Esim cocuga karsi neden soguk?

Niye birinin bakması gerektiğini düşünüyosun. Herkesin bakanı mı var onlar nasıl büyütüyo çocuklarını. Benim bebeğim iki haftalıkken annemi gönderdim kendim ilgilendim evimle de bebeğimle de . Yemeğimi de yaptım temizliğimi de. İlla birisi hizmet mi etmeli çocuk muyuz biz

Gerizekalimisiniz siz yoksa okuyamiyormusunuz kitmi akliniz ben cocugumu atmadimki zaten bende cocukla birlikte annemde kaliyordum diyorum anliyormusunuz

evin küçüklüğü çocuğun değil sizin derdiniz kusura bakmayın. hepimiz küçük evlerde büyüdük, babam yurt dışında çalışırdı evimiz kiraydı.
annem kalkar sobayı yakar bir odanın içinde akşam ederdik.
sobaya yapışmayayım diye yemek yapacağı zaman mutfakta onunla otururdum mecburen.
sanırım hayatınız boyunca her şeyi başkalarından beklemişsiniz, kıymet bilmeden. çok yazık.

Bizim maddi durumumuz iyi degildi anliyormusunuz yoktu para actik ac mecburen oldu. Hem zaten 5 yildir annemde demiyorum sonradan kalmak icin yer olmadigindan ve esim yurt disina gittiginden bende annemlerle yasamak zorunda kaldim

Bizim maddi durumumuz iyi degildi anliyormusunuz yoktu para actik ac mecburen oldu. Hem zaten 5 yildir annemde demiyorum sonradan kalmak icin yer olmadigindan ve esim yurt disina gittiginden bende annemlerle yasamak zorunda kaldim
evin içinde çocuğa yer bulamadınız yani. ne kadar küçük Allah aşkına bu ev?

Hasta ruhlu ben birakmadim ve simdi oglum yanimda sizler galiba bisey anlamadiniz tesekkurler hepinize dusene vurmak adet olmus

Agzimi actirma gozluk takin okuyun insallah yasadigimi yasarsiniz
Biz eşimle neyin hayalini kuruyoruz biliyo musunuz bebeğimiz olsada ortamızda yatsa .
Ama sen kayınvaliden istediği için ilişkiye girip hamile kaldığın için anlamazsınız benim ne demek istediğimi.

Gerizekalimisiniz siz yoksa okuyamiyormusunuz kitmi akliniz ben cocugumu atmadimki zaten bende cocukla birlikte annemde kaliyordum diyorum anliyormusunuz
Bence geri zekalı olan sizsiniz. Konu açınca her turlu elestiriye de açık olun bir zahmet. Burda yapamadiginiz beceremediginiz anneliginiz elestiriliyor hakli olarak keske sizin gibiler anne olmasa acidim halinize

Terbiyesizleşme konu açtın istediğin yorumlar yapılmayınca çirkefleştin . Ne yazalım kocan tü kaka boşan tazminat al donuna kadar iste?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…