Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

Arar herhalde yaa en azından nasıl şok oldugunun haberını alırsın:))

he onu alırım demii beter olsun o bekliyordu ben ararım aman nabıyorsun böyle selere ne gerek var tamam ben dönüyorum dicem zannetti herahalde benim sessiz kalmamdaan herzaman delirirdi bi tepki ver ama susma derdi şimdi ne diyor aacaba

çıldırıyordur kesın ya en guzel tepkı tepkısızlıktır..Çok iyi dayanıyorsun cnm afferin..Ben asla
susamam valla:)

çıldırıyordur kesın ya en guzel tepkı tepkısızlıktır..Çok iyi dayanıyorsun cnm afferin..Ben asla
susamam valla:)

valla bende normalde susamazdım ama bu sefer Allah bana bi sabır vermiş hiçbi şekilde tepki vermek gelmiyor içimden normalde haksızlıga tahammül edemem hemen o dakka lafımı söylerim bu nerde oldugu bilinmemektedir diye yazdırtmıs mesela ben mümkün mü ona karsılık tepkisiz kalayım ama kaldım işte bunuda yaptım ya o şimdi bilmiyorki nabsın

simdi gordum canim allah yardimcin olsun ben inaniyorum senin icin hersey guzel olacak sabrinin mukafaatini alacaksin hissediyorum bunu allah yardimcin olsun bu arada bebegin de ne tatli olmustur simdi varya:)

Canım sen şimdi karakola ya da savcılıga gitmeden cocugunu da alıp evden gittiğin için, kaçmış gorunuyorsun ve yasal olarak eşin üstün durumda. Bence barısmanın bir yolunu bul cunku dava surer bosanma sureci yasanırsa cocugunu eşine verebilirler, ayrıca nafaka vs alamazsın.

Didem eşini seviyorsan ara konuş. Ailenle görüşmek istemiyorum sen görüş diye şart koy. Arayı fazla soğutma bence. Eşin ailesinin yanında mi kalıyor bilmiyorum ama eğer öyleyse sana karşı dolduruyorlar. Şimdiden entrikalara başlamış yok çocuğu gostermiyorlar nerde olduğunu bilmiyorum falan. Sende kir inadını ara konuş.

simdi gordum canim allah yardimcin olsun ben inaniyorum senin icin hersey guzel olacak sabrinin mukafaatini alacaksin hissediyorum bunu allah yardimcin olsun bu arada bebegin de ne tatli olmustur simdi varya:)

amin canım Allah razı olsun inşaallah dediğin gibi olur evett tesesi büyüdü kızım 2 ayımızı doldurduk senn hamilelik nasıl gidiyor

emzikli bebeyi nasıl benden alıp babasına verebilirlerki daha 2 aylık kızım.böyle bişi olamazmıs ben sorduttum avukata canım

canım eşimi seviyorum ama arayamam.ben ararsam hiçbirşey düzelmicek yine devam edicek aynı seylere ben nabarsam yabayım didem bana dönüyor güveni olusacak kendinde daha fazlası olacak ben inat etmiyorum aslında bi faydası olacagını bilsem aramanın coktan arardım bi faydası yok diye gitmiyor elim telefona .evet suanda ailesinn yanında kalıyormus doldursunlar herkes ettgini cekecek

Ara derken çocuk için konuş gel beni al deme tabii ki ama konuşmanız için bir bahane olustur. Paraya ihtiyacım var de. Bu adam çocuğun masrafını falan düşünmüyor mu? Bu şekilde içinizde koprudeki inatçı keçiler gibi davranirsaniz sonuç hüsran olur. Sen ara çocuğu görmek için mahkemeye vermissin beni gelip gorebilirsin de. Bakalım nasıl tepki verecek?

şu mahkeme işi nolacak onu bekliyorum bilmiyorum içimden bi ses biraz daha bekle diyor .cocugunu gelip görmesinin herzaman hakkı oldugunu dilekcede yazdım zaten

şu mahkeme işi nolacak onu bekliyorum bilmiyorum içimden bi ses biraz daha bekle diyor .cocugunu gelip görmesinin herzaman hakkı oldugunu dilekcede yazdım zaten

Mahkemeyi bekleme işler iyice çıkmaza girmeden konuş esinle. Ben eşimin ailesi yüzünden düşük yaptım yıprandım eşim yinede ailesine toz kondurmaz. Erkekler birde anneye fazlasıyla düşkün oluyor. Annesi şimdi onu istediği gibi yönetiyor. Mahkeme küçücük bebeği babasına vermez ama aranıza soğukluk girer. Biran önce ara eşini inat etme. Ya sevginden vazgececeksin ya gururundan

bilmiyorum canım ya kafam karma karısık .cok istiyorum aramak ama bi türlü arayamıyorum bebeğinede cok üzüldüm canım

bilmiyorum canım ya kafam karma karısık .cok istiyorum aramak ama bi türlü arayamıyorum bebeğinede cok üzüldüm canım

Bende eşimin ailesine çok kızdım onlar yüzünden evimi terkedecektim ama olan eşime olacağı için vazgeçtim. Eşinin ailesi yüzünden sevdiğin adamdan vazgecme. Eşini ara ve konuş. Ama yumuşak bir sesle sakin bir şekilde. Ona olan sevgini düşünerek konuş. Ben bu şekilde evliliğimi kurtardım. Ailesine olan ofkeni eşinden çıkarma. Erkekler hamur gibidir ya annesi yogurur ya karısı ona göre şekil alırlar. Sen ver şekli eşine

Tuyana sonuna kadar katılıyorum bak Didem siz sadece inat ediyorsunuz boş yere zaman kaybetme,seviyorsan
ve sevgisine eminsen ara dön evine çatlasın kaynananlar..Sen herseyı alttan almak zorunda kalmayacaksın kı
eşini kandırırsın kavusunca merak etmeee ,artık ara bak 2 ay oldu ayrılıgın sana demıstım zamanı ıyı kullanmalısın..
En azından gel bebegımızı gör dıye de olsa ara..

emzikli bebeyi nasıl benden alıp babasına verebilirlerki daha 2 aylık kızım.böyle bişi olamazmıs ben sorduttum avukata canım
mumkun degil canim 2 sekilde babaya verilir
1. anne istemiyorum derse
2. annenin ahlaksizlik yaptigi ispatlanirsa
o yuzden icini rahat tut daha sut bebegi kimse alamaz onu senden rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…