- 12 Temmuz 2006
- 58.860
- 224.824
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.681
canim anlasilan bosanma veya geri döne konusu acilsin diye cok agir bir giris yapmissin ileride evlenirsem vs. diye.
cok agir birsey bu bence henüz evlisiniz, 5 aydir ayrisiniz diye baska es düsünmek hatta bunu esine belirtmeni dogru bulmadim acikcasi.
eminim sende bunu söyledigine pisman olacaksindir.
cünkü senin o dedigini duyan bir erkek geri dönecegi varsa bile dönmez ve dönmeme sebebi yoksa dahi biseyler sacmalar.
eger gercekten baskasini düsnüyorsan direkt bosanmak istedigini söyleseydin.
belkide o dedigini diyerek esinide sarstin.
ilk defa esinle konusurken söyledigin seyi yanlis buldum. anladim artik sabrin tükeniyor ama söylememeliydin.
gelecek görüsmenizde bence bu söyledigini telafi etmelisin veya gercekten ayrilmak istiyorsan bunu dile getirmelisin.
Konumu takip eden ve beni anlayanlar için yazıyorum saçma sapan laflar yazanlar ASLA yorum falan yazmasınlar!
KOCAMLA TELEFONDA KONUSTUK AZ ÖNCE:
-Söylemeyi düşündüğüm herşeyi sineye çekip susmaya ve asla konusmamaya karar verdim.
-Çünki,hala aynı yerde aynı sert ifadesiyle durmakta...
-Sorduğunuz soruyu sordum:O zaman 2-3 yıl sonra evlendiğim zaman (ki flört edecek durumda değilim,çocuğıum var ve
o yüzden evlenmek durumunda kaldıgım zaman) bebegın baskasını baba gördugunde,senı 2 haftada bır gördugunde,tum vaktını
o ınsanla gecırdıgınde ıcın rahat olacaksa eyvallah dedım...
''Sen bana öl dıyorsun yaşama sehrı terk et gıt dıyorsun yanı..bu nasıl laf ne dıyorsun sen..hemen evlenmek mı
senın derdın nasıl bunu dusunursun ..Senı bosamıyorum ben ''dedi...
-Ben de konussaydık ,eger bır kere ınsan yerıne koyup da benı dınleseydın benım bu 5 ayda nelerı dusundugumu
anlardın ama fırsat vermedın sen bılırsın artık görusmek ıstemıyorum,çünki senı unutmaya ıtıyacım var benım dedim..
-O da bana aılemın herseyını herkes ögrendı ,ben aılemle bıle görusmuyorum artık ..Senın aılenın de benım aılemın
de yuzune bakacak yuzum kalmadı ..Kimseyle görusmek ıstemıyorum..Ben sızı dusunmuyor muyum,kızımı özlemıyor
muyum ..senı ne halde bıraktıgımı bılmıyor muyum ama yapamıyorum..dönemıyorum ..Herkes evımızın ıcını bılıyor artık,ben seni ailemın yanına göturemem,senın babana baba dıyemem yuzune bakamam dedı ..BUYMUŞ DÖNMEME SEBEBI!
-Ben de ona aldattıgını anlattıgımda babasının tepkısını söyledım sonra benım akrabalarımla konustugu zamanlarda
gelıp benden hesap sorduklarını benı sucladıgını anlattım ...O da gercekten cok ıyı bır aılen var ama fazla fazla ılgılıler
ben bu kadar dayanabıldım .Allah sana sabır versın dedı...
BİR DAHA ASLA GÖRUSMEMEK UZERE KAPATTIK TELEFONU.....
GERCEKTEN KONUMU BILENLER YORUM YAPABILIR MI?
O cümleyı soyleme sebebım javelının sor dedıgı soruyu sormak ıcındı ben baskasıyla evlencem anlamında demedım,
ılerde bunun olma ıhtımalını dusunmedın mı hıc ,nasıl kabullenıyorsun..Ben kızımın baska babayla degıl sneınle
yasaması adına fedakarlık yapmaya hazırdım anlamında söyledım yanı...
Sen cık gıtsene benım konumdan herkesın konusuna laf edıp ban yıyo hala konusuyor cık gıt..ben senın gıbı degılım burda a dan z ye ne varsa hersey GERÇEK senın gıbı laylaylom hayat yasamıyorum yorum da yazma buraya!
Eşimın sert laflar edıp dönmeyecegını söyledıgını yazdım ya kızlar ben o laflardan sonra senınle konusmayı dusunuyordum ama
cevabını aldım bu yuzden de ıcın rahatsa gelecegı görebılıyorsan sen bılırsın anlamında söyledım...
Ben kac aydır bos yere kararsız degıldım ama kararımı vermemle cevabımı almam aynı zamana denk geldı ..Artık kızıma acıklama
yapmam gerek kalmadı bunu ona da söyledım..Artık sen bılırsın ben bosanırım haftaya hazırla kagıtlarını dedım ne dıyeyım kızlar
sonucta konusmayacagını ve görusmeyecegını söylemıstı,bosanmayacagım lafı da benım evlenmemı engellemek amaclı bır laf..
Yanlıs anlamayın lutfen basta yazdım ılk gunkı agır laflarla benle tartıstıgı ıcın cevabımı aldım ve söylenecek bırsey kalmadıgı
ıcın de son olarak bunu söyledım ılerde bu cocugun ne durumda olacagını yanı...Ben artık ıstesem de o laflarla ona dönmem..
O da dönmez..Zaten kapatırken ne guzel ya bırbırımızın yuzune bakamayacak hale de geldık dedı ...Artık dönusu yok ..nokta
konuldu ...
burası günlük değilmiydi
Siz ikiniz gıdın baska yerde yazısın benım yasadıklarım ınsallah sızın de basınıza gelır..
Siz ikiniz gıdın baska yerde yazısın benım yasadıklarım ınsallah sızın de basınıza gelır..Sizin gıbı ınsanın duygularıyla dalga gecıp gulen ınsanlar yuzunden burda yazmadıgım bırsuru sey var 2 aydır..sonra da keyıfle oturan ınsan ılan edılıyorum da yok iş bulmuyormusum ..Sız neyı bılıyorsunuz da neye konusuyorsunuz !!!!Benım konuma yorum yazmayın!
Ben son olanları yazarken sıze yazmadım yorum yapmayacaksınız sız buraya..Boşanmaya da karar vermedik.Bilip bilmeden konusma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?