arkadaslar bence aramasin zaten esini en iyi didem tanir ve yazmis yukarda bir ise yarayacagini bilsem arardim diye anladigim kadariyla aradigi anda esi zaferini ilan edecek burnu surttu dayanma noktasi bu kadardi diyecek ve allah korusun bir dahaki sefere daha da uzayacak bu sure....tek olsun gec olsun guc olmasin beklesin bakalim zaten az bir zaman kalmis ak koyun kara koyun belli olacak esi mecburen dideme donecek bebek var sonucta sabret canim rabbimin izniyle kazanan sen olacaksin insallah evin yuvan kurtulacak duzenine doneceksin
azıcık daha beklemeyi düşünüyorumTuyana sonuna kadar katılıyorum bak Didem siz sadece inat ediyorsunuz boş yere zaman kaybetme,seviyorsan
ve sevgisine eminsen ara dön evine çatlasın kaynananlar..Sen herseyı alttan almak zorunda kalmayacaksın kı
eşini kandırırsın kavusunca merak etmeee ,artık ara bak 2 ay oldu ayrılıgın sana demıstım zamanı ıyı kullanmalısın..
En azından gel bebegımızı gör dıye de olsa ara..
masallah canım Allah kucagına sağ salim almayı nasip etsinsagol canim iyi hamdolsun 3,5 ay kaldi bekliyoruz bakalim 3. kizimiz gelecek insallah
biliyorum canım alamayacaklarını 2 aylık cocugu babaya vercek kadar merhametsz değildir herhalde hakimmumkun degil canim 2 sekilde babaya verilir
1. anne istemiyorum derse
2. annenin ahlaksizlik yaptigi ispatlanirsa
o yuzden icini rahat tut daha sut bebegi kimse alamaz onu senden rabbimin izniyle
arkadaslar bence aramasin zaten esini en iyi didem tanir ve yazmis yukarda bir ise yarayacagini bilsem arardim diye anladigim kadariyla aradigi anda esi zaferini ilan edecek burnu surttu dayanma noktasi bu kadardi diyecek ve allah korusun bir dahaki sefere daha da uzayacak bu sure....tek olsun gec olsun guc olmasin beklesin bakalim zaten az bir zaman kalmis ak koyun kara koyun belli olacak esi mecburen dideme donecek bebek var sonucta sabret canim rabbimin izniyle kazanan sen olacaksin insallah evin yuvan kurtulacak duzenine doneceksin
Adam iki aydır ne aramış ne sormuş didem evi terketmiş eşi onun adım atmasını bekliyor haklı yada haksız. İş zaten mahkemeye taşınacak kadar inada binmiş. Didem eşini aramazsa bu işin sonu boşanma maalesef. Didem eşini seviyor ailesiyle problemi var. Her iki tarafta karşı tarafın adım atmasını bekliyor ama kimsede tık yok.
Ben araması taraftarıyım. Dediğim gibi sakin bir şekilde konussun hatta eşine bulunduğu şehre davet etsin yüzyüze konussun
ararsan 2 ay sonra pişman olacağını düşünüyorum, onun araması için bahanesi var, neticede bebeği seninle, bebeği bahane edip gelebilirdi yaklaşmak için bahanesi vardı çok geçerli bi bahane, ama senin bahanen yok, tek bahanen seni seviyorum özledim geri döndüm olur, o da eşinin totosunu iyice kaldırır, geçmiştede böyle olmadımı didem bu adam senin döneceğini biliyo, belki hayatında ilk defa dediki yaa didem bu defa uzattı acaba dönmicekmi
bende onu cok iyi tanıyorsam totosu yemez bosanma davası acmaya o acsaydı bu kadar zamaan beklemezdi dedigini anında yapan bi kişilik cünkü sabretmez bu kadar ahada buraya yazııyorum kızlar demedi demeyinBen de araman taraftari degilim. Hele ki cocugu bana gostermiyor diye dava acip dava masafini karisinin uzerine yikan bir kocayi. Burada anneye saygisizlik yapan karsi taraf, cocugunu arayip sormayan karsi taraf, dava acan karsi taraf, eger butun bunlar olduktan sonra Didem aramazsa bu isi bosanmaya goturecek bir koca ise bu, ben o bosanmaya kurtulma olarak bakarim.
hala bukadar tepkisiz olması çok tuhaf nasıl bir baba bu yaa
babalık zamanla öğreniliyor malesef, bizimki gibi karnındayken hissetmeye başlamıyorlar.
o nedenle bebek onu için yabancı.
bundan sonra da ilgileneceini sanmam.
bu adamı çekerim ben diyormusun didem.
değilse arama.
seviyorum, ama bunun burnunu sürtecem diye düşünme.
umurunda değil.
sen aramalısın
biliyorum çok uzadı, aramak daha da zorlaşmıştır senin için.
ama karar vermen gereken sorular yukarıda,
bu gidişatı ancak sen değiştirebilirsin
ya malesef ya, hiç sevmiyorum bu beylik lafları. ama ben bunları yapamadım zamanında, yaptığımda da geç oldu. bu işler hep taktik işleri. samimi olmak falan işe yaramıyor. burda da taktik adamı eve geri getirmek, annesinin dibinden kurtarmak, yoksa annesi onu kendine iice benzetir.Yuvayı dişi kuş yapar diyorsunuz yani :/
Peki aradı diyelim.
Normal konuştular, ama daha sonra adam aryıp sormadı
Hadi eşini de geçtim hiç mi kimse yok, onların tarafından torunlarını merak eden?
Eşinin aklı başına gelmeden Didem'in araması taraftarı degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?