Eşim boşanmayı kabul etmiyor

Oh miss annen ne güzel destek olmuş sana bırak şu adamı o zaman sorumluluk alamayan erkekler sokağa atılmalııı

Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Boşanma düşüncemi eşime söyledim. Ama kabul etmiyor kızımdan ayrılamam sensiz yaşayamam düzelteceğim diyor. Ama inancım yok daha öncede aynı seyler olmustu düzelecek demişti son şans istemişti ama düzelmedi şimdi yine son şans istiyor. Ben hiç istemiyorum. Çok mutsuzum. Çevreden hep iş öneriyorlar hiç peşinde koşmuyor. Hala benim çalışmamın derdinde.Kaç yıllık evliyiz benim üstüme başıma aldığım sayılıdır anca düğün olur onda elbise alırım. Eşim 6 ayda bir ayakkabı alır ben evlendiğimden beri hiç ayakkabı almadım. Hep bekarken giydiklerimi giyerim onun yerine kızıma almaya çalışırım. Eşim şimdiden işe girince ilk maaşınla bana kaliteli ayakkabı alırsın diyor şaka gibi
O kafayla hiiç bir şey yapamaz. Kafasında paralarım o pabuçları. Ay inanmıyorum böyle insanlar var mı?. Aç çekişmeli boşanma davasını. Bırak kabul etmesin. Çalışmayan adama mahkeme çocuğu da vermez. En fazla iki celsede boşanırsınız. Belki o dönemde aklı başına gelir de, düzelirse boşanmak zorunda da kalmazsınız.

Canim bildigin berduşun ve tembelin onde gideniyle evlisin. Anlattiklariniza gore sizi neden biraksin ki, ekmek elden su gölden.

Arkanizda dag gibi ailenizde warmış, bence hic razi olmasini beklemeyin, gerekeni yapin. Hakim sizi zorla evli tutcak degil ya..

Evet annem destekçim onlarda eşimi sevmiyor sorumsuz ağzından küfür düşmez o yüzden annem düzeleceğini bilsem yuvana sahip çık derim ama bu adamdan birsey olmaz ben yıllarca çektim bari sen gençliğini heba etme diyor annem evli annemin eşide mutlu değilsen çekme kızım babana gitmezsen buraya sen burası da senin evin sanada torunumada bakarım diyor ben kimsenin yanına gitmek istemiyorum annem sana benim apartmandan yada yakından ayrı ev açarız calışırsın çocuga ben bakarım istemezsen kreşe veririz diyor
işte bu helal olsun annenize ve eşine
arkanızda destekçiler de var

şimdi sizinki tehdite başlar :) çocuğu alırım, seni öldürürüm Allah korusun
aman düşmeyin tongaya
çocuğunuzu almaz alamaz endişe etmeyin
Allah yardımcınız olsun

Siz rolleri değişmişsiniz sanırım. Evet sadece erkek para kazanmaz ama kadın çalışıp erkek de yata yata bir yerlerini büyütmez.
Besiye mi girmiş sordunuz mu ?

Evet annem destekçim onlarda eşimi sevmiyor sorumsuz ağzından küfür düşmez o yüzden annem düzeleceğini bilsem yuvana sahip çık derim ama bu adamdan birsey olmaz ben yıllarca çektim bari sen gençliğini heba etme diyor annem evli annemin eşide mutlu değilsen çekme kızım babana gitmezsen buraya sen burası da senin evin sanada torunumada bakarım diyor ben kimsenin yanına gitmek istemiyorum annem sana benim apartmandan yada yakından ayrı ev açarız calışırsın çocuga ben bakarım istemezsen kreşe veririz diyor
E tamam işte desteğinizde var arkanızda daha ne bekliyorsun ki :kahve:

Back
X