Eşim clupte bi kızla takıldı beni aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın niyeti belliymiş , yalanı bile çok sıradan, yeşilçam repliğide; yalanında bile size verdiği değer ortada. Küçük çocuğu olan, karısı hamile adam neden kendini kaybedecek kadar sarhoş olmak ister. Sizin ya da çocuğunun başına bir şey gelse bir sağlık sıkıntısı olsa ne yapacakmış.
Bazı arkadaşlar aldatma falan değil demişte; bu çiftlerle ilgili bir durum karısını arkadaşları ile cluba gönderip orada tanıştığı erkeklerle dans edip takılmasına karışmayan erkek için aldatma olmayabilir ama Türk erkeklerininin büyük çoğunluğunda bu durum kabul edilemez anladığım kadarı ile konu sahibinin eşi içinde öyle. Kaldı ki Yargıtay içtihatlarına göre gece klüplerinde eşlerden birinin eşinden habersiz olarak karşı cinsten bir kişi ile aşırı samimi davranışları, aldatma olarak kabul edilmesede güven sarsıcı hareket kabul edilip, kusur olarak kabul ediliyor. Madem öyle konu sahibide gitsin bir akşam takılsın gece klübünde ve ortama akmaya gelen beylerle dans edip samimiyet kursun eşi ne diyecek. Eşinin verdiği cevaba göre olay aldatma mı değil mi belli olur.
Konu sahibine tek tavsiyem boşanmaya cesareriniz yoksa boşuna hafiyecilik oynamayın. Adamın niyeti giderken belliymiş, sizde şüphelenmişsiniz ki bu kadar peşine düşmüşsünüz ama yakalamanıza rağmen onunla evli kalıp koynuna girmeye devam ettiğinizde , ne kadar süründürüp, küserseniz küsün verdiğiniz tek mesaj bende seni boşayacal yürwk yok demek o yüzden boşuna altından kalkamayacağınız gerçeklerin peşine düşmeyin.

Bende bunu çok araştırdım ve evet alkollüyken yapmak istenilen yapılır yazılmış hep ama peki ben ne yapıcam onu hiç bilmiyorum cıkmazdaym :KK43: hamileym hep ağlıyorm kendımı öldürmek istıyorm ya
Hem hamileyim hem bir çocuğum daha
var yazmışsınız kendinizi öldürmek gibi bir luksunuz yok malesef önceliğiniz cocuklariniz olmalı...
kocaniz clube zaten bu ortamı yaşamak için gitmiş
Heyecan aramış yani,balığını de haturliyordur,ama uyanıklık yapmış görüntüleri silmiş ben olsam kopyalardim ki lazım olacak
Kendimi yerinize koydum da cok zor allah yardımcınız olsun tepki verirken çocuğunuz olduğunu unutmayın ona yazik

hayır o değil de biz normal ve yardıma muhtaç konu açsak bu kadar cevap gelemez. muhtemelen konu sahibi bi erkek. yemin edebilirim ama sadece yöneticiler ispatlarlar.
helal olsun bi dünya cevap aldı yorum aldı. şimdi ben revizyon meme ameliyatım için konu açsam 5-6 mesaj yazan olur dimi.

hayır o değil de biz normal ve yardıma muhtaç konu açsak bu kadar cevap gelemez. muhtemelen konu sahibi bi erkek. yemin edebilirim ama sadece yöneticiler ispatlarlar.
helal olsun bi dünya cevap aldı yorum aldı. şimdi ben revizyon meme ameliyatım için konu açsam 5-6 mesaj yazan olur dimi.
Sizin memeniz bir kadının aldatılmasından daha önemli çünkü, çok haklısınız 😒

yarın bir gün fake hesap olduğunu gördüğünüzde özrünüzü tabiki kabul ederim. şimdilik beklemede kalalım

Erkek olduğu kanısına nereden vardınız? Çok merak ettim.

Meme revizyonu hakkında bilgi sahibi olan çok az insan vardır çünkü🤦🏻‍♀️

Bal gibi de hatirliyor.kufelik de olsa hatirlardi.alkol hafiza kaybi yapmaz.eve de donebildigine gore aman aman icmemis zaten.bahaneler suruyor su an.bundan sonraki etap uste cikip sindirme olucaktir.

hiç bir kadın eline geçen kozun imha edilmesine müsade etmez bu bir, ikinci hiç bir hamile anne adayı böyle bir olayla karşılaşıp soluğu kadınlar sayfasında fikir almaya gelmez aile büyüklerine koşar. bura aklına bile gelmez ki hesap bugün açılmış. üçüncü velev ki hesap sahibi kadın hem hamile hem çocuğu var hemde elinde telefon başka işi gücü yok kadınlar sayfasında yorumlara dakik cevap veremez.
dördüncü hafif sert eleştiri olan yorumlara hesap sahibi aldırış bile etmiyo gayet sakin ruh haliyle cevaplar veriyor.
son olarak ta burada açılan konuyu okuyup hüngür hüngür ağlayan ben bi süre sonra o konuya baktığımda hesap sahibi pasif e alınmış. yani erkek büyük ihtimalle.
birde altıncı hissim erkek diyor.

maalesef çok araştırma yaptım sağ olsun buradan bazı arkadaşlar çok yardımcı ve destek oldular özelden arkadaş olduk. normalde arkadaş canlısı değildim ama nasipmiş. bi komşum vardı nüfus müdürü emeklisi Nejla ablam o hep derdi ki "canım her gönül kendine benzeyene akarmış." aynen öyle çok iyi arkadaşlar kazandım ben bura sayesinde. revizyon ameliyatı sürecim geçti bitti çok şükür.

maalesef çok araştırma yaptım sağ olsun buradan bazı arkadaşlar çok yardımcı ve destek oldular özelden arkadaş olduk. normalde arkadaş canlısı değildim ama nasipmiş. bi komşum vardı nüfus müdürü emeklisi Nejla ablam o hep derdi ki "canım her gönül kendine benzeyene akarmış." aynen öyle çok iyi arkadaşlar kazandım ben bura sayesinde. revizyon ameliyatı sürecim geçti bitti çok şükür.
yorum konu ilişkisini ısrarla çözemiyorum :D

Erkek olduğu kanısına nereden vardınız? Çok merak ettim.

Meme revizyonu hakkında bilgi sahibi olan çok az insan vardır çünkü🤦🏻‍♀️

bu yazışmaya istinaden

Peki bundan bize ne?

hiç bir kadın eline geçen kozun imha edilmesine müsade etmez bu bir, ikinci hiç bir hamile anne adayı böyle bir olayla karşılaşıp soluğu kadınlar sayfasında fikir almaya gelmez aile büyüklerine koşar. bura aklına bile gelmez ki hesap bugün açılmış. üçüncü velev ki hesap sahibi kadın hem hamile hem çocuğu var hemde elinde telefon başka işi gücü yok kadınlar sayfasında yorumlara dakik cevap veremez.
dördüncü hafif sert eleştiri olan yorumlara hesap sahibi aldırış bile etmiyo gayet sakin ruh haliyle cevaplar veriyor.
son olarak ta burada açılan konuyu okuyup hüngür hüngür ağlayan ben bi süre sonra o konuya baktığımda hesap sahibi pasif e alınmış. yani erkek büyük ihtimalle.
birde altıncı hissim erkek diyor.
Eğer bir erkek böyle bir konu açıyorsa
Budaladır
Vahim bir durum
Böyle bir kadından daha aciz ve zavallıdır
Bu kadından daha çok üzülürüm

maalesef meme ameliyatı için araştırma yaparken bacı görünümlü bi erkek benden görsel istedi bende ona önce sen at dedim. oda instagram dan attı resim. sonra ayıp şeyler konuşmaya başladı onu irdelemeden sonuçta genç kız öğüt vermeye çalıştım. sonra görüntülü aradım açmadı. ertesi günde açmadı. meğer bi ton kişiden resim toplamış. bu sayfanın yöneticileri çok zeki. hemen hesabı pasifleştirmişler. herşey olabiliyo. ne anlarlar ki aklım ermez pis sapık zihniyetliler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X