- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Kızlar bebeğimi tam 4saattir uyutmaya çalışıyordum ve sabah da erken kalkmam gerekiyordu
Grip oldum ve kızıma geçmesınden de çok korkuyordum ağlaya ağlaya 4 saat bitirdikten
sonra aklıma eşime mesaj atmak geldi,o sinirle ''ben gribim.İş çıkışlarında gel çocuguna bak
sorumsuz!!''yazdım hemen cevap verdı ''tamam ''diye.Ne yapacagım şimdi ben,onca olaydan
sonra nasıl gelecek,babamla karşılasmayacak mı ?Ne kadar yüzsüz bu adam dengesiz mı
kızlar ne yapayım..Gelirse anneme bırakırım evde ben annemlerde gıder yatarım aksam,
o da benım evımde baksın ben görmeyeyım dı mı?Ya da bebeği ben teslim edip ''dün avukatımla
görüştüm ,bu hafta açsan iyi olur davanı''mı desem?
Evet kolay değil yaşananlar..Sevdiğin adam evlendiğin günden itibaren senden bebek istiyor
Ama sen iyice tanıyalım,evlilik otursun diye 3.yıl yapıyorsun
Birlikte bir çocuk kararı alabilmek çok önemli bir sorumlulukken
Adam seni hamileyken aldatıyor,ama bebeğini düşünüp kaldırıyorsun yutuyorsun
Hem hamileliğin,hem 8ayıon ağlayarak,hiç sayılarak geçiyor ve adam gidiyor..
Bu hikayede bir GERÇEK eksik,benzer konudaki herkes gerçeği öğrendi,bir ben
kaldım( Gerçeği bilsem bu kadar kafam karışmazdı ve o da bu kadar rahat
bağırıp çağıramazdı..Yüzsüz!!!
Mesaj atıp dava açıyorum desem mi kızlar ya da haftaya kadar dava aç,
avukatla görüşeceğim desem?
Evet aslında haklısınız kızlar ben de çağırdığıma pişman oldum,ama amacım aslında görmek falan
değildi gece bir plan yaptım ve onu evde bebeğimizle ve bilgisayarla bırakıp casus programı da
indirip çıkacaktım ..O da oltaya gelip herşey ortaya çıkacaktı ..Asıl amacım buydu,ama sabah
birşeyler engel oldu sanki inatla internet bağlanmadı ..( Ben de bu planı başka bir zaman dinleme
cıhazı da alarak uygulamak üzere erteleyip ''gelip annemde kızımızı görür parayı bırakırsın,kışlıkların
bendeydı alırsın..Buraya gelmenden vazgeçtim ..Mantıklı olan da bu''yazdım.Bir de gece ''haftaya
avukat randevum var davanı açarsan iyi olur ''yazmıstım.Ama o mesaja hiç cevap atmamış ''peki
sen bilirsin,ne zaman ihtiyacın olursa,dinlenmek istersen çağır gelirim yardıma ''dedi..
Ben eşimin biri için gittiyse bunu bi şekilde kanıtlayarak davanın olması taraftarıyım ,o da zaten
uzatıyor boşanma konusunda gecen hafta acarım demişti,bu hafta hiç tepki vermedi..O da istikrarlı
değil;en son geçen haftaki konuştuğu kişilere ''boşanmak isteyip istemediğimi bilmiyorum,boşluktayım.
Kafam karışık ''demişti..Yani ya biri var ama arada kalmaya başladı ya da tek başına ama düşünmeye
başladı gibi geliyordu son olanlara kadar.Bgn anneme beni sormuş ,babamı sormus,selam söylemiş
(o kadar olaya ragmen )Sonra kapıdan kızımızı o verdi ve eşyalarını alırken ''geçmiş olsun,her ihtiyacın
olduğunda arayabılırsın beni''dedi..
Ben artık nafakayı aldım o da kızımı gördü,nasılsa bir daha görmek isteyince arar..Biraz kendine
bırakıp etrafımdakilerin de bir daha onu aramamasını söyleyeceğim..Kendiyle kalsın bu süreçte..
Tek korkum haftaya avukat celp falan yollamış olursa bir anda yanlışlıkla ben boşamıs olurum
diye..
Kızlar fikirlerim neden değişiyor söyleyeyim;ben onu görmeyince çoook iyiydim biliyorsunuz,ama
bu haftasonu olanlardan sonra avukata herşeyi anlatıp dava dilekçesı yazdırırken çok kötü oldum,
dün bütün gün durup durup ağladım..Hastaydım,güçsüz ve mutsuzdum ,yalnızdım ..(Çünki ne zaman
çok ihtiyacım varsa annem de beni tek bırakıp bebeğimin bakımına yardım etmiyor..Artık bilerek böyle
yaptıklarına inanmaya başladım.)Bir de barodan gelince adlıyeyı,mahkemeyı düşündüm..Şimdi böyle
olduysam orda nasıl yıkılırım diye..Çok kötüydüm inanılmaz ağladım..Sanki günlerdir ağlayamadıgım
bütün yaşlar dün akşamdan sabaha aktı( Kafam karıştı yine ..Mesela çok isterdim bizimle yeni
yıla girmesini ..Bunu düşündüm,sonra sarıldığımızı falan ..Sonra başkası fikri..Yani bu süreçte hiç
görmemem,görüşmemem ve konuşmamam en iyisi..Şükür psikoloğa başlıyorum perş gunu..
Evet aslında haklısınız kızlar ben de çağırdığıma pişman oldum,ama amacım aslında görmek falan
değildi gece bir plan yaptım ve onu evde bebeğimizle ve bilgisayarla bırakıp casus programı da
indirip çıkacaktım ..O da oltaya gelip herşey ortaya çıkacaktı ..Asıl amacım buydu,ama sabah
birşeyler engel oldu sanki inatla internet bağlanmadı ..( Ben de bu planı başka bir zaman dinleme
cıhazı da alarak uygulamak üzere erteleyip ''gelip annemde kızımızı görür parayı bırakırsın,kışlıkların
bendeydı alırsın..Buraya gelmenden vazgeçtim ..Mantıklı olan da bu''yazdım.Bir de gece ''haftaya
avukat randevum var davanı açarsan iyi olur ''yazmıstım.Ama o mesaja hiç cevap atmamış ''peki
sen bilirsin,ne zaman ihtiyacın olursa,dinlenmek istersen çağır gelirim yardıma ''dedi..
Ben eşimin biri için gittiyse bunu bi şekilde kanıtlayarak davanın olması taraftarıyım ,o da zaten
uzatıyor boşanma konusunda gecen hafta acarım demişti,bu hafta hiç tepki vermedi..O da istikrarlı
değil;en son geçen haftaki konuştuğu kişilere ''boşanmak isteyip istemediğimi bilmiyorum,boşluktayım.
Kafam karışık ''demişti..Yani ya biri var ama arada kalmaya başladı ya da tek başına ama düşünmeye
başladı gibi geliyordu son olanlara kadar.Bgn anneme beni sormuş ,babamı sormus,selam söylemiş
(o kadar olaya ragmen )Sonra kapıdan kızımızı o verdi ve eşyalarını alırken ''geçmiş olsun,her ihtiyacın
olduğunda arayabılırsın beni''dedi..
Ben artık nafakayı aldım o da kızımı gördü,nasılsa bir daha görmek isteyince arar..Biraz kendine
bırakıp etrafımdakilerin de bir daha onu aramamasını söyleyeceğim..Kendiyle kalsın bu süreçte..
Tek korkum haftaya avukat celp falan yollamış olursa bir anda yanlışlıkla ben boşamıs olurum
diye..
Kızlar fikirlerim neden değişiyor söyleyeyim;ben onu görmeyince çoook iyiydim biliyorsunuz,ama
bu haftasonu olanlardan sonra avukata herşeyi anlatıp dava dilekçesı yazdırırken çok kötü oldum,
dün bütün gün durup durup ağladım..Hastaydım,güçsüz ve mutsuzdum ,yalnızdım ..(Çünki ne zaman
çok ihtiyacım varsa annem de beni tek bırakıp bebeğimin bakımına yardım etmiyor..Artık bilerek böyle
yaptıklarına inanmaya başladım.)Bir de barodan gelince adlıyeyı,mahkemeyı düşündüm..Şimdi böyle
olduysam orda nasıl yıkılırım diye..Çok kötüydüm inanılmaz ağladım..Sanki günlerdir ağlayamadıgım
bütün yaşlar dün akşamdan sabaha aktı( Kafam karıştı yine ..Mesela çok isterdim bizimle yeni
yıla girmesini ..Bunu düşündüm,sonra sarıldığımızı falan ..Sonra başkası fikri..Yani bu süreçte hiç
görmemem,görüşmemem ve konuşmamam en iyisi..Şükür psikoloğa başlıyorum perş gunu..
sen acsan davayi ne olur ki?
Çünkü ben ayrılık kararı vermesım cnm o verdı o acmalı ben daha bosanmayı ısteyıp ıstemedıgımı
bıle bılmıyorum.Kafam o kadar karısıkken ben bosansam ılerde esım kızıma ben ayrılmıstım ama
annen bosandı der ..Benım alnım ak ,vıcdanım rahat kızıma karsı böyle bır yükü alamam ..Bu
evlılık benım tarafımdan bıtmemelı
Canım yok affedemem ben cunkı affetmek demek yenı sayfa acıp bu yasananları unutmaK DEMEK
aMa ben unutamam sanırım((
Aıle danısmanı ıcın cok ugrastım ama gıtmıyor baskası olup olmadıgını bılsem ve kanıtlasam en
azından böyle rahat takılmasa varsa da..Tek sıkıntım bu,ama yoksa da mahkemeden talep etcem
aıle danısmanını avukatıma sorcam o zaman mecbur gönderıyorlarmıs ve terapıye gıtmeyene
ceza verılıyormus..Hiç yoluna evlılıgım bıtecek tek üzüntüm bu ,bebegıme acıyorum cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?