- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Teyzen kabul ediyorsa yanına yerleş ve çocuk gelişimi okumuşsun yardımcı öğretmenlik için başvur..
Her yer kreş kaynıyor illaki bir yer bulursun..
Olmadı kadın sığınma evine git o ite dönme..
Haklısın canımBile bile dayak yiyeceğinize, oturun kendinizi dövün bence.
En azından ruhunuzu yaralamazsınız...
Nasıl inandın kayınvalidenin lafına.Kayınvaliden seni kandırmış .Eşler arasında hırsızlık suçu oluşmuyor. Ev ikinizin evi.Sessizce daya nakliye aracını topla toplayabildiğin bütün eşyalarını al..Aksi takdirde mahkemede eşyaların iadesi için uğraşıp duracaksın.Bırak o uğraşsın.Benim esim de siddete meyilli en ufak birseyde vuruyor bana benim en son para yuzunden kvga ettik 3 bin lira kayip nereye harcadgni soylemiyor soylemeyince bnde bagirdim sonra bna vurdu cekti gitti dusunmesi lazimmis beyefendinin annmle knustu anneme oyle demis iste tam 1 hafta olacak yarin ayri kalali hala dusunuyor kimin umurundaysa benim bir tane kizim var o esim olacak adam cocuk olmasaydi bosanirdim demis evi bosaltacktik kv aradi sucmus evi bosaltmk esimn haberi olmadan oyle iste buyuk ihtimal bosanacgz
Lütfen gidip psikolojik destek al.Konularına göz attım da çok büyük travmalar yaşamışsın bunu tek başına atlatabilmek zor. Hele bir de mağara adamından hallice birine denk gelmişsin hala karar veremiyorum diyorsun.
Canını acıtmak için söylemiyorum lütfen bir an önce boşan,profesyonel destek al ki senin de sonun anneninki, kızının da geleceği seninki gibi olmasın.Biraz cesaret hepsi bu kuzum.
Bu vahşi eşe bir çocuk vermişsin bir daha vermeye çalışmak niye? Boşanmayacaksan da korun lütfen.
düzelmez canım Allah yardımcın olsun böyle konuları okuyunca içim parçalanıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Annenin yaşayamadığı mutluluğu sen ve kızın yaşamak istiyorsan biraz cesaretli ol.Bunu annen için,kendin için ve kızın için yapmalısın.Annesiz olmak benim belimi büken. Boşandıktan sonrası benim korkum. Nasıl yapicam diyorum . Evet çok aptalım bir çocuk daha vermek gibi bir düşüncem olduğu için. Bosancam inşallahcanım
Çocuk gelişimi mezunları lise bile olsa iş bulabiliyor canım. Kreşlere üstün dökmen merkezlerine belediyelere başvur. Yada meslek edindirme kurslarımız var git. Kum torbası olma diyen arkadaşa katılıyorum. Çocuğuna tutun ve dimdik ayakta dur. Kimseye muhtaç değilsin.İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani.
eğitmek içinmiş. herkesin karısı iyiymiş, konu sahibi kötüymüş.neden dövüyor, tabiki haklı gerekcelerimi var dıye sormuyorum.
Sadece neden dovdugunu soylemenızı ıstıyorum
Tam olarak neden yanı mesela ne bıleyım kufurmu edıyor.eğitmek içinmiş. herkesin karısı iyiymiş, konu sahibi kötüymüş.
kocası zaten sinirliymiş. hep dövüyormuş. son kavgada kadın ilgi istiyorum demiş. o da tokat atmış. tokattan bebek de nasiplenmiş.Tam olarak neden yanı mesela ne bıleyım kufurmu edıyor.
Cunku bu sekılde sıgınacak bır yerı yok bu bayanın sıgınma evlerındede surelı olarak kalabıldıklerı ıcın en azından evlılıgıne devam et ama dayak yemege calısmayarak esktra efor sarfetmesını soyleyecegım zıra cok ufak bır cocugu var
kocası zaten sinirliymiş. hep dövüyormuş. son kavgada kadın ilgi istiyorum demiş. o da tokat atmış. tokattan bebek de nasiplenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?