Eşim çocuğum gelecek boşanmak kafa karışıklığı

oyy cnm ya senin de çilen zormuş. Allah güç kuvvet çıkış yolu versin inş.
yalnız ben bişey merak ediyorum. ne güzel lise mezunuymuşsun. devletimizin yetimhane de kalan çocuklar rahatlıkla memur olabiliyorlar. acaba araştırıp bu yolda gidemez misin?? şayet olursa öyle birşey inşallah olursa çocuğuna da kendine de rahatlıkla yetebilirsin. daha özgüvenli daha dik olursun.

Düşünecek hiç bir şey yok, insanın sahibi Allah'tır
Yurttan çıktıysan memur olma şansını değerlendir o zamana kadar da kadın sığınma evine başvurabilirsin
Eşin düzelmeyecek orası kesin
Yaşın daha çok genç, gayret et çabala ve ayağa kalk kimseye ihtiyacın yok
Bir şeye ihtiyacın olursa forumdan yaz, ben ve burada ki nice kadın yalnız bırakmayız seni ama o pislik herife el uzatma

lütfen lütfen lütfen tekrar çocuk yapma. yazık değil mi o yavrucaklara. yurttan çıkan kişiler daha kolay memur olabiliyor. o şansını değerlendir. en düşük memur maaşı 2400 den başlıo. sana da yeter evladına da yeter.

Sorduk gercekten oyleymis ama dogruymus kiyafetlerimi alsam yeter zaten gerisi kalsa da olur davadan sonra alirim .. ben alttan alaym susayim diye bekliyor kv esim ararsa gelirse istemiyorum deme sakin diyor bna valla kafam corba gbi oldu

Haklısın canım inşallah

Bende öyle düşünüyorum canım.

Ben en çok kızıma üzülüyorum zaten. Psikolojisi bozuldu çocuğun

Düzelmeyeceğini sen de biliyosun değil mi? Bildiğinden farklı bişeyler duymak umidiyle burda yazıyorsun. Düzelmeyecek maalesef. Çocuğun ve kendin için onsuz hayatına nasıl devam edeceğin hakkında çareler arayalım bence

Evet canım esirgemede kaldım. Değerlendircem inşallah.

ah be güzelim zor evlilik zaten berbat bişey bide üstüne dayak yiyorsun saygı görmüyorsun sevilmiyorsun o daha da zor.. ama yurtta büyümüşsün devlet iş imkanı sağlamaz mı? araştırmak lazım bul devlet dairesinde bir işini bas tekmeyi pislik herife. hele böyle yapıp seni almaya gelmiyor bide ona ayrı bi uyuz oldum

İnşallah canım

Yok canım küfür etmiyorum. Şunu yapma bunu yapma falan deyince kocalık yapıyormuşum ben ona

İnşallah canım

Gerçekten düzeleceğine inanıyor musun?

Biliyorum canım. Cumartesi günü toplanacak herkes onu bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…