• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çoçuğuma karşı mesafeli

Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte

O lafı duyunca ne diyorsun hayvan deyip kovmadın mı evden?
Çözüm mü arıyorsun bu adama şimdi
Yazıklar olsun sana da

Çok şey derim de neyse banlanmayalım.
Bir çocuğun kendi evinde rahat hareket edememesi hep baskı altında yaşaması ne demek ya? Büyük ihtimal başka şeylerde var siz buraya yazmıyorsunuz.
Annenin zevkleri uğruna çocukluk yaşayamayan bir çocuk daha. Yazık.
Aynen çocuğun kendi evi. Herifi eve alıp beslediği yetmiyor bir de kızını ezdiriyor. Önceden kabul etmiş ama şimdi mesafeliymiş. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş demiyor. Beleş düzenli ev, pişiyor yıkanıyor temizleniyor ütüleniyor daha ne olsun. Adam dağdan gelmiş bağdakini istemiyor. Bu çocuğun annesinin evi diyip kuyruğunu kıstıracağına bir daha yaparsa kalbini kıracakmış.

Annenizin kocanızı saygısız bulma nedeni gerçekten de o evdeyken ilişkiye girmeniz mi? Kadın kim bilir çocuklu evde nelere şahit oldu.

Aynen çocuğun kendi evi. Herifi eve alıp beslediği yetmiyor bir de kızını ezdiriyor. Önceden kabul etmiş ama şimdi mesafeliymiş. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş demiyor. Beleş düzenli ev, pişiyor yıkanıyor temizleniyor ütüleniyor daha ne olsun. Adam dağdan gelmiş bağdakini istemiyor. Bu çocuğun annesinin evi diyip kuyruğunu kıstıracağına bir daha yaparsa kalbini kıracakmış.

Annenizin kocanızı saygısız bulma nedeni gerçekten de o evdeyken ilişkiye girmeniz mi? Kadın kim bilir çocuklu evde nelere şahit oldu.
Yazık ya. O kız kim bilir evde neler yaşıyor...
Çocuğa kalbini kırarım derken annesi de susup oturmuştur büyük ihtimal. Desene sen kimin kalbini kırıyorsun burası kızımın evi ama diyemez çünkü erkek çok önemli :D

Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
Kabul etti ne demek ya açıklar mısınız. Kabul etmeseydi başkasına mı sahiplendirecektiniz kızınızı. Allahım neler duyacağız

niye evlendiniz bu adamla ?

aşk evliliği mi ?

beni geçindirsin derdi mi?

kendisinin başka bir evlilikten çocuğu falan var mı ?

mesafeli olması neyse de kimse kimsenin çocuğunu bağrına basamaz belki ama kalbini kırarım falan demek ne demek

10 yaşındaki çocuğun mu kalbini kıracakmış

babası nerede, babasının ailesi nerede ?

Birde hanımefendi utanmadan şunu yazmış " kızımla yaşamayı kabul etti". Beyefendi kabul etmiş yani lütfetmiş, kabul etmese nolucaktı acaba? Siz kızınızı kabul ettirmeye çalışmak yerine kendi çocuğunuza soracaksınız sen istiyor musun bu adamla aynı evde yaşamayı diye. Yazıklar olsun ya gerçekten üvey babayı bu kadar o küçücük çocuk üzerinde konuşma hakkı sahibi yapmışsınız. Evde kedim var biri onlar için kötü birşey söylediğinde, pist dediğinde kan beynime sıçrıyor benim çünkü onlar eşimin bile değil, yani eşim benim kedime bu burdan gitsin bile diyemez anlıyor musunuz? Evlenirken benimle geldi kabul ettiyse konu bitmiştir. Ama siz birde adama hak veriyorsunuz kendi doğurduğunuz çocukla ilgili. Bazı kadınlara analık duygusu geçmiyor heralde, keşke babasında bıraksaydınız çocuğunuzu.

aşk evliliği mi ?

mesafeli olması neyse de kimse kimsenin çocuğunu bağrına basamaz belki ama kalbini kırarım falan demek ne demek

Ben soğukluğu mesafeyi de kabul edemem. O adam, o çocuğun önünde kendi çocuklarına sevgi merhamet göstericek belki. Bu tavrı 10 yaşındaki çocuğu nasıl eksik yalnız hissettirir. Bir kızın hayatındaki baba rolünün önemini hepimiz biliyoruz evde öyle bir figür var fakat kıza soğuk tavırlı üstelik kalbini kırmayı düşünecek kadar merhametsiz.

Ben soğukluğu mesafeyi de kabul edemem. O adam, o çocuğun önünde kendi çocuklarına sevgi merhamet göstericek belki. Bu tavrı 10 yaşındaki çocuğu nasıl eksik yalnız hissettirir. Bir kızın hayatındaki baba rolünün önemini hepimiz biliyoruz evde öyle bir figür var fakat kıza soğuk tavırlı üstelik kalbini kırmayı düşünecek kadar merhametsiz.
mesafe ayrı merhametsiz olması ve kötü davranması ayrı bir şey yanlız

aşk evliliği mi ?

Eskiden çalışıyordum ama gelirim azdı yine de biraz maddiyat amaçlı evlendim açıkcası babası gemide çalışıyor gittiği zaman aylarca gelmiyor görüşmüyolar eşimin çocukları büyük biri tıpta öğrenci diğeri öğretmen bizimle kalmıyolar

Eskiden çalışıyordum ama gelirim azdı yine de biraz maddiyat amaçlı evlendim açıkcası babası gemide çalışıyor gittiği zaman aylarca gelmiyor görüşmüyolar eşimin çocukları büyük biri tıpta öğrenci diğeri öğretmen bizimle kalmıyolar
Maddiyat amaçlı evlenmenizin bedelini çocuk mu ödesin? Adamın gözüne batıyor işte kızınız. Sizin karnınız doyacak diye elin herifinden azar işiterek eziklenerek mi büyüyecek? Gemide çalışan adam kayıtlı kuyutludur. Sigortasız kayıtsız çalışamaz, denize açılamaz. Niye avukat tutup çocuğa nafaka almıyorsunuz? Maddi ve manevi güç bende olsa sizin gibileri kısırlaştırır olan çocuklarınızı da elinizden alıp en iyi imkanlarda bakılmasını sağlardım. Benim kızım var ve dünyanın hiç bir parasına maddiyatına ezdirmem, iğrenç merhametsiz öküzlere yem etmem onu. Erkeği kocası batsın. İnşallah layığınızı bulursunuz bir gün.
2,5 aydır evlisiniz daha ama herif patron benim diyor. Seni de kızını da mum gibi ederim diyor.

yani adam işim görülsün tek kalmayayım dıye evlenmış

siz de maddi amacla evlenmişsiniz gibi anladım

çocuğunuza çok üzüldüm

boşanın boşanmayın diyemem ama kızınızı kendı babası dahıl kımseye ezdırmeyın, çocuk sevgı ıle buyur

aılesınden sevgı gormeyen kızlar maalesef ılerıkı yaslarda çok saçma kımselerden sevgı dılenıyorlar, özgüvenleri olmuyor , kendilerini sevmiyorlar

eğer boşanmayacaksanız bile eş kişisi ile sağlam bir konuşma yapın ''kimse benim çocuğuma böyle davranamaz, yoksa fena yaparım, çeker giderim '' minvalinde

Kusura bakmayın hayat sizin hayatınız ama 10 yaşında ki çocukla bu şekilde konuşabilen öküzle evlenip çocuğunuza bunu yaşatmak zorunda mıydınız?
Bu kadar basit bi olayda bile bunu söyleyen biri, daha ciddi bir sorun olsa kıza neler yapacak Allah bilir?
Peki sizin tavrınız ne oluyor bu durumda?

Back
X