direk onu ıkna edıp ıyı bır psıkıyatrıste goturun bence, yoksa hayat sıze zehır olur.Caresizliğimden kime ve nereye danışacağımı şaşırdım kızlar. Eşim 2 haftadır aşırı bunalıma girdi, ve bu sorunu git gide artıyor. Sürekli evde bunalıyorum için daralıyor mutsuzum kendimi öldürmek istiyorum diyor. Hayatımız çok iyi, herşey yolunda, kendimize ait bir evimiz var arabalarımız var ikimizde çalışıyoruz para sıkıntımız yok çok şükür. 1 oğlumuz var 4 yaşında 7 aylıkta hamileyim ikinci yavrumuza. Hayatımız bukadar güzel ve yolunda giderken eşimin böyle depresyona girmesi beni çok üzüyor ne yapicağımı bilemiyorum. Sık sık onunla bi arkadaş dost eş hatta bi piskolok gibi konuşup anlamaya calıştım ama nafile. Piskoloğa gitmesini önerdim önce kabul etti daha sonra vazgecti. Niye bukadar mutsuz olduğunu sorduğumda kendisininde bunu bilmediğini anlamadığını söylüyor, benimle alakalı olmadığını beni üzdüğü icinde kendini daha da kötü hissettiğini söylüyordışarı cıkıp arkadaşlarıyla gezmesini hatta onlarla tatile cıkmasını öneriyorum ama hiç bişey kabul etmiyor. var mı aranızda benim gibi bu durumda olanlar? Kendine bişey yapmasından çok korkuyorum günlerdir ona belli etmiyorum ama mahfoldum üzülmekten.
Esınız buyuk ihtimal depresyonda.Caresizliğimden kime ve nereye danışacağımı şaşırdım kızlar. Eşim 2 haftadır aşırı bunalıma girdi, ve bu sorunu git gide artıyor. Sürekli evde bunalıyorum için daralıyor mutsuzum kendimi öldürmek istiyorum diyor. Hayatımız çok iyi, herşey yolunda, kendimize ait bir evimiz var arabalarımız var ikimizde çalışıyoruz para sıkıntımız yok çok şükür. 1 oğlumuz var 4 yaşında 7 aylıkta hamileyim ikinci yavrumuza. Hayatımız bukadar güzel ve yolunda giderken eşimin böyle depresyona girmesi beni çok üzüyor ne yapicağımı bilemiyorum. Sık sık onunla bi arkadaş dost eş hatta bi piskolok gibi konuşup anlamaya calıştım ama nafile. Piskoloğa gitmesini önerdim önce kabul etti daha sonra vazgecti. Niye bukadar mutsuz olduğunu sorduğumda kendisininde bunu bilmediğini anlamadığını söylüyor, benimle alakalı olmadığını beni üzdüğü icinde kendini daha da kötü hissettiğini söylüyordışarı cıkıp arkadaşlarıyla gezmesini hatta onlarla tatile cıkmasını öneriyorum ama hiç bişey kabul etmiyor. var mı aranızda benim gibi bu durumda olanlar? Kendine bişey yapmasından çok korkuyorum günlerdir ona belli etmiyorum ama mahfoldum üzülmekten.
Neden bu kadar uzgunsunuzAyni durumdayim berbatim uzun zamandir
Destek almama ve ilac kullanmama ragmen gecmiyor bunalimim korkmasam ben de ölümü düşünürdüm ama korkuyorum
Gecmiyor yuregimin daralmasi
Gerçi benim çokça sebeplerim var ama hayati berbat olup da mutlu olan insanlar varken benimde hayatim dorr dörtlük olmasa da bu derecede diplerde olmam normalmi onuda bilmiyorum cok mutsuzum ve bunalimdayim
Eşime de oldu aynısı çok isteksiz ve mutsuzdu herşeyden bir ay snr fln da baş dönmesi olmaya başladı hmn psikiyatri ye gittik çok az uyuduğu için vücut dengesi bozulmuş ve tabiki psikoloji yi etkilemiş e tabi birde iş stresi fln 2 ilac verdi inanın 10 günde eli gibi uyudu snr yavaş yavaş toparlandı 3 ay oldu cook cook iyi yakın da kontrolü var muhtemelen ilaçlar yarıya inecek ve 2 aya da tamamen bırakacak, yani iş önemli bir boyuta ulaşmadan erken tedavi her acıdan cook iyi oluyor ve tedavi çabuk bitiyor, gecikmeden gidin derimCaresizliğimden kime ve nereye danışacağımı şaşırdım kızlar. Eşim 2 haftadır aşırı bunalıma girdi, ve bu sorunu git gide artıyor. Sürekli evde bunalıyorum için daralıyor mutsuzum kendimi öldürmek istiyorum diyor. Hayatımız çok iyi, herşey yolunda, kendimize ait bir evimiz var arabalarımız var ikimizde çalışıyoruz para sıkıntımız yok çok şükür. 1 oğlumuz var 4 yaşında 7 aylıkta hamileyim ikinci yavrumuza. Hayatımız bukadar güzel ve yolunda giderken eşimin böyle depresyona girmesi beni çok üzüyor ne yapicağımı bilemiyorum. Sık sık onunla bi arkadaş dost eş hatta bi piskolok gibi konuşup anlamaya calıştım ama nafile. Piskoloğa gitmesini önerdim önce kabul etti daha sonra vazgecti. Niye bukadar mutsuz olduğunu sorduğumda kendisininde bunu bilmediğini anlamadığını söylüyor, benimle alakalı olmadığını beni üzdüğü icinde kendini daha da kötü hissettiğini söylüyordışarı cıkıp arkadaşlarıyla gezmesini hatta onlarla tatile cıkmasını öneriyorum ama hiç bişey kabul etmiyor. var mı aranızda benim gibi bu durumda olanlar? Kendine bişey yapmasından çok korkuyorum günlerdir ona belli etmiyorum ama mahfoldum üzülmekten.
Israrla soruyorum, bana anlatmak istemezsen baska biriyle paylas. Sorun ne olursa olsun ben seni desteklemeye hazirim dedim, varsa bi hatan affetmeyede hazirim. Sirf kendisine bi zarar vermesin diye. Ama yeminler ediyor, bi sebebi olsa anlatirim ve rahatlarim, ama hic bi sebeb yok buyuzden delirmek uzereyim diyo
Yemesi içmesi uykusu nasıl?bunlarda sorun varsa sıkıntı büyükIsrarla soruyorum, bana anlatmak istemezsen baska biriyle paylas. Sorun ne olursa olsun ben seni desteklemeye hazirim dedim, varsa bi hatan affetmeyede hazirim. Sirf kendisine bi zarar vermesin diye. Ama yeminler ediyor, bi sebebi olsa anlatirim ve rahatlarim, ama hic bi sebeb yok buyuzden delirmek uzereyim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?