- Emoji Skoru
- 36.316
- Puanlar
- 598
Bu kadar sert konuşmasaydın adamaUnutmuş olabilir dedim
Kalbi kırılmıştır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar sert konuşmasaydın adamaUnutmuş olabilir dedim
Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
Aynen çocuğun kendi evi. Herifi eve alıp beslediği yetmiyor bir de kızını ezdiriyor. Önceden kabul etmiş ama şimdi mesafeliymiş. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş demiyor. Beleş düzenli ev, pişiyor yıkanıyor temizleniyor ütüleniyor daha ne olsun. Adam dağdan gelmiş bağdakini istemiyor. Bu çocuğun annesinin evi diyip kuyruğunu kıstıracağına bir daha yaparsa kalbini kıracakmış.Çok şey derim de neyse banlanmayalım.
Bir çocuğun kendi evinde rahat hareket edememesi hep baskı altında yaşaması ne demek ya? Büyük ihtimal başka şeylerde var siz buraya yazmıyorsunuz.
Annenin zevkleri uğruna çocukluk yaşayamayan bir çocuk daha. Yazık.
Yazık ya. O kız kim bilir evde neler yaşıyor...Aynen çocuğun kendi evi. Herifi eve alıp beslediği yetmiyor bir de kızını ezdiriyor. Önceden kabul etmiş ama şimdi mesafeliymiş. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş demiyor. Beleş düzenli ev, pişiyor yıkanıyor temizleniyor ütüleniyor daha ne olsun. Adam dağdan gelmiş bağdakini istemiyor. Bu çocuğun annesinin evi diyip kuyruğunu kıstıracağına bir daha yaparsa kalbini kıracakmış.
Annenizin kocanızı saygısız bulma nedeni gerçekten de o evdeyken ilişkiye girmeniz mi? Kadın kim bilir çocuklu evde nelere şahit oldu.
Kabul etti ne demek ya açıklar mısınız. Kabul etmeseydi başkasına mı sahiplendirecektiniz kızınızı. Allahım neler duyacağızSelam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
Ben soğukluğu mesafeyi de kabul edemem. O adam, o çocuğun önünde kendi çocuklarına sevgi merhamet göstericek belki. Bu tavrı 10 yaşındaki çocuğu nasıl eksik yalnız hissettirir. Bir kızın hayatındaki baba rolünün önemini hepimiz biliyoruz evde öyle bir figür var fakat kıza soğuk tavırlı üstelik kalbini kırmayı düşünecek kadar merhametsiz.niye evlendiniz bu adamla ?
aşk evliliği mi ?
beni geçindirsin derdi mi?
kendisinin başka bir evlilikten çocuğu falan var mı ?
mesafeli olması neyse de kimse kimsenin çocuğunu bağrına basamaz belki ama kalbini kırarım falan demek ne demek
10 yaşındaki çocuğun mu kalbini kıracakmış
babası nerede, babasının ailesi nerede ?
mesafe ayrı merhametsiz olması ve kötü davranması ayrı bir şey yanlızBen soğukluğu mesafeyi de kabul edemem. O adam, o çocuğun önünde kendi çocuklarına sevgi merhamet göstericek belki. Bu tavrı 10 yaşındaki çocuğu nasıl eksik yalnız hissettirir. Bir kızın hayatındaki baba rolünün önemini hepimiz biliyoruz evde öyle bir figür var fakat kıza soğuk tavırlı üstelik kalbini kırmayı düşünecek kadar merhametsiz.
Evet bu adam mesafeli değil merhametsiz.mesafe ayrı merhametsiz olması ve kötü davranması ayrı bir şey yanlız
Eskiden çalışıyordum ama gelirim azdı yine de biraz maddiyat amaçlı evlendim açıkcası babası gemide çalışıyor gittiği zaman aylarca gelmiyor görüşmüyolar eşimin çocukları büyük biri tıpta öğrenci diğeri öğretmen bizimle kalmıyolarniye evlendiniz bu adamla ?
aşk evliliği mi ?
beni geçindirsin derdi mi?
kendisinin başka bir evlilikten çocuğu falan var mı ?
mesafeli olması neyse de kimse kimsenin çocuğunu bağrına basamaz belki ama kalbini kırarım falan demek ne demek
10 yaşındaki çocuğun mu kalbini kıracakmış
babası nerede, babasının ailesi nerede ?
üfff çok ağır konuşmussun bi daha yapma öyle boşar falan seniUnutmuş olabilir dedim
Ben bile tokat yemiş gibi oldum bu sert cevap karşısında. Diğer annelere ibret olsun işte şu şekilde savunacaksın evladınıUnutmuş olabilir dedim
Maddiyat amaçlı evlenmenizin bedelini çocuk mu ödesin? Adamın gözüne batıyor işte kızınız. Sizin karnınız doyacak diye elin herifinden azar işiterek eziklenerek mi büyüyecek? Gemide çalışan adam kayıtlı kuyutludur. Sigortasız kayıtsız çalışamaz, denize açılamaz. Niye avukat tutup çocuğa nafaka almıyorsunuz? Maddi ve manevi güç bende olsa sizin gibileri kısırlaştırır olan çocuklarınızı da elinizden alıp en iyi imkanlarda bakılmasını sağlardım. Benim kızım var ve dünyanın hiç bir parasına maddiyatına ezdirmem, iğrenç merhametsiz öküzlere yem etmem onu. Erkeği kocası batsın. İnşallah layığınızı bulursunuz bir gün.Eskiden çalışıyordum ama gelirim azdı yine de biraz maddiyat amaçlı evlendim açıkcası babası gemide çalışıyor gittiği zaman aylarca gelmiyor görüşmüyolar eşimin çocukları büyük biri tıpta öğrenci diğeri öğretmen bizimle kalmıyolar
yani adam işim görülsün tek kalmayayım dıye evlenmışEskiden çalışıyordum ama gelirim azdı yine de biraz maddiyat amaçlı evlendim açıkcası babası gemide çalışıyor gittiği zaman aylarca gelmiyor görüşmüyolar eşimin çocukları büyük biri tıpta öğrenci diğeri öğretmen bizimle kalmıyolar
Ooohh gelsin sorunlu bir ergen.Babasıyla görüşmüyor
Kusura bakmayın hayat sizin hayatınız ama 10 yaşında ki çocukla bu şekilde konuşabilen öküzle evlenip çocuğunuza bunu yaşatmak zorunda mıydınız?Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
Çocuğuma kurban ol diyemediniz yani.Unutmuş olabilir dedim