• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bütün maaşıyla altın alıyor fakir gibi yaşıyoruz

Yok 20 binden fazla maaşı işe girip çalışacağım en azından para kazanırsam devam etmese bile kendi hayatıma bakabilirim boşanmayı düşünebilirim
Yani benim eşimde ilk evlendıgımızde bilmezdi eli sıkıydı
Yeni evlilere tebriğe gittigimde ceyrek artı tatlı gılan alırdım .cok tuhafına gıderdı
Annesının evıne bır ekmek almıs degıl ama
Bugun para ıstesem yarın yıne ısterım dünkü noldu demezdi
Allaha şükür hala oyle kartlar elımdedır
Araba altımda
calışmıyorum ama hersey bende . Tüm dısarı alışverısı benden gecer
O cımrılık zamanlarındada bana yapmadı ama yanlış bırsey yapsa parayı sevdıgı ıcın onu parayla cezalandırırdım

Mesela kavga ettık cvp vermıyor ,yüzlerce boş mesaj atardım
Benım hattımda onun üzerineydi
Ozaman mesaj paralıydı demekkı
Delirtirdim 😅😅
Sende farklı bır sekılde delirt yada büyüklerinden yardım ıste

Ben ondan bir şey istemiyorum artık çünkü dediğin gibi içimden de gelmiyor
Hazır çocukta yokken geçiçide olsa iş bak en kötü asgari alacaksın zaten mesleğin varsa çalışırken o alana kaymak daha doğru olur. Belki utanır biraz kocanda

Yani benim eşimde ilk evlendıgımızde bilmezdi eli sıkıydı
Yeni evlilere tebriğe gittigimde ceyrek artı tatlı gılan alırdım .cok tuhafına gıderdı
Annesının evıne bır ekmek almıs degıl ama
Bugun para ıstesem yarın yıne ısterım dünkü noldu demezdi
Allaha şükür hala oyle kartlar elımdedır
Araba altımda
calışmıyorum ama hersey bende . Tüm dısarı alışverısı benden gecer
O cımrılık zamanlarındada bana yapmadı ama yanlış bırsey yapsa parayı sevdıgı ıcın onu parayla cezalandırırdım

Mesela kavga ettık cvp vermıyor ,yüzlerce boş mesaj atardım
Benım hattımda onun üzerineydi
Ozaman mesaj paralıydı demekkı
Delirtirdim 😅😅
Sende farklı bır sekılde delirt yada büyüklerinden yardım ıste
Bende aslında böyle olsun istiyorum maaşını bi kere görmedim daha sorunca evi başıma yıkıyor bundan sonra bende dursun kartın dedim diye bi evden kovmadığı kaldı valla

Hazır çocukta yokken geçiçide olsa iş bak en kötü asgari alacaksın zaten mesleğin varsa çalışırken o alana kaymak daha doğru olur. Belki utanır biraz kocanda
Muhasebe mezunuyum daha önce sosyal güvenlikte çalıştım 5 ay iş deneyimim bu sadece başvuru yapacağım bir kaç yere

Ben sizin yerinizde olsam eşime haber vermeden anne ve babasını ya da sizin anne babanızı yemeğe ya da böyle 1 2 günlük yatıya çağırırdım. Yemek olarak da evde ne varsa onlardan yapıp hatta özellikle eksik gedik yapıp biraz gözlerine sokardım ki eşim mahçup olsun. Anneler babalar da görsün gözleriyle. (Peynirsiz kahvaltı, düz bulgur bakliyat modu yani)

7 ayda biriktirdiği bu değil 7 aydır evliyiz ilk aylar borç ödedi oraya gitti para maaşı da 14 bin değil :D ay güldürdünüz beni moralim bozuktu sağolun zaten aldığı maaştan ödediği tek şey faturalar

Seni evde eleman olarak mı tutuyor? Valla onda bile yemeğin , maaşın var. Gıdasızlıktan kilo vereceksin. Senin yerinde olsam işe girer aldığım yiyecekleri ona vermem, altın yesin muşmula. Ay sinirlendim. Kendin de ayrı yatırım yap. Ev onun diye çalışıyor diye böyle birşey yok sen karısısın ortak geçinmek zorundasınız senden kısıtlayamaz bu evlilik değil.

Back
X