- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.721
konu ıle alakası yok ama ofke kontrolü stres kontrolü konusunda cıddı sorunlarm var bu terapı nasıl bırsey ? psıkologa mı gıtmek lazım
Estağfurullah. Ben bir psikiyatrdan yardım aldım ama bu işi yapan psikologlarda olabilir araştırmak lazım. Ben memnun kaldım. EMDR' de geçmişe yönelik öfkelere karşı hissizleştiriliyorsun ben faydasını gördüm sizede tavsiye ederim. Netten araştırırsanız bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Sağlıcakla...
siyahbeyaz seni gerçekten çok merak ediyorum...hiç olmazsa özelden yaz mümkünse..
Bende... Ama ben özelden ona mesaj atamıyorum..Sanıyorum oda atamıyor....
Banlı olduğunda atamaz ablacım.
Banı kalkmış sanırım....Siyahbeyaz bi ses ver..
Banı kalkmış sanırım....Siyahbeyaz bi ses ver..
Bana bugune kadar destek olup yorum yazan herkes ıcın cok teşekkurler..Evet konumu kapattırmaya karar verdım...
İnsanlar değil insanlıktan nasıbını almayan bazıları yuzunden buraya son olanları yazmamaya karar verdım..Özelden
ieteyenlerle paylasabılırım..Teşekkurler...
Neden ki? Bu kadar süre senin konunu takip edip meraklananlara haksızlık etme. Son olarak anlat neler olduğunu öyle kapattır bari konunu
konu acip anlat oyle yardimci olalimbnde aynı durumdayım 4 aylık hamileyim eşim açık açık ayrılmak istediğini söyledi çok çaresizim gidicek bi yerim bile yok bu halde de kimse bana iş vermez ne yapacağımı hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?