim fevri hareketlerimi de bahane etmişti ..

Oysa ben bunun altında başka sebepler olduğuna emindim (hala kanıtlayamadım)

Eşimin geri gelmesini,bebeğimin babasız kalmamasını düşünerek ilk ayı ağlayarak

ve mesajlarla onunla tartışarak geçirdik ,sonra çok kez geri gelmesini de söylemiştim..

O ise bana birsürü hakaretler edip şaşırtarak devam etmişti çirkinliklerine..

İkinci ay zamanla kendime gelip;''o beni ve bebeğimi terk etti gitti ..

Kaybetme korkusu olmayan,bu hatayı yapan kendisi,ilerde kızıma açıklama yapacak olan da o,

ben neden üzüleyim ki'' diyerek kabullenmeye ve yapmam gerekenleri yapmaya başladım..

Onunla görüşmemeyi rica ettim ve artık telefonda tartışma olmadan,görmeden

kendimi çok çok iyi hissettiğimi gördüm..

İşsizim,iş bakıyorum ve hayatıma devam etmeye çalışıyorum..

Eşime de bebeğimiz 1 yaşına gelene kadar dava açmamasını,iş bulup kendi emeğimle

bebeğime bakacak duruma gelmeden anlaşmalaı boşamayacağımı söylemiştim,kabul etti.

En son geçen hafta dayım eşimle konuştuğunda ve eşim annemlerle görüştüğünde

çocuğum için tekrar kararını gözden geçireceğine söz vermişti..

Sonra Cmti günü onun ailesi geldiğinde ben de onlara asla dönmeyeceğimi,gururumu

kırdığını ve kapıları kapattığı için tek çarem olan ayrılığı kabul ettiğimi anlatmıştım..

Onlar eşimle konuştu,babamla eşim tartıştı vs derken çekip gitti kararının net olduğunu

ve vazgeçmeyeceğini söyledi.Şimdi yine görüşmeyeceğiz ve asla davayı ben açmayı

düşünmüyorum.Kızıma ilerde alnım ak olacağım için de çok mutluyum ..

Elimden gelen herşeyi yaptım ve artık yapacak birşeyim kalmadı ...

Başkası için veya bekarlık için gittiğine eminim,ama bunları da henüz çözemedim..

Davaya kadar çözer miyim bilemiyorum ..Sadece bildiğim tek şey artık onu sevemeyeceğim(

Yarın da avukatla görüşeceğim,anlaşmalı için protokol hazırlayabilirse imzalatmayı düşünüyorum..

Bir yanım da ''Şubata kadar bekle, herşeyi öğrenirsin belki ,fevri karar verip üzülme'' diyor...

Unuttuğum kısım varsa bilen arkadaşlar hatırlatabilirse sevinirim..

Bazi arkadaslar esine soyle de falan demis ama artik zaten yaptigin gibi birsey deme o kararini vermis bu kafaylaanlamazda o gittigi yer nereyse ordan saglam bir kazik yemesi lazim yasamadan anlayamaz.Ailesi konusunda cok dogru davranmissin onlarla tartissan kimse bukadar olay yasadi demez hah iste bak hakliymis derlerdi adin cikmis 9 a durumu tam olurdu.Hakkindan hayirlisi canim kendi ailesinin bile sirt cevirmesi iyi olmus babanin tepkiside fena olmamis adam gibi barissicaksan baris , barismicaksan sen bizim kapimiza gelemezsin demeside iyi olmus arada evde oyle deli birinin olmasi pekte kotu degil.Baban ilimli konussaydi daha iyi olacagini saniyorsan hic oyle olmazdi isteyen adam babani bile yumusatirdi ben istemiyor degilim ama boyle boyle sikintilar yasiyoruz derdi.Hemen kendine bahane bulup bu saatden sonra olmaz falan of ya gevezelik etmesi adam gibi yuregi yoksa karisina cocuguna sahip cikmayip ilk zor anda kaciyor yada baskalarini tercih edebilecek kadar zayif karakterliyse defolsun gitsin.Allaha sigin canim dua et ondan iste senin icin hayirli olani nasip etsin, onun yaptiklari aciga ciksin ve utanip pisman olsun bunun icin dua et barismasan bile bunu iste.

bu erkeklere Allah akıl fikir versin git dersin gitmezler gitme dersin giderler sonunda tıpış tıpış döner gelir ama böyleleri babalığıda kocalığıda hak etmiyor yolun açık şansın bol olsun

siyahbeyaz konunu başından beri takip ediyorum,hergün merakla gelişmeleri bekliyorum,hatta bir ara barışmanız doğrultusunda inancımıda belirtmiştim ama bu son olaylardan sonra artık sizin evliliğinizin gerçekten bitmesi gerektiğine inanıyorum ki zaten gidişatta onu gösteriyor malesef...eşinin meselesi bekarlığa özlem falan değil canımbana göre, bende artık kesin olarak inanıyorum ki başka biri var ve şimdilik o yüzden ayağı bu kadar sağlam basıyo...şubata kadar beklesemmi demişsin,ne olacak ki şubatta?bence beklemenin ertelemenin hiç faydası olmaz bu saatten sonra,biraz mert olsa en baştan beri aylardır seni oyalayacağına gelip erkekçe başkası var bitsin deseydi ikinizde daha az yıpranmış olurdunuz bu da eşinin karaktersizliklerinden biri işte...umarım tez zamanda iyi bir iş bulup,madden ve manen toparlanıp o insan müsvettesi babası olan günahsız yavruna layık olduğu yaşam standartlarında,sevgi dolu bir yuva ortamı sağlarsın tek başına...dualarım seninle canım...

aynı şeyleri bende yaşıyorum. eşim beni hamile iken terk ettı gıttıı.. 1 yıl bekledım sonuç ıkı ay önce boşandık. davayı kendısı açtı.suan 9 aylık bebeğimiz var.. benı başkası ıcınmı terkettın dıyorum hayır dıyor. şuan hayatında bırı varmı dıyorum senı ılgılendırmez sorma dıyor..

SENI ANLAYABILIOHYURM ANLATIKLARINI AYNEN YASADIM. EŞİMDE BABMLA TARTISMASINI ERTESI GUNU MAHKEMEY GITTI..BILIYORUM YALVARSIN ISTIYORSUN SENI COK OZELDIM DESIN ISTIYORSUN PİŞMANIM BIR DAHA SENI TERKETMEM SENDEN AYRI KALAMAM DESIN ISTIYORSUN.. BENDE OYLEYDIM HALADA OYLEYIM. AMA BU OKUZLERIN YAPACAGI EN SON SEY.. BENCE SENDE BENIM GIBI ÜMİDİNİ ONDAN KESS... KENDINE VE KIZINA IYI BAK.. BAKIMLI OL..

Buradan hiçte öyle düzelecekmiş gibi gelmiyor. Planlarınız var ve bu planlar doğrultusunda gitmenizi tavsiye ederim.

Evet kızlar aynen öyle biten bitti zaten benim tek istediğim hatasını erken görmesiydi,
ama demek ki yıllar var bunun için ( ailesine de söyledim,babası ''bunlar 5 yıl sonra birleşecekler''
demişti ben de ''bu çocuğun bütün zorluklarını ben çekip de hazır büyümüş çocuğa
babalık yapmasına asla izin vermem ''dedim..Bunu böyle bilsin herkes!! Ben elimden geleni yaptım,
onu görünce aklıma düşüyor ''kiminle,bgn naptı''vs diye ama görmeyince çok memnunum!
Bu büyük hatadan gelip yalvarmasını benim de tekmeyi koymamı çok isterdim;ama biz kadınlar
çok duygusal ve safız,hemen yelkenleri indiririz ..O yüzden de yarın avukatla bir görüşeyim de
eğer verirse boşanma protokolü ona yollarım adresine ve imzala bitir derim..Bebeğim
için bunu yapmam daha doğru olacak ,çünkü o sevilmeye layık değil..Hiçbirşeyi hak etmiyor!!

çok üzüldüm durumuna( Bazen keske hamıleyken gıtseydı dıyorum ,bebegım ona cok
baglıydı hep cılveler yaparken gıtmıstı,bır de dogumdan berı hep sebepsız kavgalarla
bebegımı huzursuz edıyordu kızım artık bır ödlek oldu herseyden korkuyor,sıcrıyor((
Allah bunları bıldıgı gıbı yapsın ınsallah bu dunyada da bedel ödedıklerını göruruz!!

Hamıle ıken terkedılmek daha zor.. Hormonlar delı edıyor aglamadığım an . Yer yoktu.. Kontrollere herkes eşiyle gıderken ben annemle gıdıyordumm.. Hıc hamıleyken sımartılmadım.. Hep ağladım..kızım 7 gunlukken gobegı kanadı lohusa halımle annemle doktora goturdumm yolda kendımemı bebegımemı aglayacagımı sasırdım.. çokk zordu.. Iykıde hamıle ıken terkedılemmısın

Dışardan öyle geliyor sana canım ben de 6 aylık hamileyken aldatıldıgımı ögrendım ben de
hem hamılelıgımı,hem bebegımın dogdugu 8ayımı aglayıp yok sayılarak onun yanında bır
hiçmiş gibi geçirdim ..Emin ol o daha kötü..Dediklerini yaşamamak için eski sevgilisiyle
mesajlasıp benı aldatmasını affettim ,ne oldu 1,5 yıldır onunlayken yalnız kaldım ,şimdi
2 aydır da onsuz yalnızım ve bebek bakımı da çok zor ..İkisi de aynı serefsızlık ..

Doğru aynı serefsızlık.. Bende hep eskı sevgılısınden suphelendım onun ıcın gıttgını dusundum ama hep yok oyle bısey dedı.. Ama ılk evlendıgımız zaman bı kavgamızda senı bosayıp onla evlencem demıstıı.. Hep aklıma o gelır delırırımm..dedıgım dedıktır.. Tukurdugunu yalamz. Boşandıktan sonra onla gorusup gorusmedıgını sordum hayır dıyor ama aklım hep onunla gorustugunu soyluyor

Canim benim Allah yardimcin olsun, cok üzüldüm inan. Ama inan hep annemin dedigi söz geliyor aklima "aclik mezari yok ya" der annem hep. Inan Allah olanlari görüyor, seni ve yavrunu yanliz birakmaz Insallah. Dualarim seninle...Sen güclü bir kadinsin, bunuda basaricaksin eminim Kizin ilerde sana minnettar olucak eminim

Canım hayatımdaki belirsizlik perdesi bir aralansa herşey daha güzel olacak ,
ama kafamda sorular nasıl bir işim olacak,çocuguma yetecek miyim o
pisliğe muhtaç olmadan,kızım ilerde babasız olduğu için eksik yetişecek mi,
bu ş.r.f.z kim için bunu yaptı nasıl öğrenirim vs vs vs Ama herşeyın sonunda
güneş acacak bize,şimdi o yüksekte biz dipteyiz bikaç yıl sonra da inşallah o
dipteyken biz yukardan bakarız ..Amin..En azından aileler de beni anladı ,ailem
de artık onu sevmekten vazgeçti..Bunlar da iyi oldu..

Canim benim, aynen dedigin gibi hic merak etme, Allahin izniyele herseyi basarirsin. Ilerde bunlari kizina gögsünü gere gere anlatabilirsin. Nasil bir baba'ki o, minicik yavrusunu birakip gidiyor...Madem niye evleniyor... Ah su erkekler... Benim annem babam da ayri, annem yillarca sabir etti babamin kahrini cekti..niye? "aman cocuklarim babasiz büyümesin" diye...ben sidmi diyorum, keske önceden ayrilsalardi, annemin güzel genclik yillari harab olmazdi...Herseyin üstesinden gelebilirsin canim, güveniyorum sana

Bir de geçen hafta bir daha görüşmek istemediğimi söyleyip hemen yarın dava aç diye
bağırdıgım gün hemen facebook şifresini değiştirmişti..Şimdi hem benle ortak evli yazan,
hem de başka bir facebooku var 50 arkadasından yarısı kadın ve kım bu kadın bi fikrim de yok ,
benden önceki o... ex sevgilisi de hemen eski bir resmini koymus (onun cektıgı),sonra
ortak arkadaslarının resmıne yorumlar yazmıs tabı akbaba evlı yazmadıgını gördu zaten
benden nefret edıyordu yemler atmaya baslamıs ka..k ne kadınlar var ınanamıyorum yüzsüz
köpekler !! Bir de ıkıncı kere sahıp olamayacagın seye bakma yazmıs offf bu kadını da boğ-
mak ıstıyorum delırıyorum!!!!

Canim hic takmamaya calis..Inan anliyorum seni, cok zor.. Ama les karga gibi kadin mis baksana, birak geri kalan pisligi o alsin Hic üzme kendini, senin cok degerli birseyin var: kizin. Kendini onunla oyalama calis, onu düsünmemeye calis, facebooka falan bakmamaya calis inan hic takma canim benim

Evet bakmasam daha iyi sanırım hala nasıl kıskanıyorum şaşırıyorum kendıme ,
ama hep gördugum ıcın oldu ..görmeyınce cok ıyıyım aklıma gelmıyor ..Bır daha
görmeyecegım ..Kızımı coook sevıyorum o benım altınım gibi,degerlı bır maden
gıbı ,herşeyım o benim..

Merhaba ;

Kendini bu düşüncelere itip moralini bozma lütfen ! Hayatta insanın başına her şey gelebilir , böyle olayları yaşayan
ne ilk insansın ne de son insan olacaksın . Bırak artık bu iğrenç insanları düşünmeyi !

Oldu da eski sewgilisiyle görüşüyor olsun eşin , istediğini yapsın , yapsınlar . Unutma ki ; hayata ne verirsen onu alırsın .
Onlar zannederler ki , mutlu olacağız , varsın kandırsınlar kendilerini boşver .

Yüce ALLAH ; mazlumun ahını yerde bırakmaz . Belki zaman sana çoook uzun gelebilir ; çünkü insanoğlunun tahammülü
azdır . Ama tam zamanı geldiğinde , herkes yaptığının bedelini öder .

Sen ; şimdi öncelikle ruhsal ve bedensel sağlığına , daha sonra da bebeğine odaklan . Sen bu durumdayken , bebeğine sağlıklı bir annelik yapamazsın . Düşüneceğin tek şey çocuğun ve geleceğin olsun .

Kendine bir yol çiz ve bu doğrultuda hayatına dewam et , arkana bakma !

Sevgiler

O kadar güzel yazmışsınız ki...Bence de siyahbeyaz. Allah seni ve sana benzer şeyler yaşayanları (benim gibi:)) tez zamanda feraha çıkarsın. O erkek zımbırtılarının da -pişman olurlar mı bilmem- burunlarından fitil fitil gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…