Eşim clupte bi kızla takıldı beni aldattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10:35
mekandan da görüntü talebi edilebilir belki. araştırmak lazım

hala ısrarla ego savaşındasınız. Allah çevrenizdekilere sabır versin. kendinizle yüzleşmenizi ısrarla tavsiye ediyorum.

uzun süre olmasa da benim için epey bi uzun süredir bu sayfadayım üye olarak. bu konuya ilk önce yol gösterici bir yorum yaptım. sonra yapılan diğer yorumları okudum ve konu sahibinden gelen cevaplar beni konu sahibinin ve konunun fake olduğu düşüncesine soktu. bende kendi sıkıntımı da barındıran bir sitem li yorum yazdım.
Aman Allah ım ne tepkiler ne tepkiler. kibarlıktan yoksun hanımefendiler bir olup irdeleyici iğneleyici cevaplar peş peşe yazdılar. sonuç peki 1 gün ceza verilmiş bana. misafir olarak sayfaya baktım konuya girdim tamda tahmin ettiğim gibi konu sahibi fake. dün 13:27 de yazdığım yorumum aynen şu şekilde
yarın bir gün fake hesap olduğunu gördüğünüzde özrünüzü tabiki kabul ederim. şimdilik beklemede kalalım

kırk yılda bi (40 yaşındayım tam olarak bu arada) sevebildiğim sayfaya denk geldim sanki fake hesaba konu olan kadın muamelesi gördüm

Dün bana hiçte naif olmadan kibarca uyarmadan üstten üstten yazan arkadaşlar gerçekten çok ayıp ettiniz. sonuçta karşınızda ergen bir birey yok. kendimi tanıtayım sizlere.
40 yaşındayım Sivaslıyım Ankara da yaşıyorum. Aldatıldım 7 yıl önce ve boşadım adamı. 16 yaşında kızıma sahip çıkıyor işinde gücünde bir bayanım.

Sizlere tavsiyem insanlara biraz daha ılımlı yaklaşın. burada tanışıp reelde de görüştüğüm arkadaşlar kazandım bu benim için büyük mutluluk.
sayfanın kuralı çok eski üyeler diğerlerini ezici konuşup kışkırtıp karşı tarafta cevap verince ceza vs ise benlik değil.
Büyük harflerle yazıyorum GERÇEKTEN ÜZÜNTÜDEN UYUYAMADIM.

ben sizin yerinizde olsaydım meme protezlerimle ilgili sitemli yorumuma arkadaşım sayfa kuralları gereği konu harici başka konulara geçilmesi yasak vs böyle nazikçe kırmadan kışkırtmadan cevaplar yazardım.

13:19 da ben yazdım
hayır o değil de biz normal ve yardıma muhtaç konu açsak bu kadar cevap gelemez. muhtemelen konu sahibi bi erkek. yemin edebilirim ama sadece yöneticiler ispatlarlar.
helal olsun bi dünya cevap aldı yorum aldı. şimdi ben revizyon meme ameliyatım için konu açsam 5-6 mesaj yazan olur dimi.
gelen cevaplardan bir tanesi

13:22
Sizin memeniz bir kadının aldatılmasından daha önemli çünkü, çok haklısınız 😒

sizi tanımıyorum belki de genel yapınız bu . ama bana kalırsa sayfada eskiyseniz yakışmadı size.

neyse sanırım derdimi anlatabildim.

Bana 1 günlük ceza verme yetkisi olan arkadaşım yaptığınız işi yargılamak bana düşmez tabiki tüm yazışmaları okuduysanız ve ona göre bir tek beni kusurlu bulduysanız.
dip not: savunma sanayide muhasebe finans inka görevlerimde hep adil oldum. belki de bundan kaynaklı zoruma gitti.

Teşekkür ederim. bunu yazmalıydım çünkü bugün uyumam lazım.

Site kurallarına uymamakta kararlısınız sanıyorum.
Bir ban daha yiyeceksiniz bu gidişle.

Konu sahibi üyelik iptali yaptırmış, fake olduğu sizin çıkarımınız hala. Yönetimden öyle bir bildirim gelmedi.

uzun süre olmasa da benim için epey bi uzun süredir bu sayfadayım üye olarak. bu konuya ilk önce yol gösterici bir yorum yaptım. sonra yapılan diğer yorumları okudum ve konu sahibinden gelen cevaplar beni konu sahibinin ve konunun fake olduğu düşüncesine soktu. bende kendi sıkıntımı da barındıran bir sitem li yorum yazdım.
Aman Allah ım ne tepkiler ne tepkiler. kibarlıktan yoksun hanımefendiler bir olup irdeleyici iğneleyici cevaplar peş peşe yazdılar. sonuç peki 1 gün ceza verilmiş bana. misafir olarak sayfaya baktım konuya girdim tamda tahmin ettiğim gibi konu sahibi fake. dün 13:27 de yazdığım yorumum aynen şu şekilde
yarın bir gün fake hesap olduğunu gördüğünüzde özrünüzü tabiki kabul ederim. şimdilik beklemede kalalım

kırk yılda bi (40 yaşındayım tam olarak bu arada) sevebildiğim sayfaya denk geldim sanki fake hesaba konu olan kadın muamelesi gördüm

Dün bana hiçte naif olmadan kibarca uyarmadan üstten üstten yazan arkadaşlar gerçekten çok ayıp ettiniz. sonuçta karşınızda ergen bir birey yok. kendimi tanıtayım sizlere.
40 yaşındayım Sivaslıyım Ankara da yaşıyorum. Aldatıldım 7 yıl önce ve boşadım adamı. 16 yaşında kızıma sahip çıkıyor işinde gücünde bir bayanım.

Sizlere tavsiyem insanlara biraz daha ılımlı yaklaşın. burada tanışıp reelde de görüştüğüm arkadaşlar kazandım bu benim için büyük mutluluk.
sayfanın kuralı çok eski üyeler diğerlerini ezici konuşup kışkırtıp karşı tarafta cevap verince ceza vs ise benlik değil.
Büyük harflerle yazıyorum GERÇEKTEN ÜZÜNTÜDEN UYUYAMADIM.

ben sizin yerinizde olsaydım meme protezlerimle ilgili sitemli yorumuma arkadaşım sayfa kuralları gereği konu harici başka konulara geçilmesi yasak vs böyle nazikçe kırmadan kışkırtmadan cevaplar yazardım.

13:19 da ben yazdım
hayır o değil de biz normal ve yardıma muhtaç konu açsak bu kadar cevap gelemez. muhtemelen konu sahibi bi erkek. yemin edebilirim ama sadece yöneticiler ispatlarlar.
helal olsun bi dünya cevap aldı yorum aldı. şimdi ben revizyon meme ameliyatım için konu açsam 5-6 mesaj yazan olur dimi.
gelen cevaplardan bir tanesi

13:22
Sizin memeniz bir kadının aldatılmasından daha önemli çünkü, çok haklısınız 😒

sizi tanımıyorum belki de genel yapınız bu . ama bana kalırsa sayfada eskiyseniz yakışmadı size.

neyse sanırım derdimi anlatabildim.

Bana 1 günlük ceza verme yetkisi olan arkadaşım yaptığınız işi yargılamak bana düşmez tabiki tüm yazışmaları okuduysanız ve ona göre bir tek beni kusurlu bulduysanız.
dip not: savunma sanayide muhasebe finans inka görevlerimde hep adil oldum. belki de bundan kaynaklı zoruma gitti.

rica etsem kadının konusunun 1 ci sayfasından itibaren okurmusunuz. yada ben kopyala yapıştır yapayım.
10:31 de yazdığım
öncelikle verilmiş sadakan varmış. Allah karşına çıkarmış. Emin ol ilk hatası değil. Sen hamilesin kalp gözün açık olduğu için daha önemlisi emanet bir can taşıdığın için önüne getirmiş yaradan.
Yapman gereken o görselleri temin et. ki en başta resimleri bir mail adresine falan atman daha doğru hamle olurdu. neyse bunu es geçmişsin o anki üzüntüyle. resimleri bul bir şekilde. ama karnındaki çocuğu da düşün ve yemek ye iyi beslen lazım olcak sana. sonra çekişmeli tazminatlı nafakalı boşanma davası aç.
sakın korkma Allah çok güzel yardım ediyor.
Alkollüyken ne yaptığını hatırlamayan adamlar çok tehlikeli yarın bir gün çoluk çoluğunun Allah göstermesin canına kıymayacağının garantisi asla ama asla yok.
Aklını başına al dualara sığın daha fazla bekleme zaman kaybı.
mal varlığınız varsa devlet zaten el koyuyor mal paylaşımı öncesi başkasının üstüne yapmasın diye.
SAKIN AFFETME BU SENİN VE ÇOCUKLARININ SONU OLABİLİR. üzülerek söylüyorum kızma darılma ama şuan çaresiz hisssettiğin için doğruyu düşünemiyorsun.
Allah yar ve yardımcın olsun.

10:35
mekandan da görüntü talebi edilebilir belki. araştırmak lazım

hala ısrarla ego savaşındasınız. Allah çevrenizdekilere sabır versin. kendinizle yüzleşmenizi ısrarla tavsiye ediyorum.
Hanımefendi günlüğünüz gibi kullanmasanız keşke burayı. Varsa hoşunuza gitmeyen bir durum, rapor edin. Yönetim adildir, merak etmeyin. Gerekirse müdahele ederler. Salın bu konuyu Allah aşkına. Banlandım diye üyelerden hesap soranı da ilk defa görüyorum 🤦🏻‍♀️

Ekran almıştım hepsni ama sonra eşim sildi hepsini gördükçe cıldırıyorsun üzülüyorsun valla hatrlamıyorm diyp sildi hep :KK43: ama o paylasan bayanı bulup eski paylaşmlarından durumlarından alabilirm belki konuşsam
aldatan insan yalan da söyleyebilir. sen eğer fotoları görmüş olmasaydın, gece eve gelince erkek erkeğe takıldık diyecekti sana yine yalan söyleyecekti yani. durum patlayınca hatırlamıyorum diye kıvırmaya çalışıyor. hatırlamadığı kesinlikle yalan bence. fotoları sildirmesi falan da zaten olayı örtbas etmeye çalıştığını gösteriyor. çok üzgünüm :(

site yöneticileri genel olarak adil değil canım sana özel bi durum değil.

Hanımefendi, 49 yaşındayım sanırım cevap verirken yaş sizin için önemli.
Üyeliği erkekse ya da fake'se kurallar gereği şikayet et butonuna basarak rapor edersiniz/etmelisiniz, yöneticiler raporu değerlendirir ama erkek mi fake mi bilmediğiniz bir üyenin topiğine, sırf siz erkek olduğunu düşündüğünüz için konuyla alakasız şekilde ne kadar çok cevap yazıldığını, erkek olduğunu, meme estetiğinizi yazıp konuyu başka bir boyuta taşıyamaz, üye kimdir bilmeden erkek diye zan altında bırakamazsınız.
Kaldı ki üyeye fake ya da erkek diyemeyiz üyelik iptali yapıp gitti.

site yöneticileri genel olarak adil değil canım sana özel bi durum değil.
Birinin profiline gidip kudurun diye yazarsanız banlanırsınız, site kurallarını okuduğunuzu sanıyorum, kuralları okuyup kabul ederek geldiğiniz sitenin kurallarını da yaptırımlarını da kabul etmekle yükümlüsünüz, bu kurallar sırf size uygulanıyor olsa neyse ama bu konuya yazanlara da uygulandı uygulanıyor.

Sırf kıyaslama yapabilesiniz diye sizin ve başkalarının aklından geçen üyelerden 2 tanesinin uyarı sayısını ekliyorum, sizinki de ekli olacak.
sassyassyy sizden 1 yıl sonra üye olmasına rağmen 74 defa uyarı almış ve şu an banlı.
IMG_0121.jpg

Sizden 2 yıl sonra üye olan KudraAlobar 80 defa uyarı almış.
IMG_0123.jpg

Siz 2016'dan beri üyesiniz ve 32 defa uyarı almışsınız.
IMG_0122.jpg

Üyeler birbiriyle anlaşır anlaşmaz, sever sevmez bizi zerre ilgilendirmez, biz kurallara bakıyoruz işlem yaptığımızda adil değil, işlem yapmadığımızda adil değil peki ne zaman adil? Herkesin kendi aklından geçen üyelere işlem yapıp kendilerine işlem yapmadığımızda mı adil?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X