• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bütün maaşıyla altın alıyor fakir gibi yaşıyoruz

Seni evde eleman olarak mı tutuyor? Valla onda bile yemeğin , maaşın var. Gıdasızlıktan kilo vereceksin. Senin yerinde olsam işe girer aldığım yiyecekleri ona vermem, altın yesin muşmula. Ay sinirlendim. Kendin de ayrı yatırım yap. Ev onun diye çalışıyor diye böyle birşey yok sen karısısın ortak geçinmek zorundasınız senden kısıtlayamaz bu evlilik değil.
Yüzünü bile görmek gelmiyor içimden zaten

Altınları gördünüz mü? Bana hepsini altına vermiyor gibi geldi. Borcu harcı kumarı karı kız olayı ya da başka bisi var mi
Altınları gördüm bir kaç kişi parasına göre az demiş Evden de çıkmıyor ne yapıyor bir bilsem

Boşanmak istersem nereden başlamalıyım :KK43:

Hukuki süreci hiç bilmiyorum ama bence psikologa giderek başlamalısınız. Bu pinti herifin Sgk'si varsa devlet hastanesinde ya da toplum sağlığı merkezlerinde ücretsiz psikolog var.
Bir de şu aklıma geldi. Her şey ortaya dökülmeden önce evde altın olduğunu belgeleyin. Fotoğraf video falan. Avukatlar daha iyi bilir gerçi 🤔

İşin garip tarafıda o benim elimi cebime attırmazdı ısrarla her eksiğimi alırdı

Evlenmeden önce böyle olmadığına hiç kimse inandıramaz beni. 'Çekirdek istedim almayınca farkına vardım' dediğinize göre önceden böyleymiş. Siz farkında değilmişsiniz yada görmek istemediniz.

Son düzenleme:
Hukuki süreci hiç bilmiyorum ama bence psikologa giderek başlamalısınız. Bu pinti herifin Sgk'si varsa devlet hastanesinde ya da toplum sağlığı merkezlerinde ücretsiz psikolog var.
Bir de şu aklıma geldi. Her şey ortaya dökülmeden önce evde altın olduğunu belgeleyin. Fotoğraf video falan. Avukatlar daha iyi bilir gerçi 🤔
Psikolog mantıklı olablir

Evlenmeden önce böyle olmadığına hiç kimse inandıramaz beni. 'Çekirdek istedim almayınca farkına vardım' dediğinize göre önceden böyleymiş. Siz farkında değilmişsiniz yada görmek istemesiniz.
Evlenmeden önce vallahi çekirdek istesem kapının önüne yığardı bir gece canım çikolata istiyor demiştim kaç km yoldan gelip balkona atıp gitmişti bunun gibi şeyler yapardı genelde evlendikten sonra böyle huylarını gördüm

7 yıldır bu siteye üyeyim bir suru konu okudum sanırım bu bir üyeye ikinci kez boşan deyişim. Böyle bir mahlukla ömür geçmez. Ömür boyu süründürür sizi yarı aç yarı tok yaşarsınız. Tüm parasını altına yatırması bir yana size karışma demesi apayrı bir olay. Hem pinti hem bencil hem sevgisiz. Kazara hamile kalmadan boşanın bu heriften bir iş bulup çalışın. Bu adam için gençliginizi soldurmayin.

Evleneli 7 ay oluyor eşim kazandığı bütün parayla altın alıyor çevremdeki herkes ne güzel birikim yapıyor diyor ama evde dolap bomboşken ben altını ne yapayım , ben konuşmaya çalışınca bağırıyor sanane işime karışma diyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten laftan da anlamıyor saçma sapan iş yapıyorsun deyince kavga çıkıyor ne yapacağım ben :KK43:
Eşiniz altın bağımlısı olmuş tedavi olmalı.

Evlenmeden önce vallahi çekirdek istesem kapının önüne yığardı bir gece canım çikolata istiyor demiştim kaç km yoldan gelip balkona atıp gitmişti bunun gibi şeyler yapardı genelde evlendikten sonra böyle huylarını gördüm

Ama sizde hep küçük şeyler istemişsiniz böyle ne mal olduğunu belli olmaz ki.

Gelen giden olmadı bi defa kendi annem ili defa kendi ailesi geldi babası para verdi halı al diye onu da işte ara da derede gitti para
Anlattiklariniz cok sacma geldi. Siz evlenirken esyalar alinmadimi zaten. Oyle biryere neden gelin gidiyorsunuz ki? Cikolata alamamak nedir? Insan karisina bir cikolata almazmi yahu değer 0 dicem ama bunu insan bir yabanciya bile yapamaz.

Eşiniz altın bağımlısı olmuş tedavi olmalı.
:KK43: :KK70:
7 yıldır bu siteye üyeyim bir suru konu okudum sanırım bu bir üyeye ikinci kez boşan deyişim. Böyle bir mahlukla ömür geçmez. Ömür boyu süründürür sizi yarı aç yarı tok yaşarsınız. Tüm parasını altına yatırması bir yana size karışma demesi apayrı bir olay. Hem pinti hem bencil hem sevgisiz. Kazara hamile kalmadan boşanın bu heriften bir iş bulup çalışın. Bu adam için gençliginizi soldurmayin.
O kadar haklısınız ki boşansam herkes küsecek yüzüne bakmycak bu sevepten ayrılık olmaZ diyecek anlatsam da anlamayacaklar sizin gibi objektif bakan olmyacak ama en sonunda dayanılacak yanı kalmayacak belli

Anlattiklariniz cok sacma geldi. Siz evlenirken esyalar alinmadimi zaten. Oyle biryere neden gelin gidiyorsunuz ki? Cikolata alamamak nedir? Insan karisina bir cikolata almazmi yahu değer 0 dicem ama bunu insan bir yabanciya bile yapamaz.
Evlenirken alınmadı evet

Back
X