Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

Ay kız Allah korusun öyle bırsey olursa onu öldürürüm buraya sormam bıle

Selam kızlar,

Konum kapatıldığı için aynı başlıkla tekrar açıp konuyu bilmeyenlere özetlemeye
karar verdim.

Eşim 2 ay önce 8aylık olan bebeğimle evi terk etmişti ..

bunu okuduğum için yazdım Allah korusu tabii canım benim...aslansın sen takma kafanaaaaaa

Canim kizinin dogum gunu icin ona hediye olarak tütü etek yapabilirsin, su moda olan kabarik tul etekler varya hani... Google a tütü etek yapimi yaz cok guzel modeller cikiyor, yapimida cok basit vede masrafsiz.

Siyahbeyazcım benim görüşümü biliyorsun hiç görüşme :) ama doğum gününde mecbur tabii gelir. Sen çağırma o arasın dediğin gibi. Dayın da kendi bilir konuşursa konuşsun siyahbeyaz boşver senin dışındaki insanları (dayın ve kocan da buna dahil).

Ama, bence kocana artık istersen davayı aç falan deme. Bu belirsizlik berbat bir şey çok iyi anlıyorum ama yine de sen hiçbir adım atma bu konuda derim. Yani, sen ona bunu söylediğinde ya "tamam o zaman sen de istiyorsan yarın açayım" derse...Bu sefer de o lafın arkasında durman lazım gelir. Bu senin için zor bir şey şu aşamada çünkü boşanmak istemiyorsun.

Canımcım ne olursa olsun kalbinle beynin aynı şeyi söylüyorsa onu yap. Eğer farklı şeyler söylüyorsa da bırak zamanla belirginleşsin. Bu bir ay beş ay olur senin için ne kadar gerekirse...

Karşı tarafta ilgi uyandırmazsın yani. Evet, neşeli davran, güzel görün buna bir şey denemez hep öyle ol zaten ama boşanmayı gerçekten istemeden kocana ben hazırım deme çünkü değilsin. Kocanı kandırırsın ama kendini kandıramazsın canım. Sonra dediğim gibi için acır yine gelgitler yaşamaya başlarsın. İstemiyorum dersin kocan da hani hazırdın falan der... Yorar seni bunlar. Önce kendine sor herşeyi siyahbeyaz gerçekten ne istiyorsun o önemli çünkü.

Bir de şu psikologla artık şimdiki zamana gelseniz diyorum :) Neyse az kalmış.

Mutlu bir çiftin yasını henüz tutmaya başlamadın onu da söyleyeyim canım. Belirsizlik var şu an sende bir ümit var. Ama merak etme yas süreci senin şu an içinde bulunduğun durumdan daha zor değil. Bunu anlatması zor ama senin şu anda yaşadığın belirsizlik en kötü olanı onu söyleyeyim. MErak etme diye yazıyorum daha kötüsü olmayacak. Demiştim ya zaman hep lehine çalışacak.

Bu arada bebişe de Allah sağlıklı uzun ömürler versin seninle birlikte. Güzel günler görün :) Benim bebiş henüz 1 yaşına gelmediğinden doğum günü konusunda tecrübem yok ama tecrübesi olan arkadaşlar sana yol gösterir diye düşünüyorum.

Kızlar fıkırlerınız ıcın teşekkurler bebegım 12 subatta dogdu ..İnşallah ömru hep böyle
gulerek gecer..

Şimdi eşimin sahıbınden.com'da üye oldugu sitede ilanına bakayım dedim araba için ve
ne göreyim?İlanı kaldırmıs ,kesın arabayı sattı coktan parasını bile yemiş olabilir(
Dahasını söyleyeyım 1250TL'ye ıphone satıyor ve 5 aylık temız yazmıııs ..İnanamadım .!
Eğer bu ıphone ona aitse ,bize para yok derken meğer ne almıs kendıneeee...
Ben pek fıkrım yok ıphone da hat mı takılıyor kızlar?Bir ıphone dan cıkarttıgım sonuc
da = kesin beni aldattı ve bu ıphone baska hattı taktı (hat takılıyor mu bılmıyorum)
ama artık bitti bu iş!!!!
Bu ne yaa 11 aydır ödemedıgı ınternet faturasından sonra bu da bana guzel
kapak oldu ..Ben ne salak safmışım ..Kimle evliymişim..Neleri görmemişim hızlı
kızımla uğraşırken ..Nasıl uyutulmuşum offffffffffffffffffff............

BİTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Karşına çıkmasını istiyordun ya demek ki bu şekilde olacakmış. Bu ilanları falan kaydet. Aldığı sattığı şeyler lazım olabilir. Allah yardımcın olsun.

canım ıphone dedıgınde sonucta bır telefon tabıkı hat takılıyor

vw sıfırları yaklasık 2000 tl

5 aylık olduguna gore muhtemelen kendısı sıfır almıs

sımdı 1200 tl ye satacakk

üzgünüm ama senın bılmedıgın gızlı bır hattı varmıs sanırım

ama aklım sunu almadıkı

nıye gızlı bır hat ıcın bu kadar pahalı ve son donemlerde moda olan bır tel alsınkı

bunu ısyerınde felanda kullanıyor olabılırr

bır nevı senden para kacırmak ıcın yapmıs bıde tabı gızlı hattını koymak ıcın

burdan benım bıle canım sıkıldı senın adınaa

pislik bunlarr

gizli hat için 118i aramıstım baska hattı cıkmamıstı ama demek baskasının adına da alınmıs olabılır ..
bılemıyorum sorgulayıp ondan bırseyler ogrenmeye gerek yok evet bu yeterlı ..
sınavlarımla kafamı dagıtacagım,bosanırken de su an verdıgınden fazlasını vermezse anlasmalı
bosanmayacagımı söyleyecegım ..Bana 3 kurusun lafını yapıyordu en son ,şimdi kendı
neler almıs..Belkı de bır o...pu hattıyla hedıye etmıstır bellı mı olur..

Demek ıphone almış...Vay anasını sayın seyirciler.
Çocuğa annesine gelince para yok ama keyif harcamalarına para var.
Bu nasıl adalet!
Peki bu adam arabayı sattıysa naptı onun parasını ?

Canim telden okuyordum
esim de o an o sitedeydi
ilani buldu hemen

pasaport kayitli diyor

esinin pasaportu var mi?

yoksa ya bir arkadasi adina satiyordur ya da ucuz yolla almistir , Orjinal, bayiden alinma degildir diyor esim

mesaj atip agzini arayacaktik sadece tel koymus...

Son düzenleme:
Tanimadigi biri arasa canim alici gibi, telefon size mi ait neden satiyorsunuz falan sorsa. Belki arkadasi satiyordur ne bileyim mutlaka onundur diye dusunmeden once bir arastirsan mi?

kızlar olsun ben böyle dusuneyım vazgecmem daha kolay olmaz mı bosverın
varsın arkadasının olsun,ben onun kabul edıp nefret edeyım kurtulurum
zaten aldattı mı dıye dusunecegıme elımde bı kanıt olur..

Son düzenleme:
ona bırsey sormayacagım söylemeyecegım zaten ,ama pasaport kayıtlıysa baskasından esım aldıysa
ıkıncı el oda olamaz mı

ona bırsey sormayacagım söylemeyecegım zaten ,ama pasaport kayıtlıysa baskasından esım aldıysa
ıkıncı el oda olamaz mı

Sadece 1 ilan var söylediğine dair.

Eşim de diyor ki yurtdışından gelmiş bir telefon,
ucuza almış, orjinal degil ve o fiyata da satamaz diyor...

Ayrıca arabayı hiç ilana koymamış sanırım,
önceki ilanlarına da baktık araba görünmüyor.

Eşim ilanı geri çekse de, satılsa da, satılmasa da önceki ilanlar görünür diyor...

Bir de acemi satıcı mesajları açmamış sadece tel koymuş diyor...

Eger mesajlar açık olsaydı mesaj atıp agzını arayacaktı eşim :)

Son düzenleme:
Arabayı kaldırınca da görunuyor mu öncekı ılanlarından sılme sansı olmuyor mu kı
cunkı hep vardı araba dıye bılıyorum aldıgımız gunden berı ..yanı ya orjınal degıl,ya
arkadasının mıdır dıyorsun

Yok şu an görünmüyor araba...
Ama ilanı geri çekse de görünürmüş.
Sen şifresini biliyorsan bir girip baksana..

Evet ya arkadaşı adına satıyor, ya da 2. el aldı kendi satıyor...

ikinci el yazıyor eskı ılanı görunmuyor zaten şifresını bıldıgım ıcın gırıp baktım ya cnm
ikinci el de almıs olabılır o yuzden de şüpheye devam..Zaten sıfırı da ıkıncı elı de alama-
ması lazımdı bız açken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…