Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalan söylüyor ne demek hatırlamamak. Zil zurna sarhoş mu olmuş 2 çocuklu evli adam? Bu da çok yanlış. Ama suna emin ol bu ilk yanlışı değil, yoksa görmezdin. Sakın daha cocuk yapma. Evliliğiniz Malesef bitme noktasına gelmiş Artık uzatmaları oynuyorsunuzA
Basak,ben haksizsin veya yalancisin demiyorum.Benim oyle bir hakkim yok zaten.Ben hayatımda böyle bişey ne gördüm ne yaşadm ne yapıcağımı neyi nasl yazıcagımı bile bilmiyorum ksura bakmayın ama gercekben 15 yaşından beri eşimleym 6 senedir evliyim çok zorluklarla ve yoklukla evlendik yani hc beklemediğim bişey olduğu için hc bılmediğim bişey olduğu için buraya bu sekılde yazmak sormak istedim
![]()
Şaka gibi geliyor dimeNetflix 'e hoş geldiniz![]()
Ayrılmak istıryorm ama ayrılamıyorum ben evden cekip gidicektim ama kapıyı falan kilitledi kapının önüne oturdu bırakmadı gidiyim çok pişmanm diyo cok fazla içmiştim özürdilerm diyo ama bende sarhoşluğu bılmem ki hc![]()
Bende bunu çok araştırdım ve evet alkollüyken yapmak istenilen yapılır yazılmış hep ama peki ben ne yapıcam onu hiç bilmiyorum cıkmazdaymHatırlıyor tabiki hepsiniya da varsayalım ki hatırlamıyor bu kızlarla flört ettiği gerçeğini değiştirmez. Siz bu durumda ne yapacaksınız ona karar verin. Ben alkolün insanlara istemediği şeyler yaptırdığına hiçbir zaman inanmadım. İçinde var olan bir şeyi açığa çıkardığını düşünürüm hep.
Kendi inanmıs bizi de inandırmak icin paralıyor kendini kadın:)Ayrılmak istıryorm ama ayrılamıyorum ben evden cekip gidicektim ama kapıyı falan kilitledi kapının önüne oturdu bırakmadı gidiyim çok pişmanm diyo cok fazla içmiştim özürdilerm diyo ama bende sarhoşluğu bılmem ki hc![]()
Ya evet biraz tesadüf olmuş gibi, inanıyoruz tabi ki ,hayatta neler oluyorŞaka gibi geliyor dimeZaten kime anltsam inanmazki çünkü gerçekten şaka gibi herşeyn karşıma falan cıkması şaka gibi
kusura bakmayn
Görüntüleri sildi telefonumdan hep bende vardı .ama kızla sarılması falan gitmiyor gözümdeno geceyi fazla düşünme
ne yapacağına karar ver bence
görüntüler de sendeyse
bırak gitsin.
Bütün parası arabası benm arabam hepsi benm hesabımda hepsi benim üstüme yani ayrılmak istesem çekıp gitsem param var zaten ben ona takılmıyorum ki sadece unutamıyorm o görüntüleri ama gidemiyorum da nednBen yaşadım içinde yoksa hiç bir şey olmuyor. Kendini lütfen kandırma. Tamam boşanma zaten hamilesin. Ama gizli bir banka hesabı aç para biriktir. Kendini hazır hissettiğin de boşan. Zaten bu para biriktirme evresinde kesin bir daha aldattığını göreceksin. Görünce bana yaz. Demiştin diyeceksin
Kendi inanmıs bizi de inandırmak icin paralıyor kendini kadın:)
Tmm ablacım cmrtsiden beri kapıda adam,isede gitmedi.Tmm inandık sen ayrılcan kapı acılınca ddkjdjkskjdsj
Evet ben o kadar ağladm ki dedm ki kendi kendime Allah’ım nrolur rüya olsun bu ya yalvardım Allah’ıma ama bi baktım ki gerçekmiş ve ben öyle çaresizim ki ne yapıcağımı bilmiyorumYa evet biraz tesadüf olmuş gibi, inanıyoruz tabi ki ,hayatta neler oluyor
O görüntülerden sonra adamı eve niye aldı acaba.aklıma film gibi diye kapı açılıp eski tanıdığın gelen program geldi nedense,
evet haklısınız gitmek isteyen kapıyı kapatsan da gider. konu sahibesi bir daha kocasının aldatmayacağına inanmak istiyor. Ama dediğim gibi aldatma Kırmızı çizgimiz, bir yapan hep yapar.bu anayasa gibi bir kanun, değiştirilemez bir gerçek
Asla gözümün önünden gitmiyor ki nasl unutucamO hatirlamiyor, siz unutabilecek misiniz?