Eşim boşanmaya karar verdi,evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum 2

yazdıklarına baştan sona katılıyorum arkadaşım ahh siyahbeyaz ne yaptın şimdi sen böle nedemek şimdi bu sen adama fırsat vermeden adamı boşadın evlendin kızına baba bile yaptın kii babası hayattayken kızının, bir zaten senin kızının babası var sen boşansanda kızın babasından boşanmıyor, iki arkadaşlara bakıp çok aceleci davranıp fevri konuşmuşsun ne diyeyim bilmiyorum ki burdaki arkadaşlar konuş konuş dediniz yok bilmem ney kız zaten allak bullak pisikolog diyor ki ruh halin doğru karar vermeye uygun değil yok efendim bizi dinlemeyip pisikoloğu dinliyorsun ne işin var ozaman burda sanki pisikologdan daha iyi biyoruz ya biz herşeyi hadi bakalım şimdi o aydın düşüncelerinizle aydınlatın iyice doldurduğunuz arkadaşı, siyah beyaz gerçekten üzüldüm senin adına

O cümleyı soyleme sebebım javelının sor dedıgı soruyu sormak ıcındı ben baskasıyla evlencem anlamında demedım,
ılerde bunun olma ıhtımalını dusunmedın mı hıc ,nasıl kabullenıyorsun..Ben kızımın baska babayla degıl sneınle
yasaması adına fedakarlık yapmaya hazırdım anlamında söyledım yanı...

bak eşin seni boşamıycam diyor sen başkasıyla evlenmekten bahsedince yani adam senden kaçıyor olsa bitmiş olsa ardaki herşey umursamaz hemen hatta evlensin der kurtulmak isteyen adam bence sen önce karar ver ben bu adamı unutup paranı en başta kazanıp hayatıma dedğim gibi başkasıyla devam edebilirim mi ki bakalım öle istedğin gibi düzgün adam karşına çıkarma bide kızın var neler görüyoruz kız annesi olunca yükün iki kat fazla, yada ikincisi sen bu adama geri dönmeyi düşünüyorsan en başta herşeyi unutucan unutmasan olmaz tabii şimdi cevap vermesi zor ama unutmadan olmaz yok böyle oldu yok şu oldu ben dersen yürümez olabilme ihtimali varsa bile olmaz, sonra bu adama karşı davranışlarını tamamen değiştiricen aradaki buzları zamanla eritebilirsin ama önce ani çıkışlarını engelemen lazım iş sende bitiyor kızın için kendini değiştir ve asla yüzüne vurmada eşinin her türlü kendinden ödün vermelisin en başta böyle yapsaydın keşke ozaman inan çok farklı olacaktı

canim bak karsinda ben esin olsam bu kadin sanki evliligimiz olmus bitmis, maziden bahsediyor ve artik daha dönüsü yok gibi görünüyor hatta evlenmeyi bile düsünüyor diyip bende guru yapar kesinlikle barisma ümidi vermezdim.
yani demek istedigim konusman boyunca koparip atmissin artik hersey bitmis gibi konusmussun.

eger öyle olmasini istiyorsan yani bosanmaya eminsen o konusmanla "dogru yoldasin" diyebiliriz, ama eminsen biel direkt olarak bosanmak istiyorum demelisin, baska bir adami katmamalisin. yok eger sen kizim icin tekrar denerim düsüncesindeysen "trip" atmak degil acik acik sormayi dene.
ne yapmak istiyorsun, evi terk etme nedenin ve bir adim geri atmama nedenin nedir bunu sor ögren, asil meselede bu degilmi zaten..

Son düzenleme:
Sen evin icinde miydin diyen arkadasim bak bu konusmanin da uydurma oldugunu dusunuyorum Neden mi?

1-Turkiye’de saat suan 2 am.

2- Daha oncede konu sahibinin kendi hayal dunyasini bize sattigina sahit olduk. Kocaya once bosama deyip sonra adam beni niye bosamior demeler.. Kocasi simdide seni bosamiyorum demis, duy da inanma

3- ASLA denilen her sey unutuldu bu yazilanlarda, once yilbasina kadardi adamin muhleti, sonra dogum gununde kapinin onune konacakti esyalari simdi de icinde bulundugumuz dakika ASLA olmus

4- Aile konusunda allah sabir versin sana demis. Kocayla konu sahibi hem fikir aile konusunda, tesadufe bak, aileye sabir dileyen yok

Neticede burada konu sahibinin biraz daha ay canim cok sert konusmussun, bak ailenden sikayetciymis adam vs gibi gazlama bekledigini goruyoruz. Konu sahibi zaten cocuguna hesap veremeyecegi bahanesiyle bosanmayi dusunmuo, koca da seni bosamiyorum demis yani konu sahibi bekleyecek her zaman yaptigi gibi aglasanlarda ay siyahbeyazcim yumusa adama karsi falan dicekler

Gercek ne peki? Gersek su: Konu sahibi bosanmak istemiyor, adamsa bosanalim dense bosayacak (konu sahibine hayatini duzene sokmasi icin muhlet vermisti) bu nedenle konu sahibi kocasinin evine donmesi icin bekliyor, niye bekledigi sorusuna ise o beni bosamiyor bense cocuguma hesap veremem diye bosamiyorum cevabi bizi bekliyor.

Bu muhabbet uzar gider, adam baskasini bulana kadar oyalanir buradakilerde

Aaaa galiba 6 ay onceki noktaya geri donduk, ne kadar cok sey beklemistik oysaki Pazar gunku konusmadan

Sen cık gıtsene benım konumdan herkesın konusuna laf edıp ban yıyo hala konusuyor cık gıt..ben senın gıbı degılım burda a dan z ye ne varsa hersey GERÇEK senın gıbı laylaylom hayat yasamıyorum yorum da yazma buraya!

Eşimın sert laflar edıp dönmeyecegını söyledıgını yazdım ya kızlar ben o laflardan sonra senınle konusmayı dusunuyordum ama
cevabını aldım bu yuzden de ıcın rahatsa gelecegı görebılıyorsan sen bılırsın anlamında söyledım...
Ben kac aydır bos yere kararsız degıldım ama kararımı vermemle cevabımı almam aynı zamana denk geldı ..Artık kızıma acıklama
yapmam gerek kalmadı bunu ona da söyledım..Artık sen bılırsın ben bosanırım haftaya hazırla kagıtlarını dedım ne dıyeyım kızlar
sonucta konusmayacagını ve görusmeyecegını söylemıstı,bosanmayacagım lafı da benım evlenmemı engellemek amaclı bır laf..
Yanlıs anlamayın lutfen basta yazdım ılk gunkı agır laflarla benle tartıstıgı ıcın cevabımı aldım ve söylenecek bırsey kalmadıgı
ıcın de son olarak bunu söyledım ılerde bu cocugun ne durumda olacagını yanı...Ben artık ıstesem de o laflarla ona dönmem..
O da dönmez..Zaten kapatırken ne guzel ya bırbırımızın yuzune bakamayacak hale de geldık dedı ...Artık dönusu yok ..nokta
konuldu ...

bosanacaksiniz yani ikinizinde son karari bu.
üzüldüm dogrusu, halledilemeyecek bir sebep yokdu aslinda o da, hatta daha cok sen de herseyi alttan alarak, fevri davranmayarak halledebilirdiniz aslinda.
hayirlisi olsun..

Madem bu konusma gercek o zaman her makul insanin soracagi soruyu sormussundur herhalde. MADEM BOSANMAK ISTEMIYORSUN EVE DE DONMUYORSUN NE YAPMAYI DUSUNUYORSUN? Cevabi neydi? Yoksa aklina gelmedi mi

Ya canim siz bugun konusmussunuz eve donmeyecegini tekrarlamis, nokta konmus. Seni bosamiyorum falan bunlar hikaye kismi

Son düzenleme:

Eksik anlatilanlar burada tamamlanmis, bak once kendine durust ol. Bosanmak istememek, birinden red yemek bunlar utanilacak seyler degil. Kendi kendine yalanlar soyleyip baskalarini da inandirmaya calisma. Bence bir karar almaniz guzel olmus, kimin aldigi onemli degil bu karari. Gelecegine bak diye 1000 defa yazildi. Kendine bir is bul, kendini koyverme, cocugun da olsa niye evlenmeyeceksin? Hayat o gitti diye bitmedi.

En kotu karar bile kararsizliktan iyidir

Son düzenleme:
burası günlük değilmiydi

Konusmus iste. Bugun degil haftaya pazar kismini ya salladi bugun bulustu ya da gelecek haftaya randevu vermek icin aradi, adam da konunun iceriginin donme meselesi oldugunu ogrenince sinirlendi.

Donmeyecegim bu konuda konusmak gorusmek istemiyorum demis. Konu sahibi de o zaman bosanalim noktasina gelmis.

Adam ne kadar sert konusmussa o kadar iyi, 6 aydir donecek umuduyla yasiosun. Facebooktan kizi silmesi bile sana gore ilan-i ask noktasina geldi.

En sert sozlerini kocaman harflerle yaz bir kagida donmeyecek diye de altina not dus. Is bak gelecegini planla artik.

Ama acikcasi bosanmiycam diye diretme karari alma ihtimalini yuksek goruyorum.

Son düzenleme:
Siz ikiniz gıdın baska yerde yazısın benım yasadıklarım ınsallah sızın de basınıza gelır..Sizin gıbı ınsanın duygularıyla dalga gecıp gulen ınsanlar yuzunden burda yazmadıgım bırsuru sey var 2 aydır..sonra da keyıfle oturan ınsan ılan edılıyorum da yok iş bulmuyormusum ..Sız neyı bılıyorsunuz da neye konusuyorsunuz !!!!Benım konuma yorum yazmayın!

Ben son olanları yazarken sıze yazmadım yorum yapmayacaksınız sız buraya..Boşanmaya da karar vermedik.Bilip bilmeden konusma!

Son düzenleme:
Siz ikiniz gıdın baska yerde yazısın benım yasadıklarım ınsallah sızın de basınıza gelır..

Senin yasadiklarin bizim basimiza gelmez sekerim neden biliyor musun? Kocam beni terk edebilir, cocugum olabilr ama senin kafanla asla hareket etmem, cevreme saldirmam kocama baglamam

Maalesef icinde bulundugun durum karakterinden de kaynaklaniyor

Ya ben demistim bu kisi bosanmamakta diretir diye. Adam donmeyecegim demis, konusmayacagim gorusmeyecegim demis.

Kusura bakma ama artik bunu yazmak zorundayim, adam kurtulmus senden, akli varsa arkasina bakmaz kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…