İşte biz de onu anlamıyoruz..hem temizlik hem yemek vs yapacaksanız niye çalışıyorsunuz? Kadın en iyisini yapıyor aslında. Belki o da hem evde hem işte çalışıp bak ayaklarimin üstünde ne güzel duruyorum diyenleri anlamiyordur.
Hem temizlik yemek hem çalışmak nasıl bunları aynı kefeye koyuyorsunuz?
Ben çalışıyorum para kazanıyorum, kendimi geliştiriyorum, kariyer yapıyorum ayaklarımın üstünde duruyorum.
Eve gidiyor yemek yapıyorum temizlik yapıyorum misafir ağırlıyorum
Bunları kendim için ailem için yapıyorum
Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul'da tek maaşla geçinmek zor, hayat standartlarımı yükseltmek için çalışmak zorundayım.
Eşimin maaşıyla 1 şey alacaksam kendi maaşımı da üstüne koyup 2 şey alıyorum.
Ben çalışmak için 5 sene üniversite okudum, kendi emeklerimle tırnaklarımla geldim bir yere. Bugünde keyfini sürüyorum.
Şuan çocuk sahibi değilim. Yarın ne olur bilinmez ama Allah korusun eşime bir şey olsa çocuklarımın hayatını devam ettirmem gerekir, bunun için çalışıyorum.
Yoruluyorum, sabah 6'da uyanıp kocama kahvaltı hazırlayıp işe yolluyorum, peşine ben çıkıyorum. Metrobüsle işe gidiyorum. 9 saat çalışıp eve gelip yemek yapıyorum. Ama ay başında 'Maaş ya da ek geliriniz yattı' mesajını görünce bütün yorgunluklar gidiyor.
Çalışmasam evde temizlikle nereye kadar? Evimi temizliyorum diye kimse bana gidip vitrinde beğendiğim bluzu satın almaz.
He eşiniz çok zengindir durumunuz çok iyidir çalışmasanız da olur o durum ayrı.