Eşim clupte bi kızla takıldı beni aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz hiç club ortamında bulundunuz mu? Müzik ışıklar alkol sonuç bu. Aldatmadır değildir bununla ilgili yorum yapmayacağım. Muhtemelen linçlenirim. 😅 Bi süre tartışırsınız her seferinde bunu yüzüne vurursunuz birdaha da tek başına göndermezsiniz.

maalesef meme ameliyatı için araştırma yaparken bacı görünümlü bi erkek benden görsel istedi bende ona önce sen at dedim. oda instagram dan attı resim. sonra ayıp şeyler konuşmaya başladı onu irdelemeden sonuçta genç kız öğüt vermeye çalıştım. sonra görüntülü aradım açmadı. ertesi günde açmadı. meğer bi ton kişiden resim toplamış. bu sayfanın yöneticileri çok zeki. hemen hesabı pasifleştirmişler. herşey olabiliyo. ne anlarlar ki aklım ermez pis sapık zihniyetliler.
Pardon da siz her isteyene neden sosyal medya hesabınızı veya numaranızı veriyorsunuz ki?

sayfaya ilk üye olduğum zamanlar yani tecrübesiz zamanlar. insan yanılıp yeniliyormuş valla. ama avukat arkadaşlarım o kişiyi tehdit etti sadece benim resimlerim için de değil ki suratım görünmediği halde. arşivlediği tüm resimler için tehdit edildi. inşallah karşımıza olumsuz şekilde çıkmaz. ayrıca üstten üstten konuşmayın. karşınızda belki yaşça büyük biri vardır dimi. sonuçta hepimiz insanız dimi. hata yapıyoruz işte hemde çok temkinliyken .oluyor işte . yine söylüyorum sayfa sahipleri gerçekten bu işi ciddiye alıyorlar helal olsun onlara tespit ediyorlar ve gereğini yapıyorlar.

ya ne bileyim affedersen yok sanarsan tekrar yapacak gibi geliyor.

Sarhoştum hatırlamıyorum film klişesi.
Biz de sarhoş olduk. Bazı yerler net olmasa da gayet hatırlanıyor olan biten.
Bende bu olaya kesinlikle inanmazdım takiiiii geçenlerde tatile gidene kadar eşime dedim daha töğbe içmem hiç bir şey hatırlamıyorum neler neler yapmışım🙈🙈

Merhabalar kızlar ben 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 yaşında oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim şuan . Eşim cumartesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı cıkmak için benden izin istedi ben ilk yok diycektim sonra cocukta evli diye eşim sürekli çağrıyor gitmiyorum ayıp oluyor dedi muhabbet faln edicez dedi . Bende tamm dedim çünkü eşim beni hiç aldatmadı yani güwendim. Sonra bunlar clube gitmişler 3 erkek .telefonda pek çekmıyen bir yer bana ilk clup diyince cıldrdm erken gelıcem dedi bana resim galan atıyordu sonra dayanamadm gel artk demeye başladım ama ulaşamıyorum da sonra bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve öyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm. Ama bunları eşime göstermeme rağmen ayrılmak istememe rağmen valla hatrlamıyorum dedi . Hc hatrlamıyorum diyo yani ve ben gözümü kapattığım gibi bu kızla sarılması falan benim gözümün önünden gitmiyor asla uyuyamıyorum ben 81 kilo iken 2 günde 78 kiloya düştüm ve asla yemek yıyemıyorum asla onunla konuşmak istemıyorum ama hatırlamıyorum çok pişmanım Allah belamı verseydi de gitmeseydim diyo ben ne yapıcam kızlar kimseye de anlatamıyorum derdimi ama kafayı yıcem valla asla gözümün önünden gitmyor ya :KK43: bu arada bizim evliliğimz de cok güzl bi evlilikti hc bi sorunumda yoktu nasl böyle bişey yapar bilmıyorum bi yanım ayrılmak istıyor cekip gitmek istıyor ama bi yanm bunu yapamıyor ya neden :KK43:
Affedersen tekrar yapacak göze alabiliyorsan affet derim seçim senin

Görüntüleri sildi telefonumdan hep bende vardı .ama kızla sarılması falan gitmiyor gözümden :KK43:
Play store de silinen fotoğrafları kurtarma proğramları var. Kuruyosun telefona hangi fotoğraflar sizden silindiyse geri yüklüyor. Eğer oda olmazsa telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın başka bir uygulama ile geri yüklemeye çalışın. Bahsettiğim uygulama ile alakalı videoyu buraya yapıştırdım . Ama geri yüklerseniz mümkünse bir yere de yedekleyin.

Bal gibi hatırlıyor sakın inanmayın. O storileri tekrar temin edin ama eşinize söylemeyin. Sms le vs delil toplamaya çalışın. Boşanın diyemem, ama kendinizi güvence altına alın.

Belki de sadece alkol almadı, club demek bir sürü uyuşturucu madde demek. Ortamda biri hap falan verdiyse, ezik görünmemek için kullanmıştır belki. Kafa bir milyon olmuşsa gerçekten hatırlamıyor olabilir.

Merhabalar kızlar ben 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 5 yaşında oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim şuan . Eşim cumartesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı cıkmak için benden izin istedi ben ilk yok diycektim sonra cocukta evli diye eşim sürekli çağrıyor gitmiyorum ayıp oluyor dedi muhabbet faln edicez dedi . Bende tamm dedim çünkü eşim beni hiç aldatmadı yani güwendim. Sonra bunlar clube gitmişler 3 erkek .telefonda pek çekmıyen bir yer bana ilk clup diyince cıldrdm erken gelıcem dedi bana resim galan atıyordu sonra dayanamadm gel artk demeye başladım ama ulaşamıyorum da sonra bana attığı resimlerde clubu buldum sonra etiketleyen kişileri buldum ve öyle bişey ki hemn arka masalarındaki biri stori ayarken ful onları çekmiş ve eşimin yannda bir kız dans edıyorlar sonra kızın ona sarıldığını falan gördüm. Ama bunları eşime göstermeme rağmen ayrılmak istememe rağmen valla hatrlamıyorum dedi . Hc hatrlamıyorum diyo yani ve ben gözümü kapattığım gibi bu kızla sarılması falan benim gözümün önünden gitmiyor asla uyuyamıyorum ben 81 kilo iken 2 günde 78 kiloya düştüm ve asla yemek yıyemıyorum asla onunla konuşmak istemıyorum ama hatırlamıyorum çok pişmanım Allah belamı verseydi de gitmeseydim diyo ben ne yapıcam kızlar kimseye de anlatamıyorum derdimi ama kafayı yıcem valla asla gözümün önünden gitmyor ya :KK43: bu arada bizim evliliğimz de cok güzl bi evlilikti hc bi sorunumda yoktu nasl böyle bişey yapar bilmıyorum bi yanım ayrılmak istıyor cekip gitmek istıyor ama bi yanm bunu yapamıyor ya neden :KK43:
Sadece otur ve sakin kafayla şunu düşün sen ona bunu yapsaydın o sana neler yapardı ? çocukların var anlıyorum ama boşanman onlar için daha iyi olucak dünya da tek erkek eşiniz değil benim annem 3 çocukla boşanıp bizi büyüttüyse herkes yapar lütfen affetmeyin böyle adamları

Hanımlar rica ediyorum lütfen konuya odaklanın, geyik yapmayın, dalga geçmeyin, polemiğe girmeyin ve üsluplara dikkat edin.
Üye ve konusuyla ilgili en ufak şüpheniz varsa topikte itham etmek yerine şikayet et butonuna basarak rapor edin.

ne dememizi bekliyorsun erkeklerin lugatı bu sahtekar yatakta bassa bayılmısm yatagına almıs der
uyanık ol kızım salla gitsin bu adamı anla hamilesi diye seni taklaya getirmeye kalkmıs

sana hatırlamıyorum diye nerden bilicen yatıp yatmadıgını suan sana yollarına altın serse gittigi gercegini degistirebilir mi
sen o videoları gördün esinin azgından duymayı bekleme

Belki de sadece alkol almadı, club demek bir sürü uyuşturucu madde demek. Ortamda biri hap falan verdiyse, ezik görünmemek için kullanmıştır belki. Kafa bir milyon olmuşsa gerçekten hatırlamıyor olabilir.
Size katılıyorum ama eşi eve o kadar bilincini kaybetmiş gelse konu sahibi anlamaz mıydı? Gerçi çok sarhoş gelse de anlaması gerekir.

uzun süre olmasa da benim için epey bi uzun süredir bu sayfadayım üye olarak. bu konuya ilk önce yol gösterici bir yorum yaptım. sonra yapılan diğer yorumları okudum ve konu sahibinden gelen cevaplar beni konu sahibinin ve konunun fake olduğu düşüncesine soktu. bende kendi sıkıntımı da barındıran bir sitem li yorum yazdım.
Aman Allah ım ne tepkiler ne tepkiler. kibarlıktan yoksun hanımefendiler bir olup irdeleyici iğneleyici cevaplar peş peşe yazdılar. sonuç peki 1 gün ceza verilmiş bana. misafir olarak sayfaya baktım konuya girdim tamda tahmin ettiğim gibi konu sahibi fake. dün 13:27 de yazdığım yorumum aynen şu şekilde
yarın bir gün fake hesap olduğunu gördüğünüzde özrünüzü tabiki kabul ederim. şimdilik beklemede kalalım

kırk yılda bi (40 yaşındayım tam olarak bu arada) sevebildiğim sayfaya denk geldim sanki fake hesaba konu olan kadın muamelesi gördüm

Dün bana hiçte naif olmadan kibarca uyarmadan üstten üstten yazan arkadaşlar gerçekten çok ayıp ettiniz. sonuçta karşınızda ergen bir birey yok. kendimi tanıtayım sizlere.
40 yaşındayım Sivaslıyım Ankara da yaşıyorum. Aldatıldım 7 yıl önce ve boşadım adamı. 16 yaşında kızıma sahip çıkıyor işinde gücünde bir bayanım.

Sizlere tavsiyem insanlara biraz daha ılımlı yaklaşın. burada tanışıp reelde de görüştüğüm arkadaşlar kazandım bu benim için büyük mutluluk.
sayfanın kuralı çok eski üyeler diğerlerini ezici konuşup kışkırtıp karşı tarafta cevap verince ceza vs ise benlik değil.
Büyük harflerle yazıyorum GERÇEKTEN ÜZÜNTÜDEN UYUYAMADIM.

ben sizin yerinizde olsaydım meme protezlerimle ilgili sitemli yorumuma arkadaşım sayfa kuralları gereği konu harici başka konulara geçilmesi yasak vs böyle nazikçe kırmadan kışkırtmadan cevaplar yazardım.

13:19 da ben yazdım
hayır o değil de biz normal ve yardıma muhtaç konu açsak bu kadar cevap gelemez. muhtemelen konu sahibi bi erkek. yemin edebilirim ama sadece yöneticiler ispatlarlar.
helal olsun bi dünya cevap aldı yorum aldı. şimdi ben revizyon meme ameliyatım için konu açsam 5-6 mesaj yazan olur dimi.
gelen cevaplardan bir tanesi

13:22
Sizin memeniz bir kadının aldatılmasından daha önemli çünkü, çok haklısınız 😒

sizi tanımıyorum belki de genel yapınız bu . ama bana kalırsa sayfada eskiyseniz yakışmadı size.

neyse sanırım derdimi anlatabildim.

Bana 1 günlük ceza verme yetkisi olan arkadaşım yaptığınız işi yargılamak bana düşmez tabiki tüm yazışmaları okuduysanız ve ona göre bir tek beni kusurlu bulduysanız.
dip not: savunma sanayide muhasebe finans inka görevlerimde hep adil oldum. belki de bundan kaynaklı zoruma gitti.

Teşekkür ederim. bunu yazmalıydım çünkü bugün uyumam lazım.

uzun süre olmasa da benim için epey bi uzun süredir bu sayfadayım üye olarak. bu konuya ilk önce yol gösterici bir yorum yaptım. sonra yapılan diğer yorumları okudum ve konu sahibinden gelen cevaplar beni konu sahibinin ve konunun fake olduğu düşüncesine soktu. bende kendi sıkıntımı da barındıran bir sitem li yorum yazdım.
Aman Allah ım ne tepkiler ne tepkiler. kibarlıktan yoksun hanımefendiler bir olup irdeleyici iğneleyici cevaplar peş peşe yazdılar. sonuç peki 1 gün ceza verilmiş bana. misafir olarak sayfaya baktım konuya girdim tamda tahmin ettiğim gibi konu sahibi fake. dün 13:27 de yazdığım yorumum aynen şu şekilde
yarın bir gün fake hesap olduğunu gördüğünüzde özrünüzü tabiki kabul ederim. şimdilik beklemede kalalım

kırk yılda bi (40 yaşındayım tam olarak bu arada) sevebildiğim sayfaya denk geldim sanki fake hesaba konu olan kadın muamelesi gördüm

Dün bana hiçte naif olmadan kibarca uyarmadan üstten üstten yazan arkadaşlar gerçekten çok ayıp ettiniz. sonuçta karşınızda ergen bir birey yok. kendimi tanıtayım sizlere.
40 yaşındayım Sivaslıyım Ankara da yaşıyorum. Aldatıldım 7 yıl önce ve boşadım adamı. 16 yaşında kızıma sahip çıkıyor işinde gücünde bir bayanım.

Sizlere tavsiyem insanlara biraz daha ılımlı yaklaşın. burada tanışıp reelde de görüştüğüm arkadaşlar kazandım bu benim için büyük mutluluk.
sayfanın kuralı çok eski üyeler diğerlerini ezici konuşup kışkırtıp karşı tarafta cevap verince ceza vs ise benlik değil.
Büyük harflerle yazıyorum GERÇEKTEN ÜZÜNTÜDEN UYUYAMADIM.

ben sizin yerinizde olsaydım meme protezlerimle ilgili sitemli yorumuma arkadaşım sayfa kuralları gereği konu harici başka konulara geçilmesi yasak vs böyle nazikçe kırmadan kışkırtmadan cevaplar yazardım.

13:19 da ben yazdım
hayır o değil de biz normal ve yardıma muhtaç konu açsak bu kadar cevap gelemez. muhtemelen konu sahibi bi erkek. yemin edebilirim ama sadece yöneticiler ispatlarlar.
helal olsun bi dünya cevap aldı yorum aldı. şimdi ben revizyon meme ameliyatım için konu açsam 5-6 mesaj yazan olur dimi.
gelen cevaplardan bir tanesi

13:22
Sizin memeniz bir kadının aldatılmasından daha önemli çünkü, çok haklısınız 😒

sizi tanımıyorum belki de genel yapınız bu . ama bana kalırsa sayfada eskiyseniz yakışmadı size.

neyse sanırım derdimi anlatabildim.

Bana 1 günlük ceza verme yetkisi olan arkadaşım yaptığınız işi yargılamak bana düşmez tabiki tüm yazışmaları okuduysanız ve ona göre bir tek beni kusurlu bulduysanız.
dip not: savunma sanayide muhasebe finans inka görevlerimde hep adil oldum. belki de bundan kaynaklı zoruma gitti.

Teşekkür ederim. bunu yazmalıydım çünkü bugün uyumam lazım.
ya pardon da geldiniz kadının konusuna alakasız bir şekilde sabote edip kaç mesaj memelerinizden bahsedip durdunuz, konuya zerre yorum yazmadınız ilk mesajınızdan beri yok benim memelerime bu kadar yorum gelmedi gelmişsiniz bu konuya çok yorum yazıyorsunuz gibi saçma sapan seyler yazdınız. sizin spesifik meme estetiği konunuza da sayfalarca her önüne gelen yorum yapmak zorunda değil. Gelip burda başkasının sosyal yorumlar yapılabilecek konusunda trip atamazsınız. Sizin kim olduğunuzun detayından bize ne? 40 yaşındaysanız yaşınız gibi davranın bu kadarcık şeyden gecelerce uyuyamayıp gelip yine üyeleri eleştiren kişisel alınmış yorumunuzu yine başkasının konusuna sabote yazarsanız daha çok uyuyamazsınız o zaman. Konu sahibi gerçek de olabilirdi. Bana göre de siz fake duruyorsunuz ya da 13 yaşında gibi duruyorsunuz. Ben gidip elalemin konusunda bunu dile getirmiyorum ama.

rica etsem kadının konusunun 1 ci sayfasından itibaren okurmusunuz. yada ben kopyala yapıştır yapayım.
10:31 de yazdığım
öncelikle verilmiş sadakan varmış. Allah karşına çıkarmış. Emin ol ilk hatası değil. Sen hamilesin kalp gözün açık olduğu için daha önemlisi emanet bir can taşıdığın için önüne getirmiş yaradan.
Yapman gereken o görselleri temin et. ki en başta resimleri bir mail adresine falan atman daha doğru hamle olurdu. neyse bunu es geçmişsin o anki üzüntüyle. resimleri bul bir şekilde. ama karnındaki çocuğu da düşün ve yemek ye iyi beslen lazım olcak sana. sonra çekişmeli tazminatlı nafakalı boşanma davası aç.
sakın korkma Allah çok güzel yardım ediyor.
Alkollüyken ne yaptığını hatırlamayan adamlar çok tehlikeli yarın bir gün çoluk çoluğunun Allah göstermesin canına kıymayacağının garantisi asla ama asla yok.
Aklını başına al dualara sığın daha fazla bekleme zaman kaybı.
mal varlığınız varsa devlet zaten el koyuyor mal paylaşımı öncesi başkasının üstüne yapmasın diye.
SAKIN AFFETME BU SENİN VE ÇOCUKLARININ SONU OLABİLİR. üzülerek söylüyorum kızma darılma ama şuan çaresiz hisssettiğin için doğruyu düşünemiyorsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X