- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Yok canım. Çocuk gelişimi mezunuyum lise
İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani.
Sorduk gercekten oyleymis ama dogruymus kiyafetlerimi alsam yeter zaten gerisi kalsa da olur davadan sonra alirim .. ben alttan alaym susayim diye bekliyor kv esim ararsa gelirse istemiyorum deme sakin diyor bna valla kafam corba gbi olduNasıl inandın kayınvalidenin lafına.Kayınvaliden seni kandırmış .Eşler arasında hırsızlık suçu oluşmuyor. Ev ikinizin evi.Sessizce daya nakliye aracını topla toplayabildiğin bütün eşyalarını al..Aksi takdirde mahkemede eşyaların iadesi için uğraşıp duracaksın.Bırak o uğraşsın.
anneciğin şiddet yüzünden canına kıymış, seni yalnız bırakmış.
sen kızın yokken intihara meyletmişsin. o adamla evli kalmaya devam edersen, sonun annen gibi olur. kocan da kızına neler yapar kimbilir, tıpkı baban gibi.
dayın yanında, onun ve devletin desteğiyle bir şeyler yap lütfen.
boşa o caniyi.
Bende öyle düşünüyorum canım.Annenin yaşayamadığı mutluluğu sen ve kızın yaşamak istiyorsan biraz cesaretli ol.Bunu annen için,kendin için ve kızın için yapmalısın.
Yapman gereken ilk şey cesaret.Dayın da arkandaymış.İş bulma ihtimalin de bir hayli yüksek.Kızını kreşe verirsin İnan daha mutlu ve sağlıklı büyür.
15 yıllık meslek hayatımdan ve sosyal hayatımdan bildiğim tek şey var şiddet başladı mı arkası katlanarak geliyor.
Ben en çok kızıma üzülüyorum zaten. Psikolojisi bozuldu çocuğunSeni almaya gelirse, gitme.. Yüzüne bakma... Bebeğini düşün... Aynı acıyı ona yaşatmak istemezsin.. Annesinin her defasında dövüldüğünü gören bir kız çocuk yetiştirip onu da aynı yoldan götürmeyin!! Yazık ona
Kendi yasadiklarini cocuguna yasatma. Biran önce bosan kendi hayatina bak. Duzelmez 1 gun duzelir 2.. gun yine ayni olur.
Yurtta kaldim derken cocuk esirgemenin yurdunda degil mi?
Devletin calisma imkanlari öncelikleri cok fazla sizler icin.. bunu degerlendirmlisiniz. akrabalarinizin birinde gecici olarakta olsa kalıp sonrasında bir hayat kurup cikabilirsiniz. esiniz düzelecek gibi gelmiyor maalesef.
Tabi ki istemiyorumSenin yaşadıklarını kızın yaşasın istemiyorsan bu adama geri dönme.
Çocuk gelişimi mezunları lise bile olsa iş bulabiliyor canım. Kreşlere üstün dökmen merkezlerine belediyelere başvur. Yada meslek edindirme kurslarımız var git. Kum torbası olma diyen arkadaşa katılıyorum. Çocuğuna tutun ve dimdik ayakta dur. Kimseye muhtaç değilsin.
Tam olarak neden yanı mesela ne bıleyım kufurmu edıyor.
Cunku bu sekılde sıgınacak bır yerı yok bu bayanın sıgınma evlerındede surelı olarak kalabıldıklerı ıcın en azından evlılıgıne devam et ama dayak yemege calısmayarak esktra efor sarfetmesını soyleyecegım zıra cok ufak bır cocugu var
normalde bunu çalışan,maddi kazancı olan,annesi-babası yanında duran bir kadın açsaydı boşansana daha neyi bekliyorsun derdim ama ilk defa net bir şekilde boşan diyemiyorum birisine.
daha doğrusu sen yaparsın,anneler güçlüdür kadınlar her şeyin üstesinden gelir demek istiyorum ama...fırsatın olduğu ilk anda kurtul bu pislikten.
kocası zaten sinirliymiş. hep dövüyormuş. son kavgada kadın ilgi istiyorum demiş. o da tokat atmış. tokattan bebek de nasiplenmiş.
Gerçekten düzeleceğine inanıyor musun?İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani.
bebeğe de mi vurmuş!
yok üsteki yazdıklarımı tamamen yok sayıyorum.
git konu sahibi,boşan,kadın sığınma evleri var lütfen.
Düzelmeyeceğini sen de biliyosun değil mi?Bildiğinden farklı bişeyler duymak umidiyle burda yazıyorsun. Düzelmeyecek maalesef. Çocuğun ve kendin için onsuz hayatına nasıl devam edeceğin hakkında çareler arayalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?