Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Siyahbeyaz, bir de bu adama artık "davayı aç" "ben de istemiyorum zaten"...vs deme bence. Bu cümleler seni güçlü göstermez. İtici cümleler bunlar. Sen davayla ilgili boşanmakla ilgili artık bu adamı dürtme. O isterse gelsin sana söylesin. "Bir düşüneyim" dersin sakince sonra evet ya da hayır dersin ya da protokol üzerine konulursunuz.

Herkes gibi sende bizde biliyoruzki onun aileside senin ailende çok haklısın ama artık haklı, suçlu arama öfkeni kontrol et laf sokma madem çağırıyorsun.Ben hastayım çocuğa bakar mısın? de rahat ol biraz cool tavırlar...Sen böyle olunca daha iyi olmayacaksın o da daha kötü olmayacak hatta sen böyle öfkeli tavırlar laf sokmalar yaptıkça o kendini daha çok haklı görüyor canını acıtmıyor ki.
Biliyoruzki iyi olsun istiyorsun için için, için gidiyor öyleyede dayanamıyorsun böylesinede.
Bak erkekler tıpki birer çocuk pohpohlayarak gaza gelen varlıklar, sen onu aşağılayarak hiçbir yere varamazsın.Birde şunu denesen gerçekten çok şaşırıyorum sen sorumluluklarının farkında olan bir adamdın, iyi kalpliydin , banada değer veriyordun falan , ailelerimizle ilgilide sorun yoktu falan, ayrılmak istmeni anlamıyorum çünkü böyle güzel ama zor zamanları beraber yaşamak gerekirken sen gitmeyi tercih ettin.Belki hamilelik belki lohusalık stresi belki sende çocuğun yarattığı sorumluluğun stresi kavgalarımız olabilir bunlara çözüm arayabilirdik belki ben deliyim belki sen ama biz hayat arkadaşıydık güzel günlerimiz olduki çocuk kararı aldık birbirimize yardımcı olmayı denemek yerine en sıkıntılı anımda bir kadın olarak böylesi birşeyi haketmedim hele sana hiç yakıştıramadım.Bize sahip çıkmak yerine bunu parçalaman için geçerli bir sebein olduğunu düşünmüyorum, ben sensizde yaparım dünyanın sonu değil evet sende bensiz yaparsın ama herşey bu kadar mı basitdi herşey yalanmıydı o gün ağladığında bile ben sana kıyamıyorken sen bana ve sevgimize nasıl kıyabildin merak ediyorum desen.Eğer saçmalarsa zaten susup senin tercihin, umarım benim mutsuzluğum üzerine mutlu olabilirsin de Allah yolunu açık etsin en kısa zamanda boşanma davanı açarsan sevinirim de gitsin..
Yalvarma çocuğumuz için deneyelim gibi şeyler değilde böyle daha sakin görürse belki inan kocam bana neler yaptı biliyorsun ben onunla ters konuştukça iğrençleşti ben şimdi ona bu tarz konuşmalar yapınca çok üzüldü aptalmışım falan diyor gözleri doluyor ve maşallah bir dediğimi iki etmemeye çalışıyor.Seninde iyi olacak demiyorum ümitlenmenide istemiyorum ama daha sakin ve tarafsız pohpohlayarak konuşmalar bence daha etkili ve koyucu oluyor.

cnm konunun takipçisiyim seni çok anlıyorum inan...ama arkadaşlarında dediği gibi eşinle konuşma eşine davayı sen aç deme avukat arasın siyazbeyazın avukatıyım şu kadar nakafa şu kadar tazminat istiyor desin..ve boşanmak istiyor desin ...eminim eşin bu görüşmeden sonra seni arayacaktır..sende artık seninle konuşmak istemiyorum avukatımla konuş dersin..ya bence bunu bi dene adamın niyeti de belli olur...hakkında hayırlısı olsun cnm...

Evet aslında haklısınız kızlar ben de çağırdığıma pişman oldum,ama amacım aslında görmek falan
değildi gece bir plan yaptım ve onu evde bebeğimizle ve bilgisayarla bırakıp casus programı da
indirip çıkacaktım ..O da oltaya gelip herşey ortaya çıkacaktı ..Asıl amacım buydu,ama sabah
birşeyler engel oldu sanki inatla internet bağlanmadı ..( Ben de bu planı başka bir zaman dinleme
cıhazı da alarak uygulamak üzere erteleyip ''gelip annemde kızımızı görür parayı bırakırsın,kışlıkların
bendeydı alırsın..Buraya gelmenden vazgeçtim ..Mantıklı olan da bu''yazdım.Bir de gece ''haftaya
avukat randevum var davanı açarsan iyi olur ''yazmıstım.Ama o mesaja hiç cevap atmamış ''peki
sen bilirsin,ne zaman ihtiyacın olursa,dinlenmek istersen çağır gelirim yardıma ''dedi..
Ben eşimin biri için gittiyse bunu bi şekilde kanıtlayarak davanın olması taraftarıyım ,o da zaten
uzatıyor boşanma konusunda gecen hafta acarım demişti,bu hafta hiç tepki vermedi..O da istikrarlı
değil;en son geçen haftaki konuştuğu kişilere ''boşanmak isteyip istemediğimi bilmiyorum,boşluktayım.
Kafam karışık ''demişti..Yani ya biri var ama arada kalmaya başladı ya da tek başına ama düşünmeye
başladı gibi geliyordu son olanlara kadar.Bgn anneme beni sormuş ,babamı sormus,selam söylemiş
(o kadar olaya ragmen )Sonra kapıdan kızımızı o verdi ve eşyalarını alırken ''geçmiş olsun,her ihtiyacın
olduğunda arayabılırsın beni''dedi..
Ben artık nafakayı aldım o da kızımı gördü,nasılsa bir daha görmek isteyince arar..Biraz kendine
bırakıp etrafımdakilerin de bir daha onu aramamasını söyleyeceğim..Kendiyle kalsın bu süreçte..
Tek korkum haftaya avukat celp falan yollamış olursa bir anda yanlışlıkla ben boşamıs olurum
diye..
Kızlar fikirlerim neden değişiyor söyleyeyim;ben onu görmeyince çoook iyiydim biliyorsunuz,ama
bu haftasonu olanlardan sonra avukata herşeyi anlatıp dava dilekçesı yazdırırken çok kötü oldum,
dün bütün gün durup durup ağladım..Hastaydım,güçsüz ve mutsuzdum ,yalnızdım ..(Çünki ne zaman
çok ihtiyacım varsa annem de beni tek bırakıp bebeğimin bakımına yardım etmiyor..Artık bilerek böyle
yaptıklarına inanmaya başladım.)Bir de barodan gelince adlıyeyı,mahkemeyı düşündüm..Şimdi böyle
olduysam orda nasıl yıkılırım diye..Çok kötüydüm inanılmaz ağladım..Sanki günlerdir ağlayamadıgım
bütün yaşlar dün akşamdan sabaha aktı ( Kafam karıştı yine ..Mesela çok isterdim bizimle yeni
yıla girmesini ..Bunu düşündüm,sonra sarıldığımızı falan ..Sonra başkası fikri.. Yani bu süreçte hiç
görmemem,görüşmemem ve konuşmamam en iyisi..Şükür psikoloğa başlıyorum perş gunu..

siyahbeyaz samimiyetimden hic suphe ettin mi?
Ya da sana yardim etmeyi istedigimden?

oglum uyurken uyumak yerine buraya geliyorsam lutfen biraz kulak ver ve BIR SURE HICBIRSEY YAPMA

Dava ac deyip durma
Sorumsuz deyip durma
Igneleme
Suclama
Ve hepsinin basinda arama mesaj atma!

Biluyorum cok zor cok bunaliyorsun ama vereyim telefonumu caldir arayayim bana kiz bagir cagir onun yerine ama ona yapma

Adam bu tavirlar yuzunden gitmedi mi?
Simdi her ne kadar ondan sogusan da akli basina gelip ozrunu dilese kizin babasiyla buyuse memnun olursun di mi?
Ama sen boyle yaptikca akli basina gelemeyecek
Aksina iste bu yuzden gitmistim diye cesaretlenecek

Arkadasim lutfen yapma
Blof yapip sonra kara kara dusunuyorsun
Eve cagirmissin simdi de ne yapacagini dusunuyorsun
Ilk defa sert konusacagim cidden dengesizlik bu
Demez mi annesi komsulari varken beni cagiriyor sirf ariza cikarmak icin diye
Neden sayginligini yitirmek icin ugrasiyorsun anlamiyorum

Canim
Seni cok iyi anliyorum ama nolur yapma
Telefon konusunda ciddiyim ozelden yaz ve konusalim
Ona haykirmak istedignde ac bana haykir

Sana kendi hikayemi anlattim
Ve nasil toparlandigimizi da
Dibine kadar hakli bile olsan toparlanmak emek ister
Lutfen siyahbeyaz
Bak oglum gunlerdir bu saatten once uyumuyor ve her saat basi kalkiyor
Zombi gibiyim ama uyumayip sana yaziyorum
Lutfen sakin ve agir ol

konunu başından beri takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum çok aradasın onu seviyosun istiyosun ama bir yanında hayır diyo seni çok iyi anlıyorum inş.gerçekten istediğin herneyse allah gönlüne göre versin yardımcın olsun ama arama en büyük hatayı burda yapıyosun ve bugüne kadar belkide hiç aramasaydın şuan gelmiş olurdu inş.yeni yıla birlikte mutlu bi aile olarak girersiniz rabbim dualarını kabul etsin..

Yok yok kızlar bu durumu düzelmiş olmadım mı özur dıleyerek sınırlı anımda yazmıstım özur dılerım
ben hallederım sen sadece kıslıklarını alıp nafaka ıcın gel demem dogru olmamıs mı?Ben ıste plan
yaptım bu sorulardan kurtulmayı cok istiyorum Hande'nın konusunu okudukca acaba esımın de
böyle ıgrenc ve kendını haklı buldugu bır hıkayesı mı var ve nasıl ögrenırım dıyorum ,sonucta
o durustce söyleyemez..Benım neler yapabılecegımı bılır,aılelere rezıl olur korkar..Ama ben neden
gercegı ögrenmeyeyım kızlar evet her hafta fikrim de degısıyor ..Ama görmeyınce nasıl mutlu
olduysam öyle olacagım,nasılsa aylıgımı da aldım bebegımın ıhtıyaclarına göre ayarlayacagım
gerekırse psıkolog yardımını aılem yapacak ve halledecegım..Hiçbir nedenle aramayacagım,sizden
de özur dılerım mesaj attıgım ıcın(

sen acsan davayi ne olur ki?

sende ve hıkayende kendımı goruyorum..

benzer olayları yasayıp benzer tepkıler vermısız.. sonuc ben boşandım sende boyle devam edersen sende boşanırsın

boşamak çözüm degıl ben çok pışmanım özluyorum bana donmesını ıstıyorumm ama o kendını agırdan satıyor

arkadasların dedıgı doğru
onu suclama blof yapma

kocanı sevıyorsan kale gıbı ol tut onu asla bırakma sonra benım gıbı bana gerı donsun dıye beklersın

ınankı yuruyen evlılıklerın coğuda hep kadınların alttan almasıyla susmasıyla görmeyıp duymamasıyla yürüyorrr

benımde 9 aylık kızım varr.. neden babasından ayrı?

onun ve benım gururumuz yuzunden.. ne sacma

al kocanı karsına guzelce konus.. bagırmaa suclama hepde bebegı one surme onlarda cocuk gıbıler onlarda sevılmek ıstıyor.. cocugum babasız kalmasın yerıne sensız kalmak ıstemıyoruz kızım ve ben dıyebılırsın meselaa

şahsen ben eskı kocama boyle demeyı dusunuyorum uygun bı andaa

sen acsan davayi ne olur ki?

Çünkü ben ayrılık kararı vermedım cnm o verdı o acmalı ben daha bosanmayı ısteyıp ıstemedıgımı bıle bılmıyorum.Kafam o kadar karısıkken ben bosansam ılerde esım kızıma ben ayrılmıstım ama annen bosandı der ..Benım alnım ak ,vıcdanım rahat kızıma karsı böyle bır yükü alamam ..Bu evlılık benım tarafımdan bıtmemelı

sevgiiş sen de neden dava sırasında bosanmak ıstemıyorum demedın??Zaten bosanan
erkekler cok mutlu memnun yasıyor da hep boşanan kadınlar uzgun burda hep göruyorum

Son düzenleme:

anladim bende bazi haklardan yararlanamiyorsun sandim
aslinda siz evlilik danismanina gitseniz iyi olurdu...

cünkü ben bir uzmandan dinlemistim eger iki taraftan birisi istemiyorsa

evlilik kurtarilabilir diyordu,evlilik danismanlariyla,

tabi ki hayatinda baskasi yoksa

Son düzenleme:
su kocalarınız ne sizi hak ediyor,nede cocuklarınızı, ş...... bu ne ya bide bu çıktı herkes mi aldatır anlamadım ki,sanki kendileri cok iimişler gibi,bide karından sor bakalım iimisin o kadar,salak bunlar yaaa agzımı bozcam Rabbim sabır versin,bunlarla ömür gecmezzzz

Canim senin gururun olmasa simdi esin gelse simdi afedersin gibime geliyo yanlismiyim ?

Canim senin gururun olmasa simdi esin gelse simdi afedersin gibime geliyo Sevdigin icin yanlismiyim ?

Canım yok affedemem ben cunkı affetmek demek yenı sayfa acıp bu yasananları unutmaK DEMEK
aMa ben unutamam sanırım ((
Aıle danısmanı ıcın cok ugrastım ama gıtmıyor baskası olup olmadıgını bılsem ve kanıtlasam en
azından böyle rahat takılmasa varsa da..Tek sıkıntım bu,ama yoksa da mahkemeden talep etcem
aıle danısmanını avukatıma sorcam o zaman mecbur gönderıyorlarmıs ve terapıye gıtmeyene
ceza verılıyormus..Hiç yoluna evlılıgım bıtecek tek üzüntüm bu ,bebegıme acıyorum cok..

babamla telde tartısıp ertesı gun bana hıcbırsey demeden avukata gıttıı

benı avukat aradı ve xx bey bosanmak ıstıyor gıbı bır cumle kullandı

çok zoruma gıttıı..ne kadar kolay babasına kız kızını boşaa

bende hemen ertesı gun gıttım hıc zorluk cıkarmadan prokolu ımzaladımm

evet canım hep bosanan kadınlar mutsuz

adamlarda mutsuzdur ama bır yandanda özgurum dıye mutlular

cunku hesap soran yok

nıye aramadın nıye opmedın nıye gelmedın dıyen yokk

sorumluluk erkeklere agır gelıyorr

dusunuyorum kı kadın olmak aslında erkegı ıyı yonetebılmektır

ben yapamadım

daha akıllı mantıklı olabılseydım boyle olmazdı

O Melege bi tek o esin olacak kisi mahlukat acimiyo yoksa kim acimaz vicdani olan !

Hiç yoluna bitmeyecek evliliğin o admın sorumsuzluğu yüzünden bitecek. Bırak bitsin anyayı konyayı görsün siz bir araya gelseniz de yarın öbürgün başka sorunlar çıkacaktır. Artık çocuğunla yeni bir hayat kur kendine onu zamanla unutursun zaman her şeyin ilacıdır.

Bak canım benim kocanın hayatında biri olmasa bile adam sorumsuz davranmıs zaten,adam sizi istese gitmezdi,madem gitcen ş......o zaman nie bebek yapıon,madem koca ve baba olmucan,bunları hadım etcen ya en zor zamanda ona ihtiyacın varken o naapmıs gitmişşşş,tek başına mı yaptın sen cocugu tatlım? nerde kocan olcak yokkkk, eger adam olsaydı zaten o cocugu yapan,bakmasınıda bilirdi,erkeklik kocalık seyle olmaz (anladınız işte ) kafanı takma kadın var yok diye boş adam belli,sorumlulugunu kaldıramamısssssss,bu adamın hayatında baskasıda olsa senin ahın cıkarr,onada aynısını yaparrrrr merak etme...kimsenin huyu degişmez

Haklısınız sonuçta birsürü sorun yaşadım adam rahatca yenı evınde bekar hayatı yasıyor,
artık geri dönüşü olmaması lazım doğru diyorsunuz ..Psikolog umarım benı yönlendırır,
bıraz rahatlamaya cok ıhtıyacım var..Ben hala 2 yıl öncekı evlılıgıme uzuluyorum bazen
sonra kafama dank edıyor yasadıklarımı dusunuyorum da gerçekten kımse böyle
bebegıyle ortada bırakılmayı hak etmıyor( O yüzden kendı secımı ,ilerde bebegım
uvey babasına baba derken de böyle mutlu davranacak mı bakalım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…