- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
aynı şeyleri bende yaşıyorum. eşim beni hamile iken terk ettı gıttıı.. 1 yıl bekledım sonuç ıkı ay önce boşandık. davayı kendısı açtı.suan 9 aylık bebeğimiz var.. benı başkası ıcınmı terkettın dıyorum hayır dıyor. şuan hayatında bırı varmı dıyorum senı ılgılendırmez sorma dıyor..
SENI ANLAYABILIOHYURM ANLATIKLARINI AYNEN YASADIM. EŞİMDE BABMLA TARTISMASINI ERTESI GUNU MAHKEMEY GITTI..BILIYORUM YALVARSIN ISTIYORSUN SENI COK OZELDIM DESIN ISTIYORSUN PİŞMANIM BIR DAHA SENI TERKETMEM SENDEN AYRI KALAMAM DESIN ISTIYORSUN.. BENDE OYLEYDIM HALADA OYLEYIM. AMA BU OKUZLERIN YAPACAGI EN SON SEY.. BENCE SENDE BENIM GIBI ÜMİDİNİ ONDAN KESS... KENDINE VE KIZINA IYI BAK.. BAKIMLI OL..
Bir de geçen hafta bir daha görüşmek istemediğimi söyleyip hemen yarın dava aç diye
bağırdıgım gün hemen facebook şifresini değiştirmişti..Şimdi hem benle ortak evli yazan,
hem de başka bir facebooku var 50 arkadasından yarısı kadın ve kım bu kadın bi fikrim de yok ,
benden önceki o... ex sevgilisi de hemen eski bir resmini koymus (onun cektıgı),sonra
ortak arkadaslarının resmıne yorumlar yazmıs tabı akbaba evlı yazmadıgını gördu zaten
benden nefret edıyordu yemler atmaya baslamıs ka..k ne kadınlar var ınanamıyorum yüzsüz
köpekler !! Bir de ıkıncı kere sahıp olamayacagın seye bakma yazmıs offf bu kadını da boğ-
mak ıstıyorum delırıyorum!!!!
Bir de geçen hafta bir daha görüşmek istemediğimi söyleyip hemen yarın dava aç diye
bağırdıgım gün hemen facebook şifresini değiştirmişti..Şimdi hem benle ortak evli yazan,
hem de başka bir facebooku var 50 arkadasından yarısı kadın ve kım bu kadın bi fikrim de yok ,
benden önceki o... ex sevgilisi de hemen eski bir resmini koymus (onun cektıgı),sonra
ortak arkadaslarının resmıne yorumlar yazmıs tabı akbaba evlı yazmadıgını gördu zaten
benden nefret edıyordu yemler atmaya baslamıs ka..k ne kadınlar var ınanamıyorum yüzsüz
köpekler !! Bir de ıkıncı kere sahıp olamayacagın seye bakma yazmıs offf bu kadını da boğ-
mak ıstıyorum delırıyorum!!!!
Merhaba ;
Kendini bu düşüncelere itip moralini bozma lütfen ! Hayatta insanın başına her şey gelebilir , böyle olayları yaşayan
ne ilk insansın ne de son insan olacaksın . Bırak artık bu iğrenç insanları düşünmeyi !
Oldu da eski sewgilisiyle görüşüyor olsun eşin , istediğini yapsın , yapsınlar . Unutma ki ; hayata ne verirsen onu alırsın .
Onlar zannederler ki , mutlu olacağız , varsın kandırsınlar kendilerini boşver .
Yüce ALLAH ; mazlumun ahını yerde bırakmaz . Belki zaman sana çoook uzun gelebilir ; çünkü insanoğlunun tahammülü
azdır . Ama tam zamanı geldiğinde , herkes yaptığının bedelini öder .
Sen ; şimdi öncelikle ruhsal ve bedensel sağlığına , daha sonra da bebeğine odaklan . Sen bu durumdayken , bebeğine sağlıklı bir annelik yapamazsın . Düşüneceğin tek şey çocuğun ve geleceğin olsun .
Kendine bir yol çiz ve bu doğrultuda hayatına dewam et , arkana bakma !
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?