- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
yazık o yavruya biz tanımadığımız halde üzülüyoruz öz babası üzülmüyor aklım almıyor bu bencilliği bebek büyüyüp genç kız oluncada köpek gibi peşine düşer sonrada kızım bana bakmıyor der utanmazçok üzüldüm durumuna( Bazen keske hamıleyken gıtseydı dıyorum ,bebegım ona cok
baglıydı hep cılveler yaparken gıtmıstı,bır de dogumdan berı hep sebepsız kavgalarla
bebegımı huzursuz edıyordu kızım artık bır ödlek oldu herseyden korkuyor,sıcrıyor((
Allah bunları bıldıgı gıbı yapsın ınsallah bu dunyada da bedel ödedıklerını göruruz!!
canım böyle bir erkekten kimseye hayır gelmez sana yaptıklarını eski sevgiliyede yapacak ki inşallah yapar o da yuva dağıtmanın bedelini bu dünyadada yaşar bu erkeğe değil bir ömür bir dak vermem tez zamada k..... tekmeyi bas gitsin hayatınızdanBir de geçen hafta bir daha görüşmek istemediğimi söyleyip hemen yarın dava aç diye
bağırdıgım gün hemen facebook şifresini değiştirmişti..Şimdi hem benle ortak evli yazan,
hem de başka bir facebooku var 50 arkadasından yarısı kadın ve kım bu kadın bi fikrim de yok ,
benden önceki o... ex sevgilisi de hemen eski bir resmini koymus (onun cektıgı),sonra
ortak arkadaslarının resmıne yorumlar yazmıs tabı akbaba evlı yazmadıgını gördu zaten
benden nefret edıyordu yemler atmaya baslamıs ka..k ne kadınlar var ınanamıyorum yüzsüz
köpekler !! Bir de ıkıncı kere sahıp olamayacagın seye bakma yazmıs offf bu kadını da boğ-
mak ıstıyorum delırıyorum!!!!
Zaten eşimin bu fevri hareketlerı hem suclu hem güçlü oldugunu iyice kanıtlıyor..
Bugun avukatla görüştüm kızlar,
Olayları anlattırdı çok kötü oldum ,psikolojim o güne döndü resmen(
Anlattıkça ağlayasım geldi,eve kendimi zor attım ya çok mutsuzum(
Kadın bana davacı diye kağıt imzalattı,ben dava açmak istemiyorum o açsın
dedim haftaya bana avukat tayin edilirse o zaman dava açmış olmazsın sadece
konuyu yazdık dedi içim hiç rahat etmedi,resmen davayı açmam açmam
derken ben açmış olcam galiba çok tuhaf oldu bu yaa ..Davayı o açsın
istiyorum ben bu kararı vermedim sonuçta ,kolayca boşanamasın sayemde,
o açsın,birsürü maddi zarara girsin istiyorum..sonuçta ben net karar vermedim.
İstemiyorum onu ama hemen de boşanmak istemiyorum ,imzayı attığı anda
nafaka vermemesinden korkuyorum.Şu an elime muhtac ,ama o zaman iyice
rahatlayabilir.Hiç güvenmiyorum.Bakalım haftaya ne olacak ,çok merak ediyorum.
Zaten eşimin bu fevri hareketlerı hem suclu hem güçlü oldugunu iyice kanıtlıyor..
Bugun avukatla görüştüm kızlar,
Olayları anlattırdı çok kötü oldum ,psikolojim o güne döndü resmen(
Anlattıkça ağlayasım geldi,eve kendimi zor attım ya çok mutsuzum(
Kadın bana davacı diye kağıt imzalattı,ben dava açmak istemiyorum o açsın
dedim haftaya bana avukat tayin edilirse o zaman dava açmış olmazsın sadece
konuyu yazdık dedi içim hiç rahat etmedi,resmen davayı açmam açmam
derken ben açmış olcam galiba çok tuhaf oldu bu yaa ..Davayı o açsın
istiyorum ben bu kararı vermedim sonuçta ,kolayca boşanamasın sayemde,
o açsın,birsürü maddi zarara girsin istiyorum..sonuçta ben net karar vermedim.
İstemiyorum onu ama hemen de boşanmak istemiyorum ,imzayı attığı anda
nafaka vermemesinden korkuyorum.Şu an elime muhtac ,ama o zaman iyice
rahatlayabilir.Hiç güvenmiyorum.Bakalım haftaya ne olacak ,çok merak ediyorum.
Kızlar bebeğimi tam 4saattir uyutmaya çalışıyordum ve sabah da erken kalkmam gerekiyordu
Grip oldum ve kızıma geçmesınden de çok korkuyordum ağlaya ağlaya 4 saat bitirdikten
sonra aklıma eşime mesaj atmak geldi,o sinirle ''ben gribim.İş çıkışlarında gel çocuguna bak
sorumsuz!!''yazdım hemen cevap verdı ''tamam ''diye.Ne yapacagım şimdi ben,onca olaydan
sonra nasıl gelecek,babamla karşılasmayacak mı ?Ne kadar yüzsüz bu adam dengesiz mı
kızlar ne yapayım..Gelirse anneme bırakırım evde ben annemlerde gıder yatarım aksam,
o da benım evımde baksın ben görmeyeyım dı mı?Ya da bebeği ben teslim edip ''dün avukatımla
görüştüm ,bu hafta açsan iyi olur davanı''mı desem?
Yok kızlar,davayı açmayı düşünmüyorum .Bu saçmalık kimin kararıysa o açsın..
Ben bunu yaparak ekmeğine yağ sürmüş olurum ,üstelik herkese de o boşandı
deme hakkı doğar,davadan sonra ortadan kaybolacağına veya nafakayı çeşitli
bahanelerle erteleyeceğine eminim,kendime yetmeden asla davayı açmayacağım.
Umarım yanlış anlaşılmayla dava açmış falan olmam( Evet Cedish karsı tarafın
masraflarını da davacı ödüyor..Üstelik ben barodan yardım aldım çaresiz olduğum
için bedava.Ama,o davayı anlaşmalı olursa 2,5 mılyara,anlasmasız 4 mılyara
açmak zorunda..Girsin borç bataklarına bana ne ..Ben bedava bulup anlaşmalı
boşansam adam rahatça kurtulup sıyrılacak ..Bunu istemiyorum ..
Kızlar bebeğimi tam 4saattir uyutmaya çalışıyordum ve sabah da erken kalkmam gerekiyordu
Grip oldum ve kızıma geçmesınden de çok korkuyordum ağlaya ağlaya 4 saat bitirdikten
sonra aklıma eşime mesaj atmak geldi,o sinirle ''ben gribim.İş çıkışlarında gel çocuguna bak
sorumsuz!!''yazdım hemen cevap verdı ''tamam ''diye.Ne yapacagım şimdi ben,onca olaydan
sonra nasıl gelecek,babamla karşılasmayacak mı ?Ne kadar yüzsüz bu adam dengesiz mı
kızlar ne yapayım..Gelirse anneme bırakırım evde ben annemlerde gıder yatarım aksam,
o da benım evımde baksın ben görmeyeyım dı mı?Ya da bebeği ben teslim edip ''dün avukatımla
görüştüm ,bu hafta açsan iyi olur davanı''mı desem?
Sizin anlaşmalı boşanma nasıl olmuştu anlatır mısın?Eşinle anlaşıp protokol hazırlayıp
avukatsız mı boşandınız ne kadar sürede mahkeme gün vermişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?