Eşim bunalımda ne yapmalıyım

Peki anlamsız duygu değişiklikleri terleme evden kendini dışarı atma hissi varmı eşinizde durduk yere yükselme gibi ?
peki besin takviyesi falan alıyormu? Mesela ben bir vitamin konpleksi içeren bir takviye gıda aldım,içinde beta glukan vardı,o da depresyona sokmuştu beni.Bir kimyasalla teması var gibi geldi bana.. Spora giden aktiviteleri iyi olan bir adam ansızın depresyona girmez yahu.. Anlatmadığı birşey var gibi sanki.. Eğer yoksa da boşluk hissi ile depresyona yaşıyor olabilir.. Hani herşey yerli yerinde ve yaşam anlamsız gelebilir..Tehlikeli geldi bana bu ruh halleri açıkçası

Peki anlamsız duygu değişiklikleri terleme evden kendini dışarı atma hissi varmı eşinizde durduk yere yükselme gibi ?
Hic üşümeyen adam bu aralar sürekli üşüdüğünü söylüyor. Akşamları bikac kez daraldım ben arkadaşla biraz dolaşcam diyip cıktığı oldu. Ben yanlış anlamayım diye arkadaşıyla yazıştığı mesajları gösterir. Geri geldiğinde çok iyi geldiğini söyler ama ertesi gün yine aynı

Arkadaşa katılıyorum tehlikeli ve anlamsız tepkiler gerçekten acil bişey yapılması lazım

Zor bir durum gerçekten ama doktora gitmesi de şart. Çocuğunuzla ilgisi alakası nasıl?
Harika bir baba, harika bir eş. Anlatmaya kelimeler yetmez. Cok mutluyuz ufak tefek tartismalar her evlilikte olur ama herzaman tatliya baglamayi biliriz. Oglumuz icin elinden geldigi kadar herseyin en iyisini alir, isten gelir yorgunum demez oglumuzla ilgilenir. Gercekten sorunun ne oldugnu anlamak imkansiz gibi

Tüm alternatiflere bakmak lazım.. Eşinizin biri ile gönül ilişkisi olup terkedilmiş falan olabilir mi acaba? hiç şüphelendiğiniz durumlar oldumu bir düşünün

Çok ilginç ya. Hani çocuğu da ilgisiz bırakıyorsa ordan yürüyüp ikna edin diyecektim ama...
Ne kadardır devam ediyor bu durum acaba biraz zaman verip kendi haline mi bıraksanız.
Büyüklerle oturun napacağınıza karar verin bu süreçte. Size de destek olurlar hem.

Tüm alternatiflere bakmak lazım.. Eşinizin biri ile gönül ilişkisi olup terkedilmiş falan olabilir mi acaba? hiç şüphelendiğiniz durumlar oldumu bir düşünün
Inanin aklima ilk boyle bisey geldi, buyuzden ilk gunlerde biraz soguk yaklastim ama telefonu hep alabilcegim yerlerde, hic birseyini saklamaz, gittigi yerlerde bile beni surekli arar, aradigimda telefonu acar. Aslinda suphe etcek hic bi durum yok yada cok guzel saklayabiliyor bilemiyorum bana olan ilgiside hic azalmadi

Psikolojik bir rahatsızlığı var. Bipolar ya da benzerleri olabilir. Mutlaka bir psikiyatra görünmesi lazım. Kendini öldürmek istemesi klasik bir depresyon belirtisi değil çünkü maddi problem borç harç kötü bir evlilik v.s yokmuş ortada. Ne yapın ne edin götürün.

Durup dururken insan bunalıma girmez!
Erkek kısmı da herşeyini hanıma anlatmaz
Beyin kimyası bozulduysa onu ancak psikolojik haplar düzeltir, yoksa o bozuk duygu durumunda, kime ne yapar allah korusun!
İlac almaktan korkuyor, psikoloğa gidersem bana ilac verirler ve ben o ilaclara bağımla olurum diyor.

İlac almaktan korkuyor, psikoloğa gidersem bana ilac verirler ve ben o ilaclara bağımla olurum diyor.
[/QUOTE]
Rahatsızlığa göre değişir bin bir türlü dozda ilaç var, hepsi bağımlılık yapmaz bilmeden konuşuyor, uyku düzeni nasıl eğer bozuk ise bipolar hastalığı olabilir zaten bu rahatsızlık bahar ayında zirveye çıkar, hemen doktora gidin daha kötüsünü yaşamadan

Rahatsızlığa göre değişir bin bir türlü dozda ilaç var, hepsi bağımlılık yapmaz bilmeden konuşuyor, uyku düzeni nasıl eğer bozuk ise bipolar hastalığı olabilir zaten bu rahatsızlık bahar ayında zirveye çıkar, hemen doktora gidin daha kötüsünü yaşamadan
[/QUOTE]
Uyku duzeni berbat geceleri uyuyamiyor bipolar hastaligini arastirip doktora gitmesini ikna edicem bugun

Geçmiş olsun üzülmeyin lütfen sağlam durun,siz bebeğinizi düşünün bari,olabilir insan olanın basina her iş gelebilir yani allah can sağlığı versin öncelikle Allah başınızdan eksik etmesin eşinizi çok zordur eminim

ama en önce psikologa gitmesi şart, yada terapi alsın ilaç kullanımına başlamasın ama bol bol konuşup içini döksün doktora eşiniz bunu tavsiye edin, durduk yere buhran geçiriyorsa, iyi kötü içinde ne varsa konuşarak kusacak öyle rahatlıyor insan inanin.

Amcamda böyle durduk yere buhran geçirdi aynı eşinizin söylediklerini söyledi ve hiç tanımadığı insanla yani doktoruyla konusa konusa içindekileri döke döke yendi bu buhranı,ilaç kullanmadı ama terapi aldı anlayacağınız.
Yeniden doğmuş gibi oluyorum doktorun odasında bırakıp çıkınca tüm konuşup anlattığım şeyleri derdi

Bide bol bol dua edin el birliğiyle eşinizin ailesi de manevi destek olması çok çok iyi olur ağzı dualı insanlardan destek isteyin bu şekilde yine iyi hisseder kendini eşiniz hepsini deneyin pes etmeyin derim.yer gök dua nede olsa
Ama gece lütfen uyanıp kontrol edin yanınızdan kalkıp salona fln gitse bile gözünüz üstünde olsun,inşallah biran evvel toparlar eşiniz çok geçmiş olsun tekrardan.

Beta glukanın deprosyana soktuğunu nasıl anladınız, doktora mı gittiniz yoksa ilacı bıraktıktan sonra mı farkı gördünüz?

Cok tsk ederim bu guzel yorumunuz icin, kesinlikle artik bu saatten sonra onu ikna etmek icin herseyi yapicam. Mutlaka bi uzmana gorunmesi lazim.

Cok tsk ederim bu guzel yorumunuz icin, kesinlikle artik bu saatten sonra onu ikna etmek icin herseyi yapicam. Mutlaka bi uzmana gorunmesi lazim.
Rica ederim mübarek cuma günü faydam olursa ne mutlu:)
Eşinize terapi alıp konuşarak rahatlamasını söyleyin bence,ilaç kullanmaya başlarım diye gitmek istemiyor sanirim psikologa,bence ilaçsız da çözebilir bu durumu inşallah

Bizleri de haberdar edin lütfen inşallah eşim düzeldi diye yazarsınız buraya

Istedik aslinda ama hamileligimin sonlarina yaklastigim icin ucak yolcugu yapamiyorum. Arabayla gidebilcegimiz yerler onerdigimde ise kabul etmiyor, geri geldigimde hersey ayni olcak hic birsey degismicek diyor

Çok tuhaf..
Oysaki hayatınıza 2 ay kadar sonra bir evlat daha girecek.
İnsan nasıl bu kadar sorunsuzken, bu kadar umutsuz olur aklım almadı.

Denemeyip, nasılsa hiç bir şey düzelmeyecek diyerek böyle yaşamaya devam etmesi
size haksızlık. Bu dönemde sizi bu kadar çaresiz bırakması gerçekten kızdırdı beni.
Bence çok da şımarmasına izin vermeyin.
Çözüme kendisini bu kadar kapatmasına neden bu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…