Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

arkadaslar bence aramasin zaten esini en iyi didem tanir ve yazmis yukarda bir ise yarayacagini bilsem arardim diye anladigim kadariyla aradigi anda esi zaferini ilan edecek burnu surttu dayanma noktasi bu kadardi diyecek ve allah korusun bir dahaki sefere daha da uzayacak bu sure....tek olsun gec olsun guc olmasin beklesin bakalim zaten az bir zaman kalmis ak koyun kara koyun belli olacak esi mecburen dideme donecek bebek var sonucta sabret canim rabbimin izniyle kazanan sen olacaksin insallah evin yuvan kurtulacak duzenine doneceksin

Adam iki aydır ne aramış ne sormuş didem evi terketmiş eşi onun adım atmasını bekliyor haklı yada haksız. İş zaten mahkemeye taşınacak kadar inada binmiş. Didem eşini aramazsa bu işin sonu boşanma maalesef. Didem eşini seviyor ailesiyle problemi var. Her iki tarafta karşı tarafın adım atmasını bekliyor ama kimsede tık yok.
Ben araması taraftarıyım. Dediğim gibi sakin bir şekilde konussun hatta eşine bulunduğu şehre davet etsin yüzyüze konussun

azıcık daha beklemeyi düşünüyorum bu kadar bekledin biraz daa bekle diyorum kendime sonra bişi olmazsa arıcam

sagol canim iyi hamdolsun 3,5 ay kaldi bekliyoruz bakalim 3. kizimiz gelecek insallah
masallah canım Allah kucagına sağ salim almayı nasip etsin
mumkun degil canim 2 sekilde babaya verilir
1. anne istemiyorum derse
2. annenin ahlaksizlik yaptigi ispatlanirsa
o yuzden icini rahat tut daha sut bebegi kimse alamaz onu senden rabbimin izniyle
biliyorum canım alamayacaklarını 2 aylık cocugu babaya vercek kadar merhametsz değildir herhalde hakim

inşaallah canım ya cok sağol düşücelerimi cok güzel ifade etmişsin

cok değil az biraz daha beklicem bu mahkeme işinin benim gözümü korkutmak amacıyla yapıldığından eminim almanyadaki abilerinin bile haberi yok bide abisi git getir dediginde her seferinde o kendi gelecek diye böbürlenmesi yüzünden arayamıyorum canım

ararsan 2 ay sonra pişman olacağını düşünüyorum, onun araması için bahanesi var, neticede bebeği seninle, bebeği bahane edip gelebilirdi yaklaşmak için bahanesi vardı çok geçerli bi bahane, ama senin bahanen yok, tek bahanen seni seviyorum özledim geri döndüm olur, o da eşinin totosunu iyice kaldırır, geçmiştede böyle olmadımı didem bu adam senin döneceğini biliyo, belki hayatında ilk defa dediki yaa didem bu defa uzattı acaba dönmicekmi

Ben de araman taraftari degilim. Hele ki cocugu bana gostermiyor diye dava acip dava masafini karisinin uzerine yikan bir kocayi. Burada anneye saygisizlik yapan karsi taraf, cocugunu arayip sormayan karsi taraf, dava acan karsi taraf, eger butun bunlar olduktan sonra Didem aramazsa bu isi bosanmaya goturecek bir koca ise bu, ben o bosanmaya kurtulma olarak bakarim.

Son düzenleme:

dediğine cok cok katılıyorum o beni m bu kadar sessiz kalısımda tutusacaktr beni cok iyi tanıyor cünkü ben her ne olursa olsun onu arardım herzamanda bu böyledi kavgalarda hep ben gurursuzluk eder arar konusurdum barısmaya calıusırdım ama bu sefer öyle olmadı o şimdi diyodur didem demek kararlıki ben dava bile actım beni sitem etmek için bile aramadı

bende onu cok iyi tanıyorsam totosu yemez bosanma davası acmaya o acsaydı bu kadar zamaan beklemezdi dedigini anında yapan bi kişilik cünkü sabretmez bu kadar ahada buraya yazııyorum kızlar demedi demeyin

Bence çok yanlış düşünenler var burda gurur yapılacak bir durum yok,o kısım çoktan geçti.Didem sen sonuçta
dön demeyeceksin ki Tuyan'ın dediği gibi gel gör bebeğini demek için arayacaksın ,zaten seni görünce o suya
indirecek yelkenleri eğer seviyorsa..sonuçta 2 aydır ne çocuğunu gördü,ne para gönderdi ..BABALIĞI unuttu
resmen daha baba olduğunun farkında bile değil..Çocuk olmasa çocuk oyuncağı gibi beklemen mantıklı olabilir,ama burda bir bebek var ve kesinlikle biraz daha aramazsan iyice inada binip de celp kapına gelirse ne yapacaksın
Didem ?

Son düzenleme:
Siyahbeyaz cok dogru bi tespitte bulundu. Bu adam babalik ne bilmiyorki cocuk icin arasin. Bir kere bez almamis. Arasin diye bekliyosun ama didem ya aramazsa bir inat ugruna bosanmaya razimisin?

Ne demek babalıgı bilmiyor?

Kimse annesinin karnından baba olarak dogmuyor ama,
Bilmiyorsa yapmayacak, yapıyorsa babalıgın getirdiği sorumlulukları da
yerine getirecek, eşine , çocuguna sahip çıkacak...

Arama Didem .

İşin ucunda boşanma da olsa arama!

Bu dünyada herkes ektiğini biçer.
Kaybeden o olur...

Son düzenleme:
Valla ararsan bundan sonra da hep adim atanin sen olacagini bil.

Bu kadar olaydan sonra hala gel cocugunu gor ozlemedin mi onu gibi sozler totosunu kaldirmaktn oteye gecmez

babalık zamanla öğreniliyor malesef, bizimki gibi karnındayken hissetmeye başlamıyorlar.
o nedenle bebek onu için yabancı.
bundan sonra da ilgileneceini sanmam.
bu adamı çekerim ben diyormusun didem.
değilse arama.
seviyorum, ama bunun burnunu sürtecem diye düşünme.
umurunda değil.
sen aramalısın
biliyorum çok uzadı, aramak daha da zorlaşmıştır senin için.
ama karar vermen gereken sorular yukarıda,
bu gidişatı ancak sen değiştirebilirsin

Yuvayı dişi kuş yapar diyorsunuz yani :/
Peki aradı diyelim.
Normal konuştular, ama daha sonra adam arayıp sormadı
o zaman ne olacak?

Hadi eşini de geçtim hiç mi kimse yok, onların tarafından torunlarını merak eden?

Eşinin aklı başına gelmeden Didem'in araması taraftarı degilim.

Son düzenleme:
Yuvayı dişi kuş yapar diyorsunuz yani :/
Peki aradı diyelim.
Normal konuştular, ama daha sonra adam aryıp sormadı
ya malesef ya, hiç sevmiyorum bu beylik lafları. ama ben bunları yapamadım zamanında, yaptığımda da geç oldu. bu işler hep taktik işleri. samimi olmak falan işe yaramıyor. burda da taktik adamı eve geri getirmek, annesinin dibinden kurtarmak, yoksa annesi onu kendine iice benzetir.
didem aradıktan sonrası önemli tabi, ama adam ilk başlarda tavır yapmaya devam edebilir. benimki etmişti. baktı ki sürekli eziyor, iyilikten anlamıyor o zaman kararını versin.
şimdi daha karşılıklı konuşmadan etmeden bitecek görünüyor.
sonra çok pişman olacak ikisi de. ama en çok didem olacak. çünkü çocuğunun yanında o var, mutsuzluğunu o görecek. öbürü zaten bırakmış peşini.
hayret ya elime bi geçirsem sıkı bi pataklarım ama, işte burda bir yuva var, bence kurtulabilir.

Hadi eşini de geçtim hiç mi kimse yok, onların tarafından torunlarını merak eden?

Eşinin aklı başına gelmeden Didem'in araması taraftarı degilim.

yok hayatım bazı insanlar pek vicdanlı olmuyor. benim eşimle aram bozukken, ayrıyken de 1 tanesi aramamıştı napıyosunuz siz diye. o kadar teyze dayı.
ama var ya hiçbiri de huzurlu mutlu diil şimdi. Allah tek tek veriyo hepsinin nasibini.
benimkini de tabi.

Bir insan neden evlenir?

1-Asiktir. Karsi taraf eger sana deger vermiyorsa yine de evli kalir misin?

2-Cocuk yapmak ister, cocuguna baba ister. Karsi taraf babalik gorevini yerine getirmiyorsa yine de evli kalir misin?

3-Maddi ihtiyaclarinin karsilanmasini ister. Karsi tarafin parasi olmadan da yasayabiliyorsan yine de evli kalir misin?

4-Toplumda evli insanlarin bir statusunn oldugunu dusunur. Toplumda statu kazanmak icin cile ceker misin?

Yani neden evliyim? Bu evlilikten benim beklentim nedir? gibi sorulari sormak lazim. Eger beklentilerini karsilamiyorsa bu kisi o zaman aramayacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…