- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.701
O cümleyı soyleme sebebım javelının sor dedıgı soruyu sormak ıcındı ben baskasıyla evlencem anlamında demedım,
ılerde bunun olma ıhtımalını dusunmedın mı hıc ,nasıl kabullenıyorsun..Ben kızımın baska babayla degıl sneınle
yasaması adına fedakarlık yapmaya hazırdım anlamında söyledım yanı...
Ya ben demistim bu kisi bosanmamakta diretir diye. Adam donmeyecegim demis, konusmayacagim gorusmeyecegim demis.
Kusura bakma ama artik bunu yazmak zorundayim, adam kurtulmus senden, akli varsa arkasina bakmaz kacar
Adam ne kadar sert konusmussa o kadar iyi, 6 aydir donecek umuduyla yasiosun. Facebooktan kizi silmesi bile sana gore ilan-i ask noktasina geldi.
En sert sozlerini kocaman harflerle yaz bir kagida donmeyecek diye de altina not dus. Is bak gelecegini planla artik.
Ama acikcasi bosanmiycam diye diretme karari alma ihtimalini yuksek goruyorum.
Sen evin icinde miydin diyen arkadasim bak bu konusmanin da uydurma oldugunu dusunuyorum Neden mi?
1-Turkiyede saat suan 2 am.
2- Daha oncede konu sahibinin kendi hayal dunyasini bize sattigina sahit olduk. Kocaya once bosama deyip sonra adam beni niye bosamior demeler.. Kocasi simdide seni bosamiyorum demis, duy da inanma
3- ASLA denilen her sey unutuldu bu yazilanlarda, once yilbasina kadardi adamin muhleti, sonra dogum gununde kapinin onune konacakti esyalari simdi de icinde bulundugumuz dakika ASLA olmus
4- Aile konusunda allah sabir versin sana demis. Kocayla konu sahibi hem fikir aile konusunda, tesadufe bak, aileye sabir dileyen yok
Neticede burada konu sahibinin biraz daha ay canim cok sert konusmussun, bak ailenden sikayetciymis adam vs gibi gazlama bekledigini goruyoruz. Konu sahibi zaten cocuguna hesap veremeyecegi bahanesiyle bosanmayi dusunmuo, koca da seni bosamiyorum demis yani konu sahibi bekleyecek her zaman yaptigi gibi aglasanlarda ay siyahbeyazcim yumusa adama karsi falan dicekler
Gercek ne peki? Gersek su: Konu sahibi bosanmak istemiyor, adamsa bosanalim dense bosayacak (konu sahibine hayatini duzene sokmasi icin muhlet vermisti) bu nedenle konu sahibi kocasinin evine donmesi icin bekliyor, niye bekledigi sorusuna ise o beni bosamiyor bense cocuguma hesap veremem diye bosamiyorum cevabi bizi bekliyor.
Bu muhabbet uzar gider, adam baskasini bulana kadar oyalanir buradakilerde
Aaaa galiba 6 ay onceki noktaya geri donduk, ne kadar cok sey beklemistik oysaki Pazar gunku konusmadan
Sevgili Siyah Beyaz;
Öncelikle merhaba. Ben yeni üyeyim ama uzun zamandan yani ilk konunu açtığından beri seni takip ediyorum. Emin ol neredeyse her yorumu ve yorumunu okudum ve seninle sıkıntını paylaştım. Sen en azından buradan bakıldığından gerçekten sert mizaçlı birazda tavizsiz görünüyorsun ama gerçekte öylemisin bişi diyemem çünkü ben hiçbirşeyin göründüğü gibi olmadığını düşünenlerdenim.
Gerçekten eşini üzmüş yada ona yüklenmiş olabilirsin ama bu tutumunun karşılığı bu olmamalı en azından boşanma yada evi terk etme kararı almadan önce eşin her seçeneği denemeliydi. Bu kadar basit olmamalı bir insanın hayatını değiştirmek. Esasen eşinede çok kızamıyorum çünkü belliki zayıf karakterli bir insan ve sen ona fazla geldin. Bence sana gerektiğinde masaya vurabilen bir eş lazımdı. Bir erkeğin yeri geldimi otoriter olabilmesi önemli.
Belliki öfkenin hakim olduğu bir ailede yetişmişsin ve sende öfkelisin benzer sıkıntıları yaşayan birisi olarak yorumluyorum. Geçtiğimiz dönemlerde öfke kontrolü için EMDR terapisi aldım ve faydasını gördüm inan. Sanada tavsiye ediyorum. Hakkında hayırlısı mümkün mertebe sakin olmaya çalış ve lütfen içten içe bile olsa kendini suçlama ne yapalım olduğu kadar olmadığı kader değil mi? Kendine iyi bak. Senin için dua ediyorum...
lineum..Söylediklerin içimi burktu..Eski eşim bana hiç o şansı tanımadı ,... Ve hayatımı radikal olarak değiştirdi..Ama kötü yönde..Eskisi gibi değilim..Bir maraz kaldı..
Sanki elmişim gibi..Ben onu kendim gibi benimsemişken...Sanki bir iş anlaşmasıymış da benim ufak hatalarım işime mal olmuş gibi.Sanki hiç onun hatası yokmuş gibi..Sanki ben yıkmayı bilmiyormuşum gibi.....Sanki ben aramızı düzeltmeye kafa yormuyormuşum gibi...Sanki hiç birbirimize nazımız geçmezmiş gibi..İletişimde olmadı hiç benle..Bir kere bile uyarmamıştı beni..Sorunları çözmeye çalışmamıştı..Duyarsız görünen bir insandı,hiçbir derdimle de yakından ilgilenmezdi,meğer bana içini hiç göstermemiş..Görünüşte ben ondan daha mutsuz gibiydim..Yani evliliğe,yeni bir ortama alışma sorunları işte..Kendisi ise meğer annesi gibi bir kadın istiyormuş,bunu ayrılırken öğreniyorum.
.Sinsice ve sesizce bir kuyu kazdı arkamdan.. Ben onu herşeye rağmen severken,ayrılamaya,ona kıyamayacakken..Sonra habersizce beni o koyuya yuvarladı..
Çoğu şeyimiz denkti..Belliki'' sevgi,bağlılık,vefa,evlilik'' anlayışlarımız farklıymış..Onun yetişmesiyle benim yetişmem farklıymış..Onun ailesiyle benim ailem farklıymış..Yetmezmiş gibi bir de sinsinin tekiymiş..
Ama, bu; ziyan olan bir 5 yılıma maloldu..,Ve ziyan içinde kimbilir kaç yılıma malolacak(dinsin artık)..Beraber atlatmaya çalışmak varken,iyi günde kötü günde,hastalıkta ,sağlıkta birlikte olacakken şu olan saçma şeye bak..Evlilikten olmak değil sadece mesele,en güvendiğim ,Annem ,babam haricinde ailemden ,herkesten daha fazla güvendiğim,sevdiğim insanın beni arkadan vurması beni esas sarsan...ihanet gibi birşey bu...Ve beni nasıl kolayca ellere verebildiği..Sokağa attığı bir kediymişim gibi..Sanki tüm bunları hakediyormuşum gibi..Asla haketmiyordum..Sanki şirret, nemrut bir kadınmışım gibi..1 yanlışım varsa 3 doğrum yokmuş gibi..
Onu asla affetmiyorum....
Lineum.. Belliki halden anlayan bir insansın.Yaşamayan anlamaz demişler ya ,doğru demişler..
Siyahbeyaz..Allah seni şerden korusun hayrı ve güzeli versin inşallah..Dua etmek de lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?