Eşim clupte bi kızla takıldı beni aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunlar cumartesi aksamı olmuş. şuan nasıl? aynı evin içinde nasıl yaşıyorsunuz? nasıl davranıyorsunuz? o nasıl davranıyor? ayrı mı yatıyorsunuz? işe gitmiyor mu? işe gittikten sonra aile evine gidemez misiniz?
Evden çalışıyor coronadan dolayı evde . Zaten sürekli evde dıye çalışıyor diye izin verdm ben cıkmasına keşke de izin vermeseydm :( aynı evdeyz gitmiyor evden ailem zaten cok yakn ama hc birinn haberi yok çünkü öğrenseler bile affet cocuklarn var dıycekler . Ben hc uyumuyorm ki o günden beri 1-2 saat anca sürekli ağrlıyorm gözümü kapatnca gözümn önünr gelıyor çünkü o sarılmalar falan :( o söyle davranıyor yapma böyle valla pişmanm hatrlamıyorm bile yemn ederm bak seni böyle görünce cok üzülüyorum ben sanki üzülmüyormuyım sanıyorsn o gün Allah canımı alsaydı da gitmeseydim dıyo bunları diyo beni ağlarken görünce geliyor yanıma sarılmaya calışıyor yine özürdiliyor geçen akşam çok ağladm bağıra bağıra ben bunu haketmedm dedm ya oda oturdu benle ağladı valla bilerek yapmadm pişmanm diyo ama kabullenemıyorum ki :( gitsem yapablirmiyim diye düşünüyrom çünkü ailem falan yanmda olmuycak tek olucam ben cocuklarımla

hayır bi de uyanık ay canım ben senin üzülmeni istemiyorum diye silmiş de görüntüleri, kızımız da izlemiş oyle :)
o kısma da cok güldüm aslında ama eğer konu gerçekse (ki bende çok çok benzer durum yasamıstım 19 yasımda kücücüktümmm :D ) hamile bir kadına böyle hassas bir döneminde bir sey yazmak istemedim.

Ben böyle bişeyde dedm ya ben yapsaydım dedim bana verdiği cevp ya sacmalama ne olur valla hatrlamıyorum bidaha ne gidicem ne içicem yemin ederm diyo :KK43:
hemen sinirlendi dimi
yaaa bak gördün mü duymaya bile tahammül edemiyorsun değil ki görmek deseydiniz?

ne yaparsınız bilmem ama onu sağlam pişman edin

birde beslenmenize dikkat edin çocuğunuza ve kendinize eziyet etmeyin

çocuğunuxla da ilgilenin siz üzgün oldukça hisseder üzülür yavrum belli etmemeye çalışın

Hatirlamamasi imkansız, Öyleyse alkollu iken islenen suclardan da muaf tutulsun alkol alanlar. Uyusturucu felan almış olmalı hivlcbsey hatrlamamasi icin

Ve ne yazık ki siz bugüne kadar yakalamadiginiz icin evliiginizin güzel olduğunu bugün yakalayinca sorun olduğunu dusundunuz. Bugüne kadar yakalanmadigi maceralari bilemezsiniz. Su an hamilesiniz, icini, kaldiracak mi evli devam etmeyi? Kaldirmazsa ayrılsaniz aileniz size destek olacak mi? Doğum sonrası calisip hayatınıza devam edebilir misiniz aile ile veya tek başınıza? Düşünmeniz gereken, cevabınızı vermenize gereken çok soru var.

Cevabı net olan tek şey var esinuz yalan söylüyor, uzgunum

Siz eşiniz olmadan hatta eşinizle gece eğlenmeye çıkabilir misiniz o şekilde? Cevabını az çok tahmin edebiliyorum.
O görüntüleri görüp eve alıp Cumartesi'den beri de beraber kalıyorsanız diyecek birşey kalmamış bize.
Eşinize inanmış gibi yapıp devam edeceksiniz. 🤷

Ben yine forumun sivrisi ve genişi olarak çok büyük mevzu görmedim. Aldatmaya çıkacak bir sonuca varamadım.

Alkol alınan, dans edilen yerlerde birbirini tanımayan insanlar birlikte dans edebilir. Dans ederken çekilen bir fotoğraf karesinde insanlar birbirine sarılıyor gibi görünebilir ama o fotoğraf değil video olsa sadece dans ettiklerini görürsünüz. Evli erkekler de club’a gidebilir, alkol alabilir, dans edebilir. Gece evine döndüyse burdan aldatma sonucu çıkarıp mevzuyu bu kadar büyütecek bir şey yok.
Atılan storı videoydu yanı kız ona sarlmıştı kafasını göğsne koymuştu dans edıyorlardı öyle. :( ama kendısı hatrlamıyor

Görüntüleri sildi telefonumdan hep bende vardı .ama kızla sarılması falan gitmiyor gözümden :KK43:
Aklınızda bulunsun, resim ya da belge gibi kaybolmasını istemediğiniz şeyleri hemen kendinize mail atın. Mesela telefon kaybolur bilgisayar bozulur ama resimler belgeler mail hesabınızda durur. Pasaport kimlik ehliyet… hepsi bu şekilde kayıtlı bende.
Eşiniz için de ne söylesem boş. Klasik “üstünde yakalanana kadar inkar et” modunda

Hatirlamamasi imkansız, Öyleyse alkollu iken islenen suclardan da muaf tutulsun alkol alanlar. Uyusturucu felan almış olmalı hivlcbsey hatrlamamasi icin

Ve ne yazık ki siz bugüne kadar yakalamadiginiz icin evliiginizin güzel olduğunu bugün yakalayinca sorun olduğunu dusundunuz. Bugüne kadar yakalanmadigi maceralari bilemezsiniz. Su an hamilesiniz, icini, kaldiracak mi evli devam etmeyi? Kaldirmazsa ayrılsaniz aileniz size destek olacak mi? Doğum sonrası calisip hayatınıza devam edebilir misiniz aile ile veya tek başınıza? Düşünmeniz gereken, cevabınızı vermenize gereken çok soru var.

Cevabı net olan tek şey var esinuz yalan söylüyor, uzgunum
İşte aşlem destek okmaz onun için tek baiıma cocunlarmda çekip gitmek istıyorm ama yapablirmiyim bunuda bilmiyorum :(

Boşanma niyetin olsa ölsende sildirmezdin yanlış anlama yadırgamıyorum seni anlıyorum bu bana göre tabiki aldatma ama başkasına göre öyle bir ortam herkes zaten dans edip sarılıyor devamı gelmediyse düşünülebilir yani boşanıp boşanmamak sana kalmış ama burnundan her türlü getirmelisin

Evden çalışıyor coronadan dolayı evde . Zaten sürekli evde dıye çalışıyor diye izin verdm ben cıkmasına keşke de izin vermeseydm :KK43: aynı evdeyz gitmiyor evden ailem zaten cok yakn ama hc birinn haberi yok çünkü öğrenseler bile affet cocuklarn var dıycekler . Ben hc uyumuyorm ki o günden beri 1-2 saat anca sürekli ağrlıyorm gözümü kapatnca gözümn önünr gelıyor çünkü o sarılmalar falan :KK43: o söyle davranıyor yapma böyle valla pişmanm hatrlamıyorm bile yemn ederm bak seni böyle görünce cok üzülüyorum ben sanki üzülmüyormuyım sanıyorsn o gün Allah canımı alsaydı da gitmeseydim dıyo bunları diyo beni ağlarken görünce geliyor yanıma sarılmaya calışıyor yine özürdiliyor geçen akşam çok ağladm bağıra bağıra ben bunu haketmedm dedm ya oda oturdu benle ağladı valla bilerek yapmadm pişmanm diyo ama kabullenemıyorum ki :KK43: gitsem yapablirmiyim diye düşünüyrom çünkü ailem falan yanmda olmuycak tek olucam ben cocuklarımla

Normalde kocasının dışarı çıkarmasına izin vermeyen kadınlara çok kızarım ama,

ilk izin verdiğinde de koşa koşa klübe gidip cıfırlarla sarmaş dolaş olan erkeğe de daha önce izin vermeyerek çok iyi yapmışsınız diyorum.

Önce bi erkek erkeğe kağıt oynamaya fln gitseydi bari,yavaş yavaş dışarı çıkmayı alıştırsaydı. Ne biçim bir erkek bu çok sinir oldum

Evden çalışıyor coronadan dolayı evde . Zaten sürekli evde dıye çalışıyor diye izin verdm ben cıkmasına keşke de izin vermeseydm :KK43: aynı evdeyz gitmiyor evden ailem zaten cok yakn ama hc birinn haberi yok çünkü öğrenseler bile affet cocuklarn var dıycekler . Ben hc uyumuyorm ki o günden beri 1-2 saat anca sürekli ağrlıyorm gözümü kapatnca gözümn önünr gelıyor çünkü o sarılmalar falan :KK43: o söyle davranıyor yapma böyle valla pişmanm hatrlamıyorm bile yemn ederm bak seni böyle görünce cok üzülüyorum ben sanki üzülmüyormuyım sanıyorsn o gün Allah canımı alsaydı da gitmeseydim dıyo bunları diyo beni ağlarken görünce geliyor yanıma sarılmaya calışıyor yine özürdiliyor geçen akşam çok ağladm bağıra bağıra ben bunu haketmedm dedm ya oda oturdu benle ağladı valla bilerek yapmadm pişmanm diyo ama kabullenemıyorum ki :KK43: gitsem yapablirmiyim diye düşünüyrom çünkü ailem falan yanmda olmuycak tek olucam ben cocuklarımla
Ağlaması çok sıkıştığını ve kurtaramayacağından korkmasına delalettir. Başka bir şeye değil. Derdinizi çocuklardan çıkartmayacaksanız kalın. Kocaya kızıp çocuklara bağıran, kötü davrananlardan olacaksanız nüyük vebal alırsınız. Onları bu tımarhanede sağlıklı tutabilirseniz yani

o kısma da cok güldüm aslında ama eğer konu gerçekse (ki bende çok çok benzer durum yasamıstım 19 yasımda kücücüktümmm :KK70: ) hamile bir kadına böyle hassas bir döneminde bir sey yazmak istemedim.
Ne yazıcağımı bilmediğim için.nasl dile getrip burda anlatıcağımı bilmediğim için bazj şeyler yanlış yazmış yada yanlış yanstmış olablirm ama keşke gercek olmsaydı keşke rüya yada buraya yazdığım bi şaka bi saçmalık bi uğraş olsaydı

Ağlaması çok sıkıştığını ve kurtaramayacağından korkmasına delalettir. Başka bir şeye değil. Derdinizi çocuklardan çıkartmayacaksanız kalın. Kocaya kızıp çocuklara bağıran, kötü davrananlardan olacaksanız nüyük vebal alırsınız. Onları bu tımarhanede sağlıklı tutabilirseniz yani
Asla cocuğumdan cıkartmam tam tersi hep oğluma sarılıyorm ağlıyorm bilmiyorum bizim için hayrlısı ne diye düşünüyorm öyle çareszce :(

İşte aşlem destek okmaz onun için tek baiıma cocunlarmda çekip gitmek istıyorm ama yapablirmiyim bunuda bilmiyorum :KK43:
Niye cocuklar babanızın evinden mi geldi?
Elde delil kayıt kuyut hepsi var
Resmi makamlar aldatma sayar herhalde,cocukların nafakasını da bi zahmet yatırır herhalde.
Bosanınca cocuklarının rızkını clublerde kızlarla mı yiyecek?Öyleyse bu adamı zaten neden 2.ye baba yaptınız?

Niye cocuklar babanızın evinden mi geldi?
Elde delil kayıt kuyut hepsi var
Resmi makamlar aldatma sayar herhalde,cocukların nafakasını da bi zahmet yatırır herhalde.
Bosanınca cocuklarının rızkını clublerde kızlarla mı yiyecek?Öyleyse bu adamı zaten neden 2.ye baba yaptınız?
Hayır ben şunu demek istiyorum ben çekip gitmek istıyorum cocuğumla ve doğacak çocuğumla ama tek başına bunu atlatablirmiyim yapablirmiyim yani gitsemde nereye gidicem bunları düşünüyorum hep

İyi olmanı istiyorum beni dinle

1-) eşin seni aldattı bunu bi kabul edelim
2-) evli barklı çocuklu adam clube gidemez, orası bekarların yeni kişilerle tanışmak için gittiği yer.
3-) evli barklı çocuklu erkeğin sarhoş olması çok yanlış
4-)eşin yalan söylüyor hatırlıyor
5-) tekrar bir yanlış yapacak
6-) gençsin süre var önünde eğer hemen boşanmak sana zor gelirse biraz bekle
7-) eşin bi süre sana çok iyi davranacak, sonra yine aldatacak
8 - ) hemen git bankaya bi hesap aç eşin hazır iyiyken altın yaptır kendine, boşanınca 5 parasız kalma
9-) ne iş yapabilirim diye şimdiden araştır. Çocuğun doğup 2 yaşına gelince çalışmaya başla.
söylediğin herşeye katılıyorum tek bir şey dışında orası bekarların yeri diye birşey yok ayda yılda bir cumartesi geceleri eşimle bizde gideriz eğlenmeye dans etmeye yani sadece bekarlara ait değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X