- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
Aklım kıt değil çok şükür...Ben anneme birakmadim kitmi akliniz ya anlamadan hemen agziniza geleni dokuyorsunuz
Sen anne ne demek anlamamışsın annelik öğrenmekle yapılmaz ama madem doğurdun keşke öğrenseydin. En azından çalışsaydın. Duygusuz..sözde anneSiz anne ne demek anliyormusunuz bana ogretiyorsunuz
Niye birinin bakması gerektiğini düşünüyosun. Herkesin bakanı mı var onlar nasıl büyütüyo çocuklarını. Benim bebeğim iki haftalıkken annemi gönderdim kendim ilgilendim evimle de bebeğimle de . Yemeğimi de yaptım temizliğimi de. İlla birisi hizmet mi etmeli çocuk muyuz bizBakin ben cocuk yaparken sartlar baskaydi. Kayinvalidem cocuk diye diye kafami utuledi bende boyle isteyen bakar diye dusundum. Hamile kaldigimdan digurana kadar o kayinvalide bir kere bile aramadi nasil gelinim kirada kaliyordum annem yanima gelip yardim ediyordu
Gerizekalimisiniz siz yoksa okuyamiyormusunuz kitmi akliniz ben cocugumu atmadimki zaten bende cocukla birlikte annemde kaliyordum diyorum anliyormusunuzSen gerçek olamazsın çocuğuna çok üzüldüm senin gibi bi annesi olduğu için hiç mi bağ oluşmadı hamileyken doğurduğunda bu kadar mısın yani . Kusura bakmada Senin gibi anne düşman başına .
Evet Hemde Eşek şakası.Niye sakami geldi size
Agzimi actirma gozluk takin okuyun insallah yasadigimi yasarsinizSen anne ne demek anlamamışsın annelik öğrenmekle yapılmaz ama madem doğurdun keşke öğrenseydin. En azından çalışsaydın. Duygusuz..sözde anne
Bizim maddi durumumuz iyi degildi anliyormusunuz yoktu para actik ac mecburen oldu. Hem zaten 5 yildir annemde demiyorum sonradan kalmak icin yer olmadigindan ve esim yurt disina gittiginden bende annemlerle yasamak zorunda kaldimNiye birinin bakması gerektiğini düşünüyosun. Herkesin bakanı mı var onlar nasıl büyütüyo çocuklarını. Benim bebeğim iki haftalıkken annemi gönderdim kendim ilgilendim evimle de bebeğimle de . Yemeğimi de yaptım temizliğimi de. İlla birisi hizmet mi etmeli çocuk muyuz biz
Şu yazdığınızı okuyunca iyi ki dedim annenizde kalıyormuş çocuğunuz.Gerizekalimisiniz siz yoksa okuyamiyormusunuz kitmi akliniz ben cocugumu atmadimki zaten bende cocukla birlikte annemde kaliyordum diyorum anliyormusunuz
evin içinde çocuğa yer bulamadınız yani. ne kadar küçük Allah aşkına bu ev?Bizim maddi durumumuz iyi degildi anliyormusunuz yoktu para actik ac mecburen oldu. Hem zaten 5 yildir annemde demiyorum sonradan kalmak icin yer olmadigindan ve esim yurt disina gittiginden bende annemlerle yasamak zorunda kaldim
Hasta ruhlu ben birakmadim ve simdi oglum yanimda sizler galiba bisey anlamadiniz tesekkurler hepinize dusene vurmak adet olmusBenim de bir oğlum var ve çok şükür onu verene. Sizin gibi kimseye güvenerek yapmadım ne anneme ne kaynanama bakımını itelemedim . Yazık . Anne ne demek asıl siz bilmiyorsunuz bilseydiniz oğlunuzu bırakmazdınız
Seninkisi ne peki hakaret degilmiMune konu Sahibi hakaret ediyor ilgilenebilir misiniz ?
Biz eşimle neyin hayalini kuruyoruz biliyo musunuz bebeğimiz olsada ortamızda yatsa .Agzimi actirma gozluk takin okuyun insallah yasadigimi yasarsiniz
Bence geri zekalı olan sizsiniz. Konu açınca her turlu elestiriye de açık olun bir zahmet. Burda yapamadiginiz beceremediginiz anneliginiz elestiriliyor hakli olarak keske sizin gibiler anne olmasa acidim halinizeGerizekalimisiniz siz yoksa okuyamiyormusunuz kitmi akliniz ben cocugumu atmadimki zaten bende cocukla birlikte annemde kaliyordum diyorum anliyormusunuz
Terbiyesizleşme konu açtın istediğin yorumlar yapılmayınca çirkefleştin . Ne yazalım kocan tü kaka boşan tazminat al donuna kadar iste?Gerizekalimisiniz siz yoksa okuyamiyormusunuz kitmi akliniz ben cocugumu atmadimki zaten bende cocukla birlikte annemde kaliyordum diyorum anliyormusunuz
Boyleleri anne oluyo ya ne diyim ki...Şu yazdığınızı okuyunca iyi ki dedim annenizde kalıyormuş çocuğunuz.
Akıl tutulması yaşıyosun. Çocuğumu her gün görmeye gidiyorum demedin mi sen ? Demek çocuğun orda kalıyor ?Hasta ruhlu ben birakmadim ve simdi oglum yanimda sizler galiba bisey anlamadiniz tesekkurler hepinize dusene vurmak adet olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?