Evet yaa sonradan fark ettim ama iyi oldu birbirimizi anladıkYaaabaşkasıyla dovusseymışik keşke.
Çok üzüldüm şuan
Sen çok tatlısın
Sonraki postta da(dünden bahsediyorum) herşeyi unutup yardımlaşmışız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa sonradan fark ettim ama iyi oldu birbirimizi anladıkYaaabaşkasıyla dovusseymışik keşke.
Çok üzüldüm şuan
Sen çok tatlısın
Sonraki postta da(dünden bahsediyorum) herşeyi unutup yardımlaşmışız![]()
Bebek için tazyikli sperme ihtiyacın yok.Vajinismus olup deneme yaparken ağız kısmına boşalıp hamile kalan arkadaşım var benimçarpma hissetmeyince yeteri kadar uzağa gidemiyordamı olmuyor diye düşünüyodum kendi kendime.
inşallah allah isteyen herkeze hayırlısını versinBebek için tazyikli sperme ihtiyacın yok.Vajinismus olup deneme yaparken ağız kısmına boşalıp hamile kalan arkadaşım var benim![]()
Yok kız ben hissediyorum son yapmamızda da gayet hissettin o ılıklığıValla ben sadece hareketlerden anlıyorum kesinlikle sperm falan hissetmiyorum. İlişki bitip çıktığında geri geliyor o kadar bunun dışında boşalması anında bir şey hissetmiyorum
3-4 gün ara vermiştik bende tazyik değilde bi ılıklık hissettimYok kız ben hissediyorum son yapmamızda da gayet hissettin o ılıklığı
Evet özellikle 3-4 gün ara verilip yapınca daha fazla hissediyorsun haklısın cnm3-4 gün ara vermiştik bende tazyik değilde bi ılıklık hissettim
Evet özellikle 3-4 gün ara verilip yapınca daha fazla hissediyorsun haklısın cnm
ara verip yapıldığı zaman bunu ben de hissediyorum hatta bazen süre uzadığı zaman tazyikli bile hissedebiliyorum3-4 gün ara vermiştik bende tazyik değilde bi ılıklık hissettim
Evet ara verince depolar doluyor herhaldeara verip yapıldığı zaman bunu ben de hissediyorum hatta bazen süre uzadığı zaman tazyikli bile hissedebiliyorum
Evet ara verince depolar doluyor herhalde![]()
Olabilir çünkü ben eşimle 6 gün grip olduğum için yapamadım sonra beraber olduk o ay ikizlerime hamile olduğumu öğrendim canım. Ama 6-7 günden uzun da bayatlatıyormuş spermi bilmeden zamanında yapmışızAYNEN. acaba kaliteyede etkisi oluyomu?
6 gün boykot ozamanOlabilir çünkü ben eşimle 6 gün grip olduğum için yapamadım sonra beraber olduk o ay ikizlerime hamile olduğumu öğrendim canım. Ama 6-7 günden uzun da bayatlatıyormuş spermi bilmeden zamanında yapmışız
En azından bi 4-5 görün faydası olur testisler üretmeye zaman verin az kız6 gün boykot ozamaneşim 3 günü zor geçiriyo, hastalık falan hariç, biraz çabalayalım bakalım
durmuyoki abla, ikinci gün akşamı ayağımdan başlıyo sırnaşmaya.En azından bi 4-5 görün faydası olur testisler üretmeye zaman verin az kız
Başını ağrıtdurmuyoki abla, ikinci gün akşamı ayağımdan başlıyo sırnaşmaya.
Başını ağrıtkirpiğim ağrıyor de
Canım bebek için deniyoruz dedin di mi? Sen kontrol ettirdin mi kendini?haha.sesli güldüm valla, baştan şartlanıyom bugün olmasın ya şöyledir böyledir, yüzde yüz diyemem ama çoğu zaman ikna ediyo puşt dicem şimdi,
. ama çok sever beni yaa, kıyamaz, bazen bakar istekli değilsem zorlamaz (tabi uğraşıp ikna edemediyse)
![]()
dedim abla, kendide istiyo ama istek geldimi hadi aşkım, balım, canım, bi bakmışız tvyi kapatıp odaya gelmişiz. evleneli birbuçuk yıl oldu, onuda anlıyom, tam genciz tadını çıkaralım falan diyo, öyle bişeler oluyo işte.Canım bebek için deniyoruz dedin di mi? Sen kontrol ettirdin mi kendini?
abla ramazandı bayramdı bi 10 gün falan ara vermiştik, o tazyiki hissettim, vıck diye bi sesle birlikte içime fırladı sanki, ilişki aralığımızı genişletip birlikte olsak gebeli kalma sürecime faydası olacağı fikrine vardık, içten ve adınlatıcı bilgiler için sana teşekkür etmek istedimOlabilir çünkü ben eşimle 6 gün grip olduğum için yapamadım sonra beraber olduk o ay ikizlerime hamile olduğumu öğrendim canım. Ama 6-7 günden uzun da bayatlatıyormuş spermi bilmeden zamanında yapmışız