- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Siyahbeyaz konu katlettiğim için de cok özür dilerim, hakkını helal et.
İnşallah bu konuda bundan sonra siyah beyazı da böyle neşeli görürüz
Allah yollarımızı acık etsın ama bu tıp yol ayırımlarını bır daha yasamayalım ınsallah bır daha
bende dun sıyahbeyazı okuyunca cok rahatsız oldum hıc bır butun halınde anlatmamıstım
anlatmak zorunda oldugumu hıssettım
cedish Allah senınd eyardımcın olsunn
elmayranın haberını ben balayından gelınce okumustum o kadar uzulmustumkı
o anlar
sıyahbeyazın Allah yardımcısı olsun onun yerınde olmaks uanda en son ıstedıgım sey olacaktır
bosandıgı bır cocukla kaldıgı ıcın degıl ama
bu uzuntulerı yasamak zorunda oldugu ıcın suanda
Şunu anladım siyahbeyaz, sende süreç tersine işliyor. Buradan "boşver kocanı önüne bak" dediler ısrarla, sen "kocamı nasıl döndürürüm" diye düşündün durdun. Dün ben ısrarla konuşmanı istedim, peşinden normale döndün işi akışına bıraktın. Bundan sonra bunları göz önüne alarak yorum yapıcam
Canım genelde benım bır gunum dıgerını tutmuyor ama bugun o kadar güçlü ve ıyı hıssedıyorum kı
bundan sonra hep bugun gıbı hıssetmeye karar verdım :)) Hatta esımle sıradan bır erkek arkadasımmıs
gıbı arkadas bıle olabılırım artık nötr gıbı hıssedıyorum ..Ama buna emın olayım da görunce yıkılmayayım
dıye bıraz daha sonraya atacagım .:)
Yani kızlar ben burda o anki duygularımı yazıyorum ama dediğim gibi davranışlarıma yansıttığım
bişey yok..Annem babam üzülmesin diye onlara da hep normal konusuyorum,bebeğimi de hep
eğlendiriyorum..Hatta beni görür görmez kahkaha atıyor ,o kadar berbat ağlamalı bir hamileliğe
rağmen şükür kızım benim gibi güleryüzlü bir bebek ve insana yaşam enerjisi veriyor..O benim
antidepresanım,hergün dizi gibi yeni yeni şeyler yapıyor..Heyecanla onu takip ediyorum ..
Ona yazdığım günlüğe yaptıklarını yazıyorum tek tek ..
Kendimden beklemediğim kadar normal bir ayrılma süreci yaşıyorum aslında dısarda ..Merak
etmeyin,benim için üzülmenize gerek yok gerçekten ..Çalkantılı ruh halim normal ,ama ben ne
acılar çektim zamanında..Her biten günün arkasından güneşin doğduğunu çok gördüm..O yüzden
vicdanı rahat olan taraf olarak çok da kötü bir gelecek görmüyorum kendımde..İş konusu da
bittiği zaman direk ayaklanma sürecim bitmiş olacak ..
Hani pazar kahvaltıları dedim ya kızlar,işte birtek pazarları sendromu atlatamıyorum ..Her
kahvaltıyı o hazırladıgı ıcın pazarlarım çok zor gecıyor ..Güne üzülerek uyanıp,bugun hiçbir
sebeple dışarı çıkmamalıyım diyorum ,mutlu aıle görmek gelmıyor içimden..Tabi bu da bahar
geldiğinde ve çalışıyor olduğumda anında geçecek ve kızımı gezdirmek için tek pazarım
olacagı için kosa kosa cıkacagım mutlu aılelere ınat..Bunu da biliyorum ..Havalardan dolayı
ruh halım tekrar düzeldi şükür..bir de şansımı görüyorum ; ailem yanımda ve bebeğime
istediğim zaman bakıyorlar en azından kafamı dinleme şansım oluyor ..İşe başladıgımda
da gözüm arkada kalmayacak ..Üstelik bebeğim babası yanında olmasa bile yoğun bir
ilgi ve sevgiyle büyütülecek ..Eksiklik duymayacak ..Ve bugun BABA GEL dedii yaa,
önceden olsa ağlardım,şimdi babasına göstermek için baba deyişini videoya çektim..
Görüşürsek göstereceğim..Yalnız gel demeyi biliyordu ama baba gel demesı cok garıptı,
ilk cümlesı oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?