Eşim bu sabah bana , sana ne yaparsam yapayım bosanamazsin dedi...

Kaçarak evlenen kadınların hepsi aynı sonu yaşıyor galiba.
Hata üstüne hata ne diye adami anlamadan dinlemeden çocuk yaptınız diycem ay seviyordum bilmiyordum diyceksiniz
Yapacak şey belli darp raporu alıp uzaklastirma çıkartın.Belki korkup insafa gelir.Baktiniz ki adam olmuyor boşanma davasi açıp nafaka tazminat isteyin.
Ailenizden fayda yok belli ki Anneniz sizi öldürünce de elalem ne der diye üzülür sadece.
Bu hayatta çocuğunuzla tek başınasiniz sonuç çok bariz.Kendinizi psikolojik olarak güçlendirin.Uzaklastirma karari alinca o eve gelemez.Siz evde oturmaya devam edin, işe girip cocugunuzu da belediyenin kresine verirsiniz.Fiyatlari daha uygun ve makul.
Bir şekilde hayat kurmak zorundasınız.Korkmayin Allah büyük karşıniza ailenizden ve sevip kaçtığınız adamdan daha merhametli komşular, öğretmenler, iş verenler çıkabilir.Size daha fazla zarar veremesin.Allah yardımciniz olsun.

Gerçekten şaka gibisiniz.
İnsanın bu hayatta bir duruşu olur.
Bu şekilde korkarak , sindirilerek nasıl cocuk büyüteceksiniz ?
Evladınıza bu hayatı mı vereceksiniz ?
Korkularınızı anlıyorum ama bu şekilde ömür geçer mi ?
Biraz cesaretiniz olsun .

Benim böyle bir çabam var. Yapabildiğim kadarını yapacağım, tyt ye girdim 2 yillik çocuk gelism yazdım tercihime. Onu okuyacağım en azından ücretli öğretmenlik yapabilirmisim dediler ama pek bilgim yok. Umarım doğru bir çaba içerisindeyim dir. 4 yıllık çok istedim ama ayt deki konular hakkında hiçbir bilgim yok yapamadim

Ben sizi neden boşanmıyorsunuz diye topa tutmayacağım tr nin şuanki şartlarında hem iş bulmak hem de iş bulana kadar yalnız hayatı idame ettirmek zor
Fakat sizin sorununuz bence hayat becerinizin olmaması gece oğlumu nasıl doktora götüreceğim korkusu bile buna delalet bence

Hayattaki zorluklar karşında pratik ve dirayetli değilsiniz çözüm bulucu da değilsiniz
Kendi kendinize yaşamamışsınız çünkü hiç.
Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeye gerek yok kadın sığınma evler hakkında bilgş alınabilir
Ona göre hareket edilebilir

Dışardan okuyabilşrsiniz evden çıkma şansınız var mı bilmiyorum meslek edindirme kursları araştırılabilir sosyal yaşantınızı da bilmiyorum.

Fakat hayat becerisi kazanmanız gerekiyor çözüm kafada hiç yok mesela sizde

Söylediğim ağır olacak ama hayat becerisi olmayan biri de anne baba olmamalı

Tercih hakkım hala var. Sıralamam 930 bin puanim 289 işletme gelir mi acaba. Ne gibi bir meslek yapabilirim işletme okusam

Üst not: Kaçarak evlenmeyi düşünenler, eğer ailesinin ya da eşinin desteği olmadan yaşamını sürdürmeyecekse kaçmasın. Normalde de kaçmasın tabi de bu yoksa teşebbüs bile etmesin. Aile için korkunç birşey olmalı. Bu evladına sahip çıkmak ile ilgili bir durum değil. Evladın kendine bakamayacak durumda ve zaten o ya da bu nedenle uygun görmediğin birinin yanına gitmiş ne halde ne yapar bilmiyorsun.

Çalışacaksınız. Ailenizin yanına döndüğünüzde de çocuğunuza bağlı olduğunuzu ailenizle birlikte yaşamak ve onlara da destek olmak istediğinizi net bir şekilde göstereceksiniz. Ben çalışamıyorum çocuğum da var bir erkek çıksa da beni buradan alsa psikolojisine girmeyeceksiniz. Siz böyle olursanız sizin yanınızda olurlar. Ben ailemin yanına döneyim, bebeğim küçük çalışamam, talibim çıkarsa hemen evlenirim modunda olursanız her gün üzülürsünüz.

Halk eğitimde var evet böyle kurslar gitmeyi de çok istiyorum ama eşim asla izin vermiyor birde oğlumu biralabilecegim kimsem yok bu yüzden gidemiyorum

Halk eğitimde var evet böyle kurslar gitmeyi de çok istiyorum ama eşim asla izin vermiyor birde oğlumu biralabilecegim kimsem yok bu yüzden gidemiyorum
Online kurslar ücretlidir ama hiç mi biriktirilemez internetiniz var yani
Dikil nakış satamaz mısınız komşulae aracılığı ile
Yani ekmek bile mi yapamaz mısınız komşularınızdan var mı hiç böyle şeyler yapan

Çok üzgünüm ama kocanızın huyuna gitmek dışında bi seçenek kalmadı.
Ailenize de yazıklar olsun.

Aslında ben boşanır sam asla evlilik düşünmem en azından uzun bı sure fakat ailem o düşüncede olur. Beni ilk uygun gördüğü kişiye ile evlendrmej derdinde olurlar. Birde çalışmama asla izjn vermezler ki şartları da buna uygun değil merkeze uzak yaşıyorlar. En azından öyle diyorlar bizim orda çalışma tek bı kadın yok. Ailem de bı dsuncede..

Tercih hakkım hala var. Sıralamam 930 bin puanim 289 işletme gelir mi acaba. Ne gibi bir meslek yapabilirim işletme okusam
dışardan aöf oku ne gibi meslek derken bu seni azmine bağlı ben memur oldum kazandım çok iyi bi puan aldım ama köpek gibi çalıştım sınava

Yeminle ciddi diyorum

Başlığı görünce aha dedim bu Mavera tam o
Hadi hayırlısı dedim konuya daldım ki
Değilmiş

Eşiniz ‘ boşan ‘ diyerek dövüyormuş, çocuğun da okulu var yazmışsınız. Yasal haklarınızı alarak boşanmayı neden düşünmüyorsunuz? Çocuk okula gittiğine göre büyük, bu durumda size ayak bağı olmaz. Çocuğunuza nafaka bağlanır, siz de asgari ücretle bir iş bulsanız bir şekilde yolunuza bakarsınız.
Neden kadın sığınma evi, iz kaybettirmek vs gibi yolları düşünüyorsunuz durumu iyice imkansız göstermek için mi?

Dikis felan yapamıyorum ki gözlerim çok ağrıyor bekarken yapmaya çalışmıştım. Ekmek yapanı hiç görmedim internetim var

Çocuk ha o evde büyümüş ha çocuk esirgemede. En azından orda huzur bulur belki. Babası gibi evlat yetişecek evde. Sizin gördüğünüz muameleyi o da görecek. Pısırık ana, şerefsiz baba. Evliliğiniz çok güzelmiş gibi, B.K var gibi hemen yapılan bir çocuk. 40 tane bahane yazmışsınız. Bir tane olumlu şey yok. Ne desin bu insanlar?

Ailenize o kadar kızdım ki anlatamam.
Bir evladın var ve sırf senin başın yere eğilmesin diye acı çekmesine göz yumuyosun..
Yerinizde olsam giderdim sığınma evine, annem umrumda bile olmazdı.
Gerçek bir aile sizin ailenizin davrandığı gibi davranmaz..

Hayır oğlum 15 aylık. İzini kaybettirmesem ailem yalnız yaşamama izin vermez beni alırlar ordan sonrada başkası ile evlendirmeye dusunurler çalışmama izin vermezler. Oğlumu da babasına verirler

Ailem hiçbir şekilde arkamda degil ve maddi hiçbir gelirim yok, gidecek yerim yok

işte bu bir kısır döngü
bunlar olsaydı zaten böyle bir adamla evli olmaz olsan da çaresini bulurdun
ama koşa koşa kaçman lazımdı
anan da ölürse ölsün kızının torununun ölmesini bekliyorsa
hani o çok düşündüğün çocuk var ya
bu adamın yanında senden bin beterini yaşayacak
adam bir günde böyle olmayacağına göre göz göre göre kendinize layık gördüğünüz hayat bu
ben neden acıyayım
en baştan sana değer veren insan kaçmanı istemez ailene saygı duyar düzgün iletişim kurardı
bundan da mı anlamadınız malınızı
of ne yazdım ya
sanki ders alan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…