Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

İnşallah bu konuda bundan sonra siyah beyazı da böyle neşeli görürüz

İnşallah canım. Karabulutlar ufacık rüzgarda dağılıyor. Ben de her zaman böyle değilim, buradaki yakın arkadaşlarım ruh hallerimi cok iyi bilir ama zaman en güzel merhem.

YenidenDoğdum hikayeni okudum, adet dönemim geçmişti, yemin ederim o kadar etkilendim ki adet olmuşum. Beni de eski eşim bebeğimle terk etti de ben de yeni boşandım ama çok şükür daha iyi atlatıyorum. Senin hikayeni okuyunca da umut doldum, çok sevindim sonucunda mutlu olmana. Allah şimdiki yuvana huzur mutluluk versin daim etsin.

Elmayra'nın hikayesini bilmiyorum ama her neyse geride kalmış gibi görünüyor. Senin için de çok sevindim Elmayra. Darısı Siyahbeyaz'ın başına. Şu belirsizlik bir geçse o da iyileşme sürecine girecek bakalım.

Allah yollarımızı acık etsın ama bu tıp yol ayırımlarını bır daha yasamayalım ınsallah bır daha
bende dun sıyahbeyazı okuyunca cok rahatsız oldum hıc bır butun halınde anlatmamıstım
anlatmak zorunda oldugumu hıssettım
cedish Allah senınd eyardımcın olsunn
elmayranın haberını ben balayından gelınce okumustum o kadar uzulmustumkı
o anlar

sıyahbeyazın Allah yardımcısı olsun onun yerınde olmaks uanda en son ıstedıgım sey olacaktır
bosandıgı bır cocukla kaldıgı ıcın degıl ama
bu uzuntulerı yasamak zorunda oldugu ıcın suanda

Teşekkür ederim.

Siyahbeyaz da böyle hikayeleri dinledikçe acısını kontrol altına almayı başaracak inşallah. Zamanla geçeceğini bilecek. Ben şunu gördüm. Böyle zamanlarda insanın kendi sürecine dışarıdan bakabilmesi çok önemli. Evet orada acıyı yaşayan bir kadın var ama geçecek diyebilmesi, insanın kendini teselli edebilmesi, kendisine bir basamak yukarıdan bakabilmesi ve başarabiliyorsa bu süreci yönetebilmesi çok önemli.

Yardımcı olmak adına burada hikayelerini paylaşan tüm emekçi annelere, nişanlılara, sevgililere, sevgilisi olmayanlara, terk edilenlere, terk etmeyi düşünenlere, tüm kadınlara içtenlikle teşekkürler:)

Elmayra'nın boşandığına sevinmesine de yenidendoğdumun yeniden doğmasına da çok mutlu oldum..
Ailem 2-3 gün yoklar ,kızımla tüm gün koşturup onu yatırınca da harıl harıl sınav çalıştım ;yatmadan
bir bakayım dedim de oku oku bitmedi:))
Yenidendoğdum çok çok kötü şeyler yaşamışsın Allah yüzüne bakmıs şükür bulmuşsun hakettiğin
mutluluğu,benim acım seninkinin yanında fazlasıyla hafif kalır..Hatta acı bile çekemedim kızım sayesınde
diyebilirim..Bu ay yürümek üzere ve feci aktif..Hep onunla uğrasırken düşünmeye vaktım cok olmuyor,
sağolsun agladıgım anda bana öyle bır bakısı var kı anında gözlerımı silip kahkaha atıyorum anlamasın
dıye..Burda içimi yazıyorum,ama sadece yazıya dökmus oluyorum;yoksa cevrede herkese esprılerle,
normalde oldugum gıbı davranıyorum ..
Benim tek büyük sorunum :başka biri olup olmadıgını bilmemekti..Onu da artık takmıyorum,ama inan ki
başkası oldugunu öğrenebılseydım (senın gıbı yardımcı kaynaklarım hıc yok ,kımse yardım etmedı )
hiç üzülmezdim bile..Bu konuda farklı bir yapım var çünki..O zaman neden baskası diye asla düşünmezdim
hemen toparlanırdım umrumda da olmazdı ..Bu yüzden bunu varsa Allah karsıma cıkarsın isterim çok..
Elmayra ıkıncı kez aldatılmıstı o anlar beni..İkinci kez bu olduysa adam sana sadece ''vazgecme hakkı''
sunuyor demek oluyor bence..Ama,sen neler cekmıssın off yaa ( Allah'a şükür gözyasım bile çok az aktı
kilom da eşim gittiği günden beri aynı kaldı nedense dıyete devam ettıgım halde dondu zaman ..kilo
öyle kaldı ,eşim hızla zayıflarken ben domuz gıbıyım:))
Akışa bırakma kararı verdim ya çok rahatım kızlar,akışta düşünecek birşey olmuyor..Bu yüzden de
herşey kendiliğinden ilerliyor ,hayat devam ediyor ..Bu süreçte de düşünmeyerek daha kolay vazgecmıs
olurum..Bir daha özleyecegımı sanmıyorum,dünki tekrar anlattıklarımı yazınca fark ettim..Giderse gitsin,
benim ve bebeğimin haram olan haklarıyla,beddualarımla zaten enınde sonunda ceker acısını ..
Benim evliliğimden bir öncekı ılıskım tam çileydi ve eşimle tanışıp 10ayda evlenmiştik:)) Benim çilemin
ödülü eşim olmustu :)) Onun verdiği çilenin ödülü de kızım oldu :))

En kötüsü de eşinin bakkala gıdıyorum dıye gıdıp bır daha gelmemesı ..Tam şerefsizmiş yaa..
Üstelık bebegını görmemesı sormaması da cok koydu bana ,çok üzüldüm..Aılesı de kendılerıne
layık evlat yetıstırmıs ,insan torununu özler ya alçaklar ( Ben eşinin sonunu çok iyi görüyorum:
Zeliha'dan çocugu olmadıgı ıcın tekmeyi yiyecek :))) Başka yolu yok ..

Aslında hemen yatmam lazım sabah 7de kızım uyandıracak ve vertigolu bir şekilde kızımla
ver işlerle ve derslerle ugrasacağım ..Ama yazmadan da gidemedım tekrar girdim ..

Son düzenleme:
Şunu anladım siyahbeyaz, sende süreç tersine işliyor. Buradan "boşver kocanı önüne bak" dediler ısrarla, sen "kocamı nasıl döndürürüm" diye düşündün durdun. Dün ben ısrarla konuşmanı istedim, peşinden normale döndün işi akışına bıraktın. Bundan sonra bunları göz önüne alarak yorum yapıcam

Yani kızlar ben burda o anki duygularımı yazıyorum ama dediğim gibi davranışlarıma yansıttığım
bişey yok..Annem babam üzülmesin diye onlara da hep normal konusuyorum,bebeğimi de hep
eğlendiriyorum..Hatta beni görür görmez kahkaha atıyor ,o kadar berbat ağlamalı bir hamileliğe
rağmen şükür kızım benim gibi güleryüzlü bir bebek ve insana yaşam enerjisi veriyor..O benim
antidepresanım,hergün dizi gibi yeni yeni şeyler yapıyor..Heyecanla onu takip ediyorum ..
Ona yazdığım günlüğe yaptıklarını yazıyorum tek tek ..

Kendimden beklemediğim kadar normal bir ayrılma süreci yaşıyorum aslında dısarda ..Merak
etmeyin,benim için üzülmenize gerek yok gerçekten ..Çalkantılı ruh halim normal ,ama ben ne
acılar çektim zamanında..Her biten günün arkasından güneşin doğduğunu çok gördüm..O yüzden
vicdanı rahat olan taraf olarak çok da kötü bir gelecek görmüyorum kendımde..İş konusu da
bittiği zaman direk ayaklanma sürecim bitmiş olacak ..

Hani pazar kahvaltıları dedim ya kızlar,işte birtek pazarları sendromu atlatamıyorum ..Her
kahvaltıyı o hazırladıgı ıcın pazarlarım çok zor gecıyor ..Güne üzülerek uyanıp,bugun hiçbir
sebeple dışarı çıkmamalıyım diyorum ,mutlu aıle görmek gelmıyor içimden..Tabi bu da bahar
geldiğinde ve çalışıyor olduğumda anında geçecek ve kızımı gezdirmek için tek pazarım
olacagı için kosa kosa cıkacagım mutlu aılelere ınat..Bunu da biliyorum ..Havalardan dolayı
ruh halım tekrar düzeldi şükür..bir de şansımı görüyorum ; ailem yanımda ve bebeğime
istediğim zaman bakıyorlar en azından kafamı dinleme şansım oluyor ..İşe başladıgımda
da gözüm arkada kalmayacak ..Üstelik bebeğim babası yanında olmasa bile yoğun bir
ilgi ve sevgiyle büyütülecek ..Eksiklik duymayacak ..Ve bugun BABA GEL dedii yaa,
önceden olsa ağlardım,şimdi babasına göstermek için baba deyişini videoya çektim..
Görüşürsek göstereceğim..Yalnız gel demeyi biliyordu ama baba gel demesı cok garıptı,
ilk cümlesı oldu :))

Canım genelde benım bır gunum dıgerını tutmuyor ama bugun o kadar güçlü ve ıyı hıssedıyorum kı
bundan sonra hep bugun gıbı hıssetmeye karar verdım :)) Hatta esımle sıradan bır erkek arkadasımmıs
gıbı arkadas bıle olabılırım artık nötr gıbı hıssedıyorum ..Ama buna emın olayım da görunce yıkılmayayım
dıye bıraz daha sonraya atacagım .:)

Boşver, insan durup düşündükçe, kurdukça, planladıkça işin içinden çıkamıyor, saplanıp kalıyor. Şu an kafan rahatsa sorun yok. Her şeyin bir zamanı var, o zaman gelince zaten anlayacaksın ki kurup kurup üzüldüğüne değmemiş. İnsan nelere alışıyor.

Şu anki haline sevindim, hep söylediğim gibi ben senin yerinde olsam o sana dün savunduğum konuşmayı hiç gerçekleştirmeden kesip atardım. Ama sen sensin, içinden nasıl geliyorsa öyle davranacaksın elbette. Rahat ol, sakin ol yeter. Kara kara düşünüp de bunaltma kendini, bebeğinle güzel, mutlu günler diliyorum.

Yavrum ya, canım benim.

Her şeyi bir kenara attım, kızının bu zamanlarında onu yalnız bıraktı ya eşin, o ne sıcak bir yuva, ne seni, ne de kızını hakediyor. Neyse ben böyle diyorum ama Allah en iyisini bilir. Sen kızınla mutlu olmana bak, gerisini umursama. Dediğin gibi o pazar günlerini de kızınla beraber daha farklı rutinler dolduracak ilerde, kocamın kahvaltısı da neymiş diyeceksin inşallah.

gününün gününe uymamasını anlıyorum

hani bir kavga dövüş olur ya da aldatma yakalanma durumu olur bağlar kopar zamanla bu duruma alışmaya başlanır
ama sizde havada kalmış adı konmamış netleşmemiş bir durum var
insan yolunu çizemiyor ki netlik olmayınca, çok yorucu

eşinin seni aldattığını görsen belki herşey daha çok acıtacak ama daha kolay olacak vazgeçmek
gelgitlerini hiç yadırgamıyorum cnm
sen içini dökmek için yazıyorsun
davranışların uzun zamandır gayet istikrarlı ilerliyor
eskiden eşine sataşmadan duramıyordum, 2 haftadır aramayışın sadece yılbaşı konusunu açışın kaydettiğin aşamanın bir göstergesi

eğer cidden seni aldatıyorsa bunun bir şekilde karşına çıkmasını Rabbimden tüm kalbimle diliyorum
eğer cidden seni aldatmıyorsa da yuvanızın dağıtılacak kadar zayıf olmadığını düşünüyor ve Rabbimden eşinin kalbine sıcaklık diliyorum
cuma saati duacın olacağım

SİYAHBEYAZ KONUNA KISA BİR REKLAM KOYACAĞIM AFFINA SIGINARAK
KIZLAR ALAKASIZ OLACAK AMA, HER SIKINTIMDA YANIMDA OLAN VE BİRBİRİMİZE ÇOK BAĞLI OLDUĞUMUZ MAYIS ANNELERİNİN YARDIMA İHTİYACI VAR
OY VEREBİLİRSENİZ ÇOOK SEVİNİRİM
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html

Son düzenleme:
yeniden doğdum kuzum sen neler yaşamışsın
ben seni bizim topiğin deli kızı olarak seviyoum
neler yaşadığını az çok biliyordum ama bu kadar derin anlatmamıştın
gözlerimden yaşlar süzüldü blaım benim

sen ve bu durumu yaşayan herkese rabbim iyi kullarla karşılaştırsın

sen hediyeni egeden ve eşinden aldın
yeni evinizdede herşey gönlünce olsun
en kötü gününüzdüğün gününüz olsun inşaallah
ağlattın beni kuzum sen yaaa

Yenidendogdum gogsume okuz oturdu aslinda bircok kadin ve siyahbeyazda benzer seyler yasiyor.Ama siyahbeyaz seninkilerin ailesi cok daha iyi yani yenidendogdumun hikayesinden cikardigim sonucla sen ona yalvarsan konussanda hersey olacaga varacak iate hani cool ve umursama olursan en azindan noluyor diyecek.Bu arada laf sokup tavir alindiginda iyice havalara giriyorlar of ya, erkeklere Allah akil fikir versin.O insanlarin evliliklerine burnunu sokan karilarinda Allah cezasini versin, ayni sekilde onlara uyan pesinden giden erkeklerinde cezasini versin.Benim konumu okuyan arkadaslar gidip kocami dovucem o derece hirslanip sinirlendim demisti, suan neden oyle dediklerini daha iyi anladim.Allah kiymet veren kimseyi kiymet bilmeyene dusurmesin

30gun olunca tamamen kendı kendımı tedavı etmıs olacagım..Bakalım istikrarım ne kadar surecek:)
Konuşmamayı ve kimseyı konusturmamayı düşünüyorum ..Ve her dısarı cıktıgımda da ''Allah'ım aldatıyorsa su an karsıma cıksınlar ınsallah'' deyıp etrafa bakıyorum:))

Son düzenleme:
kızını en son nezaman gördü canım

benım ex ıkı haftada bır gun alıyor 6 saat kadar sonra getırıyor böyle babalık mı olurr

sankı hergun gormek ıstese gostermıycez cocugu

ne bıcım ınsanlar bunlar yaa
sureklı dıyorumya donsun dıye boyle bazende nefret edıyorumm

dıyorumkı kendı bebegını sevmeyen gormek ıstemeyen senı nasıl sevsın
sende boyle duygular ıcerısındemısın

sımdı ben olsam konusmazdım derken yoksa tersını yapmam ıcın mı öyle söyledın acıklar mısın
yanlıslık yapmıyım:)

Valla en son 16 gün sonra 3 saat görmustu ..Ben eşime bebegı vermıyorum ,annemde göruyor ..
Orda da 1 saat ..Yanı ayda 2 kere toplam 2 saat göruyor ..Pislik !Ama kendılerı bılır,
kızları onları tanımayacak ve ılerde bızım evlenecegımız ınsanları baba kabul edecekler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…